Feeling better....

Jag mår såå mycket bättre nu, peppar peppar!=)

Tänkte precis radera mitt sorgliga och gnälliga inlägg här nedan och lägga det bakom mig men era goa kommentarer värmde så att det fick bli kvar ändå.....tack sötnosar för att ni bryr er!=)

Idag var jag på röntgen på förmiddagen...kändes lite wierd att stå där inför en karl men boobsen i vädret. Men nu har man testat stå och hänga i en stång med bopparna i det fria inför en totalt främmande karl.....allt ska ju ha en första gång!;) Sen har jag mest legat och sovit/kollat tv under resten av dagen.

Nu sitter jag här med manligt besök. Han ska till Thailand tidigt imorgon och det är mkt smidigare för honom att ta sig ifrån mig inatt än hemifrån sig själv då han bor utanför stan. Så man får ju ställa upp för en vän. Sen är det förvisso trevligt med lite sällskap också efter att ha suttit ensam hemma i flera dagar!

Imorrn är det förhoppningsvis jobb igen...nej imorgon BLIR det banne mig jobb. Nu får det fan vara slut på sjukerierna. Känner mig iofs lite febrig nu men det tänker jag snabbt råda bot på med 2 alvedon!

Nej nu ska jag återgå till att vara sällskaplig igen.

Ska bli kul att se hur mkt sömn det blir för mig inatt!

Åhh jag vill också ut och resa!!

image465

Puss på er godingar!!:)


Så himla less!!!


Jag är så himla trött på att vara sjuk nu!

Jag har mer eller mindre varit sjuk sedan innan jul och precis när man tror att det är på väg att bli bättre så vänder det IGEN! Var hos doktorn igen igår, mina värden såg iallafall bra ut men det oroade henne att jag har andningsbesvär vilka hon märkte tydligt när jag pratade....

Jag ska iväg på lungröntgen för att se om det syns något fel på lungorna och jag kommer att kallas på något jag inte minns namnet på för att blåsa i någon sak och se om det visar något. Skulle e.g varit på röntgen idag men hade en feber inatt/imorse som inte var nådig att jag inte klarade ta mig dit!

Men trots att jag mår så jäkla dåligt är jag mest bara ledsen just nu....

Vet ni hur det känns att vara rädd för att somna? Av rädsla för att man ska sluta andas och kanske inte vakna igen..... Att det sista man gör innan man ska lägga sig är att titta sig omkring hur det ser ut runt en, att det inte är så stökigt om ifall att något skulle hända. Att ens familj eller någon annan skulle behöva ta sig in här och tycka det ser rörigt ut. Att bli arg på sig själv för att man tänker så. Att man överhuvudtaget tänker på att man kanske inte skulle vakna. Och framförallt att det skulle ha någon betydelse då hur det ser ut hemma hos en.... Det känns som jag håller på att bli knäpp....men jag antar att feber i kombination med rädsla kan göra konstiga saker med en.

Mamma är så orolig för mig att hon ringer mig hur många ggr om dagen som helst. Trots det känns jobbigt emellanåt när man försöker sova eller vila kan jag inte klandra henne. Hade mitt barn haft andningsbesvär, feber osv hade jag också varit grymt orolig. Hon kan t.om ringa upp mig 2 min efter vi precis pratat för hon jagat upp sig och blivit ännu oroligare för jag lät så bedrövlig och dålig när vi nyss pratade. Detta är inte lätt för henne heller minsann! Men jag älskar dig mest av allt i hela världen mamsen, utan dig hade jag inte varit den jag är!

Tack till alla er som visat att ni bryr er, det betyder verkligen emormt mkt för mig.

Till er "vänner" som som inte bryr er......jag finner inga ord. Men det finns något som heter karma.

Hoppas jag mår bättre imorrn så jag kan ta mig till röntgen och till jobb sen. Är ju min Malins sista dag hos oss och jag har ett viktigt kundmöte!

Nu orkar jag inte skriva mer för tårarna förstör mitt tangentbord och jag är så fruktansvärt trött. Hoppas jag mår bättre snart så jag kan roa er kära läsare med mina tråkiga blogginlägg!;)

Kram på er!♥

/En lissen Alexandra

..........


Andningssvårigheter.....doktorn igen imorgon....need I say more? =(

Ni får de utlovade bilderna och sånt imorgon istället, sorry sötnosar!

Natti natti


Dagen efter...

 
Ja här har det då inte blivit många knop gjorda idag.....varken på bloggen eller hemma.

Steg upp ur sängen framåt 14:30, då hade jag iofs redan varit uppe på benen ett par omgångar men av någon outgrundlig anledning hamnade jag hela tiden i sängen igen. Hmm...kan det ha att göra med att det kändes som någon bankat min skalle med en hammare??? Undrar vem den skyldiga till detta brott kan vara? (ölen)

Alexandra...gå ALDRIG ut och festa igen på tom mage!!(Uppmaning till mig själv)

Annars har jag mest legat och slöat på soffan hela dagen och kvällen. Med undantag av när jag var uppe och lagade mat, korvwok....jomenvisst blev riktigt stolt över mig själv att jag mäktade med ett sådant avancerat göromål en dag som denna. Nu mår jag tipp topp igen, eller jag mådde bra direkt efter att ha fått i mig 2 alvedon och ett par smörgåsar med skinka & avokado.

Imorrn jobb igen och sista solningen på jag vet inte hur länge....piss att det stängs!=(

Under morgondagen kommer jag också bjuda på detaljerad beskrivning av min och Felicias night out.Bl.a innehöll den bråk, drinkar som kastades vilt, strippande osexiga karlar, taxichaffisen som blev kär, misslyckat men ändå lyckat blåseri av vakt, matchmaking och mycket, mycket mera.

Ni får hålla till goda med en bild, fler kommer under morgondagen för nu ropar den dära sängen igen.

-"Alexaaaaaaandra, komsi komsi!!!"(sängen)

image464

Godnatt på er!!

Ready or not....

 Here I come!!

Nu sätter jag mig i en taxi och kommer till dig älski!!

Wohoooo

Se upp för dessa två ikväll!!

image463

Ha en trevlig kväll allihopa!!

Puzz puzz

När allt bara vänder.....

Jahapp här hade jag precis fått på musiken för att stänga ute allt jäkla oväsen och skulle precis påbörja middagen när mobilen får frispel och sms:en väller in från alla håll och kanter.....

Dem vällde in i en sådan takt att jag inte hann radera och fick hela tiden upp den jäkla "Inkorgen är mer än 95% full" & "Du har för många sms, radera sms? Sms väntar"

Hur som helst kvällen tog en helomvändning....min babe mår bättre och vi ska partaja litta ikväll ändån!=) Nu är frågan bara om vi ska hem till A och sjunga Singstar med grabbarna innan vi sen drar ut eller om vi ska på avskedsfest för några vänner till Felicia & Mike som ska flytta utomlands....

Jag fick iallafall slänga mig in i duschen och plugga in hårfön & plattång! Nu jäklar är det slut med att sitta och fisa på soffan.  Drickat är upphällt i glaset, musiken på och jag ska snygga till mig så gott det går!

Hoppas det blir riktigt kul ikväll!!:)

image462

Puss på er!

Jösses


Det är helt sjukt vad det stormar ute!

Inte blir det bättre av att min Psycho-granne har en massa skräp på sin balkong som för ett jävla liv!!! Och inte vågar man gå upp till den galningen heller för då ser man väl aldrig mig igen!=/

Gårdagen var bara en slapp hemmakväll, var helt slut efter arbetsveckan samt alla eskapader under dagen. Kvällen spenderades mest med att äta middag, kolla på Let´s Dance samt snacka på msn.

Idag då....idag kände jag för att hitta på något, umgås eller vad som helst. Men jag har bara segat hela dagen och inte orkat ta mig för ngt alls så inget har blivit gjort och jag känner mig extremt seg.

Fick erbjudande av F att följa med honom och grabbarna ut ikväll men känner inte för att gå ut ensam tjej och festa med ett grabbgäng ikväll. Felicia är fortfarande dålig idag tyvärr, men hon är iallafall bättre.=) Och de andra jobbar, är sjuka eller iväg på annat.

Så det se ut som det blir me, myself and I ikväll också. Bara att gilla läget!

Glömde bort min tvättid idag...normalt...har haft tvättid samma tid varje lördag sen jag flyttade hit. Men hann iallafall med att tvätta i sista sekund eftersom jag valde bort förtvätten.

Gnällkärring....vem, jag? Nähää!=P


Näää nu ska denna tanten fortsätta pilla navel-ludd, hoppas finna en riktig skatt!=)

image461

Invigning!:)


Var så himlans seg och trötter på jobbet så jag jobbade bara extra 1 timme idag och det var ju mellan 7-8 imorse. Så efter jobbet kl.12.00 blev det först Jägersro och systembolaget för att handla hem lite smarriga vätskor som kan vara bra att ha hemma.;)

Sen blev det raka vägen till solariet som sagt, njöt i fulla drag av värmen!=)

Därefter gick jag och hälsade på Felicia & Mike på deras nya jobb i kosttillskottsaffären. De hade invigning där idag och bl.a gästades de av Roger Zapfe, Atlas från gladiatorerna. Han var aningen mindre än när man sett honom i tv men ändå ett riktigt stort kraftpaket. Felicia & jag misstänker att han kanske deffat inför ngn tävling. Men Mike som inte heller är direkt liten mobbades för att hans t-shirt satt lite lösare än Rogers, det uppskattades INTE!*hihi* Sen träffade jag deras chef, ägaren och han var ingen liten kille heller men mkt trevlig och hans tjej verkade också riktigt trevlig.....



Stod och snackade med dem till jag fick ont i fötterna, handlade hem 2 stora laddningar proteinpulver BILLIGT som ska ersätta naturdiet/nutrilett när jag går på pulverdiet men också intas flitigt när träningen kör igång på gymmet! Led med min stackars babe som inte alls mådde bra idag...men snygg var du min lilla skinny bitch!
*blink*

    

Hoppas du mår bättre imorrn älskling så jag får smånglas lite med dig!=)

Hann hem om en snabbis därefter, typ fick av mig mina byxor sen ringde mams och sa åt mig att gå ner. Så bara på med byxorna igen sen åkte vi till mobilia för lite matshopping. Fick nog med det mesta jag skulle!

              

Och nu sitter jag här och ska påbörja middagen!

Hörs snart igen!

Puzzzz

Inlåst....


Blev jag på solariet idag, men det var iofs av fri vilja.....

Lyckades pricka in att komma till solariet precis när de hade lunchstängt. När jag kom in frågade jag Micke hur det såg ut i boken, det såg tomt ut för de hade lunchstängt till 14.00. Klockan var 13:05! *suck* Men han var så snäll att jag fick sola iallafall. Trots att han skulle iväg på banken en sväng.

-Men sola du ändå, jag låser in dig så ingen kommer in!M

Tack för det, man hade ju blivit lagom nervös om man legat där inne helt ensam och man hört ngn komma in. Lite försvarslös är man när man ligger där i enbart kostymen Gud skapade en i liksom.=)

image444

Så solning blev det!=)

Nu ska jag packa upp mina matvaror och in med dem i kyl/frys/skåp. Sen ska jag berätta om vad jag hittat på idag. Har minsann hunnit med att göra hur mycket som helst. OCH göra av med en massa pengar!

Först ska musik på!

Puss på er så länge!

So scary!=(


Igår kom jag i säng i nästan okej tid...

Tog lite tid att somna för det stormade ute och det lät som f-n i mitt sovrum. Sen av ngn konstig anledning hostade jag en jäkla massa...trodde hostan var i slutfasen??

Men iallafall, sov jätteoroligt och drömde skumt....

Så plötsligt ringer telefonen....finns inget värre än när den gör det mitt i natten!!

Jag sätter mig upp, tänder lampan och tittar först på klockan....01:35, vem F-N ringer ens hemtelefon halv 2  en arbetsdag??? Sen var det skyddat nummer....min första tanke var såklart att ngt hänt!

Lyfte luren och sa bestämt

-Hallå??(Jag)

(tystnad bortsett från lite brus)

-Hallå?(viskade en röst)

(tystnad)

-Väckte jag dig?(viskande mansröst)

Direkt jag hörde den viskande mansrösten blev jag som paralyserad, fick inte fram ett ord.

-Hallå?(viskande mansröst)

Sen slängde jag på luren!

Jag har INGEN aning om vem det var....så jäkla obehagligt!! Satt bara på sängen sen med lampan tänd, oförmögen att röra mig. Rädd att telefonen skulle ringa igen vilket den tack och lov inte gjorde.

Mycket sömn inatt.....NEJ! Jag är astrött och vill veta vem sjutton som ringde. Hoppas inte det händer igen!=(

*ryser*

Slöööö


Nu blir det sängen är sååå trötter!

Börjar kännas att man inte sovit många timmar senaste tiden. Skärpning med läggtiderna får det bli.

Dryg och lång dag på jobb, hoppas morgondagen blir trevligare. Får se hur sent man slutar imorrn.

Skiter i dagens måltider idag...åt samma som igår till frukost och lunch. Middagen blev en misslyckad soppa som jag iofs tog bilder på men inget ni ska behöva se!

Imorrn....börja jobba tidigt igen, invigningen på Felicias jobb, systembolaget, sola, ut och shoppa mat. Sen återstår att se vad som händer...men dessa saker hoppas jag på at hinna med iallafall!

Gahhhhh jag är så förbannat sötsugen idag!!!!!=(

image450

Godnatt på er!!

Puss puss

Hemsk....


När jag låg och solade lyssnade jag på radio förresten......

Hörde inte allt för jag halvsov typ.....

Men det var om en mamma som skulle ut i köket för att sätta på middagen.

Hon lämnade sin 4-åring ensam med deras nästan nyfödda bebis som låg på en filt på golvet.

-Nu tittar du bara till honom, du får absolut inte lov att bära honom!(Mamman)

-Okej!(4-åringen)

När mamman efter ett snabbt besök i köket kommer ut till barnen ligger bebisen plötsligt vid tröskeln till köket, inte på filten vid soffan....

-Men jag sa ju att du inte fick bära honom!(Mamman)

-Det gjorde jag inte heller.......jag rullade honom!(4-åringen)

HERREGUDARS...hoppas detta inte var en sann historia!!!

image449

Bye bye


Jaha trevliga nyheter man fick när man kom till solaiet idag då....

-Nämen hej! Det var inte igår!M

-Nej har varit sjuk och gått på antibiotika, men nu är jag tillbaka.A

- Ditt solkort ligger här hos mig va?M

-Jajjemen!A

-Det gäller tyvärr bara till på måndag, men du har ju bara en gång kvar efter idag. Hinner du sola igen senast måndag? Vi stänger nämligen ner på måndag tyvärr!M

-VAAAA, menar du allvar?? Hur länge har jag varit borta egentligen??A

-Ja det blev väldigt hastigt och plötsligt. Kommer nya ägare men dem ska göra om allt så kommer vara igenbommat här minst 1 mån!M


Sjukt tråkigt, jag som trivdes så bra med att sola där och han som äger stället är ju bara såååå trevlig!
Men men nu får man väl hitta ngt nytt ställe och börja testa alla tips jag fick av töserna i föregående inlägg!

*Sörjer*

I´m outta here

Wohoo nu drar jag till solarieholmarna!!!*glad*  

image445

 Tack till alla er sötnosar som gett mig tips på alternativ till solningen här nedan.....  

Trevligt att veta att ni är rädda om mig!;)  

Hörs snart!

Püss


Solning Imorrn??

 Hoppas verkligen det blir solning imorgon!

Om jag inte jobbar för sent, vädret är ok och hostan fortsätter hålla sig i schakt så blir det så! Inte solat på fleera veckor pga hostan& antibiotikan och pga den sistnämnda fick jag inte sola förrän 5 dagar efter avslutad kur. Men nu är det 1 vecka sedan!=) Har verkligen tappat all färg och det känns sååå trist. Hade fått upp en lagom färg som kändes fräsch såhär i vintertråket. Men det är ett minne blott, blek som en död sill!

Jag & "minstingsystern"
 
     


Nu blir det sängen...upp tidigt imorrn! Marie ska plocka upp mig på väg till jobb.

Natti natti sötnosar!

*Godnattkram*

Dagens Måltider...

Har ingen lust att lägga upp idag, men men.....

                          
Fiberrik Havregröt               Tonfisksallad m.ägg     2 små kotletter m.grönsaker 


Usch jag har verkligen tappat all matlust igen...ska försöka att inte ge upp. Istället blir det ut och handla hem massa nytt och gott i dagarna så matlagningen blir spännande igen! Sen är det träning på allvar som gäller igen och då blir allt genast roligare...min hosta är nämligen sååå mkt bättre nu!:)

Püssar

Raining cats and dogs


Ohhhhh vilket skitväder!!!!!!

Kom precis in genom dörren totalt dyngsur rakt igenom kläder OCH stövlar! Bara att slänga av sig allt....

Finns inte mkt som är värre eller gör mig mer irriterad än regnväder!=(


image446


Idag började jag jobba redan 6:30, skönt att hinna ikapp lite. Skulle e.g hjälpa Marie flyttstäda men får bli en annan dag. Hade lite problem med en tjurig kund idag men inget jag inte kunde fixa med lite förståelse och smicker!;) Förhoppningsvis kan jag börja tidigare imorrn också.

Nu står det matlagning på schemat...min olja är slut..men det får väl gå ändå!=/

Kan det bli sol och varmt nu??*snälla*

♥Puss♥

Heath ledger död???!!!


Trodde jag skull tuppa av när jag hörde det på radion imorse.......

Puddingen Heath Ledger har hittats död hemma i sin säng!! Misstänkt överdos, bara 28 år gammal.

Fy sjutton vad hemskt!=(

Heath Ledger

Heath Ledger

1995 Hoppar av skolan och får en roll i tv-serien "Sweat". På det privata planet dejtar han den 18 år äldre skådespelerskan Lisa Zane.

1979 Föds 4 april i kuststaden Perth, Australien.

1998 Hoppar på ett plan till Hollywood och får huvudrollen i "10 orsaker att hata dig".

2000 Spelar Mel Gibsons son i "Patrioten.

2001"En riddares historia" blir en av årets största succéer.

2004 Ledger spelar in "Brokeback mountain" och faller för motspelerskan Michelle Williams, nu 27.

2005 Dottern Matilda Rose föds den 28 oktober. "Brokeback mountain" blir en gigantisk succé.

Så nu ska man behöva se en sån här ung talang på memorian när det är dags för Oscarsgalan....skandal!


I sooo need one!!


Jag måste verkligen införskaffa en almanacka för 2008....känner mig helt lost utan!

Var väldigt sugen på att beställa en sådan här.....

image442
www.personligalmanacka.se


Men leveranstid på 2 veckor!!?? Jag behöver en helst igår! Speciellt nu när jag ska igång med träningen....

Kanske blir en tur på något centra först för att kolla in vad det finns för kalendrar ute i butikerna.

*Funderar*

Dagens Måltider...

Här har ni dem.....

         
Fiberrik Havregröt       Nyttig Chili m.sallad       Grekisk Sallad


Är ni lika trötta på att se dem som jag är på att lägga upp dem?

Det är verkligen dags att bege sig till "el mataffär" och handla hem en massa nytt & spännande!

♥Puss♥

Fredagen....



I fredags direkt efter jobb hjälpte jag alltså Marie med flytten till hennes & Jimmies nya lägenhet. Jimmie flyttar ju inte ner förrän om 1 månad. Först var det besiktning av den nya lgh kl.13.00 och därefter satte vi igång med bärandet. Patrik kom förbi och hjälpte oss en sväng så vi slapp bära tv:n iallafall innan han drog till jobbet. Sen kom Patrick också en sväng och hjälpte oss med tyngre sakerna. När vi fått över det mesta plockade vi upp Sara innan vi styrde kosan till Systembolaget för att inhandla vin och cider. Sen var Marie bara tvungen att ha godis så det blev det också!;)

När Patrick dragit hem tog Sara och Marie det sista medan jag förberedde maten samt fixade och packade upp lite i lägenheten. Är verkligen en jättefin och mysig lgh de ska flytta till!=)

Calle kom förbi lagom till middagen så han fick ju vara med på en bit paj. Efter maten gick vi in till Calle och de andra spelade Nintendo Wii. Jag stod över dels för att jag inte vågade ta i mer pga min hosta och dels för att jag var riktigt tjurig. Jag vägrade t.om dricka ngt!=P Men sen tvingade Sara i mig en äckelblandning av vin och cider som ej borde fått se ljuset!=/ När de spelat färdigt och jag slutat tjura skulle vi sjunga karaoke, men min jäkla mikrofon hade bestämt sig för att strejka så vi fick hoppa det. Istället åkte jag och Sara hem innan stormen skulle dra igång på allvar.

Här kommer några av bilderna från fredagen.....




              
Vilopaus                Sara softar                    Marie softar                  Patrick & Marie

              
Min godisgris!=)           Sara & Marie                Marie bowlar                Calle & Marie Tennis

              
Sara & Marie boxas       Dukat & klart               Middagsdax                 Chilifärspaj & Sallad



Nu ska jag äta middag!


Puss puss


Mycket dåligt


Idag har det varit en riktig tråkblogg jag haft att bjuda på! Får be alla er sötnötter som som ändå kikar in här om ursäkt och lova bättring imorrn! :)

Imorgon kommer bilderna från fredagen och jag ska försöka lära mig finally hur man lägger upp videos på You Tube så jag kan lägga in videos här. Blir nog inte direkt dagens videobloggs alá Alexandra, men lite annat kul som hamnat på film!=)

Nu ropar sängen på mig, är sååååå nannig!

image429

Förresten....jag har inte hostat på hela kvällen?????=D

*Godnattkram*

Dagens Måltider...

Utöver dessa rätter har det blivit 2 koppar kaffe, 1 glas c-vitaminer, 1 blodapelsin, 1 äpple + en massa massa vatten.


                                      
Fiberrik Havregröt          Kasslergryta m.Fullkornspasta        Tomatsoppa m.lite ris


Måste köpa nya tallrikar, de blåa får verkligen all mat att se nästan disgusting ut!=/ Sen är det skandal att det inte blivit ngn sallad idag.....ser sååå mkt tråkigare ut utan sallad! Imornn får det minsann bli sallad! Saknar min sallad!

Nu funderar jag på att göra något jag inte borde........*shame on me*

Puss

När det förflutna kommer ikapp en...


Ohh herregud!!!

Ni vet det här med ex, alla har vi ett ex som hur ska jag förklara det.....är "det där exet". Han/hon som har en konstig påverkan på en, som framkallar väldigt blandade känslor hos en. Det räcker du ser människan så känner du dig helt konstig och tappar fattningen....du blir arg, glad, nervös, rädd, ledsen, kallsvettig på en och samma gång och känner dig allmänt förvirrad och hjärtat slår i 120! Oavsett om det funnits andra innan och/eller efter honom/henne, hur det slutade mellan er och hur många år det går mellan att ni ser människan så har personen alltid den effekten på dig. Förstår ni hur jag menar?

Jag har också ett sådant ex och härom natten drömde jag om honom. Detta oroade mig eftersom ALLTID förr när jag drömde om honom betydde det att han antingen hörde av sig eller att jag sprang på honom eller såg honom någonstans. Och varje gång rev han upp gamla läkta ärr. Nu har jag inte drömt om honom på länge. Men sist jag drömde om honom var för några veckor sedan och då sprang jag nästan rakt in i honom, men jag lyckades i sista sekund snabbt väja över vägen, vända ryggen till och trodde inte att han sett mig. Men nu undrar jag om han inte gjorde det ändå....

Som sagt så drömde jag om honom inatt...och gissa vad?

Idag kontaktade han mig!!!

Har inte hört ngt ifrån honom på flera år. Sist vi pratade så sa han att jag betydde jättemkt för honom samt att det aldrig varit hans mening att någonsin såra mig eller göra mig illa, vilket han gjort BIG TIME!! Mitt svar till honom var att det inte spelade någon roll längre vad han menat och inte heller hur han kände för mig. Jag var over and done med honom.....detta var alltså typ 5 år sedan och våra sista ord till varandra....

Vet inte vad jag ska göra, min första reaktion är att jag vill fråga honom hur det är med "vår" hund. Vi köpte hund tillsammans som han behöll när det väldigt hastigt tog slut mellan oss. Jag har inte sett min älskade bebis på 5 ½ år!! Än idag när jag tänker på honom är tårarna på väg och saknaden tillbaka....(hunden alltså)

Jag fattar inte varför allt alltid ska hända på en och samma gång. Det är så sjukt mycket som händer i mitt liv just nu så det knappt kan vara sant...och nu detta!!!


Hmm...this can´t be good......

Sexy ass where are thou...?


Tidigare ikväll fick jag höra att jag tydligen hade en sexig bak under gymnasieåren....

Mannen som upplyste mig om detta brukade tydligen ta tillfället i akt att spana in baken i dess mörkblåa jeans så fort tillfälle gavs....;)

Hmm....trist att man inte var medveten om det då...nu är jag däremot väääldigt medveten om att min bak är allt annat än sexig!!

Men nu har jag iallafall fått ännu mer motivation till träning/fortsatt hälsosam kost! Jag menar vem vet.....även om det var en herrans massa år sedan så finns den kanske fortfarande kvar långt därunder någonstans och bara väntar på att få se dagsljuset igen. Tycker iallafall helt klart att det är värt the effort att titta efter!

Så nu börjar operation "Getting back sexy back"!

En liten sång till min baks ära;

-"Sexy back, sexy back what is she feeding you? Sexy back, sexy back it´s not your fault!!!" (Melodin är Phoebes Smelly Cat.)

Hmm...min övertrötthet börjar märkas....är nog hög tid för denna flicka att krypa i säng innan hon yrar ännu mer gojja!

image427

Natti natti!

Sweeet dreams....

Hångel-söndag


Idag har jag lyssnat på radio på högsta volym hela dagen/kvällen. Planen var att ha lite att dansa loss till under städningen.....

Meeen det har till 98% bara spelats hångel-musik heeela dagen och kvällen. Jag ska inte klaga för musiken har varit underbar men det har ju fått sina konsekvenser....

Resultatet är att städningen har gått lite sisådär(skyller på musiken), samt att jag är extremt hångel-sugen!!=( Ibland suger det verkligen att vara singel.....speciellt på söndagar...söndagar är perfekta krypa upp tätt intill varandra under en filt på soffan och varva filmtittande med lite hånglande.....

Jahapp det närmsta jag kommer hångel denna kväll är väl med tandborsten!*suck*


image426


Ha en härlig kväll alla hånglare därute...och ni andra också!

*smack*

Dagens Måltider....

*Tadaaaa*


                                       
Fiberrik Havregröt                     Tonfisksallad m.ägg             Lax m.potatis, broccoli & fraicheröra


Skulle e.g inte ha potatis till laxen men jag hade tyvärr "bara" broccoli hemma och inte blomkål ell. morötter så då fick det bli ett par små potatisar också. Fraichen är endast 1 % fett!

Pöss

A night with mams

Haft en jättemysig kväll med mamsen. Det är banne mig inte ofta jag får ha henne för mig själv en hel kväll. Minns inte ens sist vi åt middag bara vi två. Så jag njöt ordentligt av att ha henne för mig själv!=)

Mamma hade dukat fint och lagat en riktigt smaskig Kräft/Räksallad och till det drack vi bubbel. Efter maten satt vi mest och pratade om allt mellan himmel och jord och bara mös. Ämnen som bl.a diskuterades var killar, one night stands, avundsjuka, jobb, familj, vänner, självkänsla, kost osv osv.

Sen kom systern hem och vi tittade på gamla foton på datorn och åt naturgodis och Grönsaksstavar med dipp.

                
Middagsdax!                        Salladen                          *mums*
                   
   Lufsen                  Lillasyster               Moi                      Gottedax!


Nu är det sängen som gäller för mig!

♥Nattispuss♥



Myskväll


Blir det nu hemma hos mamsen.

Styvfar är i Österrike och lillasyster på party så det blir bara jag och mams för en gångs skull!=) Så ikväll ska vi äta middag, förhoppningsvis ngn av mammas goda sallader och sen blir det nog film och en massa snack. Sen kommer lillasyster också hem och joinar oss.

Hoppas ni får en riktigt trevlig lördag oavsett vad ni ska hitta på!



Förhoppningsvis lyckas jag ta mig hem sen och kan lägga in bilder från gårdagen osv!

♥Puss puss♥

Woopie!!

Ställde mig precis på vågen, den visade -2 kg denna veckan...det var inte fy skam!*Glaaad* Känns skönt att min nya kost fungerar så bra, vilket jag iofs visste eftersom jag följt den tidigare med strålande resultat. Tänk bara om jag kunde fatta det någon gång och hålla mig till kosten....att dagligen äta så mkt och så underbart god mat och ändå går ner i vikt kan ju inte bli bättre!

                                                                          image413

Nu är tvätten upphängd och klarar sig själv ett par timmar så nu ska jag sätta mig ner och äta frukost/lunch bestående av Tonfisksallad, citronvatten, hostmedicin och titta på avsnitt 3 på One Tree Hill!=)

Sen blir det nog en tupplur!

Puss

Öhhh


Så ungefär kan man sammanfatta hur jag mår idag.....

Kom i säng vid 02:30....skulle precis somna när mobilen ringde, pratade i ngn timme. Fick sms också mitt i allt!=) Slutade inte prata förrän framåt 05:45...när jag sen efter en timme eller så lyckades somna så började mina kära grannar borra.*pissed of* Jag försökte tvinga mig själv att somna om trots ett jäkla liv och huvudvärk för jag sovit för lite. Men kl 10.00 var jag tvungen att släpa mig ur sängen för att gå ner i tvättstugan och nu sitter jag här och filosoferar!

                                                                         image412
 
Jag har glömt min havregrynsgröt på jobbet.....vet inte vad jag ska äta!*snyft*

Men annars är jag jätteglad idag av flera anledningar! Mötet med chefen, som by the way tog 4,5 timme var väldigt givande. Jag fick sagt allt jag ville säga som jag burit på länge och chefen förstod mig precis varför jag kände som jag gjorde. Men nu ska det bli ändring på det, stora förändringar...berättar mer snart! Mamma blev så glad att hon nästan grät lite när jag ringde och berättade om mötet!=)


Nu ska jag på skafferi-utgrävning och försöka hitta ett alternativ till min gröt..... Uppdaterar er snart om gårdagen med bilder osv.

I´ll be back!

A night with the girls


Tänkte bara skriva en snabbis!

Är hemma hos Marie, hjälpt henne flytta heeela dagen...inte smart i stövlar och kassa lungor!=P

Men nu har vi ätit och ska ha en trevlig kväll med vin & karaoke!:) Pajen & salladen blev uppskattad av alla tack och lov!=) Hoppas ni får en trevlig kväll!

By the way, mötet med chefen gick sååååååååå jäkla bra!!=)

Höres senare ell imorrn!

Puss puss


Ojojojoj


Nu ska jag ha PU-samtal med chefen....

Detta kan verkligen sluta hur som helst!!

image410

Wish me luck!!!

Goodmorning


Då var man på jobbet tidigt idag, Marie kom och hämtade mig så vi kunde vara på jobb redan kl.07.00 idag eftersom vi måste dra redan vid 12 för besiktning.

Men det var det minsta hon kunde göra med tanke på att jag var uppe och gjorde paj mitt i natten!;)

Chilifärspaj:
  
Här har pajen svalnat och ser torr och trist ut, men e.g är den så himla krämig och underbart god!!*mums*

Idag blir det kort jobbdag, 4 tim bara....sen ska vi hem till Marie och flytta hennes saker till nya lägenheten.

Sara kommer senare men då har vi väl redan hunnit flytta allt!:) På kvällen ska vi äta paj, sallad och dricka massa gott. Får ju passa på när Marie för en gångs skull är ledig från nattklubben! Sen blir det karaoke och ngt spel. Massa tjejmys all night long med andra ord!=)

Nej nu skriker Marie att kaffet är klart!

Höres senare!

Puss puss

När man är rastlös...

Så vad vill jag säga med denna bilden.....



Att jag är glad?
 
Att jag har en motionscykel?
 
Att jag har 22 ° hemma?

Mja alltihop stämmer väl men mest att jag vill kunna träna igen!*sakna*

Bildkvalitén suger jag vet, men orkade inte ställa in blixten på mobajlen.

Dagens Måltider....

Detta hamnade i magen idag....


                 
Fiberrik Havregröt       Kassler/ananassallad    Kasslergryta m.fullkornspasta



Föööörlåt till er som är så duktiga och går på pulver/proteindieter...inte meningen att fresta er!! Gör som sagt bara detta för att inte våga fuska...

Puss puss

Utmärkelser


Tack kära Mira!=)


"Give the award to up to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel so happy about blogland! Let them know by posting a comment on their blog so that they can pass it on. Beware! You may get the award several times!"


Så här är mina favoritbloggar, eller de jag läser mest just nu:

Mira
Samira
Catya
Nadja
Sara
Ellinor
Kickan
Nadine
Marielle
Sarah

Jisses det var INTE lätt att välja endast 10 st...men vissa var förstås självklara!

Tänkte skriva en kommentar om varför jag läser just dessa bloggar men bloggen ville ej som jag!*muttrar*

Hjäääälp nu har jag 1000 saker att hinna innan sängen...blogga mera bl.a!

Pöss på er!


What a glorious day!


Idag är jag på ett sånt där underbart humör!!

Du vet när man kommer på sig själv med att sitta och småle utan anledning....nästan som om man vore kär...=)

Så vad beror då detta på? Jag vet faktiskt inte, kanske för att det flyter på bra på jobbet, det är helg imorgon, Malin är tillbaka på jobb, min nya kost får mig att må bra.....eller är det något annat. Men härligt känns det!

Nu blir det middag, sen ska jag tillaga maten inför imorgon kväll också...Marie flyttar och jag har lovat att fixa min berömda paj och en god sallad som vi ska äta under kvällen.

Sen ska jag försöka hinna med att skriva en massa inlägg här idag!=)

image402

 

Shame on me...


Nu blev klockan sådär förbannat mycket ikväll ändå trots jag lovat mig själv att komma i säng i tid!!=/ Men jag har fått gjort det mesta av det jag skulle illafall....

Imorrn ska jag banne mig börja så smått med träning...oavsett hur illa min hosta är, så det så!

Nu BLIR det sängen!

Natti natti sötnosar!♥

Visst ja dagens måltider..har ju lovat att visa upp...

         
Fiberrik Havregröt       Kyckling/pastasallad  Nyttig Chili m.sallad

Usch börjar likna en jäkla matblogg ju...det får vi ändra!

Storkok alá Alexandra!


Wohoo vad duktig jag är!

Jag drog tummarna ur ändan och lagade massa mat...

3 olika rätter tillagades:

♦Kina-Gryta
♦Kassler-Gryta
♦Chili Con Carne

Alla i extremt nyttiga varianter!!!

Nu har man frysen full som bara den igen, men mitt kök looks like hell!!=)

image399

Städhjälp emottages gärna....bara så ni vet!;)

♥Puss♥

Sleepy


Jag är så grymt trött idag!

Dagen rusade iväg på jobbet idag igen men så är det när man har mkt att göra. Efter ledighet/sjukdom har jag minst sagt en hel del att ta igen. Men det går riktigt bra så det är kul. Är äntligen tillbaka på jobbet och arbetar finally för min "favorit-kund" igen så det känns lovely!=)

Kom hem för 1 tim sedan och har sååå mkt att göra. Måste diska/städa och laga mat först och främst!! Tänkte göra "storkok" ikväll men vet inte om jag orkar idag...klockan är mkt och jag borde äta så snart som möjligt!=/

Hoppades på att kunna börja träna så smått ikväll, men min hosta har verkligen varit hemsk idag på jobb. Känns som det börjar bli värre igen och ikväll är antibiotikan slut.....hoppas jag slipper gå till läkaren igen. Inga provsvar har jag fått heller.*suck*

Nej nu får det bli lite action härhemma!

Jag vill bara lägga min och nanna!!!

image398

Gynning


Ända sedan första gången jag såg denna tjejen har jag gillat henne skarpt...

Hon är vacker, kaxig, cool, charmig och säger precis vad f-n som faller henne in!

Hennes eget tv-program kunde inte bli annat än en succé, hoppas resten av serien blir lika grym!=)


image397
Bild: Kanal 5

Galnaste kommentarerna....(några av dem)

-"Du var på riktigt.....på Yjjoll!" (Lillpojken)
-"Ja det är riktigt, jag var med i Idol."(Carolina)

-"Mata mig!!"*gråter*(Mellanflickan)
-"Vad sa du, ska jag mörda dej?"(Carolina)

-"Det här är Bingo Rimér, han tar nakenbilder på tjejer"(Carolina)
-"Han älskar å pussa dem i smuttan!"(Mellanpojken)
-"Ja det gör han, äckel-Bingo!"(Carolina)

Hahahaha

Nej nu kallar sängen sedan LÄNGE!!

Natti natti!♥

Dagens Måltider


Frukost:

  
Havregrynsgröt & c-vitaminbrus

Lunch:

        
Halv Grekisk sallad
(Rester från gårdagen, alltså inte såhär fin idag)

Middag:


2 små kotletter, Sallad m. avokado, 1 klick gräddfil, vatten m. pressad citron

Det var vad som hamnat i min mage idag bortsett från 1 äpple + päron

Spännande va....??;)


Nya tider...del 1


Innebär bl.a att kosten ska ändras radikalt....

Det är en ny hälsosam kost som gäller....regelbundna måltider som består av frukost, lunch, middag samt 2 mellanmål. Slut på att hoppa över måltider! Inget godis & dyl förutom vid speciella tillfällen. Mycket frukt, grönt, vitt kött, kyckling, fisk osv. Framförallt ska jag börja laga mat igen så gott som dagligen. Nu ska kilona bort!

Pulverdieter får endast nyttjas vid enstaka tillfällen då man vill bli av med ngt enstaka kilo extra snabbt.

Helst ska jag redovisa här dagligen vad jag ätit för att minska riskerna för fusk....

image393

Naglarna...


Fixade ju som sagt nailsen igår....

Eftersom dem fortfarande var fina så blev det bara en fixering....dvs. filade ner dem en bit, slipade och lackade om. Blir inte lika snyggt som när man gör om dem men betydligt billigare....sparade 300 kr!=)

Så nu gör vi om dem dagen innan min birthday istället...perfekt så man kan känna sig riktigt fin då istället!

Lägger in bild trots att det inte är så mkt att se....

image392

Nu ska jag hitta på ngt att äta!

♥Puss♥

Idrottsgalan


Blev det ikväll....helt glömt att det var idag faktiskt!

Måste säga att jag tyckte det bjöds på rolig underhållning detta år samt att rätt peroner överlag kammade hem priserna. En del tårar i ögonvrån blev det också!:)

Årets Jerringpris gick ju till en gammal klasskamrat och det lär väl vara enda gången man är bekant med vinnaren för så många fler stjärnor fanns det nog inte bland oss!;)

image391

Grattis Zlatan och lite bättre koll nästa gång va....

- Jag tackar min familj. Alla som hjälpt mig 2007. Det var ett viktigt år för mig. Jag fick min första son, säger han och skrattar ut mot publiken.
Eller hur var det nu?
Föddes hans son Maximilian 2007?
Nej...
- Jag skojade bara, säger han efter att ha letat efter sin gravida sambo Helena Segers blick.

Betyder det att nästa knodd också är en grabb...eller att han tänker fortsätta till han får fler...det återstår att se...

Nu blir det sängen, imorrn blir det lite mer bloggande samt bilder på naglarna!

Natti natti

Pyzzz

Finally...


Så satt man på jobbet igen...

Kom inte hit förrän 13.00 idag men nu är man iallafall här igen och jag var saknad av alla!=)

Håkan kom fram, skakade hand och presenterade sig...-"Dig känner jag inte igen, du måste vara ny här?" Haha han en riktig lustigkurre den! Jag har ändå "bara" varit borta tis-fre och halva månd.=)

Men Maaaalin, min lilla loppa......vaaar äääär duu?? Saknar dig redan, hur ska detta gå??*snyft*

Nej nu ska jag iväg och få mina naglar fina!=)

Kanske såhär??
image390

Puss på er!

Ny vecka, nya tider...


Just så är det....

Ikväll har jag mest suttit och tänkt en himla massa, fattat flera beslut och planerat en hel del....

Nu är det som sagt förändringarnas tid och det är mycket som ska ändras och mkt som det är dags att ta tag i! Kommer skriva mer om det här snart....

image389

Imorgon är det jobb och av vissa anledningar ser jag inte enbart fram emot det. Men det ska ändå bli sååå skönt att komma igång och jobba igen, vi får helt enkelt se vad som kommer hända framöver....

Efter jobbet ska jag iväg och fixa mina naglar igen...inte klokt vad tiden går, redan 4 veckor sedan sist! Får se vad vi kan hitta på denna gång!=)

Nu blir det sängen!

Natti natti godingar!

♥A♥

Singing Bee

 image388

Någon annan som tittade på det ikväll?

Vet inte riktigt vad jag tyckte.....ingen ny favorit precis men var väl stundvis okej. Satt mest och störde mig på tönten som inte vågade sjunga själv utan passade över till tjejen hela tiden och lät henne ge honom vinsten. Om man inte tänker sjunga...vad ska man då där och göra??

Nu förstår jag varför dem visar det på söndagar inte fredagar....

Msn....

XXXXXX säger:

hej sweety

XXXXXX säger:

hur e de

Alexandra säger:

Heej gubben!

Alexandra säger:

Jodå varit sjuk men på bättringsvägen....sj då?

XXXXXX säger:

jo bara fin fint

XXXXXX säger:

har du hittat på i helgen

Alexandra säger:

Jag har bara varit hemma och försökt bli frisk

Alexandra säger:

Du då?

XXXXXX säger:

aha va å handla i tyskland igår sen på kvällen drack vi lite bara, ska du göra idag då?

Alexandra säger:

Ska bara vila och ta det lugnt...hoppas på att kunna jobba imorrn!:)

XXXXXX säger:

när ska vi mysa i soffan då

XXXXXX säger:
:)

Alexandra säger:

Haha vad skulle flikkan säga om det?

XXXXXX säger:

vilken flikka

Alexandra säger:

???

XXXXXX säger:

ah ensam igen vettu

XXXXXX säger:

nu blev du tyst

Alexandra säger:

Jaså, vad trist! Funkade det inte?

XXXXXX säger:

nja har svårt för tjuriga människor.

Alexandra säger:

Ajdå

XXXXXX säger:

men life goes on, när får jag träffa dig då?

Alexandra säger:

Det har du helt rätt i!

Alexandra säger:

Jadu, jag är som sagt sjuk!

XXXXXX säger:

ha kan jag överleva, hade varit mysigt att kramas med dig,

XXXXXX säger:

Men nu ska jag duscha, säg till när du vill ses , ha de gött

Alexandra säger:

Ok, du med!

XXXXXX säger:

Men vad hindrar dig från att träffa mig?

Alexandra säger:

Ja till en början är jag som sagt sjuk

XXXXXX säger:

men jag bryr mig inte om att du e sjuk ju

Alexandra säger:

Nej men jag bryr mig, och sen vet du ju!

XXXXXX säger:

hmm synd ju....ok men du får ha de bra

XXXXXX säger:

kram

Alexandra säger:

Kram

XXXXXX säger:

vill faktiskt komma till dig idag,,,

XXXXXX säger:

är online ett tag till om du ångrar dig

Alexandra säger:
Ok


Vet inte vad jag ska säga. Han är verkligen en jättebra kille men skälen är flera att jag inte gått ut med honom trots att han frågat upprepade ggr. För det första är han kompis med ett ex till mig, även om dem inte umgås så mkt längre. Men vi umgicks jättemkt alla 3 förr och han bodde hos oss ett tag t.om. Så jag känner verkligen alla hans bra och dåliga sidor...har fan t.om sett honom näck flera ggr...inte för att det har med saken att göra men ändå.....;)

Han tycker att det var så många år sen nu och att han faktiskt hade ett gott öga till mig redan innan det blev mitt ex & jag och under hela tiden vi umgicks men ändå! För det andra har han haft ihop det lite med en av mina närmsta vänner för många år sedan men hon säger skit i det, klart du ska träffa honom.....

Men främst är skälet att jag inte gått med på att gå ut med honom att jag har någon annan on my mind. Visst man kan träffas ändå som vänner och vi hade säkert haft skoj och en jäkla massa att prata om, the past you know! ;)

Det är inte lätt när det är svårt...vore lättare om han haft tjejen kvar för då hade vi kunnat ses alla 3 eller bara han och jag och vetat att det var på helt vänskaplig nivå! Nu vet jag inte om det är en möjlighet....

Vet inte ens varför jag skriver detta här....men kände att jag behövde "prata" med ngn så då blev det att jag skrev av mig här för er istället!=)

Nu ska jag få gjort lite hemma och rensa tankarna!

♥Puss♥


Uppryckning!


Så veckan som gått har inte varit någon höjdare för mig som ni säkert förstått.....

Kantad av sjukdom, besvikelser och tråkiga besked...

Men nu är det dags för uppryckning!! 2008 har jag bestämt ska bli the best year ever och eftersom det inte precis börjat så är det dags att vända på det....

Now it´s all up to me...detta ska bli mitt år!



Nu ska jag sätta på hög musik, rensa i datorn, vika tvätt, lära mig hur man lägger upp videoklipp här och lite annat smått och gott! Egentligen vill jag gå en runda men borde nog stanna inne och vila halsen inför jobb imorgon!:)

Puss på er alla sköna peeps!

Ensamhet...


Ibland känner jag mig som världens mest ensamma människa.....

Visst det är väl egentligen inte så...jag har en underbar familj och många vänner....

Men när man känner sig ledsen och nere....när man har tusen tankar och funderingar och inte vet vad man ska ta sig till....när man behöver prata av sig....tips och råd....när man är rädd eller bara behöver en kram vem finns där då? Vem frågar någonsin hur jag mår....alltså verkligen mår.....vem lyssnar någonsin på mig.... verkligen lyssnar. 

Ändå fortsätter jag, lyssna, trösta, peppa, uppmuntra, berömma you name it.....
image385

Det är inge bra att ligga hemma sjuk en vecka, speciellt inte för mig....så många tankar och man får verkligen tid på sig att se sig om vilka människor man har runt sig....jag menar vem har egentligen brytt sig om att jag legat hemma hela veckan och hostat sönder mina lungor, hostat tills jag klöks och tårarna rinner?? Nja inte är det många och oftast dem man minst räknar med som visar att de bryr sig....STORT tack till er!

Som sagt det där med vänskap kan verkligen vara intressant....ibland är det verkligen en one-way street....

Nej nu ska jag rycka upp mig, detta ska bli en bra dag. Nu är det tvättning och storstädning som står på schemat sen får det minsann bli något trevligt som händer idag så är det bara!=)

Puss på er mina kära bloggläsare!

Vilken grej!!


Sitter hemma glor på Let´s Dance och är sååå extremt uttråkad....

Kollar runt bland mina favvis-bloggar och läser om värsta saken.....Kände bara att jag var tvungen att skriva om den.....vilken uppfinning!!=P

Så till er grabbar som inte vet vad ni ska ge flickan/frun i present....*tadaaaa*

Trosan som vibrerar med hjälp av en fjärrkontroll! Dvs. hon tar trosorna....du tar fjärrkontrollen!;)

image384
Bilden är stulen från Catya

Hoppas det är okej att jag "lånade" bilden av dej babe!

Have fun!

Stå still!!

Varför kan inte hela resten av världen också stå still när man ligger sjuk???

Varför händer det alltid så jäkla mycket när jag är hemma sjuk???

Marie ringde och väckte mig imorse, hon ville komma förbi en sväng i e-m och låna lite flyttlådor. Hon har fått en lgh och flyttar redan NÄSTA fredag. Självklart kan hon låna lådor...har hur många som helst! Eller förhoppningsvis har DEM fått en lgh....för detta betyder förhoppningsvis att Jimmie kommer att flytta ner och det snart!=)

Sen fick jag ett mail....ett för mig mycket sorgligt mail....men för min vän ett mycket glädjande mail. Usch vad ska jag nu ta mig till???? Detta kan omöjligt bli annat än sorg, tungt och bara hemskt för mig. Men jag ska försöka glädjas för din skull gumman och inte tänka på mig själv. Du är såååååå värd detta!*kärlek*

Blääääääää



Dagens...


Min dag har varit såååå innehållsrik.....*ironi*

Så det enda jag har att bjuda på är dagens middag.....*tadaaa*


Kräftsallad


Annars har jag mest suttit på soffan och tittat på min nya "obsession-serie" Gossip Girl....

image383

Är såååå tråkigt att bara sitta hemma och glo ensamen hela dagarna och så lär resten av veckan se ut.=( Så har ni tips på fler bra serier så säg gärna till så jag har ngt att titta på....pleeeeease!!!

Puss på er

A moment


Var i affären en sväng innan. Första gången man får frisk luft sen i måndags...kändes skönt!

Skulla handla isbergssallad men kom istället hem med glass....tyckte jag förtjänar det.=)

När jag var på väg in i affären kom det ut en kille eller jag får väl säga man som såg riktigt trevlig ut. Jag borde sett riktigt jäklig ut, typ som ngt katten släpat hem men han tittade ändå....och igen...det blev ett par moments där...;) Tänk att en sådan liten sak kan muntra upp en på en dålig dag.....några fina ord eller en trevlig blick....

Nej nu ska jag passa på att diska lite när jag ändå har en "hostfri" stund.

image381

Typiskt


Idag sov jag länge! Eller länge och länge....jag sov inget inatt men somnade vid 6 och vaknade 11. Det var underbart att få sova lite...känner mig så mkt piggare!=)

Min hosta börjar nog äntligen ge med sig för antibiotika/hostmedicin och har börjat lossna. Det är riktigt skönt men inatt gjorde det så jag hade riktigt svårt att andas och det var fruktansvärt obehagligt!!=/

Jag lyckas alltid missa en massa viktigt när jag är ifrån jobb. Idag hade vi ett möte där de gick igenom en massa viktigt. Och i e-m kommer en representant från vår viktigaste kund som ska uppfräscha oss med lite nytt osv. Där borde jag VERKLIGEN varit med!

Men nu ska jag inte deppa över det utan glädjas åt att jag börjar bli bättre förhoppningsvis. Nu blir det te sen ska jag ner till affären en sväng och köpa lite nödvändigheter.

image380


I´ll be back!


Puss


Onsdag...


Idag har jag garanterat hostat sönder mina lungor litegrand...=(

Har inte ens fått ätit ngn middag idag, måste fixa till något enkelt nu så jag kan ta min antibiotika. Vet inte vad bara för jag har ingen aptit och allt är i frysen. Får väl göra en enkel sallad eller ngn smörgås.....

Förresten, minns ni att jag skrev om kräk-incidenterna med "lilleman" på nyårsafton?? Pappa ringde innan idag och berättade att de åkt på värsta kräksjukan efter nyår, både pappa och min styvmor. Mina syskon hade klarat sig, men någon annan från festen hade också blivit dålig/a. Fick aldrig veta vem för jag fick sån hostattack att vi fick lägga på. Jisses vilken tur att jag inte åkte på sån skit också....vore ju verkligen pricken över i:et om jag hade haft kräksjuka samtidigt som detta!!!!*ryser*

Nej ngt att äta var det ja!

Pösss

Lite ljus i mörkret....


Då satt man hemma ändå idag också! Inatt sov jag totalt 1 ½ timme.......*suck*

Satt här och kände mig sjukt deppig.....meeeen så upptäckte jag att en av mina favveserier är back igen....Nu har jag ngt att sysselsätta mig med en stund iallafall!=)

Så nu blir det en massa te, ngt att äta, hostmedicin och.............

image377

Sen hoppas jag på att kunna jobba en liten stund hemifrån....

I´ll be back!

A♥

2007

Eftersom jag inte kan somna pga min hosta/illamående så bjuder jag på lite onödig info/bilder....

Mitt 2007 mycket kortfattat

Januari: Jobbade och tränade som f-n bara


Februari: Fyllde 26 år, Blev insnöade


Mars: Weekendtripp till Berlin m. jobbet


April: London 1 v. hos min honey


Maj: Bodde hos föräldrarna 1 v.


Juni: Bytte bank, Åland 1 v. med töserna


Juli: Köpte min lägenhet!!


Augusti: Flyttade från hus & X till min Lgh+Sommarfest m.jobb


September: Fixade i lgh, Kräftskiva hos Sara


Oktober: Seminarie på jobb+ Partajande+Kimi Världsmästare!


November: Massa middagar/fester+Många nya vänner


December: Julfest med jobbet+Tripp till Uppsala



Det var lite fakta och bilder från mitt år 2007... Egentligen var det nog ett jäkla bra år, bortsett från vissa uppenbara tråkigheter såklart. Men det var samtidigt mycket skoj med små-resor och mycket fester/middagar.

Sen träffade jag en hel del trevliga människor!=) Vissa hoppas jag på att få se mycket mer av under 2008. Men det kan väl bara tiden utvisa....

Nu ska jag försöka lägga mig igen!

Natti natti

♥Alexandra♥

Hmm....

Jag begriper mig inte på människor ibland....

Och du.....du är verkligen ett stort frågetecken för mej....

=/

Blind-date


Vilka vänner man har.....=D

Jag har börjat fundera en del över min inflyttningsfest och tror jag hittat ett datum....

Pratade med Sara om det på msn;

Sara: Är det okej om jag tar med en dejt?

Alex: Ja självklart!

Sara: Förresten, vill du ha en blind-date?

Alex: Ehh nej vemdådå?

Sara: Han som vill flytta till Malmö som ev. ska bo hos mig tills han hittar ngt.

Alex: Haha han får såklart följa med, men nej jag vill inte ha ngn blind-date.

Sara: Jo men så kan han bo hos dig sen istället.

Alex:  Hahaha smart idé, but ain´t gonna happen!

Jaja försöka går ju!=P

Nu ÄNTLIGEN till el apotek!

Puss

Klamydia????


Idag har jag varit hos tant doktorn. Efter 45 min telefonkö fick jag en tid redan 11:30 idag! Träffade doktorn jag haft ett par ggr tidigare för magkatarr & pollenallergi. Jag berättade för henne och läkarassistenten(?) som var med om mina besvär och efter de lyssnat på min andning skickade de mig till labbet för att få stick i fingret...

Efter att ha blivit klar där sa labbtjejen att jag kunde vänta utanför igen för resultatet skulle ta ngn minut....jag trodde de menade utanför labbet så där satt jag som ett fån medan läkaren väntade på mig. Iallafall så visade testet att mina värden inte såg bra ut och baserat på mina symptom och att jag e.g inte varit sjuk förutom hostan konstaterade hon att det var ngn infektion i lungorna....

Skickades tillbaka till labbet för att ta fler prover, riktiga prover nu med nål!=/  Läkarassistenten(?) frågade vad de skulle testa mig för och läkaren berättade att hon misstänkte Mycoplasma(?) nånting men att de även skulle testa för Kikhosta, Legionella & Klamydia... Klamydia?? sa jag och mina ögon blev antagligen stora som tefat...

Ja alltså inte sån Klamydia....det finns även en lungsjukdom som heter Clamydia Phnominae(?), berättade läkaren. Jag tänkte väl det sa jag, för det finns inte ens en chans att jag har det andra.

Så tillbaka till labbet för riktiga blodprov där jag fick förklara för labbdamen att vi skulle testa för alla fyra sjukdomarna....vilket hon inte förstod på anteckningarna, då läkaren bara kryssat för i fältet över ett visst område inte den specifika sjukdomen. Vi brukar inte testa för så många olika samtidigt, får ju inte ens plats i min lilla ruta....nähej men så var det iallafall. Jättebra att vara lite nålrädd och bli tappad på massa blod på tom mage!! Jaja lite yrsel blev det vilket labbdamen märkte men hon var så trevlig så. Hittade t.om venen direkt vilket är ovanligt!

Tillbaka till läkaren efter att hon varit på lite lunch. Svaren på proverna kommer inte förrän tidigast om en vecka, men hon skrev ändå ut antibiotika och hostdämpande så jag kan påbörja behandling direkt eftersom hostan är så illa att jag varken kan sova eller jobba. Ska strax iväg och hämta ut medicinen...ska bli intressant att se vad jag fått...numera har de ju e-recept så jag vet inte ens vad det är jag ska hämta....men kostar väl förmögenhet!

På tal om sjukdomar...ni vet väl att bakterier/sjukdomar nu kan köpas som gosedjur?

image359
Bild från: www.coolstuff.se


Vilket tråkigt inlägg...när jag kommer tillbaka från apoteket får jag nog skriva om ngt lite roligare!=)



♥Kram kram♥


Doktorn...

Får det bli imorgon....förhoppningsvis!

Jag måste verkligen få hjälp med denna hostan...känns som lungorna, huvudet, ögonen-ja allt ska sprängas när jag hostar!=(

Hoppas jag kan få en tid redan imorgon...

image358
Och håll tummarna för att jag får lite sömn iallafall....

♥Natti natti♥

Såhär road...

...kan man se ut när man sitter helt ensam på kontoret när alla andra är lediga!



image357

Bara så ni vet det!


Min rottis & jag!:)


Idag fick jag grönt från chefen, så himla glad jag blev!!!

När mamma & co åker till Thailand blir jag & Lufsen room-mates!=)

Så himla mysigt det ska bli att ha hund hemma igen, jäklar vad det ska bli långpromenader och besök i skog osv.

   
Min prins!=) 

♥Puss♥

Lördagen...


Som sagt så blev det ju lite fest av hemma hos mig i lördags trots väder och att jag var sjuk....

Felicia och Mike fick efter många om och men lämnat barnen hos Mikes bror och kunde göra oss sällskap!=)

Så det var jag, Marisanna, Salle, Felicia & Mike som samlades hemma hos mig. Maten blev tacos och tror de flesta tyckte det var gott förutom jag...hade ingen aptit!=/ Dessutom dracks det Champagne, vin, Tequila osv. Champagnen drack jag och Marii, men eftersom jag mådde kasst fick hon dricka det mesta själv....sen somnade hon på soffan!;) (Men det var nog främst jetlagen, kom ju hem från Thailand dagen innan).

Kvällen var ganska lugn, vi satt mest och snackade, skrattade, lyssnade på musik osv. Tanken var att det skulle bli utgång men alla var ganska nöjda med att stanna här. Lite Buzz hann vi med också!

Some pics......

               
What a mess!(Köket)     Framdukat                  Tacos                         Dinner-Tajm

           
Hetingarna=)                 My honey              What´s so funny??    My drink 4 Felicia


           
Salle & Marii(sömnig)  Vikka bejbs!!     Rökning dödar    What´s with the lips?

Hade en riktigt trevlig kväll, men nästa gång ska jag vara frisk, vädret bättre och vi ska dansa loss ute också!:)

Puss puss


Back at work


Ja då var man tillbaka på jobbet igen....

Blev inget skrivande igår för jag var inte på humör....

Är sååå trött nu på att vara sjuk.....feber, förkylning, huvudvärk, halsont är inget kul men bara jag blir av med denna förbannade hostan så gör det inget om jag är förkyld eller så ett tag till. Jag vill kunna sova igen ju...=(

Tyvärr har det inte blivit så mkt gjort här på jobbet idag, men jag tog mig igenom dagen iallafall. Mådde riktigt kasst imorse men kände inte att det var läge att sjukanmäla sig första dagen efter 3 veckors ledighet. Nu ska jag hem och ta det lugnt....sova kan jag väl glömma....

Men ikväll ska jag skriva om helgen och blir säkert ngn bild!;)

Puss & Kram

Partaj-dags!:)

Efter många om och men blir det visst lite galej ikväll ändå.

Marii & Salle kom precis och Felicia ska ta taxi hit nu. Mike har lämnat barnen och får komma lite senare.....

Sen får vi se om vi blir fler.....detta jäkla väder är riktigt skit...ingen vågar ge sig ut ju!:(

Fick ta taxi till och från affären innan....snor-halt är det!!=/

Nu ska jag ta en snabbdusch igen och sen börja förbereda tacos-middagen!:)

*skåål*

Pösss

Good morning...


It´s alive....eller jag är alive...

Mår faktiskt bättre idag efter att ha fått sova ut ordentligt. Hade svårt att somna igår när jag lagt mig och jag hade feber även om det bara var 37,9. Men alvedon, Kanjang, nässpray och Bafucin hjälpte litegrand iallafall och idag har jag ingen feber!:)

Lite småpanik att ha sovit såhär länge....har så sjukt mycket att göra idag!=/

Nej nu ska jag sätta fart!

Hörs snart!

Pusssss

Stackars lilla flicka...

Ungefär så ömklig känner jag mig idag.....

Tog mig knappt igenom dagen på jobb...som blev längre än jag trott. Tog en taxi hem för jag kände att jag inte skulle palla gå hela vägen till bussen.

När jag kom in genom dörren slocknade jag direkt på soffan och vaknade för en stund sedan....jisses hur kunde jag sova så länge?? Jag som hade planer och allt!=(

Känns som jag har feber också....tänker gå och lägga mig nu och trycka i mig 2 alvedon, Kanjang osv.

Ungefär såhär grön känner jag mig...



Jag MÅSTE vara frisk imorrn....imorrn är det Partaj.....Marisanna min honey är hemma från London och min lover Felicia med make har ordnat barnvakt och allt!:) Så imorgon SKA det bli ass-shaking av så det så!:)

Natti natti på er!

Håll alla tummar och tår för att jag mår bättre imorgon...Snääääälla!=)

♥Kärlek♥

Snaart

Är jag klar och får åka hem....

Inte kul alls att sitta helt ensam på kontoret en fredag eftermiddag...

Jag är såå täppt i näsan och min röst låter bedrövlig.....det är inte bra när man sitter och kontaktar danska företag. De begriper verkligen knappt ett ord jag säger!=( Men nu har jag bara 8 företag kvar, sen kan jag redovisa för kunden innan jag åker heeeeem och förhoppningsvis mår jag bättre senare och får en riktigt trevlig kväll!!=)

Ska försöka komma ihåg att lägga in lite bilder till er....

Tjingeling!

Hej & Hå

Släpade precis my behind ur sängen.....

Mobillarmet var inställt på att ringa kl. 08, 09, 10, 11 & 12.00. Nu kl. 12.00 hade jag inget annat val än att gå upp. Jag ska ju till jobbet och jobba ett par timmar.....wieeeeeeeee....INTE!

Igår hade vi jättetrevligt som vanligt, middagen blev god men jag åt knappt ngt. Sen spelade vi bara Buzz en omgång för Marie hade ingen lust med det. Sen spelade grabbarna Tekken 5 & Bloody Roar en stund medan Marie och jag satt och snackade skit. Sen satt vi bara och snackade skit mest.



Dem drog vid 02:30 ungefär....Salle skulle upp och jobba så han övernattade hemma hos Marie eftersom hon bor precis vid hans jobb. Dem ville att jag skulle haka på också eftersom jag och Marie ändå skulle till jobb tillsammans imorrn men jag ville bara lägga mig i egen säng och det gjorde jag direkt de åkt.

Igår hade "någon" roligt och snackade med mina vänner på min msn och svarade i min hemtelefon när det ringde vilket ledde till ett jäkla liv.....seriöst hur lönt är det att bli grinig över det?? Jag bor här, ingen annan...om någon av mina vänner svarar i telefonen här är väl upp till mig....ingen har rätt att bli tjurig på mig för det......

Nu ska jag sätta fart på my ass så jag kommer till jobb....

Puss puss

Jaha....


Då var det visst dags igen....

"Buzzkväll alá Alexandras place...."

Marie ringde och sa att hon, Jimmie & Sara kommer hit ikväll. De har med sig mat & dryck, så ikväll blir det favorit i repris IGEN med Middag & Buzz men UTAN utgång denna gång!

image339

Roligt: Trevligt sällskap, mat/dryck, Buzz!=)

Mindre roligt: Tokförkyld/hosta, tvättar, jobba imorrn!=(

Okeej nu ringde Marie igen, Salle kommer också så nu blir vi hela det vanliga gänget!:)

Nu borde jag nog hoppa in i duschen!!

Hoppsan kom precis på att jag inte lagt in bilderna från senaste Buzzkvällen hemma hos mig, det måste jag ju nästan ta och göra !:)

Puss puss

A visit in the past

Igår var jag hemma hos X...

Han ville så gärna att jag skulle komma och testa hans nyinköpta Nintendo Wii så det fick jag väl göra.

Först satt jag och drack en öl och läste skvallertidning medan HAN lagade mat....Kan ju säga att det inte tillhörde vanligheterna precis att HAN lagade maten när vi levde tillsammans....så jag passade på att njuta ordentligt!

Efter maten som var riktigt god var jag så trevlig att jag somnade till på soffan....vaknade av att han sa att det vibrerade i min väska. Sen spelade vi Nintendo Wii. Tyckte det mesta var ganska tråkigt men bowlingen var rolig. Inte skadade det heller att jag var sååå mkt bättre än honom på HANS spel...men så har det iofs alltid varit!;)

Kelade med min lilla hårtuss som blev superglad av att se sin mami som vanligt!:)



Sen blev det film....American Gangster....den var lång och helt okej.

image335

Nu ska jag hänga upp min tvätt....glömde visst bort den!=/

Tjingeling!

IQ Badboll

Sitter här på jobbet och svär över att jag inte får igång skärmen på min dator. Testat att rycka, slita, trycka, smeka alla sladdar men den ville ändå inte. Höll på att bli galen så jag gav upp och beslutade mig för att låna ngn annans plats istället. Är ju helt ensam på jobbet. Marie är iofs på väg.

Så gör jag ett sista försök och trycker på knappen så går den förbannade skärmen igång. Bara sådär efter att jag bråkat med den i 1 ½ timme!!! Haha

Nu ska jag läsa min mail....alla 48 st!!=/

Sen jobba ngn timme!

♥Puss♥

Let´s play...


Nu ska jag iväg och spela Nintendo Wii och äta en god middag!=)

Imorrn ska jag  jobba ngn timme, sola, tvätta och sen....who knows...??

Tjingeling!

image334

Spykavalkader...


Ja så skulle man kunna sammanfatta nyårsaftonen....

Först när vi anlände till festen bjöds det på en läcker fördrink...

Sen när barnen ätit sin middag satte vi andra oss till bords.  Förrätten bestod av snittar i olika slag. Därefter var det middagsdags. Maten var kycklingfilé inlindad i bacon, kycklingfilé i sweet chili/creme fraiche sås, helstekt rostbiff, helstekt fläskfilé, ris, potatisgratäng, rotfruktsgratäng, grekisk sallad, kantarellsås och Grönpepparsås. Som ni förstår hade alla bidragit med ngt, därav det stora utbudet av mat. Underbart gott var det iallafall!:)

Mindre trevligt var att mitt under middagen ställde sig "lilleman" och kräktes 3 ggr på raken i mängder precis brevid middagsbordet. Stackarn  hade klagat litegrand tidigare på magont och jaaa vad ska man säga. Tack och lov hade han bara druckit en massa så det var bara fruktsoda som kom upp...men jisses att så mkt får plats i en sån liten mage....(Lilleman är Sam 2 år)

Efter middagen drogs "projektorskärmen"(?) ner och det blev SingStar på hög nivå. Ja jäklar vad det sjöngs. Sam tyckte det var dags igen och ställde sig och kräktes 2 ggr till stackaren. Nu började alla nojja sig lite över om det kunde vara maginfluensa eller vinterkräksjuka. Men vi beslutade oss för att göra det bästa av kvällen hur som helst...

Sen blev det kaffe och efterrätt som jag inte orkade så jag stod över. Sen innan vi hann blinka var kl.23:45 och hög tid att ge sig ut. Stod och tittade på alla vackra raketer med alla barnen tätt intill mig ända tills en viss jäkla skitunge började skjuta raketer rakt mot oss. En missade mig precis för jag kastade mig åt sidan, men träffade en vän till oss. Tack och lov gick det väl för honom. Däremot blev barnen livrädda och sprang hysteriskt därifrån tillbaka mot gården och jag sprang efter. Vanessa var helt vettskrämd och grät hysteriskt så jag fick ta upp henne i famnen och min lillasyster tog min fria hand. Vanessas mamma kom men Vanessa ville hellre stanna hos mig och sa åt sin mamma att gå tillbaka till raketerna, gullungen!:)

Så när klockan slog tolvslaget överlämnade jag två vettskrämda barn i lägenheten innan jag sprang tillbaka till de andra och önskade alla ett gott nytt år. Resten av kvällen blev väldigt lugn. Blev nattamat och massa godis men jag var fortfarande mätt så jag stod över. Trots att alla var trötta, alla utom lille Sam som nu var i högform efter ett par timmars sömn, men vi satt och snackade osv fram till 03:30....sen blev det sängen!

           
Fördrink!                *skååål*                      Min lillebror & Sam     En del av maten

           
Uppdukat             Middagsdags              SingStar-dags!          Syster, styvmor, pappa

           
Vanessa&Maggie  Lillasyster&Moa      Time for a new year   Nattamat

För H-lvete!!

Jäkla bloggskit!!

Hade uppdaterat bloggen nu med ett långt inlägg och lagt in en massa bilder från nyår och vad händer??

Jo skiten bara försvinner....nu får jag skriva nästan alltihop om igen för bara hälften sparades!!!!


Felåååt


Har faktiskt skrivit ett långt inlägg om min nyårsafton men inte orkat lägga in bilderna ännu och därmed har inlägget inte dykt upp här än! Förlåt för det...

Ikväll har jag bara glott på "gamla" filmer på soffan. Borde nästan sova nu för ska upp och jobba ett par timmar imorgon. Men så fick jag sällskap på msn och tiden sprang iväg!:)

Imorrn ska jag banne mig ta mig till solariet också och förhoppningsvis få tummarna loss och komma igång med träningen igen. Hoppas jag klarar va så duktig imorrn!:)

Natti natti

♥Godnattpuss♥

GOTT NYTT ÅR!!


Gott nytt år alla vänner och läsare!=)

Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton!

Jag kom precis hem....herregud halva dagen har ju redan gått.=/ Jaja tur iallafall att man mår toppen idag bortsett från ryggen och att man e lite seg.

Idag får nog bli en riktig såndär härlig slappdag, ska nog bara ligga och kolla film hela dagen/kvällen!=)

image319

Puss på er!

RSS 2.0