Slappe-söndag


Idag har det inte blivit många knop gjorda härhemma.

Har legat/suttit på soffan hela dagen, i undisarna och kollat film.

Kände att jag gjort mig förtjänt av det efter min stressiga gårdag. Väldigt sent påkommet blev det bestämt att jag skulle ha gäster. Så i all hast fick jag städa/laga middag/duscha/göra mig iordning samtidigt. Bläckfisken Alexandra är mitt nya namn! Det blev iallafall en trevlig kväll med lasagne, en god salladoch vin. Efter middagen spelade vi ett par omgångar Gin Rummy(?) tills klockan blev för mycket då fick vi ta en paus och fortsätta nästa vecka.

En av mina gäster, hunden Fritz blev kär i 2 av mina hallmattor, det var en rolig syn! Han höll på hela kvällen och snusade, grävde och såg ut att vilja älska med dem. Det riktigt lustiga är att jag har 3 runda mattor i hallen men det var bara 2 av dem som var intressanta! Djur är bara för härliga, längtar så till jag har hund i mitt hem igen!

Nu ska jag se om jag hittar något ätbart hemma, börjar känna mig lite yr så nog dags för mat. Ikväll blir det fortsatt filmtittande för min del som det ser ut....Linda berättade att det är Pretty Woman på tv ikväll, PERFEKT för min sinnesstämning ikväll!

Återkommer antagligen lite senare!

Puss på er!

Myskväll á la Alexandra...


Pågår härhemma just nu.

Värmeljus överallt som skapar perfekta myskänslan....

Lägenheten är översållad med penslar , rollers och blommor. Blommor i alla dess slag, rosor, liljor(?)

Vilka blommor är först stora "knoppar", blommar sen ut och dess "sprötar" färgar av sig på allt som kommer i dess väg??

Vette fan vad jag gjort för att förtjäna alla dessa blommor som pryder varenda rum men dem gör sig bra här. Speciellt med tanke på att det är de enda levande växterna härhemma eftersom jag aldrig var hemma innan.

Men numera är jag i princip alltid hemma och mitt hem älskar det, kanske inte mina grannar men who cares?? Jag gillar det också alooot!=)

Så mätt som man är med magen full av fondue, vad gör man nu?

Nuuuu vet jag, jag ska testa mitt nyinköpta spel som hittills bara legat och dammat!!

Hörs (snart) igen!

Buzz

Just nu sitter jag och spelar buzz, kvällen började toppen...den absolut bästa kvällen jag haft på såååååå länge.
Den är fortfarande bra men det känns bara som the story of my life....min dejt ligger däckad på soffan...jag fortsätter spela. Kanske borde jag skita i vilket och lägga mig också men det är bara inte jag....

Antingen fortsätter jag spela Buzz, helt ensam, vilket jag är såååååå trött på!!


Eller skiter jag i allt och kollar på Greys Anatomy, som den mest ensamma människan i världen....


Hmmmm.....

I have a date!

Ikväll har jag en dejt, ska ut och äta på något mysigt ställe. Vart har jag ingen aning om ännu. Det har väl han fixat gissar jag.

Känner mig lite nervös men samtidigt cool-lugn. Varför vet jag inte. Kanske för att det inte är med min pojkvän, för någon sådan har jag inte längre....

Nej jag borde verkligen sätta fart nu. Han kommer om en halvtimme och här sitter jag på soffan framför datorn i bara undisarna och käkar Ben & Jerry´s Cookie Dough...smart Alexandra!!Nåväl!

Ha en härlig fredagkväll mina älsklingar!


En ljusglimt i mitt mörker...


Är min kollega/vän Linda.

Efter att hela dagen bevittnat hur dåligt jag mådde bestämde Linda att jag minsann skulle med henne och shoppa på mobilia och därefter äta middag med henne på Möllan.

Sagt och gjort!

På mobilia shoppas vi båda p-piller, spännande värre. Behövs bilder på inköpet??

Sen styrde vi kosan till Mascot där vi åt en god middag, drack öl och snackade skit.

Tack för en toppenkväll hjärtat, precis vad jag behövde!

*KRAAM*

.......

Trött på tårar...give me a f*****g break!!

..............

Another month has gone....

Vilket också betyder att en ny har börjat...

Vilket också betyder att jag & F firar ytterliggare en månad tillsammans...

Det hade man knappt trott för bara någon vecka sedan att vi skulle klara oss igenom den senaste tiden men vi lyckades. De senaste månaderna har bringat mycket gott och ont, mer om det sen. Men framförallt har det fått upp ens ögon för vilka som är ens riktiga vänner, vilka som är värda att kallas familj och framförallt vad riktig kärlek handlar om.

Nu ska jag föna mitt hår och fortsätta hotta till mig för min man som är på väg hem från jobbet.

Ikväll ska vi på vår senaste restaurang-upptäckt, bara han och jag. En mysig kväll i kärlekens tecken. Vet inte varför men jag känner mig sådär härligt tok-lycklig idag. Fjärilar i magen, precis som om det skulle vara världens grej att vi ska ut och äta ikväll. Nåja...känslorna kan man inte alltid styra över och sålänge dem känns såhär så är jag glad!

Ha en riktigt trevlig kväll, det tänker jag ha!"Alexandra, du är så fin så till och med måsarna  kniper näbb när du går förbi!;0)"

Är han inte bara för romantisk min karl?? Haha

Puss på dig älskling!

RSS 2.0