Seeegt värre

Sitter här på jobbet och nästan räknar ner minuterna tills det är dags att gå hem.

Hade egentligen tänkt ha sem redan men har såååå mycket jobb som ligger på mig att det känns som en omöjlighet! Vanligtvis brukar jag ha sem 6-7 veckor men i sommar ska jag vara glad om det blir ens 3 veckor! Har fortfarande kunder som ringer och vill dra igång projekt redan nu och det har aldrig hänt

Hursomhelst....bara jag och Marie som är kvar och sliter här på vårt lilla kontorsrum som vi delar.

Snart ska jag packa ihop och möta upp Linda(och Calle?) för lite mat och några öl ute. Senare kommer Sandra, Jesper, Calle och slutligen F också när han slutat jobba.

Ska bli underbart att sätta sig ner, koppla av och snacka skit hela kvällen!=)


Så var det äntligen klart!


Vår efterlängtade resa är bokad!!

Den 15/7-29/7 befinner vi oss i Bulgarien för 2 veckor av avkoppling, sol, bad, nöje och massa massa kärlek och mys!=) F är helt lyrisk, inte så konstigt med tanke på att han inte varit på solsemester på 7-8 år. Själv längtar jag oerhört mycket och räknar redan dagarna...bara 19 dagar kvar!

Det blev dyrare än det var tänkt men vem bryr sig, vi kommer få en underbar semester!=)











Nu när resan är bokad kan vardagen återgå till det normala igen. Slut på att spendera hela kvällarna/nätterna med att leta resor och jag kan dessutom börja blogga igen!

Nu är det fikadags på jobb!

Höres later!

Resor...

Blev visst frånvarande här på bloggen ikväll igen, det var inte alls meningen men jag och älsklingen har suttit och pratat halva kvällen om mindre roliga saker men i gengäld har vi spenderat resten av kvällen med att titta på resor.

Vi ska boka en 2 veckors resa till om 2-3 veckor....F har ju dessvärre endast 2 veckors sem men vi tänkte passa på att slå på "stort" då eftersom vi inte vet när vi kan åka nästa gång pga F:s studier som börjar i höst.

MEEEEN pga vårt skitväder vi har i Svearike just nu finns det knappt några resor kvar alls i sommar oavsett hur mycket man är beredd att betala...helt insane!!

Whatever...vi SKA som sagt hitta ngt oavsett pris!!

This is me in a few weeks!;D


Nu....

Har jag lagt in alla bilder i datorn, från midsommar, bowling, fotbollskvällar, Danmarksbesök osv osv.

Dessvärre blev klockan lite för mycket då vi varit ute och powerwalkat i parken, letat resor, diskuterat diverse framtida saker, "kelat" osv. så jag får vänta med att lägga upp bilderna här tills imorrn dessvärre. Hoppas ni har överseende!

Sen trots nedanstående inlägg och det tråkiga det dragit med sig så mår jag trots allt bra och är väääldigt nöjd med livet! Tänkte jag får skriva det  så ni inte oroar er i onödan!=)

Natti natti!

Bjuder på en bild på mig själv sålänge....



Finn ett fel....eller två, kom igen nu GISSA!!!!



Och då syftar jag inte på att jag gör en askonstig min med hela fejset eller att min "frissa" är helt fucked up, och inte heller på granen i bakgrunden!!=P


PUSSS PÅ ER!!

Ville bara...

Säga att jag lever även om det är knappt!

Nejdå så farligt är det inte men det har hänt en del senaste dagarna som verkligen skakat om mig/oss ordentligt. Detta har gjort att bloggande inte har känts riktigt på sin plats och jag har heller inte vetat hur mycket av detta jag velat skriva om här. Sen har det känts fel att skriva om allt roligt som hänt när man haft detta tråkiga hängande över sig.

Men en sak är säker, vi kommer ta oss igenom detta det är jag säker på. Jag älskar dig så otroligt mycket F och du har inget att oroa dig för, du kommer INTE förlora mig. Du gör mig så lycklig och jag är precis där jag vill vara!

Förhoppningsvis är jag tillbaka med bloggande ikväll eller senast imorgon. Min älskade Felicia har ju fixat min blogg så fint också så nu känns det roligare att blogga igen! Tack baby!!=)

Puss sålänge!

Finally!!


Igår fick F tillbaka sina extranycklar från Jonas så nu har jag äntligen nycklar hem till honom!!! Ni kan aldrig ana hur skönt det är. Det är ingen hit att varenda dag stressa hem efter jobbet, hoppa in i duschen, göra sig iorning och packa om kläder för att sen bara vänta på när han ska hämta upp mig efter jobbet då vi för det mesta är hemma hos honom.



Hinner aldrig med något känns det som mer än att stressa. Aldrig tid längre att ringa familj/vänner eller blogga osv. För direkt vi kommer till honom ska det handlas, lagas mat/ätas och sen är klockan mycket. Nu kan jag i lugn och ro åka hem till honom efter jobbet, duscha när sjutton jag vill, blogga, städa och förbereda maten så den är klar när han kommer hem. Vilket också innebär att det finns tid över om kvällarna för prat, film, mys och vadhelst annat vi känner för utan att det blir sängen mitt i natten.

Hoppas verkligen det blir en massa tid över i helgen för att blogga, har ju hur mycket som helst att berätta om. Speciellt en hemlis som jag kanske väntar lite till med att avslöja...=)

Nu ska jag åka och sola, måste ju vara brun imorgon när jag ska ha vit klänning på sig!! Sen hem en snabbis och hämta lite nödvändiga grejer, datorn osv innan F hämtar mig.

Hörs later!

Heeeja Sverige!

Jag lever, ville bara meddela det!

Är tillbaka på jobb idag efter ett par dagars kräksjuka....inget kul speciellt inte i denna värmen!=/ Kräkte ner hela F:s badrum i söndags kväll...lagom pinsamt! Men det kom från ingenstans och jag hann inte få upp toalocket.=(

Nog om det! Ikväll är det fotboll igen...hoppas sååå på en vinst eller i sämsta fall oavgjort. Förlust är inte en valmöjlighet! Tror vi går och sätter oss på ngt trevligt ställe, äter en bit och tittar på fotbollen. Förhoppningsvis får jag i mig lite mat också. Hittills har jag enbart fått ner 3 knäckebröd och 1 digestive fullkorn idag...inte bra! Men nu är jag vrålhungrig och det är förhoppningsvis ett gott tecken.



Höres later!

Slappar

Ligger hemma på soffan och är helt uppslukad av The Bachelorette....

Egentligen skulle jag hälsa på mamma och ligga vid poolen och glassa idag men vädret är inte det roligaste så fick bli soffan istället. Borde städa men usch vad tråkigt.

Så istället får det bli avsnitt 4 av The Bachelorette, en daimglass och champis. Hinner nog städa också innan F slutar jobba och kommer hit. Längtar efter honom trots det bara är några timmar sedan jag såg honom. Men vi hade också en himlans underbar morgon som resulterade i att han blev lite sen till jobbet....woooopsie!;D


DeAnna Pappas

Vi var ju hos pappa igår och det var verkligen en riktigt trevlig kväll, mer om det och bilder sen!

Puss puss

Heja Sverige!!

Hade jätteskoj igår! Först blev det ett par öl på Möllan, sen bowling och därefter tillbaka till Möllan.

Sen efter ett tag följde Linda & Calle mig till Cuba Café(?) där vi mötte F. De andra åkte sen hem men jag stannade hos F, André, Madde och Thomas.  Trevligt salsa ställe, stannade inte så länge men hann med att träffa en gammal klasskompis som jag inte träffat sedan 9:an!

Bilder osv kommer senare eller imorgon. Nu kommer strax F och vi ska vika tvätt innan vi beger oss till pappsen för att kolla fotboll, dricka öl och snacka skit!=)

Puss på er!

Heja Sverige!!!!!!

Bowling...

Ikväll ska F ut med en kompis från Helsingborg som han inte träffat på länge. Så jag passar såklart också på att röja till det lite ikväll. Ska umgås med Linda & Calle och som det ser ut nu så blir det bowling och därefter partajar vi vidare.

Förhoppningsvis blir vi ett lagom stort gäng som får en riktigt trevlig kväll!=)

På tal om bowling har jag ju inte lagt upp bilderna efter min bowling/partajkväll med jobbet/våra respektive.....


Så kass jag är..

Förlåt för min brist på bloggande....

Saken är den att jag haft min dator hemma hos F så jag har inte kunnat blogga efter jobb när jag varit hemma om och kvällarna har vi haft fullt upp heeela tiden. Men idag har jag med min dator och ska vara hemma efter jobb så då ska jag hinna med att lägga in lite nya bilder osv...=)

Visste ni en sak förresten.....jag är så jäkla tokkär i min karl!!!;D



Puss på er från lyckliga tjejen!

Poolmys

Har vi ägnat oss åt största delen av helgen. Föräldrarna har varit iväg på simtävlingar med systern och vi tvekade inte en sekund när vi tillfrågades att vara hundvakter!

Så på lördagen handlade vi med oss frukost och åkte bort till föräldrarhemmet. Lufsen blev superglad över att se oss och vi blev glada över att temperaturen i poolen höjts till 24 grader.=)

 

   
    

   

Efter frukosten hoppade vi genast i poolen, eller rättare sagt så hoppade jag i poolen direkt och F lade sig på en av madrasserna. Där låg han flera timmar och bara gled runt, när inte jag drog runt madrassen eller kom och pussade på honom dvs. Helt underbart var det att bada och bättre blev det när F gjorde mig sällskap!=)





Tyvärr kunde vi inte ligga sålänge på lördagen eftersom vi skulle till hans föräldrar på middag i Kävlinge. Hade hur trevligt som helst hos föräldrarna...dem var helt underbara. Speciellt hans pappa och jag klickade direkt och så småningom fann även jag och hans mamma varandra!=) Vi stannade alldeles för länge med tanke på att vi skulle vidare sen men tiden bara flög iväg. Det bjöds på jättesmarrig fisksoppa till förrätt och vitt vin. Sen blev det grillspett, klyftpotatis, sallad, kantarellsås och rött vin till middag. Grillen skötte jag för en gångs skull!=)



Dagens outfit blev denna...inte för man ser så mycket men ändå....







På kvällen blev det partaj på hög nivå utan någon sömn....men den infon samt bilder kommer senare.

Nu ska jag börja laga fisksoppa så det är klart när min man kommer hem och sen ska vi titta på resor och måla färdigt hans sovrum!

PUSS PÅ ER!!!

                                                            

Underbar helg!!

Helgen har varit helt sagolik men fullt upp hela tiden och därför har bloggen blivit lidande.


Men jag har tagit en massa bilder iallafall så de dyker förhoppningsvis upp här efter jobbet!=)

Nu ligger min mams på operationsbordet...hoppas allt går bra!=(

Tänker på dig mami!!


Heeeelp!!

Vad kan man ha på sig när man träffar svärföräldrarna första gången??

Någon av dessa kanske??



Hjälp vad svårt det blev plötsligt!=/

Poolen nästa....


Nu drar vi hem till mina föräldrar...är hundpassare nu under dagen så vi ska ligga och gotta oss vid poolen hela dagen lååång....såå mysigt!=)



Vi handlar med oss frukost som vi kan sitta i trädgården och njuta av!

I eftermiddag ska vi åka och äta middag/grilla med F:s föräldrar....är som sagt första möten med någon i hans familj så jag börjar känna mig aningen nervös. MEn samtidigt brukar jag inte ha problem med att prata eller komma överens med folk så det ska nog bli bra!=)

Ikväll blir det partaj på hög nivå...jag MÅSTE träffa Marii innan hon åker tillbaka till London och eftersom vår gårdag tyvärr blev väldigt lugn får vi ta igen det ikväll. Vet inte riktigt vad som händer ikväll...Linda har bjudit med oss på galej så blir kanske det.

We´ll see, we´ll see.

Ha en underbar dag i solen gott folk!

Shoeblems...


Satt här och tänkte klicka hem lite skor och klänningar från La Redoute när jag insåg att jag har noll koll på vad jag har för skor. Rotade runt i lite lådor osv och hittade skor jag t.om glömt att jag köpt!!

Här är en liten del av "sommarskorna/sandalerna"......






Tyvärr ser bilderna/skorna för jäkla tråkiga ut men det är för att min hall är mörk så blixten gick in.


Kanske borde jag inte köpa fler skor....men jag bara måste ha ett gäng pumps.=) Så nu blir det nät-shopping för heeeela slanten!

Hörs snart igen!

PUZZ

The night before...

Idag sitter jag inne och möglar bort istället för att vara ute och njuta av sommarvärmen....

Men vad ska man säga, ibland behöver man tvätta och städa och det fick bli idag. F slutar redan kl.16.00 idag och är sen ledig heeeela helgen till tisdag så då tänker vi inte ägna oss åt städning...hell noooo!

Gårdagen var supertrevlig! Linda & Calle hade gjort en jättegod kyckling/pastasallad och vi satt och drack öl och snackade skit hela kvällen. Lite senare dök även Kristofer upp och det var meningen att vi skulle dra till Retro men då där var stängt blev det KB istället. Vi hann inte mer än bli insläppta till kassan innan jag och F beslutade oss för att vi hamnat helt fel. Massa skitfulla studenter som skrek, hoppade och hade sig....nej tack. Liiite för fel ålder för vår del kändes det som. Så vi tackade för oss och åkte hem istället, satt uppe och snackade en stund innan vi slängde varandra i säng.

Lite bilder från kvällen:

Middagsdags...


Sitter & snackar skit...


F busar med katten...


Turturduvorna...


Min söta Linda...


Dags att ge sig ut i natten...


Som ni ser så var Lindas katt en av kvällens höjdpunkter. Han blev jätteförtjust i mig direkt och slog en kullebytta och landade på mina fötter i en hög, sen låg han på min väska och slutligen lekte han med mina nya platåskor i en timme i hallen utan min vetskap!! F Blev helsåld direkt...

-"Älskling kan vi inte skaffa oss en katt??"F

-"Skaffa OSS en katt, vi bor ju inte ens ihopa?? Du kan väl skaffa katt om du vill det!"Jag

-"Jomen det kan vi väl!"(Tittar bedjande)F

Måste ha undgått honom att jag nös 1347 ggr under kvällen pga att jag blie superkänslig mot katter & damm under pollensäsongen!*suck*


Dinner with friends...

Nu ska jag och F hem till Linda & Calle på middag och därefter blir det att möta upp resten på Möllan eller Lilla Torg. Vädret är underbart, mina nya platåskor ska invigas och natten den är ung och jag kär.;D

Nej nu ska det drickas öl!=)



Ha så skoj ikväll godingar!

Pussisar

Lååångledig


Är jag nu....inget jobb förrän på måndag och sen är det inte många dagar kvar till semestern.=)

Slutade 12 och Linda & Calle körde mig hem, vilket var tur med tanke på att jag släpade på dator och en massa annat. Sen har jag mest städat och pysslat härhemma...trist i detta väder men var verkligen tvungen att få lite ordning.

Sitter och väntar på att F ska höra av sig så jag vet vad han vill hitta på ikväll. Linda & Calle har bjudit hem oss på middag men måste först höra med F vad han orkar ikväll. Han lär vara grymt trött och sliten idag.

Testade mina klänningar innan förresten och dem var underbara....speciellt den svarta!=)

Nu ska jag lägga in alla bilder från Bakken så jag kan slänga upp dem här sen.

I´ll be back!

Puss

Det är inte lätt när det är svårt...

Ja gårdagen blev som sagt inte riktigt som det var tänkt. Första timmarna efter att F kommit hem var inge roliga, men jag är så glad och tacksam att han förstår och accepterar situationen med mitt ex.

Jag menar kul att komma hem till sin flickvän som man inte sett på flera dagar och behöva lyssna på henne i en timme när hon dividerar med sitt ex...nej kanske inte det man hoppas på att komma hem till.



Men därefter blev kvällen betydligt trevligare, fick inte så mkt tid tillsammans då han inte var hemma förrän efter 21.00 och en massa "annat" kom emellan först men det var sååå mysigt att vara tillbaka i hans armar. Vi har ju en låååång helg att ta igen all förlorad tid på också!=)

Imorse när jag skulle ge mig iväg till jobb sov han fortfarande som vanligt. När jag var på väg ut genom dörren hörde jag hur han rörde sig inne på sängen så jag smög tyst ut. Hann inte mer än trycka på hissknappen förrän dörren öppnades och en blond kalufs kikade ut genom dörren och en hand drog in mig i lägenheten igen.=)

Nu blir det frulle här på jobb...om 2 timmar slutar vi!!!

Puss puss

The Best is yet to come...

Idag är det onsdag och min älskling kommer äntligen hem!!*lycka*

I övrigt kommer resten av veckan bli ganska fullspäckad och galen!=)

Idag: Sola och städa efter jobbet innan F kommer hem!!=) Marii kommer "hem" från London i 5 dagar!*glaaaad* Men kvällen kommer spenderas ensam med F och det ska mysas och gosas och sexas en jäkla massa!;D

Torsdag: Slutar redan kl.12.00. Träffa Marii, antagligen blir vi ett helt gäng som träffas, dricker öl/vin och umgås.

Fredag: Ledig hela dagen. F:s föräldrar är nere i Skåne för att passa hans lillebrors hus och vi ska dit och grilla. Första mötet med hans familj...*nervöööst*

Lördag: Passa Lufsen så vi spenderar dagen vid poolen hos mina föräldrar. På kvällen blir det nog att jag har fest, passa på när min honey är i Sverige ju!=)

Söndag: Passa Lufsen och mysa vid poolen. Grilla hemma hos pappa på kvällen.

Måndag: Fixa naglarna och mamma opereras.


Här vill jag ligga och glassa just nu!!

Nu blir det lunch!

Back "home"...

Så var man hemma igen hos F efter en grymt trevlig kväll med Linda och Calle. Trots att de är världens turturduvor mådde jag inte alls för dåligt av att umgås med dem men så hade jag också sällskap av F över sms!=)

Vet ni en sak....imorgon kommer han HEM!!!!!!

*Längtar*

Nu funderar jag på om jag ska se ett avsnitt av desperate Housewives eftersom jag inte alls är trött eller lägga mig direkt. Lägger jag mig nu går ju tiden såå mycket fortare tills jag får se honom. Skickade honom en bild innan av mig på hans balkong...såg inte klok ut eftersom jag hade solen i ögonen och det blåste som faaaaan. Men ändå fick man som svar:



"Wow! Nu fick du mig att vilja komma hem med en gång!!;)"

Så nu tänkte jag skicka honom ännu en bild så han skyndar sig ännu lite extra imorgon...men den bör jag nog icke visa här i bloggen!;D

Godnatt på er!!

Stress, stress, stress...


Kom hem för en halvtimme sedan. Var på solariet en runda eftersom jag inte hinner sitta och gotta mig i solen så mkt idag. Hann precis in genom dörren så ringde F och det var härligt att höra hans röst. De skulle snart bli upphämtade för lite mat och skoj. Allt var bra med honom och han var lyrisk över allt nytt han lärt sig...jag är också grymt sugen på att ge mig in på samma spår som honom faktiskt... Dessvärre hade de råkat ut för en fartkamera igår och F hade kört aniiingen för fort men förhoppningsvis händer inget...så fort var det ju inte!

Själv håller jag nu på och fixar lite mat och städar/plockar undan lite så här är fint hemma imorrn när älsklingen kommer hem. Sen blir det en snabbdusch innan jag drar och möter upp Linda & co på möllan för ett par öl!=)

Hoppas ni får en jättehärlig tisdag!

Polis-razzia

Hade vi precis utanför vårt fönster i morse.

3 stora bilar kom körandes in på ett industriföretag brevid vårt företag. En polis-piké och 2 st stora  "civila" med tonade rutor. De stormade ut ur bilarna med värsta utrustningarna och vapnen i högsta hugg. De var snabba men ändå smög de knäpptyst. Var väl ca ett 20-tal. Vi tyckte alla det var sååå spännande tills vi insåg att det antagligen bara var en övning.

Tog bilder men fick upp kameran för sent så fick bara med bilarna....=/

Nej nu blir det pastasallad!


Borde kanske...

Lägga mig...vet inte varför jag sitter uppe. Inte så att han dyker upp bara för jag sitter och väntar. Men jag är ju icke trött för fem öre!!=/ Kanske slänga på en film och somna på soffan?

Älsklingen ringde vid 22:30, blev lite ställd när han sa att de inte ens var framme än men han ändå ringde. Han ringde mig bara för att säga godnatt ifall jag skulle lägga mig tidigt och för att säga att han redan saknade mig mycket.=)

-Naaaaaaew, hörde man hans kollega i bakgrunden. Hihi

Ni anar inte hur mycket det värmde mitt hjärta...att han ringer mig bara efter någon timme. När de inte ens är framme än för att säga han saknar mig när han sitter i en bil med en helt ny arbetskamrat...det är stort för att vara honom och mitt hjärta slog dubbelslag.

När han frågade vad jag hittade på och jag berättade att jag satt i undisarna på hans soffa och bloggade fick han nästan spader...

-Vaaaa, sitter du i bara underkläder just nu....jag vänder fan om och kommer hem på studs!! F

Hihi sen bröts samtalet tyvärr...*snyft*

Åhhh vad jag saknar dig!!!!


Tysklandstrippen...


Ja jag och F bestämde oss alltså hastigt som lustigt för att åka över till Tyskland för lite alkoholshopping. På fredagen hämtade han mig efter han slutat i vanlig ordning och vi körde hem till hans lillebror för att låna deras bro-biz, stavas det så?? Tyvärr var inte lillebroren hemma men träffade iallafall svägerskan och deras äldsta pojk som var sjukt charmig och minst lika pratglad och oblyg som jag!;D

Det är det närmsta hittils jag kommit att träffa hans familj så det var trevligt, bestämde att vi snart ska komma hem till dem och grilla i deras trädgård!:)

Iallafall, tog vägen över bron och motorvägen till Rödby och sen båten över till Puttgarden. Båten tog bara 40-50 min och bilresan 2-2,5 så inte så farligt!:) Hade därefter 3 tim på oss om vi skulle få hälften av pengarna tillbaka så blev stressigt värre då vi hittade ett ställe en bit ifrån båten som var riktigt billigt. Men vi var ju tvugna att besöka Border-shop färjan också. Tyvärr hann vi inte köpa  rött vin och öl för det blev tight med tid men lite vin blev det och ett par flak öl. Däremot en jädrans massa sprit och cider och billigt vitt vin. Blev faan ruinerade nästan!=P

         
Happy driver           Ehhh...oyeah!    Båtdäck                               Havet

       
Skitkass blåsbild!=P  Alkohol-båt i sikte!      Solen i ögonen

     
Kärlek                      Båt-curry-korv                      Båt-schnitzel

         
Jodåsåatteh...=P              Öresundsbron            Mera av bron


Hahaha hade F sett att jag lade in bilden där jag "ehh hva hetter de" så hade han dött. Han skojade t.om om att jag skulle lägga in den på min blogg. Nåja han läser inte min blogg såååå och om han fick veta hade han bara sagt att jag är galen...men det är jag van vid att han säger. Hihi Förlåt till er som bilden stör eller upprör...men vad ska jag säga. Har man tråkigt på en låååång motorväg får man göra det bästa av situationen och vadfan det är ju kärlek!!;D

Det var vår Tysklandstripp...eller ja det mesta av den...orka ej lägga in alla bilder.

What to do...

Jaha sitter härhemma hos F och vet inte vad jag ska hitta på. Tanken är att jag ska bo här medan han äår borta, varför vet jag egentligen inte. Har en hel del att göra hemma men när F föreslog det så lät det som en bra idé. Här är ju så tusan mycket svalare än hemma hos mig, fläkt i sovrummet om nätterna, bättre bussförbindelse till jobb osv.

Men såå ensamt och tomt...fan vad patetisk jag låter, hahaha. nej uppryckning Alexandra. Nu är det dags för att få lite gjort härhemma.

Skulle kanske ta och måla sovrummet så det är klart när han kommer hem..packa upp all sprit/öl/vin/cider i skåpen så det inte står framme. Jag tänkte jag skulle lägga in bilderna från helgen men ´hittar inget internet jag kan låna till min dator, F kommer inte ihåg sin säkerhetsnyckel så jag kan inte använda hans till min dator. Alternativet är att föra över bilderna till hans dator och lägga upp dem här....så får det nog bli.

     
En yttepytteliten del av alkoholinköpet...den som finns hos F, resten är hos mig.


Nej nu ska jag först fixa lite mat, ta ett glas vin och titta på senaste avsnitten av Desperate Housewives. Har ju hur många avsnitt av mina favveserier som helst att titta på!=) Sen blir det bilder här.


Saknad....



Jag har sorg just nu, min älskling har lämnat mig för 2 dagars utbildning i Tidaholm.

Han har inte ens varit iväg en timme och redan saknar jag honom sjukt mycket....hur ska jag klara av att vara utan honom i 2 dygn?? Bara tanken på att sova ensam gör mig nästan lite grråtfätdig....vi har inte varit ifrån varandra en enda natt på snart 3 ½ månad så det känns.....ja jösses vad det känns!

Det värsta av allt är att han glömt berätta det för mig också så jag fick veta det först inatt när vi gick och lade oss...jag var ingen glad fllickvän då kan jag tala om. Inte för att han skulle iväg utan för att han inte sagt något. I ren protest spenderade jag natten på soffan och gav mig iväg till jobb tidigt imorse innan han vaknat. Men han lyckades mjuka upp mig igen med ett par gulliga sms och sen hämtade han mig på jobb och bjöd mig på lunch för att be om ursäkt lite till och då kunde jag ju inte annat än smälta! What can I say....just gotta love him!=)

Igår firade vi ytterliggare 1 månad tillsammans och det gjorde vi genom att först gå ut och äta en smarrig middag bestående av filét mignon m.black/whitesås och potatis.*mums* Sen köpte vi med oss Ben & Jerryglass hem och mös på soffan på flera sätt resten av kvällen.

Saknar dig redan älskling...skynda dig hem!!

Möndag hela dagen

Godmorgon på er!  

Ledsen att jag varit spårlöst försvunnen men har haft världens bästa/värsta/galna helg.  

Har bl.a innehållit MASSA mysande, spelande, megasvullen gomspene, akut läkarbesök, biltripp i Danmark, tysklandsresa, storinhandling av alkohol, restaurangbesök mm.  

Mer info kommer senare samt bilder från både Danmarkstrippen och Tysklandsresan.  

Nu ska jag äta frukost med mina kollegor.  

Püss på er!

RSS 2.0