Oslo....


Tanken var att jag skulle besöka vårt grannland till helgen. Min bästaste vän fyller år och då hon precis lämnat London för Norge ska hennes närmaste vänner från London, hennes nya vänner och hennes bästa vän från Sverige fira henne rejält i Oslo i helgen. Så var åtminstone tanken....

Ett litet problem bara...bussen som jag skulle ta går från Malmö-Oslo 15:30 eller 23:40 på fredag. Jag slutar jobba kl.16:30, bussresan tar nästan 8 timmar så tar jag 23:40 är jag framme 05:45 på lör!!!

Sen hinner jag festa ta mig tusan med gänget, sova bort halva söndagen för att ta bussen hem 13:30 ell. 15:30.

Alltså får jag 24 timmar i Oslo för 670:- bussresa a´la 16 timmar....sååååå lockande!!

Hmm...får se vad jag ska ta mig till...vill ju så gärna träffa min honey on her birthday!


I Will be back...

Måste bara få rätt på datorn därhemma som bråkar med mig till tusen just nu!

Kan inte lägga in bilder i datorn längre och hur skoj är det att blogga då??

Starkare än du...


Hur kan offret plötsligt bli förövaren, hur är det möjligt?

Anyhow,  du kan vare sig knäcka mig eller förstöra mitt liv. Jag är inte bara smartare än du, jag är starkare än du!Tack till er läsare för era fina ord, det har värmt ska ni veta!


Sara: En massa tråkigheter just nu, det kommer upp här på bloggen så snart jag orkar sätta mig och printa ner det. Pusss snäckan


Malin: Maaaalin, gud vad jag saknar dig och dina kloka ord. Du lyckas alltid säga rätt saker som får en att må så mycket bättre. Sluta aldrig vara du!! *Massa kärlek*


Catya: Tack sötaste! Kommer som sagt skriva om det i bloggen så snart jag orkar ta tag i det. Puzzar i massor tillbaks!


Michaela: Tack goding för dina fina ord. Kram tillbaks!


Yesterday...

Igår efter en lååång och jobbig dag på jobbet, bröt ihop i tårar ett par ggr, hämtade F mig hemma och vi körde hem till honom efter en vända på bolaget. Han gick tidigare från jobbet för att kunna hjälpa mig förbereda inför kvällen.

Medan han städade förberedde jag middagen och dukade iordning. Vid halv 9 dök M, J & J upp. Först satt vi bara och snackade skit och drack vin innan vi kastade oss över middagen, kycklinggryta, ris och mozzarella-sallad.

Efter middagen förflyttade vi oss till vardagsrummet och spelade Buzz på PS3:an. M dukade fram alla läckra ostar, dipp, chips, frönsaksstavar och andra delikatesser hon & J handlat med sig. Det var första gången de andra testade Buzz och dem tyckte det var jättekul. När de gått hem fortsatte jag och F spela Buzz ett tag online mot andra spelare. Hade en riktigt trevlig kväll som dessvärre slutade med att F betedde sig som en barnrumpa. Jag är sååå otroligt less på karlar just nu så vill någon ha en säg till, you can have mine!


Orkar inte....

Jag orkar inte må såhär....

Jag orkar inte gråta längre....

Varför måste allt vara så förbannat komplicerat och svårt...

Man kan inte ångra det man gjort, bara det man inte gjorde...

Men hur kommer det sig då att jag ångrar både det jag gjort och det jag inte ens gjorde??Saknar dig...mer än du någonsin kan förstå...

When...

You just don´t care anymore......

Kräftskiva


Ska vi iväg på nu, som jag förstått det blir vi ett jäkla stort gäng!Har börjat måla vardagsrummet, har ingen laxröd fondvägg längre...thank god!!!

Min dator har flippat ut och vägrar acceptera min usb sladd så kan tyvärr inte lägga in bilder men får titta på det imorgon!

Nu......STRESS!!!

Pusss

Studiebesök....


Nu ska jag skutta in i duschen innan jag ger mig iväg till F:s jobb. Han har tjatat på mig i månader att jag ska komma och hälsa på honom så han får visa mig runt. Hans nya jobb...hans stolthet!

Ikväll tänker jag alltså vara en duktig flickvän och svänga förbi. Han bad mig komma strax innan stängning så han kunde visa mig runt i lugn och ro sen när de stängt.....helloooo don´t get any ideas boy!;)


Fääääärdigt

Mitt sovrum är äntligen färdigmålat!=)

Nu ska jag bara få iordning möblerna, köpa nya växter och tavlor sen är det tipptopp!

Men det är helt otroligt vilken skillnad...jag är sååååå nöjd!

Bilder kommer, för mörkt för att det ska bli bra bilder nu ändå.

Nu, Idol...första avsnittet jag ser.


Puzz

Formel 1 & Kärlek....

♥Pia♥ skickat 2008-09-08 14:03:

Å han går som en karl,han ser ut som en karl(ok maybe not the last one) å han kör F1 som en karl ska. Ha Ha puss puss från mams HEJA HAMILTON UT MED SURA MUMMELPELLE!!


♦Alexandra♦ säger:

Ehhh hur gick det nu med det dära?? Var det inte så att den där "karln" blev straffad för att ha trängt ut Kimi och åkte plötsligt ner på en 3:e plats...eller hur var det nu??

♦Alexandra♦ säger:
=D


♥Pia♥ säger:

Aoo jag har fått en finne i häcken ,riktigt ugly o tråkig eller är det mummelpelle kanske. Skit samma de är samma pain in the ass. Ha ha förresten va de inte Kimi som höll på o köra in i Hamilton först. Nåja vinna eller ej köra kan han ,finnen kan försvinna. Om du ursäktar ska min man klämma bort avfallet jag har i häcken vi skickar han mot postförskott. MVH en medlem i fancluben "FÖRARE SOM KAN KÖRA"


♦Alexandra♦ säger:
No problem, jag tar emot honom med öppna armar, ni behöver inte ens slå in honom!

Pia♥ säger:

Gullungen min dig kan man alltid räkna med. Hoppas allt är bra med Fredrik och min lilla blomma. Mamma älskar sin lilla flicka och hoppas att du har det bra. Puss puss nu ska jag se på sjukhuset måste ju se hur det går till där. Är ju aldrig där själv. ;0)


♦Alexandra♦ säger:

Allt e bra med oss. Älskar dig också mams!! Fredrik hälsar.

♦Alexandra♦ säger:

Kram från oss i fancluben "Förare som KAN köra och därför inte behöver fuska!"
Behöver jag nämna att vi inte håller på samma team? Haha

P.s Min mamma har absolut inget emot finnar, bara Kimi Räikkönen!;O)


Freitag igen...

Veckorna susar förbi i en ryslig fart, synd bara att helgerna gör likaså!

Idag efter jobbet ska jag först till bolaget och inhandla nödvändig proviant inför helgen. Därefter är det raka spåret hem för att först få ordning på oredan i sovrummet och därefter fortsätta målningen av vardagsrummet som jag påbörjade igår.

På kvällen blir det först middag med F när han kommer hem från jobbet. Senare blir det antingen målning och mys hemma eller ut och dricka en öl eller två med Linda.

Adios for now!

Överraskning...


Kom precis på att jag blivit lovad en överraskning av min man ikväll.

Så nu tycker jag att han kan komma hem omedelbums så jag får min överraskning....=)

*dör en smula av nyfikenhet*

Glädjen är stor...


Härhemma just nu.....

Inte nog med att The Hills senaste avsnitt är ute...nu har banne mig One Tree Hill och Gossip Girl också börjat igen med helt nya säsonger...wohoooo säger jag bara!!Ikväll kommer jag vara osociala-Arne!=)

Jaadå

RSS 2.0