Snälla


Snälla snälla snälla snäääääälla!!!

Låt mig vakna frisk imorgon, eller låt mig iallafall må bättre imorgon!!!

Pleeease!!

*Ber så snällt hon bara kan*



Bjuder på lite knäppa "En-febrig-Alexandra-som-ligger-på-golvet-och-tycker-synd-om-sig-själv-bilder!"

                

Tog bilderna på jobbet igårkväll när jag väntade på att Marie skulle bli klar så hon kunde köra mig hem. På den sista bilden syns det att jag mår kasst...där börjar jag tappa all ansiktsfärg!=P

Nu....sängen.....!

*Godnattpuss*



Godmorgon!

Ja så kan man ju också göra.......

Igår var jag hemma från jobb vid 8, Marie körde mig som sagt hem. La mig direkt på soffan och somnade 5 min in i Americas Next Top Model 8. Vaknade kl.23.30....kändes inte speciellt kul. Kunde lika bra sovit hela natten ju. Anyway, tog en dos nässpray och 2 alvedon och förflyttade mig till sängen. Somnade igen innan huvudet landat på kudden.

Imorse blev det en låååång varm dusch, frös som en liten gris!! Sen piffa till sig så gott det gick och skynda till bussen. Detta kommer inte bli en trevlig dag! Jag mår skit och ska ha TVÅ viktiga kundbesök idag. I´ts gonna be a long day!

Först kommer en helt ny kund hit, vilket säkert blir spännande även om det inte känns så nu. Han ska presentera sitt företag för mig och hur han ungefär tänkt sig upplägget. Sen kommer S hit i eftermiddag med ett nytt uppdrag åt mig som vi ska göra en snabb intro och bolla lite idéer på. 

Men nu först redan kl.10.00 är det ett helt nytt företag som kommer hit...

Wish me luck today!

Puss puss

Bläää


Usch denna dagen har varit tung!!!

Är kvar på jobbet, mådde så kasst så jag orkade inte ta mig till bussen....

Marie jobbar kväll idag så jag stannar här och åker med henne hem sen, önskar jag kunde jobbat när man ändå sitter här men nej. Känns som huvudet ska sprängas och min röst har gett upp!=/

Jag ligger  på en matta på golvet inne i mitt rum och låtsas jag är på en helt annan plats........

Patrik och Baileys var här uppe precis en liten sväng och hälsade på oss, Baileys kom med pussar och Patrik med chokladbollar. Usch jag får knappt i mig vatten, än mindre choklad så dem får Marie ha helt för sig själv! 

Nej nu ska jag ta mig ett sprut!

(Nässpray alltså!)

Kramis

Boobie-pocket!

Okej, nu ska jag avslöja något personligt och lite speciellt om mig själv!

Bli inte rädda nu!;D

Ibland när jag städar, typ dammsugar eller diskar så lyssnar jag på musik i mobilen. Mest för att musiken knappt hörs från stereon när dammsugaren eller kranen är igång.

Och ofta när jag städar har jag slappa-hemma-myskläder på mig, typ ett linne och undisar. Då finns det inte så många ställen att göra av med mobilen och man behöver ju båda händer för att diska osv...så då brukar jag helt enkelt lägga mobilen i linnet.....dvs mellan boobsen typ...finns inte så mkt annat att välja på!=D

Nu till saken....ja det blir värre!=P

Ni vet det där talesättet....prova inte detta hemma...well här gäller snarare, prova enbart detta hemma!

Var dags att gå hem från jobbet och jag var sist kvar, hade musik i hörlurarna och ingenstans att göra av med mobilen när jag skulle låsa och larma. Så ni kan säkert räkna ut vart den hamnade, äsch tänkte jag. Klockan är ju ganska mycket och jag lär vara sist kvar i byggnaden ändå så ingen lär ju se det ändå.

Mmmm visst.....hinner knappa in koden och kommer precis ut genom dörren...när jag upptäcker att jag inte e ensam! Där stod jag med hög musik i lurarna, nycklar i högsta hugg och en mobil mellan brösten!!!!

Tror ni jag fick bråttom att vända mig om.....jaooooo!!

Det är en såndära sak som typ bara kan hända mig!=P

Om jag är normal? Njaaa det kan nog diskuteras, vad är normalt by the way? I´m just me!=D

Funderade lite på om jag skulle lägga in en bild....men nääee vem sjutton vill se det??Hahaha

Nu ska jag fixa lite grejer innan sängen!

Sov så gott sen!

*Godnattpuss*

Welcome Home!


Idag på jobbet fick jag besked från chefen att pengarna "studsat" tillbaka till företagskontot igen. Så om jag ville ha pengarna direkt kunde hon hämta ut dem kontant till mig, eller föra över dem till rätt konto så jag har pengarna på kontot förhoppningsvis imorrn förmiddag.

Eftersom jag betalade alla räkningar och sånt viktigt igår kändes det inte som det var någon panik så jag ville hellre ha in dem på kontot. Och när jag tittade in på på "banken" precis visade det sig att pengarna redan var på plats....welcome home säger jag bara!!! Känns grymt skönt att dem är där dem ska vara nu!=)

Aldrig att jag ska slarva med viktiga saker igen...det är sååå inte likt mig!

image98

Nu ska jag dricka färdigt mitt te som smakar nada!*mums*

Puss puss

Hva sa duu??


Så har det typ låtit en hel del idag på jobbet när jag ringt samtal, speciellt uppe i norr har dem haft lite svårt för att förstå mig. Min näsa har varit lite sådär "lagom" täppt och det har ställt till det aningen för mig!

Men det funkade ändå, jobbade över ett tag idag också trots jag mådde kasst...hade nästan inget val om jag ska bli färdig med ett projekt i tid. Men imorgon kommer Sara och hjälper till så vi ska nog klara det precis!=)

Åhh det e en sån underbar kväll!! Önskar jag hade varit frisk...då hade jag gått en jättelång promenad!! Men jag fick nöja mig med promenaden till bussen som visserligen tar en stund och det var så najs att gå där i solen och mysa med skön musik i öronen! Drömma sig bort ett litet tag!=)

Träffade på en söt liten bebis-kotte också...var tvungen att plåta den...hihi bilarna som körde förbi måste trott att jag stod och kräktes i diket eller nåt så som jag stod och hängde för och få till en någorlunda bild!=P

image97

Han ser lite stor ut på bilden, men han va en miniliten-kotte!:)

Nu ska jag lägga mej på soffan och tycka otroligt synd om mig själv!

Puss på er!

Plus one


Idag fick vi trevliga nyheter på jobbet!

Nu är det bestämt var årets julfest ska gå av stapeln och i år blir det...TADAAAAA......



image96

Nu kommer vi till det roliga!

Jag har under flera år varit en av dem som förespråkat att vi ska ha julfest med respektive. Främst eftersom vi är en väldigt liten grupp som jobbar så tätt ihopa, så vore det trevligt att se ansikten på dem man hör talas om så ofta. Nu har jag finally fått som jag ville....respektive ska för första gången med på julshowen! Jättetrevligt...speciellt som jag för en jäkla gångs skull är singel! Hahaha

Det är såklart jättekul ändån, jag e inte den som e den. Jag får väl höras och synas för 2 istället, det har jag inga problem med! Hihi

Men mina kollegor tyckte förstås inte att det var nåt problem, klart att jag skulle sätta upp en +1 preliminärt...dem mena på att jag har ju faktiskt ett par veckor på mig att hitta mig en +1! Haha najs att höra att arbetskamraterna har tro på en eller nåt!=P Dem e för sköna hela högen!

I annat fall får väl Marie och jag vara varandras +1, dvs om hon nu inte lyckats hitta en +1 i Uppsala i helgen!;D

Anyway tror det kommer bli en toppenkväll, våra fester brukar vara bra....ingen som e rädd för att släppa loss. Hoppas bara inte dem blir blyga för att deras karlar/kvinnor är med!=D

Hade en bra dag på jobbet idag, var på strålande humör trots jag inte mådde så bra!=) Jobbade t.om över nästan 2 timmar! Får ju passa på när man har ett projekt som kan ge massa extra pengar! Det är alltid välkomet. Hemma har jag bara slappat och kurerat mig, tänker INTE bli sjuk igen!! Hell nooooo!!!!!

Nej nu blir det strax sängen!

*Godnattpuss*

Har du sett min lön??

Hokus pokus *botta*

Nej jag har inte spenderat den redan...den har försvunnit ut i cyberspace typ!=P

Jajjemen så går det när man är tankspridd!

image95

Mitt i all panik och stress och allt man skulle hålla ordning på i samband med min väldigt hastiga flytt glömde jag det absolut viktigaste....jag glömde ge chefen mitt nya kontonummer!!!

Jag kom på det när det var lönedags och då var det såklart försent.....

Ringde i panik upp min gamla bank som sa att dem inte visste, och hänvisade mig till min nya bank. Vad har min nya bank med detta att göra?? Men nya banken lugnade iallafall mig genom att säga att pengarna faktiskt kommer "studsa" tillbaka till företagets bank.

Well lönen kom i fredags och inga pengar har "studsat" tillbaka nånstans ännu iallafall.

Företagets bank ringde till min gamla bank idag och dem kunde inte alls se några uppgifter om pengarna. Nähä så om ett konto ALLDELES precis avslutats från en bank och någon försöker sätta in pengar på det så går detta banken helt obemärkt förbi?? Företagsbanken tyckte det lät väldigt konstigt och ska ringa tillbaka imorrn.

Jag är så FRUKTANSVÄRT glad att jag bytt bank, visst var jag nöjd med min gamla innan. Men det var tills jag behövde hjälp från dem...då insåg man att deras service och tjänster suger balle!!

Det knäppa är att jag inte ens är bekymrad över mina försvunna pengar...borde väl vara det men kan inte annat än att le åt det hela. Det har varit för mycket skumt som hänt på senaste och förmycket "studsande" hit och dit...så trista saker bara "studsar" av mig numera. Jag känner mig så glad och mår så bra med allt just nu så allt annat får lösa sig så småningom!

Förhoppningsvis dyker väl pengarna upp!=D

Annars tja den dagen den sorgen!

Nu lite mat i magen!

Pussisar


Ris & Ros



Gårdagen var som sagt ingen angenäm dag för mig, men jag har hämtat mig igen efter den värsta chocken.

Jag må ha en psykopat till schizo-granne, som jag garanterat inte hört det sista ifrån....

Men jag har också några jättefina grannar....dem har varit så oerhört rara och trevliga sedan jag flyttade in, gett mig glasrutor och allt till balkongen. Och igår var dem så underbara när vi knackade på och frågade angående mr. schizo-neighbor. Dem berättade hur allt låg till och gav mig råd om hur jag skulle handskas med situationen. Frun i huset tyckte det var så hemskt att jag knappt hunnit flytta in förrän han satte igång med sina dårenskaper. Hon hoppades på att han inte skulle lyckas skrämma iväg mig som han gjort med de andra...för hon tycker jag verkar vara en sån trevlig tjej!=)

Till råga på allt fick jag en jättevacker ros av dem som en liten tröst!!=)

Vill passa på att tacka lillasystern också för presenten hon köpt till mig i Göteborg, mams & Styvfar för ni alltid finns där för mig, X för att du var så snäll och ställde upp för mig igår och hjälpte mig med allt och A för att du var så söt och omtänksam igår och blev orolig för mig när du läste vad som hänt!:)

Tack alla ni för att ni ställde upp för mig igår! Det betydde jättemycket, ni e helt underbara!=)

image94

Sen lite ris till människor som påstår att dem bryr sig, men som gång på gång visar/visat att det faktiskt inte är så. Det är såååå lätt att säga en sak....men när man visar en helt annan...vad är det då egentligen värt?

Nu ska jag dricka lite te, för min hals känns kass igen!=/

Pussisar

Formel 1

 Nu ska jag strax titta på min blivande make när han kör Turkiets GP!=P

Hoppas givetvis på vinst idag...men drygt att han har Massa och Hamilton framför sig vid starten!=/

Kommer lite intressantare inlägg när det är slut...

Puss på er!

image42

Stalker-Säsong


Shiet vilken dag jag har haft!!

Har nog inte gråtit så mycket på länge som jag gjorde i förmiddags!

Varit i halvt chocktillstånd och därför inte klarat uppdatera här tidigare....

Det har hänt mig så mycket skumma saker på senaste tiden att jag inte vet var jag ska börja....

Men en sak har jag insett, det är fan stalker-högsäsong just nu och jag har fått de värsta knäppgökarna efter mig!!!

Ohh lucky little me!!

Min granne som jag skrev om för ett par dagar sedan....han som ringde och bad mig och min icke-existerande kille sluta studsa bollar om nätterna...lade en lapp i min brevlåda i fredags. Jag begrep ingenting, trodde vi rett ut allt senast men tydligen icke!

By the way, här studsas inga bollar om nätterna....och inget annat för den delen heller! Detta är nog en av dem mest icke-studsande lägenheterna för tillfället!

Anyway...här är lappen;

image92

Om ni inte ser vad det står så är det:

Hej! Nu bråkar vi inte mer utan är goda grannar.
Kontakta mig gärna om eventuellt problem uppstår.
Hälsningar ************ 8:e vån.


Vem har bråkat???? Vi hade ett samtal en tidig morgon som vi redde ut!! Och vi skrattade t.om innan vi lade på så vi avslutade inte samtalet på ett otrevligt sätt! Och vad är det för problem som skulle kunna uppstå??

Nåja jag hade större problem i fredags än en lapp från en knäppskalle så jag försökte låta bli att tänka på gubben. Bestämde mig för att plinga på hans dörr på lör ell sön för att fråga vad han sysslar med.

Imorse kom min underbara syster hit för att lämna en present hon köpt till mig i Göteborg, sen tvättade jag och när jag kommer upp ringer det på dörrern och där står han i egen hög person! Mr.Schizo-neighbor!!

Han skrämmer nästan skiten ur mig när han först nästan kliver in i lgh och sedan börjar snacka en massa gojja! Jag är alldeles för arg och upprörd fortf. för att skriva vad han sa nu, kanske berättar imorrn. Men iallafall så står han där och anklagar mig för en det ena än det andra som jag inte gjort mig skyldig till och beklagar sig över sina krämpor, sjukdomar och sjukhusbesök. Allt slutar med att jag blir så arg så att mina tårar kommer vilket skrämde honom lite och tillsist blev jag av med honom!

Jag ringer mamma och lipar som en liten unge som slagit sig eller något, och det enda jag får fram är att jag måste härifrån...jag vill inte bo här längre!! Sen blir allt ett kaos, föräldrarna ska ha gäster så X är så snäll så han kommer hit och går med mig in till mina trevliga grannar brevid....och där får jag höra både det ena och det andra om denna kära granne. Han e helt enkelt schizo och komplett galen! Sen går X ensam, för jag ville inte se gubben igen, upp och skäller ut gubben efter noter....eller nja han var väldigt tydlig och bestämd utan att va otrevlig. Sen följer X med mig ner och hämtar upp min tvätt i källaren, som inte ens är torr ännu för jag vågar inte gå ner ensam senare, innan han åker hem igen. Tack och lov att man har tvättställ hemma!!=/

Så nu ska jag ringa styrelsen(föreningen) på mån och berätta allt för dem. Och om han inte lämnar mig ifred är det polisen nästa!!

Jäkla psykopat! Han var fan inte värd mina tårar...men det var så obehagligt alltihop och jag vart så arg så då blev det så!

Nu är jag inte ledsen eller rädd längre....bara jäkligt arg!!

image93

Han ska fan inte få skrämma iväg mig, this is my home and i love it so i´m staying!!

So please mr.Schizo-neighbor, go f**k yourself!!!!!!

*Arg som ett bi*

Varför just jag??

Vad har jag gjort dig för att förtjäna detta???

Vad vill du mig??

FAN FAN FAN JÄVLA SKIT....FAR ÅT HELVETE OCH LÄMNA MIG IFRED!!!!

Är du nöjd nu....var det detta du ville....få mig att må skitdåligt??

*Gråter*

Vilken kväll!


Var som sagt ute med jobbet igår, vi hade så sjukt trevligt!=)

Först efter jobbet åkte jag & Marie hem till henne och var ute med vovven, fixade till oss och tog en smarrig fördrink. De andra tog fördrinken på jobb.

              



Sen bussen upp i stan, till festivalen! Jag som tänkte bojkotta festivalen helt iår också, nu hamnade jag där ändå!

Vi satte oss vid ett av tälten och drack ett glas vin.

Därefter kom vår matleverans och vi gick ombord på flotten. Flotten skulle ta oss runt kanalen där vi skulle sitta och dricka och äta gott! Maten var gudomlig!!  Malins kille hade fixat den så den kunde ju inte vara annat än ljuvlig!=)

Hade supertrevligt, de andra sällskapen blev nog lite besvärade av vår närvaro till en början eftersom vi satt och sjöng snapsvisor, utan snaps, och var allmänt högljudda. Men vi lät musikern lira och sjunga lite också mellan varven.=P Vi önskade t.om låtar som vi sjöng med i, t.om de flesta andra som var ombord sjöng med! Jag blev lite besviken över att han inte kunde när en flicka talar skånska, men jag överlevde!



                   


Det roligaste var det stod stora folkmassor uppe vid broarna och runt kanalen som råstirrade på oss, kände sig nästan som värsta celebriteten ju!=D

Men det var en väldigt lyckad tur, satt brevid Kristoffer så jag behövde inte precis ha tomt i glaset!=P

Efter turen var över gick vi till ett av danstälten där vi dansade loss.=)

Sen kom Patrik och hämtade mig och Marie. När jag kom hem minst sagt däckade jag på sängen!

image91
Partners in crime!;D*Kärlek*


Nej nu ska jag hitta mig något att äta, skriver mer om en stund!


Pussisar


Bakfulla-Arne


Det är jag det!

Man mår som man förtjänar eller vad heter det??

Shit e jag ens nykter än??

Var ute på röj med jobbet igår!

Ohh nooooooo, kom precis på att jag ska ha kundbeök om typ exakt en timme!!!!!!!!!!!!!

Jaja man får väl vara stark och tapper idag.....försöka iallafall!

Men trevligt som tusan hade vi igår!=)

Bilder och mer info kommer senare!

Ska försöka jobba över nån timme om jag pallar det.

Puss på er!

Nu sååå

Nä nu jäklar smäller det!!!!!!

Watch out!!

Later!

Nattetid

Dags för sängen!

Imorrn blir en lååååååång dag!=)

Gillar inte detta vädret....hoppas inte det blir åska för då lär jag göra på mig och sova naaaada!=/

Nu ska jag drömma mig bort....Vi ses hoppas jag!;D

Puss puss

Happy birthday!!!

 Till världens bästa lillebror som fyller 12 år idag!!


      
Då.....                                Nu.....


Grattis Lukas!!

Hade en toppentrevlig kväll hemma hos pappsen!

Egentligen skulle vi på NRJ in the park, för det hade broren bestämt att han ville se på sin dag....

Men sen ångrade han sig och ville upp på festivalen direkt efter skolan med flickvännen och kompisarna istället!=)

Så vi satt hemma och åt middag och halvkollade på fotbollen istället när han kom hem!

                         
Fördrinkar!                       Tacos...brorens val!      Lillasystern tittar på fotboll!

Åkte hem med en riktigt trevlig taxichaffis! Av någon anledning var det taxa ikväll....inte varit på hela veckan så förstår ej varför idag, frågade honom vad det kostade ungefär hem till mig och han sa ungefär. Sen blev det betydligt dyrare med han var så schysst så han stängde av taxametern och därigenom förtjänade han rikligt med dricks!=)

Pussisar






Dagen började inge vidare...


Hade en sån där skitdag på jobbet.....inget gick min väg....allt blev bara katastrof!

Men det mesta löste sig tillsist.....men jag lär väl få avlägga rapport till chefen imorrn om vad jag egentligen hade för mig idag. Inget ville sig riktigt idag....motivationen ville inte heller infinna sig!

Blev aningen bättre på luncen för en stund iallafall, jag bjöd min födelsedagsgris på lunch, blev kycklingsallad som vi åt hemma hos henne. Sen skulle Baileys ut en runda också. Så lunchen var trevlig!=)

Gjorde ett par missar på jobbet som iofs inte var mitt fel egentligen....men självklart löste jag dem problemen också! Var en sån dag....problem efter problem som JAG fick lösa....trots jag inte precis får betalt för det!

image76

Nej nu skippar vi detta....ska skriva om nåt trevligare!

Pussisar!

IKEA


Har ju glömt lägga in bilderna från min senaste shopping på IKEA!!

image80

            

Blev inte så mycket denna gången, det jag ville ha var slut som vanligt!

Bäddmadrass
Diskställ
Lampor (Till klädkammaren)
Servetter (i olika mönster)
Kaffeglas (12 st rejäla som fungerar bra som dricksglas också)
Grogglas (12 st Nu jäklar blir det snart poker-kväll!)
Värmeljus (Äntligen kan man få lite mysstämning)
Fotoramar
Tvättunna

Tror det var det heela...

Men det absolut viktigaste blev köpt iallafall, en bäddmadrass.....så nu har jag en helt komplett säng!!!
Sover redan så mycket bättre!=) Även om det känns lite tomt att sova ensam i en så stor säng. Men förhoppningsvis behöver man inte sova i den ensam för alltid....man vet ju aldrig vad livet för med sig!=P

Fått upp gardiner i sovrummet också så det enda som är kvar nu är att måla/tapetsera om samt sätta upp ett par tavlor och bli av med lådorna som står där så är sovrummet helt färdigt!=) 

Wihuu det går framåt gott folk!

Nej nu får jag väl ta och natta mej, somnade som en sten direkt huvudet hamnade på kudden igår. Och trots att jag kom i säng tidigare än vanligt igår, var det riktigt svårt att komma ur sängen imorse. Sov så gott, snoozade ett par omgångar sen var det lite stress....skulle bli aningen sen till jobbet. Inte mycket...men jag är ALDRIG sen till jobb!

Hade redan lite ångest på bussen...speciellt med tanke på föregående inlägg....+ att jag var sen.

Men så får man ett mess;

"Vart är du bejbi, ska jag hämta upp dig? Är i affären, ska jag handla något till dig? Puss"

Vilka fina vänner jag har, inte nog med att jag nästan kom i tid till jobb tack vare skjutsen, jag fick god frukt levererad också!=)

Imorrn är det min lillebrors födelsedag OCH min snäckas!! Lillebror ska firas imorrn så Marie får firas i helgen istället!:)

Nu ska jag natta mig!

*Godnattpuss*            


What is this???


Var med om en läskig sak imorse på bussen!

Skulle precis sätta mig på den platsen jag sitter typ varje morgon...när jag får se en tejpbit fastklistrad på väggen precis brevid platsen.....trodde först att det var ett skämt. Sen blev jag lite rädd att det var nån jäkla skattjakt eller nåt så jag började lite diskret titta mig omkring efter fler ledtrådar!=P

En bild på tejpbiten;

image74

Det sjukaste av allt är att jag kan nästan svära på att jag själv har skrivit mitt namn där! För det ser EXAKT ut som min stil, hur jag skrev mitt namn när jag var yngre.....och jag kan nästan minnas att jag faktiskt skrivit mitt namn på en sådan tejpbit för många år sedan. Exakt så skrev jag mina e, a, d, n & r!!

Håller jag på att bli fullkomligt galen????

Vad sjutton kan detta vara...bara ren slump....varför isåfall fick jag känslan att jag skrivit namnet på tejpbiten?? Dve en riktig Dejá Vu-känsla???

Tell me what does this mean???=S

Pussisar/Crazy-Alex

Käkproblem


Antingen har jag gett mig själv en rak höger eller en karatespark i sömnen....eller har jag helt enkelt hostat min käke ur led! Vet inte vilket som är värst! Men jag tror mest på det sistnämnda!

Har haft extremt ont denna veckan bara jag pratat och att äta har varit en mardröm, men nu börjar värken försvinna och lika så min hosta......idag hostade jag inte en enda gång på jobbet....wihuuu I´m almost myself again!=)

Nu ska jag slå rekord....ska lägga mig nu och läsa och sen släcka innan 00.00, normalt är jag i säng 00, och släcker vid halv 1! Så kom igen nu stumpan...move that assss!

Natti natti!

*Godnattpuss*

SMS-Attack!!

Helt crazy!!

.....fick precis 4 mess från 4 olika personer direkt efter varandra...endast en sekunds mellanrum!!

Aldrig varit med om sååå många direkt efter varandra. Trodde telefonen fått spatt eller nåt!=P 

Nästan så man kände sig lite poppis!;P

Vikken grej!!!

Hahaha
image73

Klumpiga-Arne


Idag lyckades jag med något jag bara råkat göra typ 2 ggr på mina 3 år på jobb. Jag vällte ut ett glas vatten över skrivbordet.....inte så mycket tack och lov, men en hel del papper blev våta! Fick lägga dem på tork i fönsterkarmen.
Blev lite småirriterad, men hey en olycka händer så lätt! Såhär långt var det ganska lugnt....

Mmm men så gjorde jag det igen....precis lagom till att alla papper torkat....ett lite mer än halvfullt glas vatten ut över allt IGEN....texten flöt ut lite sådär snyggt på papperna och dem fick läggas på tork igen ett tag.

Jag svor lite över hur jag kunde vara så korkad att göra samma sak igen....

Jaja inte lönt att gråta över lite spillt vatten! Get over it lixom....

Meeeeen så precis lagom till att dagen börjar gå mot sitt slut.....behöver jag ens skriva det???

Tadaaaa vällter ut ett HELT glas vatten över ALLT och lite till, denna gången blev jag också våt! Nu ser man knappt texten på mina papper längre...ser ut som när man var liten och marmorerade, heter det så? Jag hoppas innerligt på att när jag kommer till jobbet imorrn så är allt torrt och texten återställd....behöver verkligen dem papperna. Vill inte behöva ringa upp kunder imorrn och -"Jo du vet det där vi pratade om sist, har du lust att ta om det igen, hällde vatten över anteckningarna!"

Jo jag vet dream om, dem kommer se minst lika jäkliga ut imorrn!=/

Klumpeduns e vad man e!=S

image72

Puss



Gårdagen...


Igår kom jag slutligen iväg till pappsen, tog en taxi för att slippa alla människor i stan....

Blev genast mycket piggare när jag kom dit, som vanligt var ungarna ute så pappa, Kajsa och jag fick umgås på egen hand....också Trixie förstås!

Tittade på Idol som pappa spelat in...han e fan lika tokig som jag i sina jäkla såpor! Efter en stund kom lillasystern också in, lagom tills vi satt och hade tårar i ögonen alla 3 för det var ett jättefint "ögonblick" i programmet! Där satt vi och skruvade på oss och försökte låtsas som vi har helt oberörda tills systern säger; -Vad gråter ni för?? Då tittade vi på varandra och såg att alla hade lite tårar på gång! Vi bara skrattade...var ju tvugna att se humorn i det....vilka blödisar! Hahaha

Sen satt vi på balkongen i solen och mös med varsin öl.

Åt en jättegod middag och sen försvann barnen ut igen till kompisarna och vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och drack kaffe.

Hade en jättetrevlig kväll tills lillasyster kom in vrålandes med blod i hela håret!! Och vi alla greps av lite panik! Tänk hur lätt en lek spårar ur!=/

Papps tyckte inte jag skulle ta bussen så han fixade en taxi till mig istället. När jag kom hem tittade jag på So You think you can dance tills det var läggdags.

Det var min söndag....har haft en toppenhelg!:)

Pussisar

Trouble in the shower!


Shit asså!

Precis tagit en dusch, ska "hoppa ur" duschen så somnar mitt jäkla ben. Så där stod jag på ett ben och försökte få det andra benet att vakna...men neeeeejdå benet ville sova vidare så jag fick stå kvar blöt som en hund. Försökte allt men inget hjälpte...tillsist fick jag kramp i benet också....helvete vad det gjorde ont!!=/

Fick stå där ett bra jäkla tag på mitt andra ben och "vänta" ut krampen/sömnen, slutligen var jag nästan helt torr och jäkligt frusen...Men så äntligen var det över! Undrar hur länge jag stod där egentligen....kändes som evigheter! Hahaha vikken syn....måste sett ut som en jäkla struts eller nåt!=D

Här kommer lite bilder från gårdagskvällen! Hade som sagt en trevlig kväll, enda molnet på himlen var Lufsens "moln", han hade käkat grisöra så den stora drummeln låg och fes hela tiden och det stank  död om fisarna!!! Han fick t.om gå ifrån själv ett par ggr för han pallade inte ligga kvar i oset! Men vi fick snällt sitta kvar....kunde ju inte pausa filmen hela tiden!=/

            


Försökte som så många ggr tidigare få till en bra bild på mig & Lufsen....men hundskrället vägrar ju va still! Direkt jag tar fram kameran ska han slicka en i hela huvet! Varför inte be ngn annan ta bilden? Jo men where´s the fun in that??=P Men det gör inget...han e min prins iallafall!=)

Nu ska jag ringa taxi!

Syns sen!

PUSSISAR

Göta Petter...

Vad trött jag är idag.....känner mig som en zombie!! Men det är ju ganska självförvållat! Så går det när man sitter uppe hela natten! Men det var det värt tycker jag, lite trötthet skadar ingen!;P

Klockan 06.00 drog jag ner rullgardinen i sovrummet och kröp ner under täcket....tog nog 3 sek innan jag somnade! Fortfarande lite irriterad över att fel kille åkte ut ur So You Think You Can Dance, hade inte kollat på det till 6 på morgonen om jag vetat att HAN skulle åka ut...men men.

Mams och styvfar var här precis och hjälpte mig borra upp lampor ovanför barbordet samt att sätta upp en hissgardin....så hallelujah nu har jag gardiner i ETT rum iallafall!=P

Idag vill jag bara ligga hemma på soffan och mysa, men näääää man ska ju iväg ikväll igen på middag. Hos pappsen denna kväll. Men ska bli så kul att träffa syskonen....känns som evigheter sedan sist! Lira lite Ps2 med broren, det va längesen!:)

Igår var jag hemma hos mams och käkade Thaimat, drack ett par öl och kollade på en skum film. "Bakom min buske", heter den nog? Hade jättetrevligt som vanligt, men tomt utan systern!=(

Åhhhhhhh jag vill bara vara hemma idag, fy sjutton vad drygt att behöva ge sig ut!=/

Nu borde jag packa upp och städa, men jag pallar inte. Blir nog lite So you think you can dance, eller en liten powernap!=)

Skriver mer sen och uppdaterar med bilder från igår osv!

Puss sålänge!

För helvete!!

Vad är det med vissa människor???

Vad sysslar du med??

Jag har inte gett dig mitt nummer...att du har tagit reda på det själv betyder inte att jag är skyldig dig att svara när du ringer! Så sluta med ditt snack om att du inte känner igen mig...du känner INTE mig!!!

Bli inte förbannad för att jag inte svarar när du ringer, det har du inte rätt till att bli. Om jag inte kan eller inte vill svara när någon ringer mig så är det MIN rättighet! Skicka inga jäkla otrevliga sms heller tack! För att sen genast när jag undrar vad du sysslar med skämta bort det!

Med andra ord.....bara lämna mig ifred!!

Shit...inte ens ett ex beter sig på det viset!

*Irriterad*


Bråttom!!

Shit varför ska jag alltid vara ute i sista minuten???

Knappt hunnit torka efter duschen så inte det lättaste att få på sig jeansen!=P

Ha en trevlig lördag så hörs vi senare, nu ska jag iväg och äta thai!=)

Pussisar


Lördag


Håller på och fixar härhemma, måste få iordning nån gång!! Tur man har gott om skåp och garderober! Nu lastar jag bara ur allt ur lådorna och in i skåpen lite hursomhelst....bara så jag blir av med lådorna. Har hur många somhelst kvar!=/ Sen när jag är av med alla lådor ska jag grovstäda här så jag kan få upp alla mattor, gardiner osv...få lite hemtrevligare med andra ord!:) Sen ska här målas/tapetseras om, pappsen och styvfaren har sagt att dem kan fixa det men e sugen på att göra det själv!

Fick precis mess av Marie som ville ha med mig en sväng upp på festivalen men jag måste verkligen få iordning härhemma, så det får bli imorgon istället....

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra än, antingen ska jag iväg på middag eller stanna hemma och mysa på soffan. Har ju en massa So you think you can dance att se!=D

Nej nu måste jag fortsätta!

Bye bye

Toppenkväll!!:)

Hade en riktig toppendag/kväll igår!:)

Vi slutade som vanligt vid 12, men vi bestämde oss för att jobba över lite så Marie körde hem och rastade Baileys vid 14 och jag jobbade till 15.00. Sen kom Marie tillbaks till jobb och hämtade mig och vi åkte och shoppade först på systembolaget sånt där som kan vara bra att ha hemma och lite gott för kvällen. Och därefter handlade vi hem en massa matnödvändigheter och middag.

Marie e precis som mig, kan gå i mataffären i timmar...kolla in varenda hylla!;P Hehe

Efter vi handlat klart körde vi först hem till mig och lämnade det jag handlat och Marie fick se min lägenhet för första gången. Hon tyckte den var jättefin!:)

Sen hem till Marie som gick en sväng med Baileys medans jag påbörjade middagen.

Blev tacos....lika gott som alltid!=D*mums*

                      


Sen satt vi bara och lyssnade på musik, kollade på foton och snackade skit. Också lite dricka på det. Hur trevligt som helst! Längesen jag skrattade så mycket...eller vad säger du Marie, A bay bay...eller no bay bay?;D

Baileys var så klart tvungen att va med överallt hela tiden...hon e för go!:) Sen låg hon och sov bakom oss på soffan när vi höll på famför datorn och blängde surt på oss när vi fick skrattanfall och väsnades för mkt...eller när det kom en bra låt och vi skruvade upp lite extra!=P Men innan var det hon som hade sina crazy spel den lilla tokan!=)



                             
Baileys som inte kan bestämma sig för om hon vill kela eller busa med mig! Hahaha


Så med andra ord tog vi det väldigt lugnt, Marie skulle ju iväg och jobba tyvärr annars hade vi antagligen gått ut eller dragit upp i stan iallafall....även om vi båda hate festivalen!=/ Men fanns ju intressanta "saker" som lockade där!;P
Men det fick bli hemmakväll denna fredag. Medan Marie fixade sig inför jobb gick jag och Baileys ut en runda och skrämde några ungar!=P Säga vad man vill hon e lite crazy och speciell men hon e riktigt go också tösen!=)


image64    
Baileys i mitt knä när jag försökte blogga!:)


Sen tog jag bussen hem mitt i festival smeten och Marie åkte till jobb. När jag kom hem tittade jag på v en sväng och läste lite bloggar....sen var det sängen. Fick trevligt sms som gjorde att man somnade gott!:)


Tack för en underbar kväll gumman som alltid!=)

Pussisar



Sötungen min!


Min lillasyster ringde precis på min mobil men jag hann inte svara, så hon lämnade meddelande.

"Heeej det e Felicia, duu kan du ringa mig vid 1 ungefär för då är vi på Liseberg, snälla kan du göra det? Duu jag saknar dig jättemycket!! När jag kommer hem ska jag komma hem till dig direkt, okej? På måndag, jag kommer på måndag, om du inte jobbar då, okej? Saknar dig, älskar dig. Hejdåååå, pusssssssss."

Hon e bara världens goaste min lilla ängel!=)



Hon är på simläger nu i Göteborg, så tycker hon väl att det e lite coolt om hennes syrra ringer henne på mobilen när hon e på Liseberg!=P Så jag får väl ta och ringa henne vid 1!

Så har det alltid varit, mina syskon tycker det är så häftigt att dem har en syster som är så mycket äldre än dem...och deras kompisar tycker det e ännu coolare.

När jag bodde hemma brukade min syster alltid komma och knacka på dörren när hon hade kompisar hemma. Sen när dörren öppnades brukade hennes vänner stå där storögda och stirra medan syrran sa; -"Se jag sa ju att hon är nästan vuxen!" Hahaha precis som om jag vore en apa i en bur eller något!=P

Sen våfflade jag tjejernas hår och alla ville komma hit och få våfflat håret av Felicias Stoooora storasyster!!

Hihi jaaa syskon det e kärlek det!=)

Nu ska jag äta frukost sen ska jag blogga ihjäl er idag!;D

Pussisar

På pickalurren


Är hemma igen efter en mycket trevlig kväll med Marie och vovven...tack töserna för en mysig kväll!=)

Är fruktansvärt trött och lite på pickalurren....därför tänkte jag bespara er fyllebloggning och uppdatera här imorrn istället! Så imorgon kommer bilder både från shoppingen och även från ikväll! So be patient darlings!

Fasiken vad mycket folk det var uppe i stan....och jag var ändå inte uppe på festivalen utan bara utanför för att ta bussen!

Well well

Borde krypa i säng för jag e dundertrött...men jag har ingen lust alls! Känner för att göra något, men vad vettefan, Måste vara alkoholen som talar!=P

Hörs imorrn!


Pussisar


Mysfredag!:)


Tjenixen!

Tänkte bara skriva en snabbis!

Är hemma hos Marie och vi har varit runt och shoppat hela dagen. Nu står vi och fixar middag och dricker lite vin.

Ikväll ska vi ha myskväll och äta tacos och dricka gott!:)

Blir tidig kväll för Marie ska jobba.

När jag kommer hem kommer bilder från shoppingen och kanske kvällen!:)
(Förhoppningsvis inga fyllebilder...för vi har sagt att vi inte ska ut ikväll, får väl se hur det blir med det efter nåt glas vin!)

Har mitt usb med mig så ska passa på att "låna" lite foton och musik av Marie!=P

Nej nu får jag sluta...har en hund som far runt med huvudet i mitt knä för att få min uppmärksamhet!

I´ll be back later!

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Pussisar!

Studsande bollar???????


Imorse vaknade jag av att telefonen ringde...tog ett litet tag innan jag fattade att det faktiskt ringde....

Fick panik och tänkte att något hemskt måste hänt, varför ringer någon annars så tidigt??

Rusar ut i hallen och svarar och i andra sidan luren är en äldre man som presenterar sig om min granne som bor i lägenheten ovanför mig...

Grannen -"Ja hejsan ***** ****** heter jag och bor i lägenheten ovanför dig."

Jag -"Okej?"

Grannen -"Ber om ursäkt att jag ringer så tidigt på morgonen."

Jag -"Det är ingen fara!"(Att man alltid ska va så förbannat vänlig!!)

(Det är just i denna stund som mina ögon hamnar på klockan och jag upptäcker att den är 06:48!!! Jg borde varit uppe för länge sedan...vadfan har hänt med mitt alarm????)

Grannen -"Har du din kille hemma?"

(Vid detta laget blir jag misstänksam....är detta en granne eller en psyksjuk gubbe som vill veta om jag e ensam??)

Jag-"Nej han e inte hemma just nu, hur så?"

(Nu slog det mig att han kunde syfta på X, han har ju hjälpt mig en hel del med flytten och så och pratat med mina grannar, iallafall dem som bor på denna våningen....kanske ville han honom ngt.)

Grannen -"Du måste säga åt honom att sluta med det där förbannade bollstudsandet om nätterna, det är fruktansvärt störande!"

(Nu började jag tvivla på om jag överhuvudtaget var vaken)

Jag -"Ursäkta men nu förstår jag inte vad du pratar om, vilket bollstudsande???"

Grannen -"Ja bollstudsande eller vad det nu är han sysslar med om nätterna, det stör något fruktansvärt och vi får ingen sömn!"

Jag -"Jag är ledsen men jag har ingen aning om vad det är du pratar om."

Grannen -"Har jag kommit fel, bor du inte på 7:e vån?"

Jag -"Jo det stämmer, har precis flyttat in."

Grannen -"Ja det känner jag till!"

Grannen -"Och ni för något oväsen om nätterna och det började för ett par dagar sedan."

Jag -"Ja men saken är den att det kommer inte härifrån, jag har ett arbete och sover om nätterna."

Grannen -"Ja men då är det killen din!"

Jag -"Nej han bor inte här och har inte varit här en enda natt, så här försiggår inget om nätterna!"

Grannen -"Jaså, bor du ensam....kan jag ha haft så fel? Jag var så säker på att det kom ifrån din lgh."

Jag -"Ja men tyvärr, och jag har heller inte hört något oväsen, så jag kan inte hjälpa dig."

Grannen -"Jaha, ja då får jag be så hemskt mycket om ursäkt att jag tagit så fel."

Grannen -"Jag får väl söka vidare, måste ju hitta källan till oväsendet."

Jag -"Ja det förstår jag, jag ska hålla öronen öppna!"

Grannen -"Tack, än en gång, och ledsen att jag ringde såhär tidigt!"

Jag -"Det är absolut ingen fara, måste tvärtom tacka dig, mitt alarm har av någon anledning inte startat idag så jag har försovit mig! Borde redan vara på väg till jobb så det var tur du ringde!"

Grannen -"Hahaha, jaså det var ju väl att det kom något gott ur samtalet!"

Sen lade vi typ på!(Kortade ner samtalet lite...så ni skulle slippa läsa allt!)

image57

Har riktig ågren nu för att jag sa att jag bor ensam...vet för sjutton inte vem han var egentligen. Ibland kan jag vara en riktigt korkad blondin!=P Inte heller hjälpte det att man precis blivit väckt av ett telesamtal tidigt på morgonen, hjärtat slår skitfort för man tror ngt hänt samtidigt som man inte är vaken ännu och ngn i andra luren pratar om studsande bollar. OCH man inser att man borde vara på väg till jobb! Då kan man lätt slänga ur sig grodor! Nu i efterhand kan jag inte låta bli att skratta åt hur trött och förvirrad jag måste ha låtit...och så förbannat trevlig!=P

Jag får nog gå upp och knacka på imorrn och se så jag verkligen har en granne vid det namnet som ringde mig igår! Borde kanske ha ngn med mig så han inte drar in mig och låser dörren om mig!=S Sen vill jag veta vilka tider oväsendet brukar vara, eftersom jag ju faktiskt har varit upp sent de senaste nätterna....Men jag har ju bara tittat på tv eller suttit framför datorn och tv:n har varit på väldigt låg volym. Kan bara inte vara härifrån....så jäkla lyhört kan det inte vara!!

Återkommer angående denna historian!

Bye bye


Delad glädje....In my ass!!


Varför klarar vissa inte av att se att det går bra för andra??

"Ojdå minsann här går det riktigt bra....så kan vi ju inte ha det, det måste vi göra något åt!!"

Kan man inte bara glädjas över att det går så bra, måste någon alltid trycka ner en i skorna och komma med en massa kassa ursäkter för det...

Vafan speak out och säg som det är istället....jag vet vad problemet är så var inte så jäkla feg för det blir bara så pinsamt och genomskinligt!

Nej nu har jag aggat klart!=)

Nu ska jag packa upp allt jag shoppat på IKEA idag...bilder kommer sen!

I´ll be back!

Pussisar

En liten tår...


Fällde jag nyss....

Fan blir så less när dem jag gillar åker ut....

Skulle lägga mig tidigt...men som vanligt fastnade jag framför något...

Denna gången var det So you think you can dance....faaaaaaan vad dem e grymma!!

Well well....tyckte juryn gjorde big mistake men men!=/


image56


Nu blir det strax sängen!

Natti natti

Fixar-Arne

Det e jag det!

Jag fixar vadsomhelst till vemsomhelst!=D

Idag har jag fixat en massa möbler till X som har halva huset tomt stackarn, så dem får han imorrn!

I måndags fixade jag en dator till X:s föräldrar!

Hokus pokus så var det fixat typ!=P


By the way...skulle googla fram en trolleristav....hamnade på en P**r-sida istället!!*suck*

Så ni får va utan bild...kände inte för att lägga in en bild på en shemale...

Nu...*poof botta*

"Spider-pig, spider-pig..."*sjunger*


Har jag i mitt tak.....känns lite jobbigt att behöva sitta och kolla in den hela tiden så den inte försvinner....ohh hemska tanke!!*ryser*

Men ett löfte är ett löfte....och jag har lovat någon att inte ha ihjäl den eftersom han inte vill ha regn så då får jag ju hålla det löftet så han inte blir ledsen.=D

Så trots att jag har världens spindel-fobi så får Spider-pig sitta kvar där i taket och filosofera iallafall ett litet tag till. Får väl ha hit någon som kan remove him från taket och släppa ut honom i det fria låååångt bort ifrån mig.....

Hoppas inte hans släktingar kommer på besök också!=/

Det är en av få saker som är skönt med att inte bo i hus längre...att slippa alla spindlar!!(Nåja nästan iallafall)

image55

Pussisar

Vad är oddsen???


Idag har det regnat 2,5 ggr.....en kvart i morse och en kvart typ precis....

Och det är EXAKT de minuterna jag vistats utomhus idag!!

Imorse när jag steg upp blev jag lite förvånad av att se att inte hela lägenheten var solfylld som den brukar vara om morgnarna....så då startade jag typ en dialog med mig själv...

A- "Kanske skulle man ta med sig ett paraply idag för säkerhets skull?"

A- "Knäppgök! Måste det regna idag bara för att solen inte är framme när du vaknar?"

A- "Nej det e iofs sant, vi skippar paraplyet idag".

Sen duschade jag, fönade och fixade håret....

PRECIS när jag ska stiga av bussen börjar det regna och det regnar ända tills jag kommer innan om dörren på jobb...what´s up with that?? Såg ut som en blöt  hund med afro när jag kom in på kontoret. Sen har det inte regnat mer än ett par minuter i eftermiddags och jag blev jätteglad när det slutade en stund innan jag skulle ge mig hemåt. Men vad händer....jo åter igen hinner jag komma av bussen så börjar det regna!! Jaja hann iallafall in innan det började vräka ner så ska inte gnälla för mycket.

Nu ska jag fixa lite middag!

Later!

image54


Gym...where to go??


Sitter och spanar runt på olika gym på nätet. Kan inte bestämma mig för vart jag ska börja...på det som är närmst och dra med mig mams när hennes arm är bra...eller ska jag träna mer centralt ihopa med Marie eller på ngt helt annat place....


Hmm...tough choice...what to do, what to do??

Har iofs alla förutsättningar för att kunna sköta all träning härhemma, men vill komma ut och träna bland lite andra människor samt få hjälp av en PT så man tränar på rätt sätt!

Jaja får väl fundera vidare...kan ändå inte börja träna ordentligt förrän min hosta är över, och då ska jag följa med Marie direkt och testa hennes gym och ta reda på om det är rätt ställe för mig!=)

image53

Nu dusch...sen sängen!

Natti natti

*Godnattpuss*

Vilken dag!


Är helt slut men samtidigt full av energi...hur går det ihopa egentligen??

Idag blev det en låång arbetsdag...tänkte passa på att jobba in lite extra pengar och tid.

Jobbat på som ett djur idag så varje gång jag hade paus snurrade det runt i huvudet...men idag var en bra dag!:)

Handlade lite mat med mig hem och efter middagen har jag nu passat på att få gjort lite hemma!

Lådorna minskar en efter en men inte i tillräckligt snabb takt!

Ville iallafall få gjort litegrand idag för imorrn följer ev. Marie med hem en sväng för att se lgh!=)

By the way, idag har jag fått en fin present av chefen! Helt splajs-nya högtalare till datorn. Var i stort behöv av att köpa ett par eftersom jag har all musik nästan i datorn...men nu slipper jag köpa!=) Små, snygga svarta som kommer vara jättefina ihopa med min ögonsten!=P Ajj lajk!!



Nej nu ska jag fixa vidare!

I´ll be back!

Pussisar

Poly, or non-poly?

Tittade precis på dokumentären om Polyamory på 3:an....dvs motsatsen till monogami....
(Kallas det inte Polygami också, eller e jag fel på det?)

Hmm...intressant....ja alla är vi olika och tur är väl det!

Personligen tror jag att jag håller mig till monogami...vill varken dela med mig av mig själv eller partnern min...
I want to give him all of my attention, and get all the attention from him!;D

Tänk att leva i ett förhållande där du varje morgon måste stiga upp innan tuppan för att gå ner och lägga dig med din pojkväns andra flickvän på soffan...så att när hans barn vaknar så finner dem bara pappa och mamma i sängen??? And that´s ok with them??

Jaja som sagt smaken är som baken, jag tänker inte dömma någon...

Nu kallar snart sängen tror jag minsann, sent i säng ikväll igen!=/

Natti natti

*Godnattpuss*

Dagens middag


Idag är jag ruskigt trött och uttråkad...i brist på fantasi på saker att skriva om får jag bjuda på dagens måltid.


*Trumvirvel*

Ta-daaaaaaaa

image51

Grekisk sallad typ....

Spännande info va!;D

Nej nu ska jag försöka roa mig själv på något sätt!

Se ya´ll

Pussisar

Tillbax på jobbet


Ja idag har jag alltså jobbat efter ännu en sömnlös natt....jag e helt hopplös! Var inte så lite svettigt i sovrummet inatt heller!=(

Men men det var roligt att va tillbaka...fick ett par galna hostattacker men annars var det lugnt.

Inte speciellt kul att ha en kund i telefon och känna att man har världens hostning på gång, men jag lyckades hela dagen utan att hosta i någons öra...SJÄLVDISCIPLIN kallas det! Haha

Har så sjukt mycket att göra på jobb nu, men det är bara roligt! Alla är tillbaka och imorrn börjar ett par nya så det lär bli full rulle ett tag framåt!

Imorgon kommer chefens dotter och ska jobba hos oss ett par dagar. Så det blir tidig morgon för mig eftersom jag ska introducera henne i projektet och systemet. Roligt ska det bli att ha henne som kollega ett par dagar!=)

Nej nu ska jag se till och laga lite mat, handlat hem en massa frukt och grönt!:)

Ska ge mig på att försöka träna en stund först, vet att man inte bör träna när man har hosta...men jag ska bara känna efter litegrand!=P

I´ll be back!

Pussisar

Nattedax

Nu ska jag natta mej!

Imorrn e det jobb igen äntligen! Känns som jag varit borta i evigheter!

Hoppas min hosta inte är så hemsk inatt...behöver verkligen sömn...

Natti natti

*Godnattpuss*

Mikael Persbrandt...


Är jag nog en av få tjejer som inte haft en crush on eller åtminstone tyckt att han är het.

Jag tycker inte att det vilar ngt snyggt alls över den karl.....sorry ladies!

Tror det beror på att jag aldrig sett en Beck-film och därför aldrig fått ta del av hans charm!

Fastnade framför den som går på 4:an nu, men blir nog att jag slänger på en film istället...

Så nu blir det film med gotte...sista onyttigheterna på mycket länge!

Imorrn startar träningen igen och det ska bli underbart!!=)

image50


Nu...movietajm!


Pussisar





Fixat naglarna

Varit hos min nagelbyggare och fått fixat naglarna, det behövdes! Nu känner man sig som en människa igen!=)

Hon är toppen min nagelbyggare, vi har alltid så mycket att prata om och lika glada i att snacka båda två!

Det e helt otroligt som naglarna och håret växt nu i sommar! Jag börjar bli långhårig igen ju! Dags att beställa tid hos frissan minsann!

Nej om man skulle slänga på en film!

Dags för jobb igen imorrn!=)



Höres sen!

Pussisar

Saknad


Är verkligen inte det lättaste här i världen!

I lördags var jag i mitt fd hus för första gången sedan jag flyttade därifrån...visst fanns tanken där att det kunde kännas jobbigt...men så kändes det inte alls konstigt nog. Måste bero på att jag trivs så bra i min lgh!:)

X har börjat få iordning där nu, förutom ovanvåningen som i princip är helt tom...det ekar kraftigt där!=P

Nej det var när jag skulle hälsa på min lilla bebis som det blev jobbigt....direkt han hörde min röst blev han helt till sig och kröp nästan igenom gallret! Han blev så himla glad! Trots att han är en liten vilde och brukar fara runt som en galning direkt han kommer ut, lade han sig platt direkt han kom ut för att jag skulle kela med honom! Det var när jag såg hur glad han blev att se mig som det brast och tårarna kom! Det är helt otroligt vad jag saknar den lilla krabaten!

När X kom in i rummet blev han lite förvånad att se trollet ligga platt på marken...

X-"La han sig ner direkt när han kom ut?"

Jag -"Ja först luktade han på mig sen slängde han sig raklång!"

X- "Jaså då måste han varit riktigt kelen!"

Jag reser mig och går ifrån, och X ska precis sätta sig vid Bosse som stampar som f-n och hoppar rakt in i buren.

X- "Nähä så nu var man inte kelen längre!"

Jag går bort vid buren och Bosse kommer utfarandes som ett skott och slänger sig framför mig igen.

Jag- "Eller har man bara saknat sin mami väldigt mycket!"

Haha han e så go min lilla bebis!!

Får se om han inte får bo med mig ändån, vi lider ju uppenbarligen båda av seperationsångest!=)


         
Min lilla bebis Buster "Bosse"!=)

Världens envisaste lilla djur med en vilja som 7 hästar minst!!

Pussisar




I´m baaack


Ledsen att det inte blivit uppdaterat, inte varit hemma....

Men nu e jag så ska alldeles strax sätta igång och roa er med lite nya inlägg!

Pussisar

Före/Efter


Hann få lite gjort igår iallafall!

Nu är det nästan bara hallen kvar, sen kan jag börja måla och möblera och fixa härhemma!=)

Jag var så snäll så jag tog bort mina undisar från klädstrecket så ni slapp se dem...visst är jag generös! ;P



             
           Före                                        Efter

Nu e jag vrålhungrig!!

Pussisar

Formel 1

Fick en fråga angående det igår så kan väl likväl skriva om det....

Ja jag följer Formel 1...stenhårt t.om och har gjort under ett par år....

Förra året höll jag på McLaren och iår på Ferrari...varför jag bytt team?

Jo för att han jag håller på bytte team.....Kimi Räikkönen....min framtida make! ;D

Han e en helt fantastisk förare....

Vem ogillar jag.... Alonso....can´t stand him right now....men Hamilton är grym!

      

Nu äre frukosttajm

Pussisar

Stjärntecken....


Jag är en sådan som tror en hel del på stjärntecken...de flesta jag känner stämmer mycket bra överens in på vad deras stjärntecken säger om dem...vissa skrämmande bra!

Däremot är jag oftast inte alls överens när jag läser mitt eget stjärntecken...iallafall inte när det kommer till hurdan är Vattumannen/kvinnan som person.....

Men kanske inte så konstigt...tycker vart jag än läser så står det olika om vattumannen varje gång....jämfört med flera av de andra tecknen där det oftast står liknande saker....

Men idag hittade jag ett som faktiskt stämde mycket bra...förutom någon del som inte alls stämde, bl.a när det gäller förhållanden så annars right on!!

Vattumannen:

POSITIVA EGENSKAPER: Mänsklig, oberoende, vänlig, villig, framsynt, originell, uppfinningsrik, reformivrare, trofast, lojal, idealistisk, intellektuell.


KARAKTÄR: Den evigt nyfikne Vattumannen är sanningssökarnas och forskarnas tecken. Detta är framtidens tecken, och många påstår att som Vattumän tänker, så kommer världen att tänka om femtio år. Det finns ett inbyggt motsatsförhållande i detta tecken, för det är styrt av två olika planeter med nästan diametralt skild inverkan. Uranussidan kräver oinskränkt frihet, särskilt när det gäller idéer, medan den sida som är styrd av Saturnus är inriktad på stabilitet. Resultatet blir en ytterst originell, excentrisk personlighet som är svår att förstå sig på både för Vattumannen själv och för de andra tecknen i zodiaken.

Vattumannen delar med sig av sina nya och spännande idéer, något som symboliseras av ämbaret som töms på vatten och de är föregångare inom livets alla områden. Vattumän är typiskt enkla, uppriktiga personer som är enormt populära och som sätter stort värde på vänskap. Men trots det stora antal vänskapsförhållanden det här tecknet lyckas etablera, får de ofta problem med sina djupare affärer, och dessa blir inte sällan kortlivade. Det karakteristiska sökandet är en viktig del av Vattumannens personlighet, och i förhållandet till andra kan detta innebära att han hoppar från vän till vän, från älskare till älskare på jakt efter en djupare sanning. Den evigt nyfikne Vattumannen är en sanningssökare, en forskare.

Vattumän kan ha en sval inställning till andra i romantiska förhållanden. De är envisa och fulla av överraskningar. Eftersom de är styrda av två så olika planeter, har Vattumän en osäker självkänsla, vilket gör att de tvekar innan de ger sig in i någon djupare förbindelse. När de väl gör det, är de emellertid oftast trogna och pålitliga, eftersom Vattumän avskyr allt vad lögner och oärlighet heter.

Sanningssökare, de stora idéernas frambärare, Vattumannens söner och döttrar, och ni som attraheras av deras drömmar - må er framtid bli så perfekt som ni önskar. 


NEGATIVA EGENSKAPER: Oberäknelig, excentrisk, upprorisk, egensinnig, taktlös, fixerad i sina åsikter, motsträvig, anstränger sig att vara okonventionell, Revolutionär i modern tid.



Hittade horoskopet hos Nadja.....vet tyvärr inte hur man länkar än...nybörjar-bloggare som jag är!=)

Men såhär hittar du iallafall till horoskopet...tror jag....

http://hem.passagen.se/aries55/soltecken.htm

See ya´ll

Pussisar

Ungkarlsmiddag??


Eftersom jag varit antingen ute och festat eller legat sjuk sedan jag flyttade in här har jag inte fått köpt hem ordentliga färskvaror, med andra ord "riktig" mat...endast basvaror. Så det har blivit mycket färdigmat/mikromat eller inget alls senaste veckan. Förutom när jag ätit ute som förra helgen.

Idag bestämde jag mig för att tillaga en riktig middag hemma....eftersom jag fortfarande inte mådde helt hundra blev det närbutiken där jag bor. Var sugen på en bit kött ell. kyckling med sallad eller ngn läcker gryta. Döm av min besvikelse när jag inte hittade något av intresse att äta. Det fick bli frusen middag igen...för att fira denna fredag och att jag börjar bli frisk blev det en läcker Fiskgratäng och ett glas vitt!

Tror jag ska bjuda på det nästa gång jag har gäster! ;D

               

*MuMs FiLiBaBBa*

See ya´ll soon!

Pussisar


Lista #1

Skriver du dagbok?
Nja bara här just nu....

Vad är viktigast för dig?
Min familj, vänner, kärlek, hälsan, lycka m.m

Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Ja faktiskt om jag får vara i en sån bur...de både skrämmer skiten ur mig och fascinerar mig!

Har du färglinser?
Japp ibland

Suger det här?

Nää...

Kan du gå ner i spagat?
Hehe...njaa var ett tag sen man testade!=P

Är du polare med grannarna?
Haha trots jag bara bott här typ en vecka så ja faktiskt!=)

Gay?

Nej

Har du varit kär i en kändis?

Nja inte kär....men tänd på! ;D

Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Neej mycket sällan!

Är du höjdrädd?
Nej, men min balkong kan ge mig lite svindel!=)

Pratar du fortfarande med den du kysste senast?

Ja.

Har du sett din bästa vän gråta?

Ja såklart

Har du fått någon komplimang idag?

Nepp

Är du mörkrädd?

Kan va ibland...det beror på...

Har en dröm gått i uppfyllelse?
Jadå det har hänt...

Har du haft vattkoppor?
Ja, många många år sedan, men minns det än

Har du någon gång testat karate?



Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?

Kanske det kanske...

Äger du en iPod?

Nepp bara en vanlig Mp3

Skulle du vilja hoppa fallskärm?
Ja absolut!!=)

Gillar du Allsång på Skansen?

Nej, ser bara om ngn rolig ska va med.

Kan du vissla?

Nja nästan....(pinsamt men sant)=P

Vilken radiokanal lyssnar du på?

Oj lyssnar sällan radio numera, men annars är det väl Mix Megapol på jobb?

Rakar du benen?
Ja om jag inte vaxar dem

Hur svarar du i telefonen?
"Heej det e Alexandra!" oftast, ell. "Hallå?" Om jag vet vem det är kan det variera!=P

Betalar du TV-licens?
Mmm eftersom jag inte klarar ljuga så går det så när man får besök!=D

Vad har du i fickorna just nu?
*Tittar ner* Hehe njaaa har inga fickor just nu! ;P

Vilken parfym använder du?

Oj många olika....just nu är det väl mest C.K Euphoria ell. Hugo Boss Femme som används

Kan du kasta macka?
Tror det, var ett tag sedan jag testade

När var du riktigt sjuk senast?
Denna veckan!!=(

Har du blivit opererad?

Ja

Äger du en cykel?
Japp en svart skönhet.

Vad har du alltid i handväskan?

Nycklar, plånbok, mobil, läppglans och en massa annat!

Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Nä gillar det för mkt

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?

För många

Läser du för skojs skull?

Javisst

Äger du ett busskort?
Nej men snart!

Listan hittade jag hos Jigsaw

Nu får det vara nog!


Jag är så fruktansvärt trött på att vara sjuk nu så det finns inte!

Idag mår jag mycket bättre men jag har haft hosta hela natten och inte sovit en blund, hade ont i halsen igen imorse, varje morgon har jag haft det...sen har halsen känts bra resten av dagen/kvällen för att nästa morgon åter göra jätteont. Ingen röst har jag haft heller på nästan 2 dygn, men nu är den tillbaka thank god!!

Imorse tog jag mig ur sängen vid 10 för att förflytta mig till soffan där jag genast somnade om! Att jag sover typ 20 tim/dygn är ett tydligt tecken på att jag haft en rejäl infektion i kroppen. Normalt har jag världens sömnsvårigheter. Vissa behöver 8-10 tim sömn/dygn. Jag behöver typ 5-6 tim, sover jag mer får jag svårt att somna nästa natt. Men nu har jag alltså sovit typ heeela tiden.=/

Men som sagt nu får det vara slut på sjukerier, det är helg och jag lär få spendera hela helgen inomhus. Men jag tänker inte ligga på soffan och tycka synd om mig själv utan försöka göra det bästa av den!

Och jag tänker börja med att ta tag i mitt hem, som ser rent ut sagt förjävligt ut nästan eftersom jag inte gjort ett skit härhemma på 1 hel vecka!! Vill få fint härhemma så man kan börja bjuda hem folk på middag/fester/spelkvällar!=)

Jag älskar att ha folk hemma, inte haft ngt emot att ha folk rännandes härhemma nästan varje dag och stå och laga mat till dem, det är bara roligt. =) Men ibland bara måste jag få vara lite för mig själv också, och bara vara.

Nej nu ska jag få lite gjort, får ta det i korta omgångar med pauser emellan för jag har fortfarande knappt några krafter kvar i kroppen. Var nere och handlade innan och det var knappt jag orkade bära matkassen hem!=(

Men det bästa sättet att bota sjukdomar är med en rejäl dos envishet...så det är dags att plocka fram den nu!!=)

Trevlig utsikt jag har ifrån där jag sitter och skriver va!



Nu....operation få iordning hemma!!

Puss på er sålänge!

Feber..here we go again!


Jaha och jag som hade starka förhoppningar om att kunna jobba imorgon, det kan jag ju glömma!
Febern är tillbaka och den hade med sig en trevlig överraskning i form av hosta!=(

Well well vad gör man, tar 2 febernedsättande och hostdämpande och hoppas på att somna!

Så soffan har varit min bästa vän ikväll igen...tittade på Marie Antoinette, var faktiskt bättre än jag väntat mig!

Måste dock säga att jag hade fått ordentliga spel om min nyblivna make hade sexvägrat....hade nog gett mig på någon av påkläderskorna eller betjänten! ;D Haha neeejdå....men *suck* vilken besvikelse!! =/

image35


Nej nu ska jag kräla bort till sovrummet!

Natti natti

Förvirrade-Arne...


Det är jag det! Har ju redan hängt upp tvätten!=P

Jo idag har jag varit uppe på benen ett par minuter då och då i omgångar....får krupp på att bara ligga. Det har varit riktigt najs men också tagit oerhört på de få krafter jag haft kvar...

Men jag hade ju tvättid idag, vågade inte skita i den för då hade det väl blivit ett sjuhelsikes liv i huset!

Så när jag ändå var tvungen att pallra mig ner kunde jag lika bra passa på att tvätta lite. Och när jag ändå var nere passade jag på att ta mig till affären och handla lite mikromat så jag får mat i mig, slarvat med det ju. Sen handlade jag lite glass också...så nice med glass när febern är som värst...plötsligt bara försvinner värmen ur kroppen och man känner sig som en människa igen!=)

När jag kom hem igen trillade jag ihopa i en liten hög på soffan och somnade!

Nu ska jag strax hämta upp tvätten, om jag orkar bära den och sen slänga i en film i dvd:n och lägga mig på soffan igen!

Har tyvärr inte blivit så mycket film dessa dagar eftersom jag inte kunnat hålla ögonen uppe....

Men dessa två har det blivit:

image33  &   image34

Gillar att glo på kärlekskomedier när jag är sjuk, som andra tjejer!=P

Båda var bra men inte mer än så....

Annars har höjdpunkter denna veckan bara varit glass, feberfria stunder, samt ett trevligt sms när man känner sig som mest ensam och eländig!=)

Nej nu ska jag ligga ner ett par min innan jag hämtar tvätten...nu vet ni iallafall vart jag hållt hus!

Puss på er!

Uppdatering


Tänkte jag skulle passa på att uppdatera lite här medan jag klarar av att sitta upp i 5 min....

Veckan har inte varit någe vidare för min del...

Började som sagt med att jag kände mig skitkass i måndags när jag skulle börja jobba igen efter sem.

Tog mig till jobb ändå, med taxi, kändes inte bra att stanna hemma första dagen!=(

Lyckades som genom ett mirakel ta mig igenom hela arbetsdagen och fick t.om en del gjort. Var jätteskoj att träffa alla igen!:) Och givetvis var alla supernyfikna på att höra hur det gått med min flytt! När vi slutade var Marie så söt att hon körde mig hem trots att hon hade bråttom. Det var tur, hade nog inte överlevt en busstur!=(

När jag kom hem var det soffan nästa och där har jag blivit liggandes sedan dess, föruom när jag spenderade några tim/natt i sängen. Med andra ord har jag bott på soffan med tv:n som enda sällskap hela veckan. Jag har i princip sovit 20 av dygnets 24 tim!

Vad fattas mig då? Halsont som börjar avta, men framförallt en jäkla envis feber!!! Halsonten hade jag kunnat leva med utan problem, men febern har slagit ut mig helt! Jag har haft ont i hela kroppen, inkl. ögonen, svettats/frusit och varit helt svag och yr dessa dagar.

Knappt ätit eller druckit heller eftersom jag inte orkat resa mig upp...

Men igår fick jag besök med matleverans!=)

McDonalds som jag knappt fick ned, men nyponsoppa, Cola Light, Kan Jang, halstabletter och glass!=)

Det var väldigt välbehövligt kan jag säga!

Dessa har varit mina life-supports denna veckan:

image32

Shit pommes frites, glömde tvättstugan!!

Strax tillbax!

Pussisar

Bläää

Det här blir ingen rolig dag!

Inte sovit mer än typ 5 min sammanlagt inatt och ont som f-n i halsen! Dessutom tror jag inte min provisoriska bäddmadrass är så bra för min rygg, min rygg är helt förstörd!=/ Måste ringa IKEA idag och höra om bäddmadrassen kommit in ännu. AAJJ bara jag rör mej!

Första dagen på jobb idag....känns tyvärr inte lika spännande längre!=(

Snäääääälla låt iallafall halsonten försvinna, hur sjutton ska jag kunna jobba när halsen är såhär??

Hoppas ni får en trevligare inledning på veckan!

Pussisar

Middag på stan


Jaha då fick jag inte mycket tid över att skriva här idag heller. Inte har jag fått gjort något hemma idag heller....skärpning Alexandra!!!=/

Varit på kalas hemma hos Felicia som fyller år nästa helg. Hade jättetrevligt, Mikes farmor & farfar e ju bara världens goaste!!! Och barnen vill man käka upp dem små sötsnörena!=) Speciellt Idis när hon har chokladmuffins i hela huvudet!!=P

När alla gästerna gått satte vi oss i en taxi in till stan, Felicia och jag då alltså. Mike och barnen fick stanna hemma denna gången. Satte oss på Lilla Torg och drack strawberry daquirris och åt en smarrig middag! Det var jättetrevligt. Speciellt kul var det att lyssna på ett äldre par som satt och bråkade....hon var lack på honom för att han tänkte spela golf om dagarna på deras sem ell. nåt sånt.

Damen-"Jaha tänker du syssla med det hela dagarna??"

Herrn-"Jaa vad ska jag annars göra då?"

Damen-"Jaha då kan du lika bra åka ensam ju!!"

Herrn-"Ja det kan jag.."

Vid detta laget va tanten högröd i huvet och ögonen sköt blixtrar, men gubben bara log.

Ska säga att både jag och felicia blev djupt chockerade över att de beställde in varmrätt också!!

Haft en riktigt trevlig dag, och Formel 1:en gick ju också helt okej ändå. En andra plats iallafall!=)

Men nu är klockan snart 2 och jag ska upp och jobba för första gången på 5 veckor imorrn!!!!!! Borde sova för länge sen, men e inte trött och här är sjukt varmt hemma!! Min träningscykel visar 27 grader men känns varmare!!=/

Gahhhh kom precis på att jag inte vet var jag har några viktiga papper som jag behöver imorrn till jobb!

Inte kollat upp bussen heller!

Well well får väl bli taxi i värsta fall, blivit min bästa vän senaste tiden ju!

Ska bli kul att träffa kollegorna imorrn och speciellt min Marie!! Hon ska nog med hem imorrn och titta på lägenheten!=)

Nu är det nattadags för lilla mej!

Puss på er!



Sleepless


Vilken natt!!

Somnade på soffan vid 03.00, vaknade nästan direkt igen och förflyttade mig till sovrummet. Sen låg jag där och försökte förgäves somna. Tittade på klockan sista gången vid 06.00!!! Dessutom har jag träningsvärk i hela kroppen från flytten!=/

Igår slappade jag bara på soffan hela dagen/kvällen. Fick inte gjort någonting alls hemma, två dagar i rad nu....that´s bad!! Och jag som börjar jobba imorrn...första veckan blir väl katastrof innan man kommer in i rytm igen!

Nu ska jag göra mej lite frulle/lunch sen ska jag försöka få gjort lite härhemma!

Om ett par timmar börjar Formel 1:en....ser inte precis fram emot den med tanke på hur kvalet såg ut men jag ska hålla hoppet uppe!

Sen ska jag iväg på lite kalas!=)

Och ikväll ska jag tvätta för första gången här, hoppas jag får rätt på maskinerna!=/

Ett inlägg om vår festnatt i fredags kommer också strax med bilder!

Pussisar

Karatefylla!!!

Japp en sån blev det igår....

Orkar inte skriva just nu, kom precis hem.

Köpt bullar och nudlar med mig....så nu ska jag äta för första gången på snart 2 dygn!!=/

Bilder och info om igår kommer snart....inte ens vågat gå igenom bilderna jag tog igår eller vem ell. vilka jag messade eller ringde igår på fyllan!=S Men jag vet att jag tog ett par bilder....så ngn törs jag väll lägga in...

Näää nu e det mat!

F*ck har jag nu missat Formel 1:en???

Kramisar
(Vill inte pussa er, luktar nog ej så gott!=/)

Finally!!!

Äntligen klar....åhh herreguuud vad jag farit runt!!

Sjukt sent på det...dem andra har nog redan hunnit äta och allt...

Mycket välplanerat att dricka på tom mage!=/

Får bli lugnt ikväll om jag inte hinner få i mig nåt snabbt på restaurangen!!

Nu är det jag som beställer en taxi.....

Syns kanske i vimlet!=)

Hoppas ni får en trevlig fredag vad ni än hittar på!

Pussisar

Noll koll!!


Nu får jag snart ett sammanbrott....

Jag hittar inte någon av lådorna som innehåller "partytoppar" och snyggare skor...

Letat i hallen och vardagsrummet men inte i ngn av dem...

Jag har 17 lådor i sovrummet som nästan alla innehåller kläder/jackor/skor, men jag har ingen kraft i armarna längre så jag kan lyfta runt dem!!=/

Jag har hittat bikinis, halsdukar, jackor, skärp, träningskläder/myskläder...hur hett blir det om man slår ihopa dem till en kväll-ute-outfit! Någon med en grym fantasi som kan hjälpa?? Haha

Well well ser ni en tjej ute ikväll i en konstig utstyrsel så är det antagligen jag...=P

Nu MÅSTE jag sätta fart!

Vad underbart med sol by th way!!!!!!*glad*

Pussisar



Partytime!!


Ikväll är det alltså festdax!=)

Här går jag i godan ro i mysiskläder och tar det lugnt i tron att jag har all tid i världen på mig....

Så dimper det ner ett mess;

"Hej hun! Kom till båten när du är klar så sitter vi och solar och dricker vin! Puss"

Uaaaaaaaaaaaa jag får nog sätta fart på my lazy ass....

Hur ska jag hinna allt??

Vill få lite ordning härhemma så gott det går ifall man hamnar härhemma sen för efterfest eller nåt....

Måste duscha och hitta outfit för kvällen...

Mat måste jag ha, men vi äter väl på restaurangen.

*Panic-attack*

Piskad på Ikea

Var ju som sagt på Ikea igår med familjen...

Visste i princip allt jag ville ha/behövde så vi skulle bara "springa" snabbt igenom....

Jomenvisst.....4 timmar sprang vi runt och yrade!!! Visst vi hann iofs med att äta där också men ändån!

Hur kunde jag va så galen och åka till Ikea dagen efter flytten! Hann vara där i 5 min innan det började göra svinont i fotsulorna igen och jag nästan ville hem!=(

Till råga på allt lyckas jag skada mig också....ska dra av en "straps" eller vad det heter från en madrass som sitter ihop med en annan....rycker till allt jag kan och den andra delen flyger upp och snärtar mig över halva ansiktet!!

Det kändes som jag fått ett piskrapp och tungan domnade av en stund...helt crazy!!

MEEN värst av allt var att dem inte hade hälften av det jag skulle ha inne, tycker det e likadant jämt numera när man ska ha ngt på Ikea....förr hade dem oftast allt inne eller leverans dagen efter...nu är allt slut all the time!=/

Fick med det viktigaste av allt åtminstone...en till resårmadrass så nu har jag en HEL säng igen!=P

Lite bilder på vad jag köpte:


image28


                                                 

Resårmadrass(ej i bild)
3 växter
1 kruka
vattenkanna
Hissgardin
Skolkritor
Förlängningssladdar
Stekjärn
"Påshållare"
Bestickhållare
Snapsglas
Förgrenare??
"Klädrullare"
Köksmatta
Filttassar
Hallmattor 3 st
Knivställ
Verktygslåda
Vinglas
Cocktailglas
Batterier
Glödlampor
Besticklådor i olika strl
Badrumsmatta
Köksgardiner
Korgskål
Papperskorg


Sen var det nån grejer till...

Det som var slut var bla:

Bäddmadrassen
Barstolarna
Badrumsskåpet
Underskåpet
Kudden
Tvättkorgen

Med andra ord var de viktigaste sakerna slut!=(

Nä nu måste jag få på lite kläder, X kommer hit vilken minut somhelst med grejer jag glömt och post....

Pussisar




Köttbullsfest


Vilken dag!! Ytterliggare en sån här dag och jag kommer hamna på vilohem, i bästa fall!

Sprungit på Ikea i 4 timmar och dem hade inte ens hälften av vad jag skulle ha!*suck*

Men skriver mer om det när jag fått sova ett par timmar.

Fick köpt en massa ändån såklart!


By the way, min syster handlade ju lunch till oss 2 innan idag...

Detta är vad en hon handlade....

image26

Hon e gaalen i sina köttbullar den ungen!:)

Sen hade jag gurka hemma som hon tyckte vi skulle ha till!

Visst e det gott med köttbullar och gurka...

Men jag piffade till det med lite sallad också....


image27


Vi e lika tokiga i sallad båda två så hon blev nöjd med sin köttbulls-sallad och jag la till lite festaost till min sallad....

Det blev en toppenlunch!=)

Nu ska jag banne mig i säng!!

Skulle kolla på en film innan ikväll tänkte jag....

Istället blev det att jag fastnade på msn...med trevligt sällskap!=)

Nä NUU e det sängen god damnit!!

Natti natti

Min ängel

Lillasystern(den äldsta) är här nu och hjälper mig packa upp...

Vilken tur att hon kom hit, vi har fått gjort hur mycket som helst nu!

Hon har snart packat upp alla lådor som hör till köket, och jag har kunnat koncentrera mig på vardagsrummet.

Nu är hon ner och ska handla nåt för oss att luncha på och jag ska ta en paus och kolla Ikea lite, inte hunnit öppna nya katalogen ännu ens! Måste ju göra upp lista på vad jag MÅSTE köpa också innan vi ska iväg! Sen lär man ju köpa tusen andra prylar också......I know myself!

Åhh ska bli så kul att shoppa loss med mams och syrran!=)

Bilden nedan är min söta syster i mitt röriga kök!!

image25

Pussisar

I´m a survivor!

Överlevde första natten mer än väl!

Ställde en tung låda framför dörren som öppnas inåt för att vara på den säkra sidan!=D

Sen somnade jag som en sliten get efter att ha läst två kapitel i min bok och sov så gott så.

Klockan ringde 7, men jag orkade inte upp....ställde fram den en halvtimme, men fick ett mess som väckte mig!=P Sen ställde jag om mobilen ett par omgångar och gick slutligen upp vid 8.30. Kunde ändå inte somna om, men det var skönt att bara ligga och dra sig en liten stund! Sen dök vaktmästaren, som by the way e urgoo, inte upp förrän 10 så det var lugnt att jag sov lite längre....

Gissa om dem ringde innan som jag bett dem......neeeej såklart inte!
Men ringde iallafall på dörren, tur så jag hann få på mig byxor...

Nu ska jag äta frulle...

Lillasystern kommer strax hit för att hjälpa mig packa upp.=)

Senare idag blir det Ikea....ohh yeah I like it!!!

Göta Petter vad jag ska shoppa loss!


By the way...såhär ser det ut när man nyligen separerat och man har lådor ÖVERALLT!!



Baj baj



Tramsbyxaaa

Jag blir så trött på mej själv!

E redan lite nervis inför att sova ensamen för första gången på 5 år...

Så är jag så smart att jag påminner mig själv om att en total främling har en av mina hemnycklar!

Jomenvisst nu blir det nog lättare för mig att somna inatt...minsta ljud så lär jag få hysteriskt anfall!=(

Gahh vad jag e dryyyyg!!

Ska tvinga mig i säng nu...i värsta fall får jag glo på tv på soffan tills jag somnar!=/

Bye the way....ngn som sett min toothbrush???

Natti natti

Surfilurar...

Sitter jag och gör just nu. Läser runt lite bland mina favvo-bloggar.....

Messade M att vi får ses imorrn istället....eller på fredag då vi ändå ska ses för att fira T på riktigt.

Kom på att min husvärd ska komma och fixa min balkong imorrn bitti...hela mitt räcke sitter helt löst upptäckte vi.....not sooo nice när man bor på 7:e vån!! 

Kan vara att dem dyker upp redan kl.07.00 då de börjar jobba...och med tanke på att dem fått nycklar hit bör jag nog va vaken från 7 imorrn så jag inte blir "tagen på sängen"! *sucka*

Lämnat meddelande till dem att jag vill att de ringer innan, men man vet ju hur bra det är på att göra som man ber dem!! Terrible!

Bläääää jag som hade behövt en ordentlig sovmorgon!!=/

Later!

Beslutsångest...

M ringde för en stund sedan, hon ville ha mig med ut en sväng för att fira hennes bror som fyller år idag.

De skulle till något nytt ställe för att ta en drink eller två bara....

Hade säkert varit trevligt men jag är såååå trött och har ont i hela kroppen!

Ahh hur ska jag göra?? L är ju också där och inte träffat honom på evigheter!!

What´s a gurl to do???

*suck*

Guess what

Jomenvisst här sitter jag och bloggar i mitt nya hem vettu!=)

Kan inte beställa internet än för han jag köpte  lgh av har antagligen glömt avbeställa i god tid...

Sooo sorry, kan jag inte skaffa eget pga honom så tänker jag surfa på hans bekostnad!! That´s just how it goes!

Telia hade problem idag så jag fick inte igång telefonen som jag skulle Men nu e den också igång och tv och allt e fixat....allt nödvändigt finns på plats!=P

Blev lämnad ensam här för 10 min sedan....första minuterna EVER jag e ensam här. Känns lite speciellt!

Flytten gick jättebra, men tog en jäääkla tid!=/

Blev av med garderoberna som grannen lämnat kvar direkt också....

Frågade papps om han visste ngn som behövde 2 garderober, och det visade sig att hans granne/polare som flyttade igår behövde 2 till sin hall. Så papps ringde hit honom och hans fruga och dem föll direkt för garderoberna. Förstår dem för de var jättefina. Men jag har inte plats för dem pga min stora garderob och X har så mycket klädutrymmen redan i huset. Men dem ville ha garderoberna och när dem frågade vad jag ville ha för dem svarade jag...

-"Låna mej din man ett par timmar så är garderoberna era!"

Haha

Så vi fick extra hjälp och han var en räddare från ovan....jäklar vad han satte fart på allt!=P

+att jag blev av med två stora otympliga skåp på direkten! Win win för mej!=D

Min styvmor och minstingsystern var här också en sväng och tittade på lgh...

Och äldsta lillasystern var här såklart hela tiden, endast uppehåll när hon skulle på simträningen!

Dessutom har hon redan bestämt att hon ska cykla hit och hjälpa mej packa upp imorrn bitti. Min lilla ängel!:)

Min älskade mams kom hit med mat lagom tills vi höll på att dö av hunger!

Nej om man skulle packa upp lite!

Puss på er!

Sista natten....


Jaha då var det läggdax!

Sista natten i mitt älskade hus...kommer sakna det jättemassor!!

Lämnar också 2 efter mig som betyder himla mycket för mig så det känns ännu tyngre....

Blir nog inte mycket sömn inatt, lär väl va ett zombie-vrak imorrn!

Is this for real??

Godnattpuss

Lägenheten


Tänkte va generös och bjuda på lite före-bilder på lägenheten....



  
Del av badrummet....


                   
    
Klädkammaren som 
idag är datarum men                                                 
ska bli klädkammare igen!      

                            
    
Liten del av hallen som
ska göras om helt!


 
En glimt av köket som
också ska fixas till!
                                                        
                                               

Tyvärr är det jättesugig kvalité på bilderna...glömde kameran imorse....


Lägenheten e jättefin och älskar planlösningen. Men det är ändå mycket jag vill ha gjort! Men det ska bli kul att renovera/fixa I lööööve att renovera/inreda!!=)

That´s all for now!

Pussisar

RSS 2.0