A new beginning....


Men mer om det sen....

Är lite stressad, precis hemkommen efter en 30 min powerwalk och nu ska F strax till jobb men först ska han släppa av mig hos mams och Felicia. Först ska vi ta ännu en powerwalk innan vi lägger oss vid poolen och gottar oss i vanlig ordning.

Lite bilder från helgen;

Fredag:

Lite myskväll hemma bara...


Middagen blev Fajitas...


Testade nya snacks som jag INTE rekommenderar...


Resten av fredagen kollade vi på So you think you can dance.


Nu måste vi dra så resten av helgen kommer sen!

Tjingeling!♥

Vart tog...

Helgen vägen??

Men det har ju inte så stor betydelse att helgen är slut när man har semester!!:O)

Hade ett prat med chefen i torsdags där vi kom fram till att eftersom jag inte hade så mkt projekt kvar kunde jag lika bra pausa det jag hade och gå på tidigare semester. Alltså börjar min sem imorgon och varar 5 veckor!

Vi har precis kommit hem efter att ha legat och solat och badat vid poolen hela dagen. Föräldrarna har varit iväg på tävling med systern så vi hade poolen helt för oss själva. Haft en jättemysig dag men nu fick vi ge upp då vi började bli lite röda. Handlade på hemvägen och nu ska vi snart påbörja middagen, chilifärspaj på F:s begäran.

Skriver lite mer strax och då ska ni även få bilder på hur hela vår helg sett ut, har varit duktig med kameran!:O)



Hej på en stund!♥

Härliga lördag....

Ligger och gottar oss på varsin solstol vid poolen. Vädret är lite knepigt men solen är mestadels framme, det är varmt och vinden fläktar skönt. Försöker övertala F att hoppa i men han vill spara årets första dopp en stund till säger han. Om en timme ska vi iväg och titta på min lillasyster när hon tävlar, hon har redan haft ett lopp och hon tog personbästa men det gör hon ju jämt :0) Nej u nu ska jag fortsätta dryga mig mot min Karl. Planen är att han tillslut blir så irriterad stt han slänger i mig i poolen och då drar jag honom med mig! På återseende! Njut nu av vårt väder!! Puss

Helgen....


Inga planer alls för helgen ännu och F är ledig vilket är helt underbart.

Vi har en del tankar kring vad vi vill hitta på om dagarna men resten är oskrivet.

Såhär kan en helt vanlig lördag se ut...



Först passar vi på att ta lite sovmorgon och gosar igång dagen.

Sedan blir det en härlig frukostbuffé, får ju passa på de få gånger det äts frukost ihop.




Sedan ger man sig ut på en långrunda med bilen, tittar på kossor och alla nyfödda föl.







Sedan hittar man något mysigt lunchställe och gottar sig i solen.









Därefter tar man sig en promenad i skogen eller längs stranden innan man styr kosan hemåt, duschar och gör sig iordning inför kvällens äventyr!

Såhär kan alltså en helt vanlig lördag alltså se ut för oss.

Spännande värre....I know!;O)


Nu ska jag försöka fixa min iPhone...den gjorde precis en stor uppdatering och nu kommer jag inte in i menyn, ser ut som den gjorde när jag först införskaffade den...inte bra!!


Life is soo good...


Hej sötnötter!

Nu har jag blivit sådär kass på att uppdatera igen. Jag skyller på det härliga vädret för jag har spenderat mina dagar på ett kvavt och svettigt jobb och mina kvällar här....



Veckan lite i korthet:

I måndags fyllde min styvfar 45 år så då firade vi honom, satt ute och grillade flintastek, nypotatis, sallad och massa goda såser till. Till det blev det lite rött vin och efterrätten blev Toscana-tårta.

I tisdags åkte jag hem till mams igen efter jobb, vi satt och åt knäckebröd på terassen och snackade skit.

I onsdags(igår) hem till föräldrarna igen, hann inte komma dit innan jag slet av mig kläderna och dök ner i poolen. De andra var iväg så jag hade hela poolen för mig själv. Efter badandet la jag mig på en av solsängarna och drömde mig bort. När familjen kom hem grillade styvfar kycklingfilé och ryggbiff som vi åt sallad och kalla såser till. Efterrätten bestod av jordgubbar och grädde.

Idag åkte jag direkt hem efter jobb och har pysslat lite härhemma. Passade på eftersom vädret inte är det bästa. Hade ett samtal med chefen idag där vi kom fram till att eftersom jag har så lite att göra nu kan jag lika gärna påbörja min semester nu. Så imorgon är sista arbetsdagen innan 5 veckors semster!!! Har redan börjat göra upp stora planer för nästa vecka!:o)

Nu ska jag rota igenom kyl/frys efter kvällens middag!

Tjillevippen!♥

Blääää....

Vill jag bara säga på denna dagen.

Inte sovit på 2 nätter, inatt pga att grannen lämnat sin stackars hund ensamen så han stod och yla till närmre 1 inatt och sen var jag så arg att jag inte kunde somna. Natten innan blev det ingen sömn pga F:s diabetes, inget ovanligt att den ställer till saker längre iofs.

Idag är jag alltså en zombie utan dess like, världens jäkla magont(why?) OCH pollenallergi har jag också. Vet inte hur sjutton jag ska ta mig igenom denna dag.

Jag behöver semeeeesteeer nu!!!=O(

Holy moly...


Vilken midsommar vi hade!

Den var på gott och ont, mest gott och innehöll det mesta en midsommar brukar innehålla. Överlag var det hur trevligt som helst! Men säg den midsommar som inte innehåller lite drama.....












Nåväl igår tog vi mest igen oss. Orkade inte göra allt för många knop. Alla som vi spenderade midsommar med var helt slut igår men vi höll också på till nästan 4 på morgonen.

Efter att ha spenderat hela dagen på soffan och en stund i sängen så tog vi oss bort till pappsen och snackade skit en stund innan vi åkte bort till mamma med styvmor. Kajsa skulle hämta Lisa som åkt till Felicia tidigare under dagen eftersom tjejerna ville bada och umgås. Vi hämtade vår bil och köpte thaimat och lite gotte med hem och kollade film resten av kvällen.

Nu är F och jobbar och jag tänkte fixa lite lunch och kolla på ngn serie på www.blinkx.com sedan blir det bloggande och städning som står på schemat. Tog en maaaassa bilder på midsommar så ett par får ju hamna här iallafall.

Hörs snart!

Tjillevippen sålänge!♥


Heeeeeej på eeeeer!!

Hej på er! Har en sjukt trevlig kväll hos föräldrarna. Ätit och druckit gott och snackat en massa skit. Barnen har ju hunnit båda 2 ggr och är nöjda och vädret har ju varit toppen! Jag och min äldsta lillasyster har gråtit ikapp och det var jobbigt samtidigt som det var upplyftande att sitta ner med mina småsystrar och höra deras vuxna, mogna resonemang trots de inte ens är 14 år båda två. Nåväl orkar inte gå in på vad som hände så nog om det. Kan bara säga att jag aldrig älskar mina systrar mer än jag gör nu! Nej nu blir det snart vuxen-dopp!;-) Puss på er sålänge!!:)

Trevlig midsommar!!



Vilket trevligt väder vi har såhär på midsommarafton. Det såg ju onekligen bra ut imorse men sen kom en stort mörkt moln från ingenstans och täckte hela himlen.

Jaja vi får väl hoppas det lättar upp om ngn timme igen,

Midsommar ska iallafall spenderas hos min mamma i deras trädgård eller under altanen om vädret inte tillåter. Det blir mams, styvfar, lillasyster och dem har bjudit in sina grannar jörgen och Irene. Sen blir det pappa, styvmor, lillebror, lillasyster och dem har bjudit in sina vänner camilla, Micke och deras två barn. Sen naturligtvis jag och F, vi bjöd in Magda och Johan men dem hade lovat en annan att fira med henne och Sandra och Jesper skulle vara hemma eftersom Sandra jobbar till 4. Tråkigt att ingen av dem kunde komma men vi får nog trevligt ändå. Detta är första gången ever som jag firar en högtid med hela min familj dvs med båda föräldrar och deras respektive och det ska bli såå mysigt.

Hoppas vädret bättrar sig så barnen kan roa sig i poolen medan vi vuxna sjunger snapsvisor. Så kan vi äldre ta ett kvällsdopp senare, men det lär det iofs bli ändå oavsett väder.=O)


Nej nu måste vi sätta fart, alla kommer vid 4 men jag ska hjälpa min styvfar och lillasyster med förberedelserna eftersom mamma inte kan göra så mycket efter sin operation. Hoppas hon mår så pass okej att hon iallafall kan vara med när vi äter ikväll.

iPhonen är med så det blir säkert ett eller annat fylle-bloggande under kvällen!;O)

Ni får ha en riktigt mysig midsommar allihopa!

Kraaaamisar i massor!♥

Miss nurse...


Hej sötnötter!

Ledsen att det inte hänt så mkt här på bloggen ikväll men kvällen blev inte riktigt som den skulle. Vi skulle egentligen umgås med grabbarna ikväll men F har mått riktigt dåligt så jag har fått agera sjuksyster istället. När vi kom hem efter all shopping kände han sig konstig och efter ett test visade det sig att hans blodsocker var riiktigt lågt så vi tryckte i honom läsk och choklad men det hjälpte tyvärr inte för sockret gick bara långsamt uppåt.

André, Peter och deras nya tjejer ville komma hit och umgås men eftersom F inte kände sig bra så blev det dessvärre inget med det. Istället har kvällen spenderats med att titta på So you think you can dance samtidigt som jag passat upp på min stackars karl.

Nu ligger han nedbäddad och sover brevid mig på soffan och jag fortsätter med So you think you can dance. Hoppas ni andra har en trevligare kväll och vi hörs senast imorgon eller kanske om en stund.

Kram på er!♥

Poker-kvällen...


Medan jag ändå sitter här och väntar passar jag på att lägga upp lite bilder.

Börjar med poker-kvällen vi hade hos Magda & Johan i lördags. Vi åt pizza, snackade skit och spelade poker i korta drag. Två omgångar hann vi med och jag vann den ena stort!

En trevlig kväll med en del bebisprat då hälften av tjejerna var gravida och en hel del "spex" eller vad man nu vill kalla det från min karls sida. Man kan ju iallafall inte anklaga honom för att inte bjuda på "sig själv"....


Let the games begin....


Johan ser nöjt ut med korten...


Spel pågår...


Fyllehunden...


Poker-hunden...


Fritz var såklart med, han drack corona kvällen till ära.


Det är kul att vinna!

Nej nu måste jag låsa och larma, min man är på väg!

Hör sen!

Tjillevippen!♥

På tal om...

På tal om melon, har ni testat dessa nya smaker?



Personligen tycker jag strawberry/watermelon smakar parfym men honeymelon/peach är helt klart en ny favorit. Jättehärligt smarrig och läskande såhär i *hrmm* varmare tider.

Waisting time...


Sitter kvar på jobbet ensamen som vanligt. Blev precis klar med mina redovisningar och nu kan jag likväl vänta här tills F slutat och ska hämta upp mig. Åker jag hem hinner jag knappt fram ändå innan han är hemma.

Nu ska vi först iväg och handla inför morgondagen. Vi blir ett gäng på 18 pers som ska ha knytfest i mina föräldrars trädgård. Men mer om det senare.

Vår inköpslista:

♣Nypotatis
♣Gräddfil
♣Gurka
♣Tomat
♣Rädisor
♣Rödlök
♣Gräslök

Sen tänkte jag även handla;

♣Rosébubbel
♣Vattenmelon(5:-/kilot på ICA Maxi!!)
♣"Risisar"(Japanska rissnacks)



Därefter ska vi bort till föräldrarna och lämna maten så allt är på plats till imorgon och jag ska äntligen få se min mammis!! Inte pratat med henne sedan i måndags när hon kom hem efter operationen och en liten stund idag på lunchen men hon mår under omständigheterna bra och det är det viktigaste!

Ikväll vet jag inte vad som händer än, men blir väl lite myskväll hemma i väntan på midsommar.=O)

Veckans recept...


Ni måste testa dessa biffar!

Ca 500 g Färs(Helst kalvfärs, jag använde blandfärs)
1 liten burk soltorkade tomater i olja(ca 140-200 g)
Fetaost ca 200 g
1 ägg


Du häller av oljan från tomaterna och finhackar dem(Spara ca 2,5 matsked olja)
Skär/smula fetaosten i mindre bitar.
Rör samman tomater, fetaost, ägg, oljan och färs och forma ca 8 biffar.
Stek upp och krydda efter egen smak.

Servera gärna med klyftpotatis eller annan form av potatis i ugn och en klick Tzatziki.

Det blev vansinnigt gott och F tjatar redan om när vi ska äta det igen!=O)





Nailsen...


Måste ju visa mina nya betydligt fräschare nails!






Visst blev dem fiiiina!=O)

Hurray....

Mina favoriter är tillbaka!!=O)

Määääääääry & Nigel




Och något är fel på min dator för jag kan fortfarande inte ladda upp foton! Därför blir bloggen väääldigt opersonlig idag!=O(

Spiderman...


Vi har fått påhälsning av ingen mindre än Spiderman...

Han har bosatt sig någonstans i vardagsrummet vilket resulterat i att jag numera "bor" i köket. F tycker att jag är löjlig och tvingade mig att spendera 1 ½ timme i soffan igår kväll för att se färdigt en film som skulle lämnas tillbaka idag. Men idag är jag som sagt tillbaka i köket. Egentligen är det väldigt praktiskt, här är bättre ljus, jag kan laga mat, diska, städa och blogga samtidigt men dock har jag träsmak i r*ven...dessa stolar ska inte spenderas timmar på.

Vi får väl hoppas att han dyker upp snart så vi kan få bort honom och helst idag eftersom vi inte vill ha regn på midsommar!! Att F tycker jag är tramsig bryr jag mig inte om, vem skrek högst härom kvällen egentligen??*Fniss* Dessutom var det F:s fel att han försvann och gömde sig på okänd plats....så det så!

En sak människor borde lära sig är att jag alltid har rätt. Det är sjukt, det är på gott och ont men det är ett konstaterat faktum. Så lyssna på mig så blir allt till det bästa!;O)



Nej nu har min snippelurra somnat av denna förbannade stolen så nu får jag resa mig!

Jag blir sååå ledsen...


Varför kan jag inte ladda upp foton här??

Jag kan lägga upp bilder men inte foton, då får jag direkt upp "sidan kan inte visas"...

Inte speciellt kul att blogga utan att kunna lägga in bilder så bloggen får väl vänta.=O(

Om F har med sin dator hem kan jag testa om problemet ligger i min dator annars måste det vara blogg.se som krånglar...

Min gubbe ringde för en stund sedan och jag anade genast ugglor i mossen för han lät så himla sävlig. Men enligt honom själv så hade han varken gjort ngt dumt eller ville be om ngn tjänst. Han hade han hållt på med sin telefon och när han fick upp en bild på mig så saknade han mig och bestämde sig för att ringa. Kan man bli annat än varm inombords?=O)

Saknar dig med älskling så schynda, schynda!!!

Nu ska jag diska och påbörja matlagningen. F har krävt hamburgare ikväll så det ska han få. Till mig tänkte jag laga nypotatis, matjesill och gräddfil. Dvs en liten inför-midsommar-middag!=O)




Vad händer??

Varför fungerar inte bloggen som den ska?? Jag har inte kunnat blogga sedan igår kväll.


Hoppas det är löst till ikväll så jag kan blogga då. Isåfall kommer alla bilder från Tyskland, förra helgen, naglarna osv som jag inte kunde lägga upp igår att dyka upp här om ett par timmar.


Varför...

Varför kan jag inte blogga sedan igår...??

Greece in july...


Ja så var det då bokat, 2 veckor till Grekland/Rhodos i Juli och gissa om jag längtar!!

Vi gjorde dessutom ett riktigt kap, för dubbelrum, havsutsikt och halvpension som jag tyckete hade ett helt okej pris redan, men tack vare att vi köpte presentkort av en kvinna gick det på nästan 3000 kr mindre!

Så frukost och middagar är alltså betalda också, det enda vi behöver betala för är drickan vi dricker om kvällarna. Vi vill såklart inte äta på hotellet varje dag/kväll och därför kändes det toppen att resan inte gick på mer för nu kan vi äta vart vi vill med gott samvete.=O)

Hittade tyvärr inga roliga bilder när jag sökte nu snabbt men här ser ni lite iallafall...













Nej nu ska jag gegga med biffar, hörs strax!

On top of the world...


Det går bra just nu, mycket bra.

Känner mig så härligt glad och lycklig. Det bara väller in trevligheter just nu och jag bara tar emot och njuter.

♥Det bästa på hela veckan var såklart att mams operation gick bra.
♥Vår resa är bokad och betald, jag ska äntligen få besöka ett av mina drömresmål!!
♥Midsommar på fredag som jag ska fira med hela min familj för första gången EVER!
♥Har äntligen fixat naglarna som såg för jäkliga ut. Aldrig mer 5 v mellan besöken.
♥Snaaaart 4 veckors semester. Kanske fler då jag börjar få lite att göra på jobb.
♥Efter semstern, början av Sept bär det iväg i luften igen till hemlig destination.
♥På jobb går det riktigt jäkla bra. Höll i min första utbildning i förra veckan som gick långt över förväntningarna. Alla mina kunder är jättenöjda och lämnar massa beröm. Kom ytterliggare trevliga nyheter idag. En av mina kunder, ett transportföretag, chefen från ena kontoret var så nöjd med bokningarna jag gjort åt en av hans säljare så nu vill han att jag bokar möten åt honom själv och en tredje säljare direkt efter sem
♥Sen ska vi inte glömma att jag är kär och lycklig nästan jämt, har världens finaste familj och pojkvän och iallafall några vänner som är värda att nämna och ni betyder alla allt för mig!

Nu ska jag sätta lite fart här, tänkte sätta på musik, leta upp ett recept jag hittat, hälla upp lite vin och sedan diska, städa, laga mat och blogga samtidigt. Jomenvisst det blir garanterat bra. Jag älskar när bläckfisken Alexandra är i farten, då jäklar sprudlar energin och saker blir gjorda!


Smile when you are happy...

Sitter på bussen på väg hem med världens fånigaste smile. Mina medpassagerare tittar på mig som om något allvarligt fel fattas mig men det bryr jag mig inte om för jag är lika glad ändå. Nu tänkte jag faktiskt åka raka vägen hem och blogga "ihjäl"er. Linda ställde tyvärr in vår dejt ikväll så jag har plenty of time över eftersom F slutar sent ikväll. Vad passar då bättre än att blogga?!? Så är ni minsta nyfikna på varför jag är så glad så borde ni titta förbi igen senare......

Almost there...


Väntar på ett samtal från F, han är precis och avslutar en affärsuppgörelse och om allt går vägen ska han därefter boka vår semesterresa.....

Det står mellan två resmål, lugnt och rofullt familjehotell med halvpension el. centralt mitt i smeten med halvpension och havsutsikt. Båda verkar toppen men det ena är betydligt billigare och det är en hel del som skiljer dem åt. Frågan är vilket som passar bäst för oss, det ska F höra med resebyrån.

Så ring mig baby och säg att allt gått vägen och vart det bär av.........


Almost there....

Usel...


Usel uppdatering här, I know!

Ska försöka skärpa mig med bloggandet men dagarna går i ett och snart är semestern här.

Just nu sitter jag på soffan och väntar på att karln min ska vakna, han fick ett sockerfall tidigare, tryckte i sig lite glass snabbt och ligger nu däckad bakom mig.  Tanken är att vi ska ut och köra en sväng och luncha någonstans. Är lite sugen på att titta förbi hos mamsen och passa på att solbada de stunder då solen dyker upp men vi får se.

Ikväll blir det pokerkväll med Pizza hemma hos Magda & Johan, sallad för mig. Vet inte vilka som kommer men det blir säkert trevligt.

Igår satt vi hemma och tog det lugnt bara. Kollade på Talang och sedan spelade vi monopol och lyssnade på musik. Till middag blev det grillspett med kyckling, nypotatis i ugnen och min hemmagjorda specialarsås. (Tänk vad illa det sista låtit om jag var en kille)



Hursomhelst så återkommer jag förhoppningsvis senare idag och uppdaterar med bilder från Tyskland osv.

Nej nu är F vaken och på ett mindre trevligt humör så bäst att vi kommer iväg så han får mat i sig.

Puss sålänge!

Mamma-mys...


Var hos mamma igår efter jobbet för att fira morsdag i efterhand.

Därför har det inte hänt så mkt här på lilla bloggen.

Jobbade över ett par timmar igår så jag kunde få iväg alla redovisningar, sen hämtade min kära styvfar mig och vi åkte bort om blomsteraffären så jag kunde handla blommor till mamma. Väl hemma hos mams blev hon jätteglad för blommorna och vinet. Först satt vi i solen och snackade skit och bara mös. När F kom från jobbet åkte grillen igång och det blev korvar m. potatissallad och vanlig sallad och bröd för dem som inte äter potatissallad(F).

Min styvfar hade varit i korvbutiken och köpt en massa smarriga specialar-korvar för hur mkt pengar som helst så vi hade riktig korvsmakning och gott var det.

Efter maten åkte vi hem direkt för jag var så himla trött och jag stöp i säng direkt medan F satt uppe och kollade Top Gear såklart.

Idag händer nog inte så mkt, ska handla mat när F slutat och sen blir det nog bara slappa hemma och lite städning. Imorgon ska jag träffa min Sandra, äntligen!! Sen på fredag är det Bakken med jobb, jätteskoj!!:O)

Nu ska jag däremot fika med mina kollegor.

Tjillevippen!♥

Game-over...

Så känns det just nu, är så sjukt trött men vilken toppenhelg jag haft!!:)

Vi kommer antagligen åka ner redan senare i sommar och då med egen bil så det blir mer körning på banan för det var så jäkla kul om än lite läskigt. Blev ju en del dödsolyckor i helgen så all respekt för banan, den är inte att leka med.

Nu ska jag ta mig igenom de sista timmarna här på jobb sedan blir det nog till att däcka i en solstol hos mamma och förhoppningsvis ett dopp också.

Vi kom inte hem förrän sent igår och innan vi var i säng var klockan närmre ett så inte konstigt man är trött!

Hörs sen! ♥

RSS 2.0