After Work...

 Imorrn är det dags igen för After Work....snäääääälla Malin var frisk imorrn så du kan följa med!!!=/

Men först ska man jobba r*ven av sig igen och försöka att inte drivas till vansinne av "vissa"människor.

Efter jobbet när alla dragit hem ska vi ha möte, Malin, Marie, jag och cheferna. Så medan de andra drar hem och piffar till sig ska vi alltså fortsätta diskutera framtiden....

Seeeen efter mötet blir det stan för ett par öl och lite gott käk. Denna gången ska i princip alla med, vilket dock är på gott och ont. Bara karlarna som e tradiga och sviker...så girls night out igen alltså!=)

Igår fixade jag naglarna....behövde bara betala 1/3 igår, lovely!! Idag har jag solat....börjar bli lite jobbigt med alla kommentarer om hur sött det är att jag fått lite fräknar...men det är ju jag själv som skaffat mig dem!=P

Neeej nu blir det sängen, hoppas på en liten stunds sömn inatt iallafall....min rygg tar kål på mig!!=(

Massage någon......??*Blinkar med ögonfransarna och ler sådär sött*

By the way, kanske, kanske får jag hjälp med bloggen av en sötnos....då jäklar ska jag se till att hålla er sysselsatta med läsande boys & girls!;D

Naaaattis på er!

PUSS

Bloggen som gud glömde...

 Eller iallafall JAG glömde...

*SUCK*

Jag vill, jag vill, jag vill, JAG VILL verkligen skriva och har hur mycket somhelst att skriva om. Mitt liv har minst sagt börjat bli aningen intressantare senaste tiden...iallafall händelserikt.=P

Meeeeen bloggen e sååå jäkla tråkig att så fort jag kommer in tappar all lust.

Den kunde nog mått bra av lite färg och bilder men huuuuuur gör man??

*Dubbelsuck*

Nu ska denna tösen lägga sig och läsa.

Imorrn e det besök hos nagelbyggaren igen och jag måste ärligt hitta en frisör här i Malmö som kan rädda mitt hår.

Känner att jag bara vill lämna mig helt hän i någons händer och låta dem göra vad dem vill med mig!!

Nu pratar jag om mitt hår kära ni....inget snuskigt...snusk vad fasen är det?? Måste vara något främmande språk för jag förstår inte....

Natti natti

Fest ikväll

Har egentligen inte tid att skriva men ska göra det ändå för er skull!;)


Blev ingen hundpassning idag.

Istället har jag varit i stan och shoppat med Sara, Micke och Christian. Nåja var väl mest jag & Sara som var i affärerna....konstigt nog var killarna inte så roade av att hjälpa oss hitta strumpebyxor??=P

När de skulle iväg och äta lite, passade jag på att dra mig hemåt.

På bussen flashade jag rejält, inte bara lite trosa utan en hel del ass också....när jag skulle betala biljett tappade jag tian och när jag skulle ta upp den ville den inte som jag. Tänkte inte på att jag hade så låga byxor på mig!=/ Men ett snällt fyllo var givetvis snabb att upptäcka detta och började skrika i högan sky om mina trosor så ingen på bussen skulle missa det. Behöver jag skriva att jag var LAGOM röd i huvet.

Sen var jag en sväng på Mobilia och handlade presenter till Sara och lite annat smått.

Och nu skulle jag egentligen fortsatt städa men kom inte längre än att sätta på musik och hamna här.

Måste snart bege mig också och har inte ens bestämt kläder för kvällen.

Ikväll ska jag på födelsedagsmiddag hemma hos Sara. Vilket innebär att vi ska äta middag och därefter festa hela natten eller nåt. Ska bli riktigt skoj!:) Vi blir väl ca 14 på middagen. Ska dit strax för att hjälpa Sara förbereda allt så får väl göra mig iordning där.

Måste dock erkänna att det blev lite ångest när Sara berättade att en viss person antagligen kommer. Har lite småpanik just nu. Men Sara har lovat att bjuda på en drink för att lugna mina nerver!;) Herregud denna kvällen kan verkligen bli minst sagt intressant på flera sätt. Känns som den kan sluta hursomhelst!

Nej nu måste jag slänga på mig kläder och ringa en taxi!

Lovar ta bilder ikväll!

Hoppas ni får en trevlig kväll godingar!:)

Puss puss


En liten tår....

Måste jag erkänna att det blev idag när jag tittade på Idol utröstningen.....

Det var fel som åkte ut....

Samtidigt blev jag otroligt glad att Mattias inte åkte ut....hellre Christoffer då.

Men när jag såg hur ledsen han blev så kändes det i hjärtat.


Annars då jobbat idag, velade som f-n...kunde inte bestämma mig för om jag skulle åka hem 12 samtidigt som Malin eller jobba över någon timme....slutligen blev det att jag jobbade över 2 timmar. Längtade inte precis ut i detta vädret! Självklart prickade jag in precis när det började regna som fanken....mitt lilla Ior-Paraply hjälpte inte så mkt i denna stormen, det vek sig bara hela tiden.

Men efter att nästan ha blåst iväg ett par ggr var det en väldigt blöt och ruffsig Alexandra som stängde dörren om sig på solariet. Behöver jag nämna hur skön det var att lägga sig i ett varmt solarium och mysa i min nakenhet?

Nu börjar jag t.om få en del färg....efter 3 ggr känner man sig så mkt piggare och fräschare!:)

I onsdags var vi ju på After Work, skulle tacka av en kollega som slutat ordentligt. Hon kom inte men vi hade trevligt ändå...trots att vi bara var halva jobbet. Resten var sjuka eller hade andra åtaganden. Efter lite god mat och nån öl gav sig alla utom jag och Marie(som vanligt, radarparet) sig av hemåt. Marie och jag drack lite mer öl och snackade skit. Fick sällskap av 2 mkt trevliga jurister som vi hade en lång och intressant diskussion med om livet i allmänhet.

Var hemma vid 23.00 och kröp till sängs direkt. På torsdagen beslutade jag mig för att ta sovmorgon. Sov en timme längre än vanligt, sen tog jag en lååång dusch innan jag satte mig i en taxi till jobbet.

Till en början kändes det att man varit ute kvällen innan....men mest var det nog den allmänna bristen på sömn senaste tiden som spökade.

Idag har jag som sagt jobbat över, solat, handlat, tvättat, städat, ätit gott, lyssnat på musik och kollat på Idol.

Vilat upp mig inför morgondagen, imorgon e det födelsedagsmiddag hemma hos Sarisen, ska bli mkt trevligt!:)

By the way, äntligen har jag bestämt mig för vart jag ska börja träna. Känner mig så sjukt laddad och ska bli underbart att komma igång ordentligt igen!:)

Nu ska jag kolla på The Hills...sen försöka komma i säng i tid. Ska upp tidigt imorrn, ska antagligen vara hundpassare om inte lillasyster mår sämre imorrn. Men förhoppningsvis kan hon tävla.


Lite bilder från förra helgen när min prins och jag låg och kelade på golvet.....


             


Puss puss

After Work


Idag är jag extremt trött.....det är resultatet av ett par nätters kass sömn.

Skulle helst bara vilja hem efter jobbet och sätta på en film, slänga mig på soffan och halvsova.

Men idag ska vi ut med jobbet på after work, typiskt en dag då man e helt slut .

I gengäld skulle vi egentligen ut och äta imorrn för att fira Saras födelsedag, men vi fick skjuta på det eftersom stackars Sara fått halsfluss. Så det blir förhoppningsvis att vila imorrn kväll istället. Sova kan man göra när man blir gammal eller nåt.

Fast vi lär säkert få trevligt ändån, det har vi ju alltid när vi går ut ihop. Sen är hälften hemma sjuka idag. Och resten av oss har magont....men vadfan gör väl det om hundra år?

Nu ska Malin ringa och höra med stället vi ska till hur många damtoaletter de har.....nej fråga inte varför!=P

Tjillevipp!

Tråkig

Tror jag insett varför jag har så svårt för att få tummarna loss och uppdatera oftare i min blogg....

Visst har jag haft mycket att göra senaste tiden, men främst är det nog för att min blogg ser så sjukt tråkig ut!!!

Den e verkligen astradig, även när jag e jättesugen på att skriva och har en massa att berätta så räcker det att jag tittar in här så tappar jag lusten direkt. Har t.om ett par sparade ofärdiga inlägg liggandes här som jag inte orkat slutgöra!

Jag får nog ta och lära mig det där med Html koder eller var det nu heter så jag kan skapa mig en lite roligare layout på bloggen och börja blogga en massa.

Pusssss på er som e så goa och fortfarande kikar in här för att se om jag skrivit.... jag kommer komma igång ordentligt igen, jag lovar!!

Puss puss

RSS 2.0