Valborg...


Är det idag och jag har ingen aning om vad som sker ikväll.

Pappa har bjudit med oss att fira med dem och deras grannar, men F ville först höra sig för med "gänget". Personligen är jag konstigt nog inte alls sugen på fest och nattliv idag. Mer på grillning i trevligt sällskap och kanske spel i ngn form. Nåväl får väl väcka F snart och höra vad han tänkt sig.

Nu slutar vi för veckan strax, men jag tänkte nog jobba över ngn timme iallafall. Ska bli så underbart sen att vara ledig ända till måndag!:) Tänkte hinna med en massa i helgen!

image664

Sprutad....



......i rumpan.....

Jomenvisst! Igår på lunchen var jag & Linda iväg och blev sprutade i rumpan. Det gjorde inte särskilt ont men det spände och sen sved det litegrand.

Hursomhelst, beklagar min frånvaro här på bloggen men haft galet mycket att göra. Dessutom har F mer eller mindre fått klart i sin lägenhet och jag har därmed vare sig inneboende, PS3 eller Espressomaskin hemma längre!;)

Så de senaste dygnen har spenderats hemma hos honom vilket lett till att bloggen blivit lidande dessvärre. Men får bli ändring, i värsta fall får jag släpa med mig min laptop hem till honom så kan han roa sig med sitt bilspel medan jag bloggar i vanlig ordning!=)

Ha en underbar tisdag!

♥PUSS♥

Röj med jobbet....


Idag efter jobb blir det som sagt lite festligheter med företaget. Först blir det en timmes bowling och därefter Lilla Torg för lite middag och öl/vin förtäring i stora mängder!;)

image662

Sandras kille, min F och ett gäng fd kollegor kommer också joina oss på Lilla Torg så kan bli en riktigt trevlig kväll!:)

image663

Både Marie & jag har kamera med oss så lär bli en hel del bilder oavsett protester!=)

Hoppas ni alla får en toppenkväll!

Puss puss

Tänkvärt....

"As we grow up, we learn that even the one person that wasn't supposed to ever let you down probably will. You will have your heart broken probably more than once and it's harder every time. You'll break hearts too, so remember how it felt when yours was broken. You'll fight with your best friend. You'll blame a new love for things an old one did. You'll cry because time is passing too fast, and you'll eventually lose someone you love. So take too many pictures, laugh too much, and love like you've never been hurt because every sixty seconds you spend upset is a minute of happiness you'll never get back.

Don't be afraid that your life will end, be afraid that it will never begin!"

image661

 Denna fick mig verkligen att tänka till...inget mer deppande! Jag ska se till att göra det bästa av denna dagen. Ska jobba hårt som tusan och efter jobb ut och shoppa lite, åka och sola eller sätta mig i solen på balkongen och bara mysa hela kvällen.=)

Ha en underbar dag boys and girls och var rädda om varandra!

Hmm...

Idag är ingen bra dag.....

Känner mig trött, besviken men framförallt ledsen...

Syftet var kanske inte att såra, men sårad blev jag....

Just nu känner jag inte alls för att jobba. Vill bara hem och bädda ner mig och fundera över livets mysterier och orättvisor...

image660
This is me today....


Frustration....


Me frustrated....? Nooo it´s just an illusion!!

image659

Nu ska jag se om jag kan slita min karl från Gran Turismo...tro mig det kan vara svårare än man tror!*suckar mer än en gång*

Natti natti!

*PUSS*

Hungry as hell....


Nu ska jag titta på the latest episode of The Hills medan jag inväntar att F. Han ringde precis och hade tydligen helt missat att jag försökt få tag på honom innan för att få reda på om vi skulle äta tillsammans eller inte. Men nu kommer han strax hit med mat och jag är gaaaaalet hungrig!=/

Vad hittar ni på ikväll?

Puss godingar!

Obs! Känsliga bör ej läsa vidare....


Efter jobbet hämtade F mig och körde mig hem. Själv skulle han iväg på en del ärenden i Lödde osv. som jag ej orkade följa med på. Eftersom vädret var fint bestämde jag mig för att få ordning på min balkong som såg rent jävlig ut!!=/

Så efter en dusch blev det balkongrensning....välbehövlig som sagt!

            
    Ja du ser rätt!!            Min stackars dammiga cykel!

Hur den dära granen hamnade där har jag iiiiiiingen aning om....*oskyldig*

Eller okej, kanske men bara kanske var det så att jag var och högg den i skogen med jobbet, sen lade den på balkongen i väntan på att inhandla julgransfot/belysning osv. vilket aldrig blev av så den ligger kvar där än idag....

Hmm...nej så kan det omöjligt ha gått till!*skakar-på-huvudet*

Efter städningen...satte jag mig i solen i enbart linne + undisar, drack en iskall öl och bläddrade i Klädeskataloger.



Något bättre blev det iallafall....men mycket kvar, upp med prylar(läs:skräp) på vind, köpa nya balkongmöbler osv...

Så det så!

Sommarkänslor....

Får man av detta härliga väder!=)

Något jag alltid längtar efter med sommaren förutom sol, bad grillning & ledighet är

image647

image649 image651   image652

Framförallt nypotatis, melon & jordgubbar skulle jag klara att leva nästan enbart på under sommaren!=)

Har ni ngra speciella sommar-favoriter?

Nu ska jag slänga ut mina arbetskamrater så jag kan låsa och larma!

Höres sen!

PUZZ

Hormonal...


Jösses snacka om att mina hormoner är i obalans just nu!

Har nu tagit mina piller i 6 dagar och redan från dag 1 märkte jag en radikal skillnad i mitt humör. Jag blir faan grinig för INGENTING. Sådär från 0-100 direkt, antingen ledsen/sur/arg....det är jättedrygt! Lider verkligen med F som får stå ut med mig just nu.  Även mina kollegor...alla ligger i farozonen för min vrede! Moahaha

Känns nästan som jag är på smällen, har sug efter mat/godis heela tiden också, men när jag väl äter är inget gott. Och inte för att tala om denna tröttheten...jag är för sjutton aldrig trött annars! Träning och hälsosam kost är bara att glömma just nu!=( Hoppas det blir bättre annars lägger jag ned detta...tänker inte gå runt och vara världens überbitch. Då har man väl snart varken pojkvän, jobb eller vänner kvar!;)

image646

Jaja snart kommer kollegorna med dagens lunch....McDonalds...hallelujah, prisa nyttigheten!*suck*

Festkommittén

Jag och Marie har utsett oss själva till företagets festkommitté. Vi beslutade oss för att ge de andra 2 som hade ansvaret sparken då inget hände och fick chefens godkännande då hon också ansåg det vara dags för lite festligheter.

Så på fredag har vi bestämt att vi ska dra och bowla hela gänget och efter det ska vi bege oss till Lilla Torg för en trevlig middag och allmänt mys. Vi ska även bjuda med respektive till Lilla Torg men bowlingen vill vi ha för oss själva!;)

image642

Grillväder

Åhh jag blir så grillsugen när det är så härligt väder!=)

Har ju dessvärre ingen elgrill så kan inte grilla på balkongen!=/ Men Marie och jag diskuterade under förmiddagen om vi inte skulle styra upp en grill/kubbspelningskväll på sön ell. början på veckan. Det vore riktigt trevligt!:)

image641

Är det någon lycklig själ som redan tagit "grill-oskulden" denna vår?

Nej nu får jag sätta fart, F hämtar mig strax och då ska vi ut och handla presenter innan vi åker hem till pappsen för F ska hjälpa honom med ngt tekniskt och så blir det middag där.

Soliga pussar!♥ 


Pippiluringar


Har 2 pippiluringar som bosatt sig på en stor jordhög utanför mitt fönster på jobb.

Har aldrig sett arten tidigare...de är mellansmå, svart huvud/rygg och undersidan är vit. Men roligast är att dem har en jättelång orange näbb!=) Försökt knäppa en bild på dem men svårt då zoomen på min mobil suger!=/

Hursomhelst så har honan lagt ägg på toppen av jordberget och hon ligger där och häckar medan hennes lilla karl sitter och myser i solen på plåttaket brevid samtidigt som han spanar efter faror...spännande va?;)

image640
Obs! Fåglarna på bilden har inget med fåglarna i inlägget att göra.....;)


Alexandras recept


Chilifärspaj-Helt underbar!!



Pajskalet:

100 gr Margarin
3 dl Vetemjöl
2 msk Olivolja
1-2 msk vatten

Gegga ihopa allt och tryck därefter ut det i en pajform med lätt mjölade fingrar.

Därefter sätter du in Pajformen i ugnen på 200 grader ca 15-18 min

Medan skalet gräddas börjar du på fyllningen.

Fyllning:
400-500 gr färs(Helst nötfärs ell. blandfärs)
½ Purjolök
1 dl Sweet Chilisås
2 dl Creme Fraiche Sweet chili
1 msk Kalvfond

Bryn färsen samt strimla purjolöken och bryn med färsen. Häll därefter på chilisås, creme Fraiche & Kalvfond och rör runt. Låt småputtra ngn minut.

Tag därefter ut pajformen och häll i färsröran i pajformen.

Pajen är färdig att serveras direkt med en god sallad till!

image638

Smaklig måltid!

Ny vecka...

Nu är det alltså ny vecka igen...tiden går alldeles för fort!

Dessutom är det måndag idag och jag ser tydligen sur och allvarlig ut idag enligt mina kollegor. Jag är inte sur men däremot fruktansvärt trött! Blev sent inatt!

Gårdagen spenderades först hemma hos mig. Jag väckte som sagt F och han gick ner och handlade frukost som vi därefter avnjöt tillsammans. Blev nedringda av folk som ville umgås i det fina vädret men vi var sååå sega att vi hamnade i säng igen istället. Efter 2 timmar vaknade vi till och insåg att det ej funkade att sova bort hela dagen. Vi var ute och körde ett tag, besökte bl.a flera möbel-lager-utförsäljningar men fann inget av intresse. Sen vart vi på IKEA en sväng innan vi körde hem.

På kvällen lagade jag min fantastiska paj!*mums* Ska lägga in receptet sen för ni bara måste prova den!!

Tanken var att vi skulle på bio på kvällen men hittade ingen intressant film så blev filmmys på soffan istället. Vi såg  The Last Kiss. Filmen var bara okej, menjag blir förbannad på allt som har med otrohet att göra! 

image636

Gårdagskvällen

Var som sagt riktigt trevlig. Marie & Jimmie kom hem till mig och vi spelade poker. Dessvärre hade jag glömt att jag enbart hade ytterst få marker, så Marie fick köra oss hem till F(eftersom vi andra druckit) så vi fick hämtat hans poker-väska. Vi följde med upp och tittade en snabbis på renoveringsobjektet också och det börjar bli riiiiktig fint hemma hos honom nu. Nästan allt klart också....bara en vägg kvar att måla samt städning.

Hursomhelst gick pokern inge vidare för mig till en början....fick så tråkiga skitkort att jag inte ens orkade bluffa. Däremot gick det riktigt bra för F ett tag. Sen fick han för sig att gå all-in godingen för det låg redan en hel del i potten så han tänkte skrämma bort oss andra. Men det gick inte som han hade tänkt....alla lade sig utom jag trots att jag bara hade par i 5:or. Jag följde med till hans stora förskräckelse.....

Han satt nämligen bara med 3:or och blev INTE glad. -Hur kunde du följa med när du bara hade 5:or, jag begriper det inte?? Den frågan fick jag nog 129 ggr under kvällen därefter!;) Sen gick Jimmie också all-in och trots jag hade kassa kort var dem ngt bättre än hans så jag tog över hans marker också och då gav Marie upp så vi kunde spela Buzz med våra griniga karlar istället!;) Blev bara en omgång som Jimmie vann, han e faan den enda jag förlorar emot!*tjurig* Sen fick dem köra för Marie skulle jobba men F och jag spelade nån omgång till och sen spelade vi Tekken innan vi hamnade i sängen lagom runda under fötterna....

image632

     

Sötnosarna               Vinnande handen     Vart är dina marker F?


Say what??


Någon måste ha hoppat på mitt huvud igår eller så är jag helt enkelt bakis....näee så kan det ej vara! Måste vara det förstnämnda helt klart!

Hade en supertrevlig kväll igår iallafall!=)

Nej nu måste jag dricka vatten IGEN och sen försöka väcka min karl och höra om han vill äta frukost med mig nu för jag är vrålhungig!! Eller sova lite till....

Hörs snart så kommer bilder och redogörelse för gårdagen....

Kan ju nämnas att jag vann...=D Whatever vatten var det ja!*klunk klunk*

image631

Pokertime!


Precis hemkommen efter shopping samt solning!

Ikväll blir det poker-kväll hemma hos mig!=)

Marie, Jimmie, Johan, F & Jag kommer säkert. Blir kanske ett par till. Hoppas ju på Felicia också!;) Come on babeeeeee!!!

Men först ska jag och F njuta av en mysmiddag tillsammans bara vi två, köpt hem vårt favoritvin i en magnumflaska(1,5 l). Dessutom visade det sig att det var 2004:an och inte 2005:an som vi trodde så F kommer bli riktigt happy när han kommer hem. Han och Johan är ute och leker lite med nya bilen! Boys will be boys....

Nepp nu ska jag förbereda middagen så det är klart när han kommer hem samt duka upp pokerbordet. Kanske skulle sitta på balkongen och äta i detta underbara väder?

image630

Have a great night boys & girls!=)

*kärlek*

"Frukosten"avklarad...


Nu mår jag betydligt bättre....fortfarande lite huvudvärk men börjar släppa. Frukosten gjorde nog susen, eller var det mysandet efteråt....F sade iofs att han skulle bota mig och jag mår ju bättre!=)

Nu är han iväg på något jubileum(?)på hans kompis arbete, jag skulle e.g med men eftersom vi "fastnade" efter frukosten och tvättandet blev försenat fick han ge sig iväg på egen hand och jag ta mig ner i tvättstugan. Har precis tagit en lååång dusch och nu tänkte jag gå igenom lite bilder som jag inte fått upp i bloggen ännu och leta efter min kamerasladd så jag kan få in senaste bilderna i datorn!*snyft*


Klick on it


Morning Glory


Vaknade tidigt imorse och kunde inte somna om. Ont i rygg, huvud och mår illa. Kanske inte så konstigt med tanke på att det är 24 timmar sedan jag senast fick i mig näring!=( This is not good at all!

Precis varit nere och handlat bullar och yoggi, äggen står på spisen och strax ska jag väcka karln min. Sen ska här ätas frukost deluxe.

image628

Vad händer idag då? Först står det tvättning och solning på schemat sen vet jag ej. Men idag behöver jag verkligen hitta på ngt riktigt skoj! Anyone up for something?

*Frukostdax*

♥Puss♥

Vilken fredag...


Tja fredagen blev väl inte riktigt som man hoppats på...men kanske inte så konstigt å andra sidan...

F har precis bäddat ner sig, men jag tänkte faktiskt varva ner med senaste The Hills, känner att jag behöver det. Är så himla trött på hur mina senaste fredagar slutat!=/

image587

Hoppas er fredag varit bättre än min!

Imorrn är det lördag...har höga förväntningar på att det blir en riktigt bra lördag!

Natti natti

After Work

Sitter här på jobbet helt ensamen...eller ja cheferna är kvar men de andra har gått hem. Eftersom ingen vill prata med mig sitter jag och pratar högt med mig själv....det brukar jag iofs även göra när kollegorna är här men anyway.

Eftersom F inte svarar på mitt sms angående om vi får sällskap hemma ikväll så tänker jag inte åka hem och städa utan följer med Marie till Möllan för att möta upp Linda, Johan och Sandra för en öl/vin ell.två.  Slipper dessutom handla eftersom F önskat min kycklinggryta ikväll och alla ingredienser till den finns hemma. Sen ville han visst ha mig till dessert.....vad kan han månne mena med detta?;) Nåja det ska vi väl kunna lösa, har lite godisströssel hemma att krydda mig med så blir säkert grejt!

image627

Höres lite senare!

Pösss


Alexandra rekommenderar...

Ett helt underbart vin för oss rödvins-fantaster!=)

Har endast testat 2004 samt 2005 och 2004:an är fantastisk! Dessvärre får jag bara tag på 2005 på systembolaget men den är också ljuvlig! Någon som testat ngn av de tidigare årgångarna??

  image626

What to do...?


Idag efter jobbet hade jag tänkt ta en tripp till solarieholmarna igen för en 8-minutare och därefter handla hem ngt gott att äta och dricka inför kvällen. Mycket mer än så hinner jag inte innan han kommer hem från jobb.

Men så bjöd Linda och Johan med mig på en After work på Möllan....låter ju inte fy skam att sätta sig och ta en öl med kollegorna i detta underbara vädret....solningen kan jag ta imorrn men hinner jag handla?

Detta tåls att fundera över....

image625

It´s a new day...


And it´s FRIDAY!!=)

Vilken början på dagen alltså...  

Vaknar upp brevid den man tycker om....  

Får skjuts till jobbet kl.07.00, trots att han inte börjar förrän 12.... *taaaack*

Det är soooooool ute redan och jag är allmänt på toppenhumör!=) Nu ska jag ta mig ytterliggare en kopp kaffe och fortsätta jobba. Hoppas ni alla får en underbar dag!  

image624

Puss & Kram

Läggdags....


Det blev inget mer bloggskrivande ikväll då jag inte varit på humör....

Känner inte att jag vill fylla min blogg med negativa inlägg....

Återkommer imorrn med positiva tankar och roligare bloggande!

Til l"lisa": Jag finner inga ord....men tack för dina kommentarer!

Godnatt på er godingar!

Pösss

Förbannad...


Är det något jag inte tål så är det när människor påstår att man sagt saker man inte sagt. Och speciellt ska översätta det man påstås ha sagt med ord man aldrig ens skulle uttrycka sig med. Finns inte mycket som är värre än sådan bullshit!!

Ärlighet varar längst? Ibland undrar jag det, för jag har varit så ärlig jag bara kan och vad har jag fått för det? Usch vad jag hatar att vara såhär arg...jag förtjänar inte detta! 

image623




Behövde bara skriva av mig lite...är så arg att jag skakar. Detta inlägg kommer antagligen raderas lika snart igen.

Whatever nu ska jag se på The Hills och lugna ner mig så jag inte beter mig som en som drabbats av galna-ko-sjukan när F kommer "hem" med nya bilen!

Later

Sol-dax

Nu drar jag och solar!

Hörs om ngn timme...F är och hämtar nya bilen i Sthlm så har tid att blogga ikväll!=)

Puzz puzz

Mys-morgon

Imorse steg vi upp samtidigt för en gångs skull....

I normala fall går jag upp 2 timmar tidigare än F om morgnarna och det är riiiiktigt tufft att lyfta rumpan ur sängen när han ligger där och sover så sött. Man får verkligen ta till all självdisciplin för att inte krypa ner under täcket tätt intill honom istället för att stressa iväg till jobb och lämna honom i sängen.

Men imorse vaknade han lite tidigare än mig och väckte mig med en massa pussar och sen låg han bara och tittade på mig med ett leende medan jag vaknade till....

Kan man få en bättre start på sin dag....well okejdå kanske lite när jag tänker efter!;)

image622

Solarium & Barnmorskor....


Kom precis till jobbet, idag har jag varit på besök hos min nya barnmorska. Jättetrevlig och söt tjej, kändes inte obekvämt what so ever. Så nu har man fått kollat det mesta och fått utskrivet piller och allt var bara finfint med lilla snippelinan!=)

Igår efter jobbet var jag och solade....wohooo finally har solariehelvetet öppnat!!=D

Men fick ju en smärre chock när man kom in och upptäckte att det var ett obemannat drop-in. Begrep ingenting av alla avancerade maskiner och system. Tack och lov kom det in en kille efter en stund som kunde hjälpa mig. En trevlig dansk som inte såg tokig ut alls by the way!;)

Så efter en del om och men blev det ett par min i solariet, dock inte så många då det är värsting solarier. Men idag efter jobbet blir det en omgång till, lite längre stund denna gång så man får upp en riktigt härlig färg igen.

image621

Ha en riktigt trevlig dag godingar!

♥Puss♥

Naaaaw...

Fick precis ett jättegulligt sms från Honom...*glaad*

Du är också underbar!=)

♥Tycker om dig♥

image619

Sjukstugan...

Skulle man kunna kalla mitt jobb idag.

B-L är hemma med sjuk dotter....

Karolina är hemma med feber....

Jag gav Sten 2 alvedon och skickade hem honom då han hade hemsk ryggont...

Marie fick  2 Ipren av mig innan hon åkte hem pga feber/huvudvärk/illamående...

image618

Jag tänker då INTE gå och bli sjuk!!

Hell noooo!!!!

Mer glädje...


Jaha då blev det så att F fick skjuts hem från jobbet, alltså ingen serie-kväll för mig. Men det gör iofs inget, bara trevligare att han kom hem tidigt så vi kan mysa ikväll!=)

Bjuder på bilder av naglarna sålänge, tyvärr blev dem inte riktigt som jag ville. Jag ville ha ljust rosa glitter men det fanns tyvärr bara detta eller neon eller mörkrosa så fick bli denna nyans...

   
Syns dåligt på bilderna men det är typ puderrosa..

Nu ska vi äta middag och dricka cider!

Puss sålänge!

Glädje...


Wohoo kom just på att under gårdagen kom det ut nya avsnitt på både The Hills, One Tree Hill samt The Bachelor.

F jobbar och är inte hemma förrän sent ikväll då han sålt bilen(bad baaad idea). Detta innebär att jag har hela kvällen på mig att gotta mig med mina favvo-tösa-serier samt blogga sönder datorn!=)

Tror banne mig att det får bli ett glas vin på det också, passa på nu sista kvällen ju!;)


      

PUSSS

What have I done??


Vad har jag gett mig in på!!

Jag har ett mål...att gå ner ca 10 kg innan min sem. Detta tänkte jag göra genom att börja gå/cykla till/från jobb, lägga om kosten samt börja träna med min babe Felicia, som är gryyyym by the way!*stolt*

Men när mamsen berättade att hon funderade på att gå med i viktväktarna var jag inte sen på att säga att om hon gör det så följer jag med. Detta förändrar inga mina tidigare planer alls....tror inte ens jag kommer använda mig av pointssystemet. Jag gör mest detta för att vara ett stöd för mamma som verkligen behöver ngn som peppar henne och drar henne dit. Sen tror jag det kan vara nyttigt att varje vecka ha en avtalad tid då jag ska gå och väga mig så jag inte vågar fuska så mkt. Nu jäklar är det allvar.

image610


Ska ta ett ordentligt snack med F också att han ska vara jättehård mot mig om jag får för mig att fuska med kost eller träning. Eftersom vi precis träffats vågar man ju inte precis ge upp så lätt när man satt upp ett mål...han får ju inte tro man är en quitter!;)

Jaja vi får se hur detta blir...från imorrn är det iallafall allvar. Varje tisdag ska det stå ett minus-0,5 kg ell.-1 kg har jag gett mig fanken på. Sen får vi se om jag följer pointssystemet eller inte.....

Veckans sexfråga....


Äntligen har jag fått tummarna loss och beställt en tid hos barnmorska/gyn.

Trots att jag är 27 år fyllda och man efter man fyllt 23 år ska gå på cellprovskontroll har jag fortfarande inte fått gjort detta ännu. Ja jag vet hur viktigt det är och hur snabbt gjort det är men de tider jag fått kallelse har inte fungerat för mig. Men nu är det alltså bokat, gynundersökning, cellprov, preventivmedelsrådfrågning. Lika bra att ha alltihopa gjort så man vet att allt står bra till med "hon där nere!";)

Nu är bara frågan....vilket preventivmedel??

P-piller, p-stav, spiral, p-spruta osv...vilket är bäst??

Slutade med p-piller för flera år sedan då jag dels gick upp i vikt , fick humörsvängningar samt att min mamma fick veta att hon har anlag för blodproppar. Men nu funderar jag på om inte jag ska ge pillerna en ny chans. Vad annars är bra?? Pleaaaase kom med tips ladies! Men föreslå inte avhållsamhet bara....för avhållsamhet sucks!;)

image609

Natti natti


Somnade visst på soffan när jag kom hem!

Imorrn kommer bilder på naglarna och mycket mycket mer!

Natti natti sötnosar!

*Godnattpuss*

Festsugen


Jag är så himla sugen på en riktig fest känner jag.

Funderar på om det inte är dags att styra upp ngt hemma hos mig igen....

Men jag vet inte om jag vill ha middag/fest, mingelfest, tjejmiddag spelkväll ell. typ sexparty. Det sistnämda var ju ett bra tag sedan senast. Skulle faktiskt vara kul att ha sexparty med både boys ´n girls då vi ej haft det innan. Grabbarna har ju beklagat sig litegrand över detta....

Hmm...detta tåls att tänka på....

Ska nog höra mig för med grabbarna/töserna vad dem är up for.

image608

Broken...

Häromdagen upptäckte jag till min förfäran att sist jag var hos min nagelbyggare måste vi båda varit onyktra eller bara allmänt förvirrade. Vi hade tittat på fel månad och bokat in min nästa tid den 19/5!!

Skulle jag vänta nästan 2 mån innan nästa besök....I think not!!

Hursomhelst så ringde jag upp henne och enda lediga tiden hon hade var redan nu idag så fick ju bli så. Men vilken sablans tur för i helgen bröt jag en nagel helt av...första gången ever sen jag började fixa mina naglar hos Nina. Ser rent ut sagt för jäkligt ut för tillfället. Sitter och funderar på att testa ngt nytt idag.....

image606

Söndagsmys


Gårdagen spenderades inomhus trots det underbara vårvädret.=/

Behövdes verkligen ett städlyft hemma och då F skulle hem för att få bort det värsta av renoveringsdammet hemma hos sig så passade jag på att få gjort litegrand jag också.

Hann även med att se de första 2 avnsnitten av Lost säsong 4 samt en "powernap" på 1 timme.

Framåt kvällen dök F upp igen och tillagade en smarrig middag åt mig/oss beståendes av Ugnsbakad falukorv m. paprika, tomat i ostsås med potatismos till.*mums*



Spelade en omgång Buzz efter maten sen blev det film, The Heartbreak Kid....jösses vad jag skrattade och F lyckades hålla sig vaken hela filmen så han tyckte också den var riktigt bra!=) Kom inte i säng förrän framåt 01.00. Pigg jag var i morse när kl. ringde kl.06.00.....ehh nej! Blev taxi till jobbet idag igen!



Hoppas ni får en trevlig måndag godingar!

♥A♥

Söndag


Var det redan igen, inte klokt vad helgen springer iväg!

Igår var vi som sagt på Sankt Markus Vinkällare och avnjöt deras buffé. Maten var verkligen jättegod och fanns hur mycket som helst att äta. Jag klarade bara lite från sill/ägg/lax bordet, det kallskurna, varmrätterna och efterrätterna. När det var dags för ostbricka sa min mage stopp!

Där var verkligen jättemysigt men vilka priser! Vinpriserna låg från 265:-/flaska upp till 90.000:-/flaska och vinlistan var tjock som 3 pärmar! Efter maten begav vi oss ut en sväng på stan. Var på väg till Fagans men när vi upptäckte hur tokfulla alla var kände vi oss inte så sugna längre, Diskuterade litegrand om vi skulle hitta ngt annat ställe eller hem till mig eller Magda. Det slutade med att Johan och Magda åkte hem själv. F, jag, Peter & Anna gick till Hilton och satte oss i pianobaren och snackade skit en stund till. Blev varsin Frozen Margarita samt varsin Strawberry Daiquiri. Det blev den perfekta avslutningen på en mkt trevlig kväll!=)

image602

Dagens problem..


Vad ska jag ha på mig?!?!?!?!?

Sitter här i undisarna och kan ej bestämma mig. Ska jag gå för något snyggt, stilrent som passar för en finare restaurang eller ska jag tänka på att vi kanske ska vidare ut i natt vimmlet sen??

Jösses vilka problem man kan ha alltså!!

image601

Tja jag får väl sitta såhär tills F kommer och kan hjälpa mig välja. Kan iallafall sminka mig och fixa håret så är jag ändå klar i övrigt. Jomen så får det bli!


Later!


Puss puss


Dinnerplans...

Ikväll ska vi till Sankt Markus Vinkällare och äta middag med några vänner. Egentligen skulle vi ut och äta bara vi två ikväll för F ville gottgöra mig för gårdagen men när gänget ringde och ville ha med oss kunde vi inte säga nej. Vi ska inte vara där förrän 21:30 för dem hade inget bord tidigare för så många, 6-10 st, sen blir det väl att vi drar vidare till något ställe. Ska bli riktigt trevligt, hört så mkt gott om Sankt Markus Vinkällare så lär nog ej bli besviken!=)

image598

image599

image600

F är hemma om nu och städar lägenheten lite, renoveringen börjar bli klar nu. Han ville ha med mig men dels har jag tvätt i torkrummet sen behöver här städas lite härhemma också. Men jag saknar honom redan trots jag vet att han strax kommer!*ler* 

 Nej nu ska jag hämta tvätten...

PUSS

Gårdagen

Fredagen blev ju inte alls som det var tänkt.

F kom inte hem till mig förrän 21:30...då var jag ingen happy girlfriend kan jag säga. Det blev alltså inget restaurangbesök igår kväll. Jag var tjurig som tusan och betedde mig som en riktig pms-kossa i säkert en timme!=P F räddade dock kvällen genom att fixa hemkörning så då blev jag gladare!;)

Så kvällen spenderades istället hemma med pizza, vin, snack och 5 omgångar Buzz.

Först vann jag, överlägset såklart!;) Sen vann han & jag blev tjurig & krävde rematch. Då vann han IGEN & jag blev arg. Jag krävde ytterliggare en omgång & då vann jag. Då krävde F en sista match, the winner takes all. Jag vann igen så jag blev jättenöjd! Vi stupade i säng framåt 4 snåret & somnade innan vi ens hann slingra ihop oss!=)

image597

Sovmorgon


Åhh vad det är härligt med sovmorgon!!

F har sin första lediga helg på en månad och vi har verkligen sett fram emot att få ligga och dra oss halva dagen. Vi har redan varit vakna ett par gånger och myst men sen bestämt oss för att sova en stund till. Nu vart jag tvungen att gå upp för jag ska ner och kasta in tvätten i maskinerna. Tänkte passa på att handla lite färska bullar och lite annat smått och gott också till frukosten.

Men först innan vi äter blir det nog sängen en stund till!

image596

Hoppas ni alla har en lika trevlig lördag morgon som jag!=)

Pussss

Fredagskvällen....


Sitter med ett glas vin och väntar på att F ska dyka upp efter att ha varit iväg och sålt sin bil efter jobbet.

Tanken var att han skulle ta med mig ut på middag ikväll, men av flera anledningar vet jag inte om jag har ngn lust längre att gå ut och äta ikväll..... Vi får väl helt enkelt se när han kommer hit vad vi hittar på ikväll. Inte ätit sedan kl12.00 idag så borde vara hungrig, men men.

Hoppas ni andra får en riktigt skojig fredag!


PUSS

Jobbigt...

image595

Idag efter jobbet hämtade ex upp mig efter jobbet. Dels skulle han hämta en kärra på jobb som Marie lånat sen hade vi en del saker att göra upp om hemma hos mig.

Det gör verkligen ont att se någon man bryr sig om må så himla dåligt och vara så ledsen, speciellt som man vet att man själv är anledningen. Men det finns inget jag kan göra åt det, det var dags för mig att gå vidare och det är svårt just nu att vara vänner med tanke på vad han känner för mig. Det är varken rätt mot F, honom eller mig.

Särskilt att höra att min blogg är som ett självmord men att han ändå inte kan låta bli att läsa....det kändes. Du borde verkligen inte läsa den....

Nu ska jag ta en lång dusch och rensa skallen....känner att jag behöver det nu!

Våren är HÄÄÄR!:)


Igår efter jobbet mötte jag som sagt upp min kära Malin. Var sååå roligt att se hur glad hon var och allmänt lycklig med livet just nu. Satt först på Moosehead där vi tog en öl och pratade en stund med Marie & Jimmie som också var där men när det var dags för middag gick jag & Malin över till Mello Yello istället!=)
image594
Vilken känsla att kunna sitta ute en hel kväll i solen och dricka öl och bara mysa med jackan hängandes brevid en på andra stolen!=)

Vid halvnio ringde F och fick lite panik genast när han hörde att jag var kvar i stan.

F -Oj, är du inte hemma än??
A -Neej jag är kvar i stan.
F -Ajdå det var inte bra!
A -Vadådå?
F -Jag är ju utanför dig snart!
A -Jamen upp och känn dig som hemma då.
F -Visst ja jag har ju nycklar, hehe det glömde jag!

Kort därefter begav vi oss av hemåt då vi båda fick lite abstinens efter våra karlar!=) När jag kom hem blev jag emottagen med öppna armar!;) Resten av kvällen satt vi bara och mös och pratade om allt möjligt.

Det där med känslor...


Igår hade jag och F ett långt och allvarligt prat. Samtalet handlade om känslor....dvs vad vi känner/tänker för/om varandra. Det behövdes verkligen, vi har ju ändå träffats runt 2 månader. Jag har haft en del tvivel och tankar som gjort mig osäker på vad jag vill/känner som jag tog upp och han uppskattade min ärlighet och sa hur han kände...

När en människa som inte alltid har så lätt för att prata om känslor öppnar sig för en som han gjorde för mig igår kan man inte annat än känna sig lycklig och speciell...

Efteråt kändes allt helt underbart och vi satt resten av kvällen mest med två fåniga leenden och kunde knappt slita blickarna ifrån varandra....

image592

Vill ni veta en hemlis......

Jag tror jag börjar bli kär....*leeer*



Nu ska jag rusa iväg till bussen för att möta upp Malin på stortorget. Ska bli sååå underbart att få se henne! Sen ikväll ska jag hem och mysa med F hela kvällen lång!=)

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig torsdag kväll!

Pussss

The Hills


Är helsåld på The Hills, följt hela serien sedan start och Lauren sedan Laguna Beach.

        

Vart lite ledsen när jag såg att 2 avsnitt var släppta men inte kommit ut till mitt förfogande ännu, men så slog det mig att man kan se avsnitten direkt ifrån MTV:s hemsida. Så när F härom kvällen somnade tidigt passade jag på att hälla upp ett glas vin och slå mig ner i soffan framför datorn och njuta av en timmes The Hills!=)

Inga dåliga pojkar den vackra Lauren haft ihop det med heller!

     
Stephen               Jason                          Brody

Swamped!


Jösses vad jag har mycket att göra på jobbet just nu.

Sitter med så många projekt som dessutom är helt olika varandra. Men visst samtidigt som det är tufft är det kul med utmaningar. Nu kommer en kund hit för att sitta med mig när jag arbetar för att lyssna på hur jag går tillväga när jag gör uppdrag åt dem.

Wish me luck!


Äntligen!!

Idag efter jobbet ska jag äntligen träffa min kära Malin för lite After Work/Middag.=)

Har inte träffat hennes sedan hon slutade här så ska bli så jäkla underbart att se henne. Prata om allt som hänt i varandras liv sen senast...vilket är tokmycket för oss båda! Vill höra allt om Freddes frieri, hennes nya jobb, hur det är med världens bästa Maud osv.

image583

Kan klockan bli 17.15 typ NUUUUU??

Pussss

KEN LEE


Ladies and gentlemen...ni har väl inte missat Ken Lee??

Well har ni missat den så grattis till er....titta och njuuut!=D



Tänk....


Tänk att ett litet sms kan göra en så varm inombords....

image582

Can´t wait to see you tonight!=)

*Puss*

Blondie


Thats´s me!

Ibland är jag så blond så klockorna stannar!

Gissa varför inte jag kunde lägga in bilder.....jo för igår när jag lade upp youtube länken ändrade jag textredigeraren och fattade inte att man måste ändra tillbaka när man ska skriva ett nytt inlägg!!*SUCK*

image581

Men nu hittade jag problemet och löste det så nu ska jag ta en snabbdusch och sen försöka hinna blogga en massa innan karlen min kommer "hem". Måste säga att det känns lite skumt att komma hem och se en massa "mansprylar" överallt. Tandborste, rakmaskin, kläder osv osv. Men det är förstås trevligt att komma hem och se att sängen är bäddad och allt är undanplockat! That I really like!=)

Püss på er sålänge!

????

Varför kan jag inte lägga upp bilder på bloggen idag??

Nu vart det ju inget kul att skriva heller!=(

*suckar djupt*

Feelings



"How To Touch A Girl"

Mmm

I think I could like you
I already do
Feelings can grow but
They can go away too
You're takin my hand
Lookin into my eyes
Don't be in a rush to
Get me tonight

Feel somethin happenin
Could this be a spark?
To satisfy me baby
Gotta satisfy my heart

Do you know how to touch a girl?
If you want me so much
First I have to know
Are you thoughtful and kind?
Do you care what's on my mind?
Or am I just for show?
You'll go far in this world
If you know how to touch a girl

Do you know how to touch, know how to touch a girl?
Do you know how to touch, know how to touch a girl?

I think I could like you
But I keep holding back
Cause I can't seem to tell
If you're fiction or fact
Show me you can laugh
Show me you can cry
Show me who you really are
Deep down inside

Do you feel somethin happenin?
Could this be for real?
I don't know right now but tonight we'll reveal

Do you know how to touch a girl?
If you want me so much
First I have to know
Are you thoughtful and kind?
Do you care what's on my mind?
Or am I just for show?
You'll go far in this world
If you know how to touch a girl

Bring me some flowers
Conversation for hours
To see if we really connect
And baby if we do
Ooh I'll be givin all my love to you
Ohh

Do you know how to touch a girl?
If you want me so much
First I have to know
Are you thoughtful and kind?
Do you care what's on my mind?
Or am I just for show?
You'll go far in this world
If you know how to touch a girl

Do you know how to touch, know how to touch a girl? (Yeah, yeah)
Do you know how to touch, know how to touch a girl?

You'll go far in this world
If you know how to touch a girl

Iceman

Det ser ljust ut såhär långt för min blivande make....

Synd att det inte blev en vinst i senste loppet men hans andra placering tog honom iallafall upp till en mästerskaps ledning och det är inte fy skam precis.=) Fortsätter det såhär är det kanske jag som sitter och skriker och lipar i takt med att han tar ytterliggare ett världsmästerskap. Nåja nu ska vi inte gå händelserna i förväg, men det vore lovely!

Han är verkligen Kung, Kimi Räikkönen, and so damn hot he makes my panties.....*Hrmm*

image579

Hur ska jag klara mig ända till den 27/4 då Spaniens Grand Prix går av stapeln....??

Marie, pratade vi inte om en Spanien tripp!;)

Myskväll

Eftersom F haft så otroligt mycket med jobbet på senaste bestämde jag mig för att han skulle få en kväll i avkopplingens tecken. Eftet att han slutat jobba var vi först iväg och storhandlade mat och passade på att panta flaskor/burkar som börjat ta över min lägenhet...svårt att bli av med det själv när man inte har bil!

Efter shoppingen släppte F av mig samt alla kassar hemma innan han körde iväg ett ärende. Då passade jag på att förbereda en suprise till honom. När han kom in genom dörren hade jag redan påbörjat matlagningen trots vi bestämt att jag skulle invänta honom. Direkt han kom in genom hallen sade jag åt honom att slänga av sig alla kläder....

F har bara dusch hemma och inte haft tillgång till badkar på länge vilket han beklagat sig över, så jag hade tappat upp ett skumbad åt honom och förberett en iskall GT så han kunde ta ett avkopplande bad och bara koppla bort allt annat för en stund och slappna av medan jag lagade middagen.

image574

Resten av kvällen satt vi bara och mös, drack vin och pratade om allt mellan himmel & jord! Kom inte i säng förrän närmre 01:00, men det var det helt klart värt!

En riktigt angenäm söndag!=)

Bilmässan


Förra veckan....eller var det förra igen??

Hursomhelst så var vi och besökte bilmässan, Jag, F, André & Jonas. F plockade upp oss alla efter våra arbeten då han själv var ledig för en gångs skull. Därefter hämtade vi upp 2 pizzor som vi avnjöt i bilen innan vi klev in på mässan.

Jösses vilka bilar säger jag bara.....WooooooooooooW!

Men ändå var mässan lite av en besvikelse....hade förväntat mig betydligt mer. Kostar ju ändå en del att gå in.

Vår blivande bil:(Dream on)
image576

Andra skönheter:

     

Fick jättetrevliga nyheter igår som dessvärre även förde med sig lite tråkiga.... F har fått nytt jobb och jag är såååå glad för hans skull och stolt över att han stått på sig som han gjort. Men då deras invigning kommer bli i starten av Maj finns det inte en chans att han kan vara ledig helgen då vi skulle till Nüburgring. Alltså måste vi ställa in och boka in en kortare tripp dit ngn helg då han är ledig.

Nu ska jag jobba satan!

Puss puss

Inneboende


En inneboende har jag fått.....F bor hos mig ett par dagar medan hans lägenhet renoveras. Den ser rent ut sagt för jäklig ut nu och badrummet är helt oanvändbart!

Med honom följde också ytterliggare en inneboende i form av en espresso-maskin. Måste medge att jag var lite skeptisk över varför vi skulle släpa hit denna otympliga sak hem till mig men F insisterade. Jag är riktigt tacksam idag att han stod på sig.....för en gångs skull somnade han inte på soffan...vilket han gjort every kväll senaste veckorna. Inte så konstigt med tanke på hur mycket han haft att handskas med poå senaste men ändå trist. Meeeeen så tack vare en extra stark dubbel-espresso igår efter middagen höll han sig vaken ända till han lade huvudet på kudden i sängen.....hallelujah price the espresso-machine my new best friend!;)

Nej nu ska jag fixa lite middag åt den hungriga karlen som strax kommer hem från arbetet. Kycklingfilé, ris, sallad och kall sås står på menyn denna kväll. Därefter blir det nog en trippel-espresso!=P

image573

Puzzzz

Dåligt...

Med bloggandet i helgen. Men haft fullt upp minst sagt!

Får ta igen det ikväll. Inge kul att skriva ngt under dagen då jag inte har ngra kuliga bilder att bidra med ändå. Däremot har jag en jäkla massa hemma som jag ej fått tummarna loss att lägga in ännu. Både från min födelsedagsfest samt senaste fyllefesten härom helgen m.m så får väl skärpa mig och lysa upp er vardag med lite bilder på fulla människor osv!;)

Puss puss

Change of Plans


Blir att träffa Marie imorrn istället, klockan har hunnit bli mycket och hon är lite seg. Så det blir en fika imorrn!=) Sen vill F ha med mig till Rådhuskällaren ikväll så då fick det bli så. Han kommer och hämtar mig strax och då ska vi möta upp M & J utanför.

Efter maten ska vi hem till Jonas & R och träffa resten av gänget för lite förfest. Sen får vi se om vi beger oss hem eller följer med ut en runda. Det låter vi kvällen utvisa. F ska iväg och jobba imorrn och jag ska tvätta mellan 8-12!

image572

Hoppas ni får en riktigt trevlig lördag kväll/natt!

Puss puss

Succé


Är ett bra ord att beskriva gårdagskvällen med....

F var lite nervös i taxin på väg till pappa men det gick över direkt vi kom in.=)

Pappa & F blev typ bästisar direkt och var inbegripna i värsta samtalen hela kvällen. Så går det när två karlar har gemensamma intressen i form av bilar, motorcyklar, gemensamma vänner, märkesklockor, teknik osv osv. Så det blev mest att jag satt och pratade med min styvmor under kvällen och då och då bröt mig in i grabbarnas samtal. Men vi hade supertrevligt och alla gillade verkligen F så det var kul!

Min lillebror sa t.om till min styvmor när han skulle sova;

-"Du mamma, han är ganska gullig F!"

Hahaha när en 13-årig kille använder ordet gullig måste det vara ett bra betyg!;)

Nej nu ska jag hem till Marie och mysa till det!

Take Care Raringar!

Puzzz

Slut för veckan

Äntligen var denna arbetsveckan över...helt färdig känner man sig!

Nästa vecka kommer troligtvis bli ännu tuffare men det är roligt med utmaningar också!=)

Nu ska min Marie & jag bege oss ut på shopping och ta en fika. E.g har jag inte tid med detta idag men måste hitta presenter till lillasyster och styvmor som fyllt 10 år & 40 år nu när de var i Thailand i 3 veckor. Inte en blekaste aning om vad jag ska köpa men det får lösa sig!


Höres sen igen!

Puss

Meeting the parents...


Igår ringde pappsen och bjöd hem mig & F på middag....

Eftersom jag visste att F jobbar den kvällen vart jag tvungen att snabbt få tag på honom för att få reda på när han slutar. Skickade honom ett mess och han ringde upp från jobbet på direkten.

Kan ju säga att han blev aningen nervös när han hörde mitt ärende....

-Oj redan imorgon kväll, jösses! (F)

Haha ja det där med att träffa föräldrarna första gången är alltid lite läskigt. Men jag har förklarat för F att han inte behöver oroa sig för mina föräldrar, han kommer ha jättetrevligt och inte råka ut för ngt "varför-förtjänar-du-min-dotter-förhör?"

Däremot blev jag helt nervös nu när jag precis bekräftade tiden med pappa. Vet JAG vad jag gett mig in på.........?


image571

Fajk-tajm

Idag efter jobbet ska Marie och jag sätta oss och ta en fika någonstans och snacka lite skit. Alltid lika mysigt att sätta sig och slappna av en stund innan man åker hem efter jobbet.=)

En timme till sen drar vi. Får se om det blir på Jägers eller Mobilia idag...

image561

Nüburgring...


Så var hotell bokat och klart...

Om ett par veckor åker jag & grabbarna ner till Nüburgring...

Ska bli så jäkla kul att äntligen få se en Formel 1 bana live, visst dem har ju ingen Formel 1 där nu men jag kommer iallafall ett steg närmre min dröm att få se ett Formel 1 lopp live.=) Sen får vi se om jag vågar åka med F när han gasar på banan!=P

Vi får se hur många vi blir, just nu är det bara jag, André & F. Men fler kommer ansluta sig...dem måste väl bara få godkänt av frugorna först!;)

Vrooom vrooom

image570

Magsjuka??


Magsjuka har tydligen börjat härja på jobbet igen!

En kollega rusade raka vägen in på toaletten imorse när hon kom in genom dörren...sedan raka vägen hem igen....

Vi är dessutom ett par....rättare sagt jag & Marie har mått illa till och från senaste dagarna...

USCH vill verkligen inte åka på ngn maginfluensa!!

*panik*

Nailsen

Fixades vid igen i måndags....i Trelleborg som vanligt.

Måste medge att jag fått nog nu....jag lämnar jobbet 15:45 när jag ska dit och fixa naglarna och är inte hemma igen förrän 20:00 på kvällen. Denna gången var det dessutom bara en fixering så tog sammanlagt 14 min hos Nina. Det är ju helt sinnessjukt att offra 4 timmar för 15 minuter!=(

Träffade på Mattias när jag var på väg till Nina, han kom farandes i en jäkla fart med sin "diskreta bil"=P Han tyckte också att jag var sjuk som åkte hela vägen till Trelle för att fixa naglarna, men körde mig ändå de sista 10 meterna.

image562
Nyfixade naglar!(En bild på lillasyster & mig i bakgrunden)

Nu har jag iallafall fått nummer av Nina till en nagelstudio i Malmö så hoppas dem kan ta emot mig.

Nu ska jag vinna mig en flaska vin!;)

Püss püss

Lördagen i bilder...


Kvällen började med att jag kom iväg för sent pga lite strumpbyxe-bekymmer. Långa naglar + pantyhoes= Bad idea!

I taxin blev det mer bekymmer, trots lång kappa hamnade rumpan givetvis utanför så satte mig direkt på skinnsätet...sååå nice! Fick tänka noga på hur jag höll benen för chaffisen hade ögonen i backspegeln heela resan!

Väl hemma hos Sara var inte många komna än så gjorde inget att jag var lite sen. Blev ett glas skumpa på direkten och sen kom sötnosen till min räddning och lockade mitt hår så jag blev jättefin!=)

         

Efter kvällens lopp dök allt fler upp och slutligen var vi ett trettiotal. Det var så himla trevligt och alla var superfina i sina klänningar/kavajer. Så skoj att träffa mina älsklingar Malin & Karolina igen. Inte sett Micke och Christian på ett bra tag heller. Fick en massa trevliga komplimanger under kvällen...det var riktigt trevligt!=)

          

Kvällen fortsatte i champagne/plockmat/pratets tecken och alla hade verkligen trevligt. Framåt 00:00 beställdes det taxibilar som tog oss till Skeppsbron. Hade e.g ombyte med mig, men tänkte ahh va faan och behöll klänningen på.=) Aldrig hade jag kunnat tro på att jag skulle gå på nattklubb i kortkort men ibland förvånar jag t.om mig själv!;)

          

Trevligt som tusan på klubben. Nä jag stod i baren var där en garl som beställde champagne till sig och sina vänner, men jag fick ett glas jag också bara för jag såg så trevlig ut...tack för den!=P

         

Framåt 01:00-snåret ringde F och ville att vi skulle mötas och dra hem. Han ansåg att han festat klart och saknade mig nog!;) Men jag hade så trevligt så han fick minsann först komma och göra oss sällskap på Skeppsbron och det gjorde han. Efter en timme eller så åkte vi hem och slocknade direkt!

image548

Svettig & jävlig


Är jag just nu! Kom precis hem från jobbet efter en detour på malmborgs samt bolaget. Knappt att jag lyckades släpa hem alla kassarna...fick stanna och pausa varannan minut. Mina händer är förstörda.*aoutch*

Nu ska jag packa upp allt jag inhandlat innan jag slänger mig in i duschen.

Därefter tänkte jag försöka hinna med att lägga upp lite bilder från champagne-minglet i lördags.

Tchüsss sålänge!

Finally!!


Äntligen fungerar bloggen igen....haft riktig abstinens ju!

I söndags var första gången på flera veckor som jag var hemma ett helt dygn.....bakfull och i stort behov av att skriva av mig. Men neeeej då ska hela bloggen tvunget ligga nere just då!*suck*

Ska försöka hinna med en del inlägg idag. Så mycket som hänt senaste tiden ju och tonvis med bilder att lägga in!

Imorse fick jag skjuts till jobb....en riktigt nice start på dagen!=)

Nu måste jag ta ett glas kaffe och sätta igång med och jobba, har ett kundmöte om en timme.

Puss på er!!

image542

RSS 2.0