Hahahaha


Kollar på "Along came Polly", eller "...och så kom Polly" som den heter på svenska på 3:an just nu. Rekommenderar den verkligen....den e en sjukt rolig film!!

-"Kom igen vi måste gå direkt!"

-"Varför, vi kom ju precis?"

-"Jo jag vet men jag har precis skuttat lite..."(viskar)

-"Skuttat??"

-"Ja du vet när man ska prutta en smygare, men så råka jag skita lite!"

Hahahaha jag tror jag dööööör!!

SE DEN!!

image169

Jisses

 Jag måste verkligen skärpa mig med mitt bloggande!!=/

En stor ursäkt till er som faktiskt roas av att läsa min blogg!

Idag har jag helt galet mkt jag tänkt göra, men ska ändå ta mig tid att skriva ett par inlägg till er!

Ska försöka skriva minst 5 inlägg idag, bara för att liksom.=)

Förra veckan låg jag hemma sjuk hela veckan, hade världens grymmaste huvudvärk, illamående och yrsel. Skitjobbigt, klarade knappt att varken läsa, kolla tv, äta eller överhuvudtaget stå på benen för då kändes det som huvudet skulle sprängas! Hade förhoppningar om att kunna jobba i fredags men huvudet ville inte riktigt som jag. Däremot fick jag detta till trots ta mig till jobbet iallafall för jag hade ett viktigt kundmöte med en viktig kund. Eller ja dem var 2 st som jag hade mötet med. Mina arbetskamrater blev väldigt glada åt att se mig, dvs de få som var på plats....hälften var typ hemma sjuka! M blev speciellt glad!=) Mötet gick superbra måste jag säga och efteråt satte jag mig att läsa alla mina 150 mail som kommit under veckan. Allt ifrån superberöm till panikmail från kunder som ansåg det vara katastrof att jag blivit sjuk.....well well det tyckte jag också! Tur jag har M som kunde lugna dem åt mig!=)


När jag gått igenom alla mail och pratat lite med chefen, M och de flesta andra och hälsat på nya killen. Åkte jag, Marie och Sara till Jägersro Center en sväng och kollade lite affärer. Hjälpte Marie hitta jättesnygga tröjor. Sen efter lite shopping körde Marie mig hem och klockan var 15.30 när jag fick i mig första maten på nästan 2 dygn! Men jag mådde antagligen bra av att komma ut lite för sen har jag mått bra sedan dess! Fredagen städade jag lite annars tog jag det väldigt lugnt. Kollade på en del serier och däribland The Bachelor 9, tills kl var typ 03.00!!


Fredagens middag

I lördags blev det också väldigt lugnt. Städade och tvättade hela dagen. Sen på kvällen blev det hämtmat och filmkväll.

Idag blev det upp 06:15 för att titta på Formel 1, herregud så tidigt går jag inte ens upp när jag ska jobba!!=P
Men det var ett väldigt spännande race, och trots en del missöden lyckades Kimi ta sig upp till en tredjeplats oh det får man väl vara nöjd med....tävlingens höjdpunkt var ju klart att Alonso fick avbryta!! Tack vare det fick Hamilton tillbaka lite avstånd på poängen. Att Kimi inte vinner förarmästerskapet är ju i princip klart, men sålänge Hamilton vinner och INTE Alonso är jag jättenöjd och helst att Kimi tar sig en 2:a plats! Hamilton förtjänar att vinna nästan lika mycket som Kimi!
      




Efter Formel 1 blev det sängen igen en "stund"....vaknade kl.12:30!!! Herregud minns inte sist jag sov så länge!! Därefter har det storhandlats, har nu mat hemma för nästan hela månaden!! Både frukost/mellanmål/lunch/middag. Och idag ska det bli "storkok"härhemma. Ska tillaga 4 olika rätter som jag ska portionera och frysa in, kommer inte ha så mycket tid över för matlagning denna månaden så lika bra att göra det ordentligt idag!=) Köket lär väl se ut som ett bombnedslag när jag är färdig!!

         



Men nu ska jag först ta och spela en stund, inte spelat på hela veckan!! Sen blir det matlagning för 2-3 fotbollslag!=P

Så vi höres lite senare!

Puss på er!!


Ojojojoj

 Idag mår man typ som man förtjänar men det var det faktiskt värt!=)

Hade superskoj hos mamsen igår!! Pappa m. familj kom också så då kan det ju inte bli annat än lyckat!!

Men det blev nog liiiiite för mkt dricka och för lite mat.....maten var underbart god, kycklingspett med nudlar och jordnötssås....hur gott är inte det! Men som vanligt har jag ingen matro när det e så mycket folk kring en! Men jag fick i mig en hel del ananasskivor efteråt iallafall såååå sjukt gott!!

Min pappa och styvfar drog t.om in mig i en Whiskyprovning igår...jag som tycker Whisky smakar bläää men igår var det faktiskt helt okej, föruom den 100-åriga den smaka balle!!

Sen sjöng jag singstar med mina systrar, tills dem uteslöt mig....jag vart för bra helt enkelt!;D Dem tålde inte att jag vann över dem!!=P Fick sjungit lite igen sen med min styvmamma så då vart kvällen räddad!=) Haha

Nu är jag sååååå sjukt bakis....var nere i tvättstugan precis och grannen tittade lite skumt på mig. Konstigt....hur ofta möts man av en osminkad blondin  i mjukiskläder, ingen behå, ruffsigt hår och  sömniga ögon i hissen??

Well well....

Ikväll skulle jag egentligen ut men jag ställde som sagt in det....

Men nu imorse blev jag bombaderad av mess om att jag ska följa med på inflyttnings/födelsedagsfesten ikväll.

-"Du nu e det så att jag och Christian kom att prata om dig igår och du är bjuden på middagen/festen ikväll, är du sugen på att följa med?" Kramis Sara

För det första, vadå kom och prata om mig....vad sa ni då???

-"Guuuuumman om du inte vill med på festen ikväll, kan du inte iallafall följa med ut, vore så himla skoj!! Det blir bara jag och grabbarna annars! Är sugen på att testa ngt nytt ställe!! Kraaam Anna

Men det är nog säkrast att jag bli hemma ikväll, har faktiskt lovat lillasystern att titta på hennes fotbollsmatch imorrn bitti...så jag bör nog stanna hemma!

Sara ska ändå inte med ut för hon jobbar imorrn, Marie jobbar ikväll, okej Anna ska iofs ut med grabbarna men jag orkar nog fan inte även om jag känner mig taskig. Jag vet hur det blir....kommer inte kunna ta mig upp kl 08.00 imorrn isåfall!!

Gahhh vad jag e hungrig.....får snart mat levererad....vissa har det bra!!=D Men nu får dem allt snabba på jag e superhungrig och kyckling och nudlar hade inte suttit helt fel nu! Hihi

Sen när jag ätit bli det nog en liten tupplur!=P

Puss på er!


image158

Hipp hurra!!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMS PÅ 45 ÅRSDAGEN!!!

Älskar dej mest i världen!!



 Jaha här sitter man på jobbet som vanligt efter arbetstid....tänkte jobba in ett par timmar.

Mår fruktansvärt illa så vill egentligen åka hem, men chefen vill att vi ska ha ett samtal idag så jag måste stanna. Har ingen aning alls om vad hon vill prata om så det kan ju bli intressant.

Så himla tråkigt, ALLA har åkt hem utom cheferna som är ute på lunch med en kund och här sitter jag!=/

Hoppas inte mötet med chefen tar så lång stund, våra samtal brukar typ ta flera timmar, och jag måste hinna handla mammas present och lite annat skoj och ändå hinna hem och duscha och göra mig iordning innan partajet ikväll! Men det löser sig väl!

Annars blir det en väldigt lugn helg, partaj för mams ikväll, sen skulle jag egentligen ut imorrn men jag hoppade över det. Vill hellre ha en lugn helg. Ska passa på att titta på min lillasyster när hon har fotbollsmatch, tror hon blir jätteglad då!=)

Nej nu ska jag jobba lite.

Men vi hörs säkert senare!

Puss på er!

Annars då

 Får ju ta och uppdatera lite här....

Fredagen har jag redan skrivit om så jag startar med lördagen....

Efter många om och men....där jag bl.a glömde tvätten i torkrummet och trodde att ngn tanta skulle strypa mej, så kom jag äntligen iväg hem till Anna.

Käkade en god middag med Anna och Daniella innan Daniella fick överge oss för att hon skulle hem till sina vovvar innan utgången. Men jag och Anna hade trevligt ändån!:)

Snackade skit, drack cider, fixade till oss osv.

Sen begav vi oss till Etagé...var inte riktigt sugen på det tyvärr för jag kände mig seg och alldeles för nykter.

Men det började trevligt! Träffade en himla massa trevliga tjejer....dem bara drogs till oss av ngn konstig anledning. Och det var minsann mest tjejerna som bjöd på komplimangerna denna kvällen...helt galet! Men anyway.

Träffade en del folk man kände så det var ju trevligt...annars var kvällen dessvärre mest dryg!

Vi ska inte ens diskutera dessa karlar som tror dem är sååååå attraktiva när dem druckit....herreguuud!!

- Juååbbbar duooo suoom flygvedinnaaa??

- Va?

-Juååbbbar duooo suoom flygvedinaaa??

- Om jag jobbar som flygvärdinna?

- Jaaa

- Nä det gör jag inte!

- Juååbbbar duooo änte suoom flygvedinaaa?

Resten kan jag inte skriva ner för det finns nog inga bokstäver...inte i svenska alfabetet iallafall!*suck*

Hur kan man ens prata så osammanhängande??

Jaja skitsamma.

Tänkte bjuda på lite bilder från helgen osv. men såg för jäkla skabbig ut så tror jag besparar er den upplevelsen!;D Haha

Idag efter jobbet var jag och letade födelsedagspresent till världens bästa mams som fyller 45 år på fredag!! Sen var jag och hämtade hem lite alkohol som jag fått inhandlat till mig....så nu kan man snart ha fest!;P


I övrigt känner jag mig lite lessen just nu...fick så tråkiga nyheter igår och det känns jättetungt, önskar det inte behövde sluta så men inget jag kan göra åt saken!=/ Får försöka göra det bästa av det ändå och vara stark. Resten får framtiden utvisa!

Nu ska jag se ett avsnitt till på min senaste serie!

Pussisar

Formel 1

Vart det ju i helgen....och jag ska säga er.....finns det något ljuvligare än att ligga på soffan en söndag och se sin favorit i täten från början till slut och tillsist passera mållinjen som numbero uno?

Svaret är nja....jag kan faktiskt komma på ett par trevligare saker men det slår faktiskt det mesta!!=D

Kimi you råkk my world!!;D  

            

Wieeeehaaa



Imorgon

 Tänkte jag va duktig och uppdatera lite här...trevligt va!!=)

Ska skärpa mig...lovar!

Nu e det sängen nästa!

*Godnattpuss*

image152

Föörlåt!


Jisses vad jag varit kass på att uppdatera här på senaste tiden då!

Haft fullt upp med jobb/spelandet/vänner men jag mår toppen och har inte gått upp i rök!=)

Igår jobbade jag över sen efter lite shopping satt jag bara hemma och mös på egen hand. Tackade nej till sällskap för jag behövde verkligen lite Alexandra-tid. Spelade ps2 och tittade på The Hills typ.

Idag tvättar jag, städar, spelar, kollar på Formel 1 och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll.

Snart blir det duschen och handla snacks sen ska jag hem till Anna.

Ikväll ska vi äta middag hemma hos Anna, det blir jag, en tjej jag inte träffat innan och Anna. Ska sitta hos henne och äta och dricka gott sen blir det utgång vid nattetid!=) Superskoj!

Blivit en del utgång senaste tiden men jag håller nog ändå inte med om att jag blivit en partyprinsessa!;D


Wieeeee min man tog precis pole...fan vad han e grym!!!! Kimi Räikkönen råkks!!!=) Och Alonso....ja det vette sjutton vad han sysslade med....han trodde nog det var danstävling så som han snurrade och hade sig!=P

Nej nu måste jag sätta fart här!!

Hörs snart!

Pussisar


Kräftskivan!=)


Så skönt, kom hem tidigt för en gångs skull från jobbet. Igår var jag hemma 20, idag innan 17!=)

Redan hunnit laga mat, äta, städa, diska!

But anyway...

Kräftskivan i lördags var som sagt toppen, Marie kom och hämtade så vi var där vid 17. Hälften av tjejerna var redan på plats och vi mjukade upp med lite Singstar. Tiden gick och hälften hade inte kommit än och vi började bli sååååå hungriga så vi satte oss till bords sålänge och började så smått och de andra tjejerna började droppa in. Först Anna sen resten och sist  kom sötnosarna Malin och Karolina, jättegoa systrar som jag jobbat ihopa med en kort tid innan. Maten, buffén var ljuvlig! Sara hade verkligen lyckats till 110 %!

Hade allmänt trevligt, sjöng, drack, åt, snapsade och snackade skit.

Sen dukade vi undan och min Marie fick tyvärr lämna oss för Bailey var sjuk stackarn!=(

Därefter vart det lite lekar, Singstar & Britney Spears karaoke......jätteskoj!

Folket började minska och några nya kom till och tiden sprang iväg. Timmen var slagen för utgång och under kvällens lopp hade jag lärt känna en massa nya trevliga tjejer!:)

Efter en massa diskuterande fram och tillbaka och oenigheter om huruvida vi skulle till Skeppsbron, Slagthuset, Hipp eller Etagé blev det slutligen Etagé. Anna ville så gärna dit så jag gav med mig och de andra töserna också då. Tog taxi till etagé och slapp tack och lov stå i den jäkla kön!!

På Etagé tappade vi ganska snabbt bort varandra men vi skaffade oss nya bekantskaper och mötes upp då och då i "rökbaren". Det är klart trevligaste stället på Etagé oavsett om man e rökare eller ej. Folk sitter gärna där ändå! Så lärde som sagt känna ytterliggare lite trevligt folk!=)

Blev en tidig morgon man kom hem och man mådde som sagt inte topp dagen efter men det var såååå värt det. Vilken kväll!;D



Lite bilder från festen...

                                            

Nej nu ska jag ta och spela ett tag!

Hoppas ni får en trevlig kväll godingar!

Puss puss

Pissväder!!

Jomenvisst gärna att jag ger mig ut i detta väder!! Jag lär väl få bli kvar här till Marie slutar typ 20.00!! Så himla spännande!*suck*

Annars då, jodå...börjar bli människa igen väldigt trött bara. Men igår var jag inte människa....jag mådde inte direkt dåligt men jag var sååååå jäkla seg. Låg på soffan och tittade på The Hills och halvsov hela kvällen. Var så trött att jag t.om somnade 1 min efter att Formel 1 börjat och vaknade inte förrän loppet var slut och dem steg upp på pallen!=P Och när Alexandra missar ett F1 lopp, då e det illa!=D

Imorse blev det taxi till jobb så jag skulle kunna sova ut ordentligt och ta en lång skön dusch på morgonen. Tror många var sega efter helgen för det tog över en halvtimme att få tag på en taxi så jag var inte på jobb förrän typ 8.30!!

Men det var det värt för jag hade så sjukt kul i lördags, så tack Sara för en superlyckad Kräftskiva/tjejmiddag!!=)

Tänkte att jag ska lägga in lite bilder från kvällen när jag kommit hem ikväll.

Nej nu ska jag försöka ringa runt och jaga fatt i några mäklare.

Hörs sen!

Pussisar

Åhhhh herreguuud

 Vilken kväll det vart igår!!

Shit vad jag är bakis....nej jag e fan full fortfarande!=/

Jag tog det ändå sååå jäkla lugnt igår, så jag vill inte veta hur dem andra töserna mår efter alla dem snapsarna!!

Kvällen igår blev inte alls som det var tänkt men jag hade såååå grymt kul iallafall!

Var verkligen en toppenkväll....och jag som inte trodde jag skulle känna ngn där, men både Anna och mina gamla kollegor Malin & Karolina var ju där och dem e ju så grymt trevliga!! Och alla andra tjejerna med.

Var så jäkla seg igår att jag pallade inte ens dansa när vi kom ut, men satt i "rökbaren" på Etagé....och behövde inte känna mig ensam precis!;P

Nej nu måste jag hitta mat...min mage skriiiiiiker!!

Uppdaterar när jag nyktrat till!

Puss puss

image135
Slagen hjälte....precis som mej!!;P

Hjäääälp


Jag vet inte vad jag ska ha på mig ikväll.....typiskt kvinnobekymmer jag vet!!

Gaaaahhh jag blir tokig på mig själv!!

Håret är fixat, makeupen sitter där den ska och jag vandrar runt i underkläderna och provar skor!!!

Jag är HOPPLÖS!!!

image133

 

Nej nu får jag skärpa mig, decission-time!!
Jäkla beslutsångest!

Pusssssss

Wohooo


Jajjemen då var det dags för kräftskiva om ett par timmar....=)

17 galna tjejer i hattar sjungandes snapsvisor, det blir nog en syn det!!! Vi skulle visst sjunga singstar också om jag inte minns helt fel...ohh herregud hur ska denna kvällen sluta?? Jag, Marie och Sara kan ju alltid köra "nullning-låten" och "Dunka mig" vi övade ju en hel del på dem på väg till Åland! Vet inte hur man lägger in videoklipp här annars kunde jag gett er ett smakprov!!=P Haha

image132

Ska försöka ta en massa bilder ikväll om jag kommer ihåg det så jag kan lägga in imorrn till er, blir nog en del filmande också men vet som sagt inte hur man lägger in det här!=(

Jag känner mig så sjukt trött och seg idag, men det blir förhoppningsvis bättre senare.

Just nu sitter jag och spelar och städar lite mellan varven, ska snart leta fram kvällens outfit...vadfanken ska man ha på sig ikväll??? Skulle kanske dra med sig mams eller Marie och shoppa något....

Fick precis veta att min blivande man kraschade med sin bil på Formel 1 träningen idag.*snyft*
Jag vet att "vissa" gottar sig ordentligt över att läsa detta...men som sagt det var bara träning!!

Nej nu ska jag spela vidare innan jag måste börja fixa till mig!

Later!

Pussisar

Series-Night


Jaha och här tänkte man att man skulle spela ikväll....

Istället fastnade jag framför Laguna Beach och nu ser jag finalen av So You Think You Can Dance.
Blev precis sååå himla besviken precis när min favorit åkte ut men men!=(

Jag får spela imorrn istället.

Faaaen vad dem spelar myslåtar på radion ikväll maj godd alltså, blir ju helt kelsjuk!=/

Ohh jag borde sova så jag orkar med morgondagen men måste bara se färdigt finalen först så bli sängen om typ en halvtimme...

Men ni får sova så gott sötnosar!

*Godnattpuss*

Mätt!!

Mätt och belåten!=)

    

Hoppas ni har en trevlig fredagkväll!

Pussisar

Sådär ja...

Nu var snapsen fixad också inför kräftskivan imorgon.....



Alla ska ta med sig en 2cl snaps till var och en av gästerna.....

So far so good, saken är bara den att vi blir 17 tjejer!!!!!

Jomenvisst jag sätter i mig 17 snapsar imorgon...sen lär ju garanterat hela Malmö prata om mig nästa vecka!!! Vore iofs inte första gången...men jag e lite blygare nu förtiden! Hehe

Nej det får bli lugnt på snapsfronten imorgon för mig, blir helt crazy när jag snapsar....t.om mer crazy än vanligt!;P
Ska för sjutton ut sen också....ahh vem försöker jag lura?? Har en baaad feeling att vi alla kommer bli snorfulla imorrn!=/   Men det blir förhoppningsvis en jätterolig kväll! Känner ju ingen heller förutom Marie och Sara. Men förhoppningsvis kommer Anna också...vore jättekul! Längesen jag träffade henne nu ju! Sen e det alltid kul att lära känna nytt folk!

Tur det är Formel 1 på söndag så jag bara kan ligga på soffan och skylla på att det är F1!=)

Just nu sitter jag och dricker ett glas vin, äter mina absoluta favvisar med en skvallertidning och hög musik! Vågen sa att jag varit så duktig att jag förtjänade lite belöning ikväll! =)





Nej nu ska jag strax laga lite middag, sen ska jag spela Ps2!

Hörs strax igen!

Puss puss

Freeedag!:)


Äntligen är det helg igen!:)

Shit vad man varit effektiv på jobbet idag!

På lunchen hann Marie och jag med alla ärenden, både handla mat och besöka bolaget så kunde man jobba sen i lugn och ro. Blev bara att jag jobbade över 2 timmar idag sen drog jag, Marie och Bailey till fältet igen. Skulle bada men vi träffade så mycket trevligt folk och goa hundar så vi kom aldrig så långt.=P

Åhhhh jag blir såå sugen på en vovvis när jag ser alla underbara charmtroll till hundar!!

Men men en vacker dag så är det min tur!!=)

                                                         
Jag e chefen lilla du!                Hej, vem är du?                         Puppylove!=)


Hade ett roligt samtal med en av mina härliga kunder som jag gör ett jobb åt just nu.
Redan pratat med honom en kvart tidigare och nu ringde jag igen för jag hade glömt fråga om en sak....

A - Hallå D.... det var Alexandra igen här!

D - Meen det var ju faaaan vad du ringer mig hela tiden, jag får ju inte gjort något idag!*skratt*

A - Nej jag vet förlåt, jag e hopplös! Skulle fråga dig en sak igår när vi pratade men glömde det och glömde det igen nu innan när vi snackade, sorry!

D - Ja okej då, vad var det nu då?

A- Bla bla bla bla bla blaaa

D - Förlåt, kan du ta om det en gång till, jag har en taskig förmåga att skita i att lyssna när folk pratar...jag ber om ursäkt för det!

A - Haha jaja du e ju ärlig med det iallafall!

Berättar vad det gällde och vi pratar lite allmänt.

D - Jaha sen när du är färdig med allt får  vi bjuda ut er på middag så ni får träffa mina snygga säljare.

A- Ojdå, det lät ju inte dumt, bara för det ska jag ge järnet och jobba ett par timmar extra idag.*skrattar*

D -*skrattar*Jättebra, du har ju bara 27 st kvar!

A- Men det e lugnt, jag fixar 20 st nu innan jag går hem ikväll så har jag bara ett par kvar på måndag.

D- Amen det låter toppen ju! Så går vi ut och äter sen!

Jaja ni tyckte säkert inte det var så himla kul, men man är liksom inte van vid riktigt sådana samtal med kunderna. De flesta är ju vääääldigt allvarliga och seriösa. Tror jag har flest toppenkunder som e roliga och bjuder på sig av alla på jobb faktiskt!:) Så jag kan inte klaga!

Nej nu ska jag dansa loss till musiken och blanda till snapsen till imorrn!

Se yall soon!

To party or not to party

That is the question....

Men jag har beslutat mig för att skippa partajandet imorgon och spara mig till på lördag istället!=)

Imorgon ska jag istället jobba över ett par timmar, ut och shoppa sen ha en lugn kväll hemma. Laga någon god middag, se någon av alla serier jag inte fått sett klart än och spela en massa....jag är såååå spelsugen!! So it´s about time!!

Skönt att det e helg imorrn, tror hela helgen kan bli riktigt najs!=)

Kom precis på att jag glömt göra snapsen, jaja det får bli imorrn istället...

Nej nu ska jag krypa ner under täcket.

Natti natti på er!

*Godnattpuss*

image120

Dagens Fräckis...

Det satt en karl i herrbastun, och plötsligt fick han världens stånd.
Han visste inte riktigt vad han skulle göra, men då reser han sig och vrålar:
- Jag måste ha en kvinna, jag måste ha en kvinna, nu med en gång!
En annan kille i bastun sa då till honom:
- Stå inte där och vråla, gå in i dambastun istället!

Han rusar in i dambastun och fortsätter vråla, med könet fortfarande i hårt stående läge:
-Jag måste ha en kvinna, jag måste ha en kvinna, nu med en gång!

En kärring som sitter i dambastun blir förbannad, reser sig upp, tar en skopa kallt vatten och slänger på det ståndaktiga könet.
Mannen mister genast erektionen och tittar ner på Petter-Niklas besviket och utbrister:
-Var du bara törstig din lille jävel!!


=D



Japp så uttråkad är jag!!

Miauu


Jag är så skrivsugen idag, men kan inte komma på något kul att skriva om!=/

Haft en dag på jobbet som gick alldeles för snabbt så jag hann inte med allt jag skulle.

Måste bara nämna att idag har jag pratat med ett flertal manliga mäklare, shit vad trevliga mäklargrabbs är...måste vara säljaren i dem som tar fram charmen! Ser fram emot fler trevliga samtal imorrn!;D

Tog vanliga lunchrundan med Marie och efter jobbet skyndade jag hem. Har fått trevligt resesällskap på bussen i form av nya tjejen Emma, jättegullig tjej!:)

Sen har jag bara fixat härhemma, tvättat och tränat. Kollat färdigt på Top Model precis, är så rastlös ikväll men kommer inte på nåt kul att underhålla mig med!

Nej slutklagat...let´s make things happen!!!



By the way...finns det något vackrare än tigrar?? Nja inte mycket iallafall,  I just love them!!

image119

 Min bakgrundsbild på jobbet. Visst e han bedårande..inte varit fel att kramas med en sån goding!!=)

Puss på er!


Ohh nooo


Jaha ja här stressade man hem efter jobbet för man hade en tvättid.....

Känns som det var ganska meningslöst.......vattnet är avstängt i hela huset!!

Så jag kan inte tvätta, inte dricka, inte gå på toaletten, inte diska, inte vattna växterna och inte blanda mig en shake. Allt detta som jag skulle göra direkt jag kom hem! Träningen får också vänta eftersom jag måste ju ha vatten!!

Smart att dem sätter upp lapp om det ett par timmar innan, hade jag vetat det hade jag stannat kvar och jobbat ju!

*suuuuuuuuuuck*

Ge mig vatten nuuuuuuuuuu!!

Hemskt!!


Min snäcka ringde för en stund sedan och berättade att dem krockat med ett rådjur 5 min efter dem släppt av mig!

Fy sjutton vad hemskt!!!!

=(

Beach-walk


Galen dag på jobbet!

Började med att M föreslog att vi skulle smita från jobb och äta pizza och dricka rom och cola. Konstigt nog lät det riktigt lockande trots den lite märkliga kombinationen samt att jag egentligen inte är en rom-och cola fantast. Kan vara gott ibland. Men vi kom fram till att kl.11 på dagen var för tidigt för en sådan festmåltid, så vi stannade kvar och arbetade istället!=P

Kände mig väldigt populär idag och blev nedringd av en massa grabbs som hade frågor angående projekten, men ska inte klaga!;P Hann ändå få gjort en himla massa idag!:)

M, jag och nya tjejen E kom fram till att vi var väldigt sugna på att festa idag.=D

Men fest blev det inte, Marie och jag var ute en lång runda på lunchen igen. Sen efter jobbet hämtade Marie Baileys och vi var ute en runda med henne. Sen jobbade vi ett par timmar. Eller det var mest Marie som jobbade....jag åt gurkskivor med aromat på och läste bloggar och förberedde ett projekt som startar imorgon.=)

När vi kände oss klara för dagen körde vi till stranden och gick en låååång härlig runda med Baileys som badade och for runt som en liten toka. Det var riktigt kyligt men skönt!=)

Kom hem för typ en timme sedan.

           

Lite bilder från dagen....

Puss puss

Nailsen


Fixade som sagt nailsen igår och satt och funderade på nåt nytt, men slutligen blev det typ samma som sist nästan. Bara lite kortare, dem växer ju så jäkla fort och denna gången blev det dekoration på både ring-och lillfingrarna! Blev nöjd.....=)

image111

   





Working gurrl

Hade en kanondag på jobbet!

Började 2 nya tjejer idag, verkar jättetrevliga båda två!=)

Skulle egentligen haft megamycket att göra denna veckan vilket bekymrat mig en hel del, men allt har fallit mig rakt i handen och kundernas strul har köpt mig extra tid vilket jag är såååååå tacksam för! Så istället har jag verkligen kunnat fokusera och prestera bra! Började med det ena nya projektet idag, känns så bra. Tror det kommer bli ett trevligt uppdrag!:)

På lunchen beslutade jag & Marie oss för att gå en promenad istället för att sitta på r*ven. Vi ska snart beställa resa till något soligt ställe så nu kämpar vi ihopa för att bli av med kilona så vi kan äga på stranden!;D
Anyway, vi hällde i oss varsin shake sen gav vi oss iväg direkt. Gick bort till kiosken och unnade oss varsin Pepsi Max, dricker nästan aldrig läsk längre så det var riktigt gott. Och vädret var underbart, perfekt för en promenad!=)

Förresten, träffade på min nya vän igår igen...han satt ända framme vid gångvägen där jag gick och åt gräs och blev inte rädd alls för mig. Tyvärr fick jag inte rätt på kameran förrän han nästan gått sin väg...annars hade jag fått en sån megasöt bild!:)



Men visst e han ljuvlig lill-kotten!=)

Pussisar


Kär????


Idag har jag varit på sånt där riktigt strålande humör, ni vet när man känner sig alldeles sådär upprymd och "bubblig" inombords. Man kan bryta ut i skratt eller dans närsomhelst och sitter och bara ler för sig själv. Precis som när man är sådär härligt nyförälskad....

Så vad beror då detta på, för kär är jag då inte....

Tror det beror på att just nu känns mitt liv så himla toppen...alla tråkigheter som hängt över en är borta, för tillfället åtminstone och allt känns bara så great. Har som sagt haft ett par idioter efter mig som tack och lov lämnat mig ifred ett tag nu. Sen har det varit lite deppighet över att man gått och varit sjuk fram och tillbaka och inte för att tala om vikten man lagt på sig i sommar. Så hade man gått och varit så duktig och nästan blivit av med alla "sambokilona" så kommer sommaren med ett kök som man inte kan vistas i vilket resulterar i på tok för mkt färdigmat samt stress över allt med flytten vilket resulterade i oregelbundna och helkassa mattider. Men nu är träning och allt igång igen och kilona kommer rasa bort. Känner mig så extrem-motiverad och vågen har redan blivit min vän igen!=) I löööve it! Om ett par veckor är jag helt mig själv igen!

Så just nu kunde inte livet känts mycket bättre....nja lite bättre kan det väl alltid bli men jag känner mig himla nöjd redan som det är idag! I´m one happy girl!=)



Nu ska jag fixa lite mat, sen ska jag lägga in bilder på naglarna innan träningen!

Puss på er!

Sorry

Det var inte mycket jag fick skrivet här igår, sorry bout that!

Ska försöka återgälda er idag!=)

Igår efter jobb var jag ett par ärenden, hämtade ut min trådlösa router, samt lite pengar som så fint hade kommit hem tlll mig på ett utbetalningskort. Tack för det televerket! Sen handlade jag hem en massa frukt och grönt.

Därefter fick jag fixat till mina naglar igen, blev supernöjd som vanligt!=) Bilder kommer ikväll!

Vart hemma hos X också och fick kelat med min lille bebis som var jääääättesur på mig, tror han känner det som att jag övergett honom!=/ Fick med mig hem en del grejor också. Sen vart det bara slappe resten av kvällen. Skulle vara duktig och komma i säng i tid igår för jag tänkte vara på jobb tidigt imorse. Det ena lyckades väl inte men jag var på jobb 75 min tidigare än vanligt iallafall! Har en hel del att förbereda och sen tycker Marie att jag behöver städa mitt skrivbord....förstår inte vad hon syftar på??=P

På jobbet igår hade ett par av projekten blivit försenade vilket resulterade i att jag slapp stressa som en kossa igår. Det var riktigt najs! Idag kommer jag ha destu mer att göra, börjar dessutom 2 nya tjejer idag, trevligt!:)

Nej nu ska jag platta mitt hår och kladda på lite mascara, se till att få lite gjort innan resten kommer.

Höres senare!:)

Pussisar

Vilken helg!


Nej nu ska jag lägga mig alldeles strax....är helt slut!

Har varit en minst sagt händelesrik helg!

Imorgon börjar en hemsk vecka....

Har så galet mycket att göra på jobbet så jag vet inte hur i helskotta jag ska fixa det, men det får väl gå på ngt sätt!

Efter jobbet ska jag iväg och få mina naglar fixade, galet att det redan gått 3 veckor sen sist! Ska passa på och beställa tid hos min frisör också.=)

Idag har jag varit effektiv och fått gjort en massa hemma, fixat klädkammaren tillfälligt så jag kunde packa upp en del kläder/skor/väskor och bli av med fler lådor och satt upp gardiner och allt. Annars har jag bara legat på soffan och tittat på Laguna beach heeela dagen...varit så himla seg idag. Varför det blev Laguna vet jag inte, det bara blev så.

Hoppas veckan går fort och jag överlever den!

På lördag blir det kräftskiva med alla töserna sen partaaaaj, så skoj!=)

*Godnattpuss*

Ohh my gosh!!


Praise the lord...I´m finally home!!

Vilken kväll!!!

Har nog aldrig i hela mitt liv blivit så glad som jag blev av att se taxin jag beställt komma!!

Hela kvällen blev inte katastrof men nästan!=/

Var iväg på en trevlig middag när jag fick ett mess från Felicia som undrade vad jag skulle hitta på ikväll.

Hon och Agnes skulle ut och undrade om jag ville haka på....självklart ville jag det! Efter middagen cyklade jag hem snabbt som attan och slängde på mig andra kläder och grävde fram "partyshoes" från en av lådorna. Sen tog jag en taxi in till stan och mötte upp tjejerna på Lilla torg. Så långt var allt bra! Hann precis hälsa på Felicia, Agnes och Sassa, sen tog jag mig direkt fram till baren och där började kvällen....

image106

Allt jag ville ha var 1 strawberry daquirri, men jag fick istället 2 tokraggandes karlar...3 om man räknar den enes kompis! Tydligen var 2 av dem inte från Malmö och bara äääälskade skånska!!*suck*

Resten av kvällen gick i samma tecken...en massa sjuka karlar! Vi ska inte ens gå in på frimurarna eller vilken klubb det nu var som hade ngt årsmöte och kryllade överallt med sina jäkla medaljer och taskiga raggrepliker !!*Pinsamma*

Hela kvällen gick i princip i taskiga raggreplikers och killar som inte kan dansas tecken!!!

Efter mycket diskuterande om vilket ställe vi skulle dra till blev det Mazarin...aldrig varit där innan faktiskt!
Kön till Etage var alltför lång och Slagt hade dåligt med folk enligt en källa. Därför hamnade vi på Mazarin!

Big misstake!! Aldrig längtat så mycket hem!! Vi fick tvärvägra vara med på bild...fotografen ville verkligen ha med oss men vi ville inte förknippas med detta ställe denna kväll!! Så tyvärr till er som ville se bilder. Tänkte ta en massa bilder men vi var så uttråkade så det var inge kul alls att ta bilder!

Blev nästan sugen på att bli gay efter att ha sett pojkarna som "dansade" eller vad det nu ska kallas på dansgolvet!

Hoppas verkligen inte Agnes tror alla uteställen i Malmö är så!!!!

Well well, vi hade iallafall trevligt på Lilla torg innan och det var kul att träffa Agnes, Sassa & Felicia

Nej nu e det sängen för mig!

Natti natti

*Godnattpuss*

Partytime!!


Precis hemkommen från en trevlig middag!

Nu ska jag dra in till stan och möta upp Felicia & Agnes för en girls night out!

Vi ses kanske i vimmlet!

Have fun!

Pussisar

I´m outta here!


Nu drar jag!=)

Hoppas ni får en trevlig lördagkväll!

See yall later!

Pussisar

Muppar!!!


Är så arg så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!

Har tvättat idag och skulle ner och ta ur tvätten ur maskinen, den skulle vara färdig halv 4.

När jag kommer ner står timern på 0 men maskinen rör sig fortfarande...fine då e den väl klar vilken sekund som helst tänkte jag och satte mig ner på en stol och väntade. Passade på att radera massa bilder i mobilen.

Efter en stund tittar jag på klockan och upptäcker att jag suttit där en halvtimme!! Maskinen håller fortfarande på....

Okej tänkte jag, då går jag upp och duschar och kommer ner igen så lär den vara klar....

Men neeeej maskinen höll fortfarande på att spola runt en massa vatten när jag kom ner igen. Till sist var det 10 min till nästa tvättpass skulle börja så jag tryckte på alla knappar lite halvt i panik och efter många om och men stoppade den och hällde ut vattnet.

Hörde att några tanter kom gåendes i korridoren så jag gick ut och hörde med dem om dem haft problem med någon av maskinerna någon gång.

-"Ja den maskinen e trasig, det har den varit sedan i måndags och föreningen har fått in samtal om det."

Men så roligt då att det inte sitter så mycket som en lapp på maskinen som indikerar att den faktiskt är trasig!

Hur många har använt maskinen sen i måndags?? Ska det vara så förbannat svårt att sätta upp en liten "trasig" lapp på maskinhelvetet!!!????

Var så arg så jag orkade inte bry mig om att ta reda på om kläderna ens blivit tvättade utan hängde bara upp mina plaskvåta kläder i torkrummet. Sen åkte jag upp och fixade en lapp som jag klistrade på maskinen....jättesvårt var det, jag lovar!

Jäkla muppar!!!!!!!

RSS 2.0