Helt slut!

Dessvärre inte hunnit uppdatera så mycket sedan hemkomsten.

Igår blev det visit hos föräldrarna som krävde att vi kom dit och grillade då de saknat sin dotter tokmycket!:)

Satt och mös i solen och berättade om Bulgarien och efter F slutat kom han också och joinade oss. Satt och snackade, åt grillade sparribs, pommes, mams underbara sallad och massa goda såser och röror.

Sen innan vi åkte hem blev det ett "nattadopp" i poolen...så gottit!!:)


Home sweet home...

Eller inte!

Kom hem för 7 minuter sedan och vi vill redan tillbaka!!

Tagit en massa bilder iallafall!=)



Nu blir det sängen, min stackars älskling börjar jobba redan imorrn!=/

Tjingeling!

Bulgarien

Soliga halsningar fran ett galet varmt Bulgarien!!!

Vi har det hur bra som helst och blir nog kvar laaaange! Hehe

Solar, badar, shoppar, ater och dricker gott till trevliga priser! Kan inte blir mycket battre!!:)

Har inte sa mycket tid att skriva nu, men ska forsoka skriva mer imorrn och lagga in lite bilder!

Puss pa er!!

Up and away....

Ojdå...såhär länge har det aldrig gått mellan mitt bloggande tidigare!

Allt är toppen med mig, har varit en hel del på senaste bara så jag knappt hunnit med mig själv och därav har också bloggen blivi lidande trots jag saknat bloggandet. Som sagt så har det hänt så mkt att jag vet inte vart jag ska börja och nu hinner jag inte mkt.

Om ett par timmar ska vi bege os till Kastrup, Köpenhamns flygplats. 2 veckor av sol(förhoppningsvis) i Bulgarien. ÄNTLIGEN!! Snacka om att vi båda behöver komma bort nu, ifrån alla därhemma ett tag och bara vara vi.



Men innan vi åker har vi vad som känns som en miljon saker kvar att göra. Vi har inte växlat pengar än, vi ska till apotek och jag ska inhandla ett par sistasaker på H&M. Gå igenom packning ÄNNU en gång och förhoppningsvis minska ytterliggare lite på packningen och därefter väga skiten så vi ej får med för mkt. Duscha, äta frukost/lunch. F:s lillebror kommer förbi då han ska låna vår bil när vi är iväg och säkert en massa skit jag glömt.

Nu är det bara jag som är vaken, kunde inte sova längre. Sen vill jag hinna rensa min mobil lite också. Har 1024 bilder i den som tar en del plats och jag vill ha med lite trevlig musik och kunna ta lite bilder också med den. Jag har inte med ngn kamera då F:s är mycket bättre och rymmer mer än min.

Nej nu måste jag röra på mig...blir förhoppningsvis en del bloggande då vi har internet på hotellet och min sladd är med så jag kan lägga in bilder också.

Ha det så underbart sålänge!

Puss på er!

Blondie speaking....


Hej alla godingar!

Nyss hemkommen efter en dejt hos frisören, nyklippt och nyslingad.

Det var F som tog sig friheten att beställa klipp/sling tid hos sin frisör i Trelleborg. Han tyckte det var vansinne hur mycket jag betalar hos min andra frisör. Men han han hade rätt, känner mig helnöjd och det blev nästan 1000:- billigare än hos min ordinarie frisör...som jag nog inte kommer gå tillbaka till igen. Bara lite drygt att nu ha både nagelbyggare och frisör i Trelleborg men det får ju funka!



Glömde för sjutton nämna att jag numera har lugg!! Inte haft lugg sedan mellanstadiet!! Kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig vid nya frissan.

Efter frisören som F var med mig hos åt vi på min favve kinarestaurang i Trelleborg. F tyckte också det var supergott. Sen har vi varit en sväng på apoteket och storhandlat. Insulin, nålar, p-piller, förebyggande mot magsjuka och in case of diarrea. Tror det var allt, så nu är vi redo för utlandssemester!!;D Just nu sitter F och spelar Ps3 medan jag spänt väntar på att få se sista 2 avsnitten av The Bachelorette!!

Så skynda på innan jag dööör av nyfikenhet....snäääälla välj "rätt" karl!!

Puss Puss

Ojojojoj....

Fy fasiken vad det ser ut härhemma!!

Flaskor och burkar överallt, buzzkontroller över hela tv-bordet osv osv.



Blev ingen utgång för oss igår, Linda var inte helt bra så dem åkte hem. Peter, André och Madde gick ut men vi kände inte för det så stannade hemma. Det var helt underbart att sova hos mig....har ju inte gjort det på fleeera månader!!! F har precis åkt till jobb stackarn. Det känns sååå konstigt men skönt att inte jobba imorgon. Inte riktigt fattat att jag har semester än!:) F är också ledig imorgon så det blir sovmorgon tillsammans...extremt ovanligt men sååå välbehövligt!

Nej nu ska jag fortsätta leta efter mina panties, plocka undan det värsta och värma en bit pizza från igår. Jag visste väl att det fanns en tanke bakom varför jag bara åt en tredjedel av pizzan igår! Baaaaaakismat!!!!:)

Puss puss

Partaj...

Detta händer hemma hos mig just nu....



Buzz med trevligt sällskap och god dricka...

Ses ute i vimmlet sen??

PUSS

Snaaaaaart

Kommer några av mina absoluta favvistjejer hit med sina karlar.

Sandra och Jesper kommer först och vi ska äta middag med dem. Linda & Calle kommer när vi ätit för dem hade annat först. Sen ska vi snacka skit, dricka sprit och jag kan gissa att det blir någon omgång Buzz också.

Jag är så tråkig så jag tänker bjuda på "köbemad" idag. Kunde inte bestämma mig för vad jag skulle laga och hann inte till affär. Men jag hoppas att Thaimat är okej för dem. Ska bli skönt att slippa stå framför spisen i denna hettan också!

Hade trevligt hos pappsen igår som vanligt men mer om det sen.

F kom precis hit för att hjälpa mig med lite grejer....det slutade med att han slängde av sig sina kläder och däckade på min säng i en mycket märklig ställning. Men sover han gott och det gör han tydligen så good for him. Funderar på om jag ska ta en bild på honom och lägga upp här bara för att ge igen för gårdagen!



Sötnosarna Linda & Sandra när vi var på bakken med jobb. Massa fler bilder kommer på den dagen/Kvällen!


Hopplösa karl...


Som kommer hem tidigare än det var tänkt...förstörde nästan överraskningen ju. Men det löste sig och han blev jätteglad! Mer info imorrn! Nu har vi precis ätit...eller vi har suttit kvar vid matbordet, druckit vin och snackat skit.

Nu ska vi promenixa bort till pappsen & co....där är fullt hus så blir nog hur trevligt som helst!=) Om vi överhuvudtaget kommer iväg....jag är klar och känner mig jättestressad men min jäkla karlslok vet precis hur han ska testa mina nerver. Kommer in här hela tiden och visar antingen rumpan eller snabeln bara för att jäklas. Vilken typ va!!! Kan vi gå nuuuuuuu älskling???!!! Jag lovar att ta hand om snabeln senare!



Midsommar kommer....nästan klar med inlägget men där är en jäääääklans massa bilder!!

Puss sålänge!

Nu jäklar....

Ska det bloggas!!

Om 1½-2 tim kommer F hem och tills dess ska jag hunnit med en jävlans massa. Städa, duscha & göra mig iordning, laga mat, förbereda en del "grejer" och en himlans massa annat.

Meeen jag ska banne mig klämma in lite bloggning också, så mycket som jag bara kan!

Tror jag börjar med midsommar....dröj lite bara så kommer det...=)

Medan jag bloggar passar jag på att trycka i mig några swippisar!*mums*





Happy Bitch


Är jag nu...hade ett prat med chefen om att jag ville ta ut semester redan från idag och det tyckte hon att jag var värd! Så nu är jag ledig ända till 4/8!!! Jag blev så glad att jag t.om glömde bort F:s läkarbesök. Men orka bry sig, tycker mest synd om stackarn! The boy is all mine!;D

Nu ska jag maila till lite kunder och meddela att jag går på sem from idag. Därefter blir det raka vägen hem och förbereda min surprise till min man. Lite senare ikväll blir det nog en visit antingen hemma hos pappa eller Linda.

Imorrn blir det partaj. Eller ska ha hem lite folk till migpå middag/fest, kanske dags att börja höra sig för vilka som är sugna. Linda, Calle, Sandra och Jesper är ju redan klara sen vi bestämde detta förra fredagen på vår after work. Men lite annat kuligt folk ska väl också kunna få plats!=)

Åhh det händer så mycket kul nu närmsta veckorna så jag blir helt till mig här!!

Men jaja...nu börjar semstern!!!!!!!


Angry bitch...

Idag är jag ingen happy girlfriend....  

F ska på läkarbesök eller rättare sagt träffa sin sköterska för att kolla sina värden osv.  

Saken är den att den här s.k sköterskan har gjort olämpliga närmanden på F när de träffades på ute en kväll. Hon sa t.om att han borde byta sköterska för att hon inte hade rena tankar om honom!!??

F berättade detta när vi inte träffats alls länge och jag sa åt honom att byta sköterska, inte enbart för att jag inte vill ha den kossan taffsandes på min karl utan framförallt för jag anser att det är fruktansvärt OETISKT!!

Vad skulle hennes chefer säga om att hon stöter på sina patienter??  

Iallafall har F "glömt" byta och nu har han fått en tid till henne idag. Om det inte vore för att han MÅSTE dit och få nya recept + papper på att han får ta in vätskor till Bulgarien så hade jag nog inte accepterat att han gått dit. Han hade då inte släppt iväg mig till någon läkare som uttryckt sitt intresse för mig och låtit honom lägga händerna på mig. Hell nooooo!!

Mellan kl.13 & 14 kommer jag inte vara rolig att ha och göra med och får jag höra minsta antydan till att hon försökt något kommer jag leta reda på hennes chefer...så det så!  

Mens på gång månne??=P  


Change of plans...


Men först om gårdagen...

F kom hem om för en snabbdusch och ombyte och därefter ringde han taxi, jag fick inte ens någon ledtråd om var vi skulle. På väg till taxin ringer mamma och undrar vart vi är på väg och när jag berättar att jag inte vet så blir hon den där frågvisa dryga mamman(på ett kärleksfullt sätt) som ställer 20 frågor trots hon vet att jag inte har svaren.

-Men vet du inte alls? Mams
-Nej! Jag
-Men ska ni ut och äta? Mams
-Jag vet ju inte. Jag
-Men har ni ätit redan då? Mams
-Nej! Jag
-Men då ska ni väl äta någonstans? Mams
-Jag vet inte, men hoppas för jag är vrålhungrig! Jag
-Har han inte ens gett någon ledtråd? Mams
-Nej! Jag
-Men något vet du väl, jag är ju supernyfiken! Mams
-Ja vad tror du jag är då? Men nu måste jag lägga på för taxin har kommit. Jag
-Kan jag inte få stanna kvar i luren så jag hör vad han säger till chauffören? Mams
-Haha jovisst, men var tyst då... Jag
-Vi vill till Pers Krog!(F till chaffisen)
-Men åhh vad mysigt, där är så trevligt! Mams
-Ska ni äta fondue, den är såå god!! Mams
-Men mamma hur ska jag kunna veta det, jag fick ju precis reda på vart vi ska! Jag

Sen fortsatte hon pladdra på om hur hon och min styvfar brukade gå dit när dem började dejta och fortfarande går dit ibland när dem känner för att vara nostalgiska.

Vi hade iallafall en jättemysig kväll och specialfonduen var underbar!!(Fläskfilé, Oxfilé, Kycklingfilé och champinjoner med 10 olika såser och pommes) I övrigt bjöd kvällen på mkt prat om framtiden!=)

Så tack än en gång för en underbart trevlig och romantisk kväll älskling!





Angående rubriken så hade jag som sagt en surprise till F idag/ikväll, men på väg hem efter att ha hämtat bilen så ringer F och berättar att gänget ska till Lilla Torg och dricka lite öl/vin ikväll och de ville ha med oss. Föga anande om mina planer nappade förstås F direkt så Lilla Torg fick det bli istället. Jag borde nog sluta planera för inget blir änså någonsin enligt planerna längre. Men hursomhelst lär vi säkert få en riktigt trevlig kväll!=)

Ha en härlig torsdagkväll kära ni!

Puss & Kram

Surprise...

Har en liten surprise till min älskling...har redan gett honom lite ledtrådar men han är ändå föga anande om vad det rör sig om. Ledtrådarna är Kärlek & arbete och det sa honom inte så mycket.=)

Skulle gärna skriva vad överraskningen är men då det finns en liten liten chans att han läser här från jobb så kan jag tyvärr inte chansa....ni får veta ikväll istället!=)

Nu ska jag fixa allt!

Tadaaa!!

Loving Life

Gårdagen var helt underbar!

Tack älskling för en oförglömlig kväll!


Älskar dig tokmycket!!!!!



Bilder kommer sen!

Idag är det den 1/7...

Eller egentligen är det givetvis den 2/7 men härhemma är det den 1/7.

Varför kan man ju då undra...jo därför att gårdagen var en katastrof minst sagt och vi fick inte firat vår dag alls. F blev jättedålig så dålig att det var nära att ringa 112 ett par ggr men denna gången klarade det sig!(Diabetes)

Usch inge kul alls att se den man älskar vara så dålig. Ringde hans föräldrar mitt i natten för att fösäkra mig om hur jag skulle göra och dem blev lika oroliga dem. F ville bara sova men det fick han ju inte så jag fick tvinga honom att vara vaken. Jag vet ju hur jag ska göra om han blir dålig och ligger antingen för högt eller lågt, men igår låg han högt men var ändå låg pga rekyl så jag visste inte vad jag skulle ta mig till.

Idag mår han iallafall bra men det var en låååång natt och ingen sömn för mig som låg och lyssnade så han andades. Imorse blev jag lite sen till jobb för jag tvingade upp honom och ta ett test för att försäkra mig om att jag vågade lämna honom ensam och han låg lite för lågt även om han kände sig som vanligt igen så fick i honom lite fil och flingor innan han fick lägga sig igen. Nu är det slutslarvat med oregelbundna mat-tider, om jag så ska behöva göra frukost/lunch/middag/mellanmål till honom varje dag så ska han skärpa sig med maten!

Men just nu vill jag bara glömma gårdagen och se fram emot en riktig kväll med min älskling. Han ringde mig innan och sa att jag skulle vara färdig för att bli hämtad och ha ngt fint på mig när han kommer hem så sagt och gjort. Nu ska jag fixa det sista innan han kommer och kidnappar mig!=)



En kväll i kärlekens tecken...


Är precis vad det blir härhemma idag.

Jag och min älskling har "överlevt" ytterliggare en månad tillsammans. Tyvärr måste jag lägga till överlevt för det har varit en del tuffa stunder denna månaden som inte någon av oss varit orsak till men som tyvärr påverkat oss ändå. Men det har samtidigt varit den absolut bästa månaden för vår kärlek har verkligen vuxit sig jättestark och vi är tokkära!=)

Hursomhelst så ringde F när jag var på väg "hem" för att gratta mig! Haha vet inte om han syftade på "Grattis för att du fått spendera ytterliggare en månad med mig" eller "Grattis att du stått ut med mig ännu en månad". Men känner jag honom rätt var det nog det förstnämnda!;)

Iallafall så tyckte han att vi skulle gå ut och äta ikväll för att fira oss och det var ingen dum idé alls!=)

Tyvärr betyder det att jag inte hinner blogga så mkt som jag hoppats på ikväll, men vi blir nog inte senare än att jag hinner med en del iallafall. Är ju supersugen på att blogga och dela med mig av allt som hänt på senaste!!

Nej nu måste jag klä på mig för nu är han snart hemma...eller så låter jag bli, kanske lika bra!;D


Sötnötter...

Är vad ni är hela bunten som fortsätter komma in här dagligen trots att tråkiga jag inte uppdaterat på länge. Har varit jättedålig på att blogga på senaste då det dels hänt mycket, good, bad and great men också för att lusten att blogga inte infunnit sig.=/

Men jag ska ta tag i mig själv och dra ut tummen ur röva innan min mobil/dator svämmar över med bilder som jag tagit till bloggen och jag glömt vad jag gjorde då bilderna togs!

Vet ni...om 14 dagar åker vi!!!!!*längtar*


RSS 2.0