Sjuker

Jag har som sagt gått och blivit sjuk, lyckades ändå slutligen ta mig upp ur sängen och till jobb. Älsklingen körde mig vilket var bra för annars hade jag aldrig orkat ta mig till jobb. Blev lite sen men mådde så dåligt imorse att det var en omöjlighet att gå upp. Snorig, halsont, feber, tung i huvudet, allergi är ingen rolig kombo. Men har nog inte feber längre och känner mig sååå mkt piggare, har bestämt att detta ska blåsa över fort!*envis*

Igår var vi på Bakken och trots att jag mådde kasst bet jag ihop, följde med och hade så sjukt skoj!! Jag vann 5-kampen...jag som ALDRIG vinner något fick en jättestor nalle!=) Sen åt vi, drack, åkte karuseller och skrattade en massa. Marie, Sandra, Ylva och jag tog en himla massa bilder och jag filmade en del också så bilder kommer sen i massor! Har hittills bara fått Maries bilder så inväntar Sandras också!=)

Nu ska jag äta Ugnsbakad falukorv i ostsås med gratinerad potatismos som F tillagat till mig!=) Linda & Sandra är iväg och köper milkshake till mig och det ska bli såååå gott!

Idag är Cecilias sista dag här så det är lite känslosamt idag!=/

Onani-tävling

Är det i Köpenhamn på lördag för alla tävlingssugna eller för er som helt enkelt gillar att onanera offentligt. Ni kan läsa mer om tävlingen här!

Idag mår jag inge vidare, har åkt på en riktig förkylning som även dragit igång min pollenallergi. Är nog dags för en ny spruta i rumpan!

Typiskt att jag ska må så kasst idag när vi ska ut på galej med jobbet!=/ Hoppas jag mår lite bättre sen, är ju bara någon timme kvar nu tills vi ska iväg. Jag ska banne mig åka karuseller, dricka öl och spela 5-kamp så det så!



Rollercoaster-Time

Efter jobbet fick jag skjuts hem till föräldrarna av sötaste Linda. Satt och mös vid poolen, dessvärre för blåsigt att bada. Sen hämtade min styvfar Thaimat till oss.*mums* Efter maten sällskapade mams, systern och Lufsen mig en bit hem.

Hemma har jag bara slappat, duschat, betalat räkningar, lagt in bilder i dator/facebook osv.

F har varit ute och kört bil och snackat skit med grabbarna. Han hade fått testa en kompis bil som han kört i 250 km/tim med så han var helt lyrisk. Ja jag säger då det...

Nu är han strax här och vi ska hem och måla....känns som en sen kväll. Imorgon är det till Bakken med jobbet. Såååå kul jag har aldrig varit där. Jag ska åka karuseller...inte gjort det heller på evigheter!=)



Ha ett trevligt slut på kvällen!

What a wonderful day!

Idag är jag på världens bästa humör! Känner mig sådär härligt sprudlande glad och bara ler hela tiden.

Varför? Ingen speciell anledning egentligen, känner mig bara allmänt glad och lycklig!=)

Sen fick jag en trevlig start på dagen också som nog gjorde sitt. Försov mig litegrand imorse men F vaknade till precis när jag gick upp ur sängen och erbjöd sig att köra mig. Det är så underbart att gå upp samtidigt om morgnarna och börja dagen tillsammans. Att sitta och pussas en stund i bilen är inte dumt det heller!;D

What can I say.....I´m in love!



Kort-Tjuv

Igår när jag stod i en kassa och skulle betala vägrade maskinen acceptera mitt kort, jättetrevligt verkligen. Inte mycket att välja på än att låta varorna vara kvar medan jag hämtade ut kontanter i bankomaten istället. Så jag promenarade hela vägen till automaten bara för att bli bestulen på mitt kort....den jäkla maskinen behöll mitt kort!!!

Så det var en inte så glad Alexandra som kröp ner i solariet.=/ Ingen paketuthämtning blev det iheller!

Men kvällen blev bättre, F föreslog att vi skulle hopp över målandet och gå på bio istället och det blev det. Tog oss varsin falafel med fetost och massa sallad på väg till bion. Vi såg Indiana Jones 4 och den var helt okej. Lite för tramsig emellanåt för min smak men okej ändå.



Bajsspray i halsen


Jag begriper mig inte på vissa människor....visst kan man göra tvåan på sin arbetsplats om man nu vill det. Men måste man spraya 29 ggr med den förbannade bajssprayen??


Det är så vidrigt när man känner smaken av skitsprayen i halsen och känslan av att man ska kvävas infinner sig!

Hursomhelst nu ska jag bege mig till bussen. Först blir det en sväng på solarieholmarna och därefter ska det hämtas ut paket på posten, mina klänningar antagligen!=) Så vem vet Felicia, kanske blir det klänning på lör ändå!;)

Puss på er sålänge!

Bodypainting...

Ägnade jag mig åt av misstag igår....

F hämtade mig igår kväll och vi åkte hem till honom och lagade en smarrig middag tillsammans. Efter maten tittade vi på Hitch som vi redan sett båda och mös en massa.

När klockan var 00:00 och det borde vara läggdags fick vi för oss att måla i hans sovrum som han börjat måla under dagen. När klockan var 01:30 upptäcker F att jag lyckats stryka ändan mot väggen så mina jeans var helt vit/beigea på rumpan. F lyckades skrubba bort det med en diskborste och trasa när jag fortfarande hade byxorna på!!(??) Begriper inte varför vi inte tog av dem först men men. Vi insåg iallafall att det var dags för sängen innan fler olyckor inträffade! Ikväll när F slutat jobba är det på målandet igen och därefter är mitt sovrum näst på tur!=)


Suveräään

Är ett bra ord för att beskriva min helg!=)

Fredagen spenderade vi hemma hos F. Lagade middag och fixade iordning efter renoveringen.  Middagen blev superb och vinet(Masi-04) ännu bättre. Efter en som vanligt sen middag gled vi runt på nätet ett litet tag och F "krigade" med ett av mina ex på Facebook. Vad ska man säga....boys will be boys...men lika bra att låta dem hållas. Sen spelade vi ett par omgångar Tekken 5 innan sängen ropade.

Lördagen släppte F av mig hemma på väg till jobbet och jag städade, tvättade och pysslade. Efter jobb kom F hit och vi var hemma hos mig ett tag. Hem till F och spelade hans nya Grand Theft Auto IV en stund innan vi mötte upp Magda och Johan för middag på Bakfickan. Träffade min lillebror på vägen, han blev jätteglad förstås!=) När vi ätit och druckit oss mätta gick vi hem till Magda och kollade det sista av Eurovision. Direkt efter gick vi hem och F spelade en stund innan sängen.

Söndagen släppte F mig på mobilia och jag shoppade till mamsen. Sen hem en kort sväng innan jag cyklade hem till föräldrarna där vi låg vid poolen hela dagen och gottade oss. Årets första dopp blev det också för mig minsann och trots 22c i vattnet och lite blåsigt var det riktigt härligt!=) Satt vid poolen och drack öl och snackade skit med styvfar, mams och lillasyster.
     

     

När F slutat kom han också dit och vi fortsatte mysa i solen innan middagen. Drack öl/vin, åt snacks, pratade skit. Lekte och busade med lufsen och givetvis bjöds det på en heeeel del pinsamheter om Alexandra vilket F sög i sig med ett stort leende. Jaja som vanligt är jag inte rädd för att bjuda på mig själv.;D Middagen bestod av grillad flintastek, Svensk nypotatis, gorgonzolasås, sallad. Helt underbart gott och jösses som vi åt! Efter maten gick vi in i värmen och tittade på Formel 1:en som vi spelat in och åt mammas rabarberpaj. Sen cyklade vi hem till F framåt 00:00.

     
Världens underbaraste bustroll till hund!=)

  
Sitter och myser i solen allihopa

  
Grillning och massa kel och bus med hund

   
Närbilder på mig och mina favoriter....


Det absolut finaste jag har...min lilla ängel & jag!

Nu måste jag rusa....imorrn eller ikväll redan kommer det videos också!=)

Pusss pusss

Uäääähhh



Need I say more??

Idag har varit ett riktigt praktexemplar på en måndag. Sovit riiiiktigt dåligt inatt. Det regnar så mkt att jag var helt dyngsur när man kom till jobbet imorse. Torkade inte förrän framåt eftermiddagen. Trött, seg, huvudvärk. Allmänt en kass dag på jobbet där inget gick som jag ville. Det enda positiva var att jag fick umgås med F en stund på lunchen.

Men men imorgon är det tisdag och den kan bara inte bli värre! Kvällen är förstås inte slut än, men hoppas F snart kommer och hämtar upp mig så man kan göra kvällen lite trevligare än dagen varit!

Kärlek

En riktig toppenhelg har jag haft!=)

Skriver mer om den senare och det kommer även bilder och kanske en video ell.två.

Men nu ska jag iväg. F ringde innan och frågade om jag var hungrig, jag glömde ta med lunch idag. Så han tyckte att han skulle kidnappa mig och bjuda ut mig på lunch för han ville inte att jag skulle vara ute i regnet. Vilken goding, köra hela vägen hit på sin enda lediga dag på länge när jag bara har en halvtimmes lunch!=)

That´s love my friends!

Home sweeeet home


Då var man äntligen hemma!

Blev så mycket att bära efter min shoppingrunda att jag fick ta taxi alla 200 meterna från Mobilia hem till mig. Men det var så tungt att jag hade aldrig fixat det annars....

Tänkte sätta mig på balkongen en stund strax och ta en kall öl innan F kommer och hämtar mig för det har jag banne mig förtjänat! Om jag hinner ska jag skriva ett inlägg sen om hur jag och F träffades....kanske en bild också. Men först måste jag fundera på hur sanningsenligt jag vill skriva...vissa detaljer kan man väl ändå behålla för sig själv? Eller vad säger ni?;)


The Weekend...

Ja då var det ju som sagt helg och hur ser planerna ut?

Hela helgen var uppbokad då F skulle vara ledig. Vi skulle ut och shoppa kläder, måla våra sovrum, åka till Tyskland, bort på middag, promenera i skogen, sola, kolla Formel 1 osv osv. Men så visade det sig att vi tittat fel och det är nästa helg han är ledig så det var bara till att ändra allt.

Idag(Fredag) ska jag handla hem middag och vino efter jobbet. Därefter tänkte jag pyssla lite hemma, klicka hem lite kläder och annat skoj. Sen hämtar F mig när han slutar och vi ska hem till honom. Förhoppningen är att det bara blir vi två med god mat, vin och spel och mys ikväll men man vet aldrig vem som hör av sig.

Lördag: F jobbar, jag ska vara hemma och tvätta/städa/kolla Formel 1 kval under förmiddagen. Fint väder blir det en sväng hem till föräldrarna för solning/dopp i poolen. Sen på kvällen blir det väl partaj som vanligt. Om inte ska vi ut och äta på något trevligt ställe och sen kolla Eurovision.

Söndag: F jobbar, tänkte spendera morsdag med familjen i trädgården och ha sällskap av min styvfar under Monacos Formel1 Grand Prix. Sen kommer F dit efter jobbet och vi ska grilla och umgås med min familj under kvällen.

För att inte bloggandet ska utebli i helgen tänkte jag ta med mig min dator hem till F. Så denna helgen slipper ni mig inte!;)

Nu ska jag äta lunch!

Puss puss

Härliga Fredag...

Jag bara ääälskar fredagar!!


Helt klart bästa dagen på hela veckan. Även om man haft en riktigt tuff och krävande arbetsvecka får jag alltid ny energi på fredagarna!:) Sen gör förstås allt kaffe jag redan druckit idag sitt.


Igår kom F och hämtade mig på lunchen, det var riktigt gulligt av honom att komma hela vägen hit när jag endast har en halvtimmes lunch. Men vi fick en stund tillsammans iallafall!:) Blev att vi fick luncha på Pastakungen, satt ute och mös i solen. Jag med kycklingsallad och F med pasta.


Efter jobbet hann jag inte med så mkt mer än att sola en sväng innan F kom och hämtade mig. På hemvägen handlade vi med oss sushi som vi avnjöt medan vi tittade på Semifinalen av Eurovision Song Contest. Bidragen var väl inge vidare överlag bortsett från ngra enstaka, men F uppskattade de lättklädda tjejerna. Speciellt Ukraina, vilken body!*puh*


By the way...när man köper sushi som ska innehålla avokado så ska den banne mig innehålla avokado!!

Nu ska jag göra mina kollegor sällskap...idag är det fredag och då bjuds det på frukost!=)

Hörs sen!


Trosmysteriet...


På mitt arbete kan banne mig precis VAD som helst hända....

Idag vid lunch upptäckte några kollegor att det låg ett par trosor mitt på golvet.

Efter att den värsta skrattattacken lagt sig började vi diskutera saken...

-Jaha, jag är visst inte den enda som kört bortamatch inatt.(Jag)

-Vems kan det vara?(Maria)

Vi stod och gissade en stund men kom inte fram till vem de kunde tillhöra.

-De ser lite stora ut så är nog någon med lite större rumpa.(Sandra)

-Det kanske är xxxx?(Jag)

-Neeej varför skulle hon gå med trosor på sig?(Sandra)

-Ja det hoppas jag förstås att ni alla gör!(Jag)

Sen skrattade vi halvt ihjäl oss tills vi kom på att vi skulle få kundbesök strax. Ingen ville ta i trosorna så Maria fick svepa in dem under mattan med foten.

Sten kom in och frågade om han missat något eftersom vi alla hade så roligt så Maria lyfte lite käckt på mattan så trosorna blottades.

-Nej men vad sysslar ni med härinne egentligen?(Sten)
Därefter vände han lika snabbt igen och gick ut röd om kinderna och vi skrattade ännu mer.

Därefter kom xxxx in och frågade vad vi hade för oss och Maria lyfte återigen på mattan.

-Ojsan de där är ju mina!(xxxx, som för övrigt är 60+)

Alla började asgarva så vi nästan låg på golvet i en hög.

-Men nu måste jag få förklara mig, det är inte så illa som det ser ut.(xxxx)

Stackarn fick svårt att få fram förklaringen eftersom vi alla, inklusive hon själv inte kunde sluta skratta.

Nåväl, var man inte där är det svårt att förstå hur kul det var!=)


Vroom vroooom

Så lät det ungefär när vi var ute och körde igår.

F, Anna och Peter kom och "kidnappade" mig vid 21:00. Vi skulle ut och "leka" med bilarna hette det och de var bara tvugna att ha med mig för F behövde ju också ha en "snygg" tjej vid sin sida. Så det var min plikt som flickvän att ställa upp.

Vi var ute och körde en timme och grabbarna gasade på som attan. Sen bjöds det på en hel del sladdningar. Ja vad ska man säga boys will be boys oavsett om de är 20 eller 30+! Det var många poliser ute men killarna hade bra koll. I stan var vi verkligen i blickfånget, kanske inte så konstigt när det kommer 2 st uppseendeväckande BMW körandes som lät som de hade hål i avgasrören.

  
Givetvis körde vi inte snabbt i stan vill jag tillägga utan på ett industriområde!

Efter körningen blev det McDonalds där alla åt utom jag som bara tog en Cola Light. När vi kom hem slingrade vi ihop oss i varandras armar på soffan och tittade på Rattatouille, söt film!:)


Shopping


Eftersom jag av flera anledningar inte är på det bästa humöret just nu tänkte jag fortsätta blogga så jag har annat att tänka på än det jag inte vill tänka på just nu....

Häromdagen klickade jag hem lite nya kläder...mestadels klänningar. Fann tyvärr inte bilder på allt eftersom flera saker var nyheter och tydligen lyckades ta slut på direkten. Men här är lite av det jag beställt iallafall....

   
 

 
Sen beställde jag en vit klänning till midsommar, flera linnen osv...

Imorgon tänkte jag klicka hem lite fler klänningar då jag hittills bara hittat klänningar jag gillat på nätet.

Fisit i duschen...



Ja det skulle man kunna tro att någon gjort hemma hos mig!

Här har man tränat som ett djur och skuttar glatt in i duschen och vad möts man av??

Först inget vatten alls.....sen bara lite småfjutt och inte ens varmt och dessutom lukta det tångfis i badrummet! Jättekul, kan dem inte iallafall förvarna när dem ska mecka med vattnet i huset??

Jaja tur man ska hem till F sen så man kan duscha där!

The game is on baby...




Som jag nämnde igår har jag & F gjort en deal och jag tänkte skriva vad den handlar om då flera av er varit nyfikna. Sen jag och F träffades har vi levt väldigt gott, ätit gott och druckit gott mest hela tiden vilket satt sina spår.

Så därför gjorde vi en deal som innebär att till midsommar ska han ha blivit av med sin mage och jag ska ha loosat 8 kilo(!!!).  Jag trodde jag lagt på mig sisådär 3-5 kilo sen vi träffades så trodde inte det skulle vara ngt problem på 5 veckor om jag verkligen ger järnet. Men sååå igår när jag vägde mig för första gången på länge visade det sig att jag inte alls gått upp som jag trodde vilket givetvis var trevligt men samtidigt blir de 8 kilona genast ett tufft mål!*puh*

Hursomhelst, en deal är en deal och jag ska göra mitt bästa för att klara det. Den som klarar sitt mål ska göra ngt för den andra...vad är inte bestämt än....mitt förslag var att bjuda ut den andra på middag men F tyckte vi skulle sätta ngt större så det är inte bestämt än vad belöningen blir.

Även om mitt mål är betydligt tuffare än F:s lilla mage så känns det som att jag är på betydligt bättre spår än honom. Jag har tränat 1-2 tim varje dag, ätit nyttigt och bara druckit vatten medan han ätit som vanligt, t.om en massa glass igår och inte börjat ngn träning. Som sagt ser det ljust ut för mig just nu!;)

Så nu.....träningsdags!

Puss på er!

Drömmar...


Igår hämtade F mig efter jobbet i vanlig ordning och vi åkte hem till honom. Direkt efter middagen hamnade vi i en hög på soffan och kollade på film. F var helt slut efter en lång arbetsdag och jag hade träningsvärk i hela kroppen. Vi kollade på Jumper först som får ok betyg och därefter Alien vs Predator Requiem(?) som tyvärr strejkade så vi missade slutet.

Inatt hade jag en hemsk och verklig dröm. Drömde att jag var gravid i 4-5 månaden. Eftersom jag inte känt ngra rörelser under ett par dagar hade jag en stark intution som sa mig att något var fel. Men när jag besökte sjukhuset tog de mig ej på allvar utan bara klämde lite på mig och sa att det säkert bara var inbillning. Dagarna gick och jag mådde sämre och sämre och oroade mig mer och mer. Slutligen fick jag tag på min egen läkare som varit bortrest och han blev vansinnig att de ej tagit mig på allvar och jag kallades genast in. Mycket riktigt, något hade gått fel och de fann inga hjärtljud.

Det var så fruktansvärt verkligt och hemskt att jag blev sååå glad när jag vaknade med tårar i ögonen runt 04.15 och insåg att det bara var en dröm. Kröp tätt intill F som genast lade armen om mig nästan som han kände att jag behövde tröst.

Drömmar kan verkligen påverka en....

Nya tider...


Jag och F har gjort en deal så nu är det tuffa tider som gäller...

I´m gonna win this!!=D

Misshandel...

av pojkvän ägnade jag mig åt under gårdagen.

Eller nej egentligen var det inte alls mitt fel utan bara F som var rejält klumpig.

Först ska han ta upp några penslar som låg på golvet och reser sig därefter upp i en jäkla fart rakt in i kanten på en köksskåpsdörr som stod öppen. Jo det var jag som öppnat den men han såg ju när jag gjorde det så inte mitt fel! En jäkla smäll blev det iallafall. Trodde först han fått ett stort hål i huvudet men blir nog bara en rejäl bula.

Sen när vi renbäddade sängen råkade jag svepa till honom rakt över kinden när jag bytte påslakan. Jo jag kunde ju sett mig för men vad skulle han ställa sig så nära mig när jag bäddade för?

Jag känner mig iallafall inte alls skyldig...det var han som var klumpig, inte sant??



Hmm...förlåt igen älskling!!

Jippiee!!

Det är måndag igen!

*ironi*





Söndagen spenderades till största delen på soffan. Var så trött och seg att jag inte orkade ta mig för något. Blev Gossip Girl och Lost för hela slanten och en liten tupplur. När F kom hem hade han med sig sin jobbedator och visade mig deras köksritningsprogram...helt otroligt att se. Förstår att han trivs så bra på sitt nya jobb, hade också kunnat tänka mig att jobba med det. Han visade mig också vilket kök han vill att "vi" ska ha nu när han ska renovera köket och det var klart det snyggaste!

Efter ett tag åkte vi hem till F, handlade med oss Thai och mös på soffan med ett par filmer. Sen förflyttade vi oss till sängen och fortsatte mysandet.

Glädje...


Igår innan gästerna kom var jag & F en sväng hos mina föräldrar. F var lite nervös eftersom han inte träffat min mamma, styvfar, äldsta syster ännu men det gick riktigt bra. Var underbart att få kramas med familjen igen var så många veckor sedan jag träffade dem sist.

Men det bästa av allt var när Lufsen kom ut och fick syn på mig.....han kom som han vore skjuten ur en kanon och var helt till sig den "lilla" tokstollen. Han hoppades, slickade, vevade på svansen och hade sig men mest satt han bara tryckt tätt intill mig och mös när jag kliade honom. Han pressade sig så hårt intill mig så jag höll på att välta omkull...nästan som han var rädd att jag skulle gå igen.

Ja det märktes tydligt att han saknat mig och att han hade det lika toppen som jag när det bara var han och jag i det stora huset under två veckor.


Sovrumsplaner...


Sitter här och funderar över vad jag ska göra med mitt sovrum...

Hela lägenheten ska renoveras men först vill jag börja med sovrummet för där är minst att göra. Tapersering ell. målning, nån tavlor och nya gardiner så är det mer eller mindre klart. Men jag vet inte vad jag vill ha för färger eller om jag vill måla eller tapersera, ha fonvägg eller inte osv osv...

Såhär tråkigt ser det iallafall ut idag...

     

I mitt förra hem(huset) hade jag fondvägg, fondväggen var jag inte helt nöjd med och dörrarna/tavlorna skulle bytas ut men den andra färgen gillade jag och den passade faan så mkt bättre till möblerna än mina nu iskallblåa väggar...

     

Får nog ge oss ut till helgen när F är ledig och leta färg och inspiration....

Nu tillbaks till soffan för senaste avsnittet av Lost.


Vart tog den lilla chilinöten vägen....

Då vart man uppe på benen igen....skickade iväg en trött karl till jobbet för 20 minuter sedan. Han var inte alls sugen på att gå till jobbet utan hade heeelt annat i tankarna men jag lyckades få iväg honom tillslut!=)

Vi hade riktigt trevligt härhemma igår. Alla uppskattade min mat och tyckte det var jättegott så det var kul. Det blev ingen utgång igår, Mike och Felicia blev trötta och åkte hem...hoppas du inte är för öm idag babe!;)

   

Annars satt vi mest bara och snackade skit under kvällen. Mest prat i snuskets tecken och som vanligt var det jag och Felicia som stod för det mesta snacket. Killarna satt mest och skrattade och tittade lite konstigt på oss men det bjuder vi på. Ska man umgås med oss fungerar det inte att vara pryd!

        

Mina bröst förvandlades till en basketkorg....eller papperskorg...kalla det vad ni vill. Felicia och F satt och kastade ner saker i min uringning. Felicia kastade en drös jordnötsringar och F kastade isbitar. Vi tog t.om bild på dem jäkla jordnötsringarna där dem låg men jag HOPPAS Felicia raderat bilden!!! What can I say....you just gotta love them! F & Felicia alltså...inte brösten eller jordnötsringarna...

   

När Felicia och Mike åkt hem spelade jag, André och F Buzz en stund. Men det tog inte många minuter förrän grabbarna en efter en föll i sömn med kontrollerna i handen så jag fick spela ensam en stund. Jag vann överlägset, men det hade jag gjort även om dem varit vakna och spelat också!=)

  


Jag lovade André att inte lägga in bilderna på Facebook....well det har jag inte gjort heller. Jag bara delar med mig till er av dem....men det man inte vet har man inget ont av eller vad säger ni!;D

Som ni hör så hade vi en galen men jäkligt kul kväll med mycket skratt!

Nu ska jag äta något...detta tog fan en timme att knåpa ihop...jösses!

PUSS


Sorry

För den dåliga uppdateringen idag...

Dagen bara försvann och ikväll har jag haft huset fullt av André, Felicia, Mike och F. Vi har ätit middag, snackat skit, druckit osv.

Vi spelar Buzz nu och funderar på om vi ska ut eller inte....

Bloggar imorrn då jag inte är helt vid mina sinnes just nu!=)

Pusss

Supermysigt


Hade jag det igår med min Flisan.

Först mötte jag upp henne, Mike & barnen på O´Learys eftersom Lilla Torg var helt knögfullt. 2 timmars väntetid för att få ett bord....nej tack! Men O´Learys blev också bra. Jag åt bara en liten sallad, eller en halv som dem kallade den för jag var inte så hungrig. Efter att ha snackat skit en stund begav vi oss hem till dem för barnen började bli lite rastlösa och nanniga.

     
Mat i alla dess former       Mina 3 prinsessor             Min sallad


Snackade med Mike medan Felicia la barnen och sen tog vi taxi upp till Lilla Torg och mötte upp F & hela gänget. Eftersom det var så fullt gick Felicia, jag & F vidare till Koi och satte oss och efter en timme droppade de andra också in en efter en. Hade en riktigt trevlig kväll. Träffade Mariis bror och en fd arbetskollega som jag inte träffat på 8 år...det var riktigt kul så nu ska vi ta en fika ngn dag!=)

     

Tyvärr glömde jag ta bilder...så jag får väl bjuda på den förjävliga bilden på mig ändå

Vid 01:00 körde vi hem Felicia och Jonas och sen hoppade vi direkt i säng....

Ikväll blir det nog partaj på riktigt....Felicia och Mike är barnlediga så något kul får vi hitta på! Felicia & F bestämde visst att vi skulle skaka rumpa på Etagé inatt men vi får väl se hur det blir med det. Men något blir det!=)

Adios...

Nu drar jag till Lilla Torg för att möta upp min Felicia, Mike och sessorna!



Ha nu en riktigt trevlig kväll och sakna inte vårt bloggande föör mycket!;)

Puzzz

Thank God It´s Friday


Behöver verkligen lite helg nu känner jag....fy farao vilken dag!*puh*

Idag efter jobb ska jag åka direkt och hälsa på min favorit på hennes jobb. Det var nästan evigheter sedan sist vi träffades så ska bli så lovely.=) Vi vet inte vad vi ska hitta på ännu men vi kommer säkert på något bra. Vi har sällan tråkigt i varandras sällskap!;D

Ikväll känner jag nog för att sitta och mysa på ngt trevligt ställe, kanske äta ngt gott och en massa tjejsnack. Får se om någon är up for that.  F ska ev. ha grabbkväll med André och det passar mig utmärkt då jag känner mig i behov av lite kvinnligt sällskap idag.=)

Imorrn är det tvättdag...wohoo...hoppas på fint väder så jag kan lata mig vid poolen hos mamsen. När F slutat jobba ska vi ut en långrunda i skogen, ev. kidnappar vi med oss Lufsen. Sen på kvällen vet jag icke än. En kollega har fyllt 25 år och ska ha öppet hus/fest, blir kanske en runda där we´ll see.

Ha en trevlig fredag!

Skit också....


Stressade hem men inga bussjäklar ville parera. När jag äntligen är hemma tar jag en supersnabb dusch och kastar på mig kläder bara för att upptäcka att klockan är 18:30!! Hade jag slängt mig rakt in i en taxi direkt hade jag varit framme tidigast 18:45 och invigningen är till 19:00. Jomenvisst det kändes ju meningsfullt, inte går det att få tag på F heller, hade jag bara vetat att de slutar direkt sen hade det varit lugnt om jag så varit där 18:55 för då hade vi åkt tillsammans sen. Men tänk så ska dem vara kvar och städa osv....skulle jag då bara dit och vända 10 min och sen ta mig hem på ngt sätt direkt igen...

Gaaaahh detta känns riktigt piss....F lär bli riktigt besviken på mig nu att jag inte kom. Har iofs messat honom men han kan ju inte svara. Här har jag stressat som en galning, kollat runt med alla om dem vill med eller kan köra mig hem eller dit. Sen slutar det med att jag sitter här färdig och inte kommer iväg.....

Skit också....

Smyg-Premiär

Är det idag på F:s nya jobb för speciellt inbjudna....

Svenska Kocklandslaget kommer dit, vinprovning, premiärpriser osv...

F vill givetvis att jag kommer dit men jag vet inte hur jag ska göra. Klart jag vill dit, är ju jättenyfiken och vill ju vara där på hans/deras "stora" dag. Men för det första är det mellan 15-19 och jag slutar 16:30 och ska komma på ett sätt att ta mig dit också. Hur kul är det sen att irra runt ensam på 1700 kvm bland en massa folk och inte känna en enda själ. F lär ju inte ha möjlighet att stå och hålla mig sällskap precis...

"-Men du får ju gärna ta med dig en kompis"

Jo men alla jobbar ju! Meeeen vänta nu....skulle kanske ta med sig mamma...men det är kanske lite taskigt mot F, han är ju redan nervös och förväntansfull inför öppningen så kanske inte läge att träffa svärmor för första gången!;)

Ahh får se hur jag gör...

Idag är ingen vanlig dag...

För det är älsklingens födelsedag....hurra hurra HURRA!!



Imorse fick F alltså frukost på sängen...det slutade väl sådär! Jag bar in brickan och ställde undan den först medan jag väckte honom. Hade jag ställt den på sängen hade den väl farit iväg som en raket medan jag försökte få liv i honom. Hursomhelst när jag äntligen fått honom att nästan vakna bar jag bort brickan till sängen, detta såg ju inte han så när han skulle slänga armen om mig så slog han iväg juicen över hela brickan istället och allt blev blött. Jaja tanken var ju god iallafall....nejdå det var bara smörgåsarna som blev förstörda men jag gjorde nya. Han blev iallafall jätteglad!=)



Nu väntar jag på att han ska sluta jobba så vi kan bestämma om det blir middag ute eller hemma ikväll. Sen ska han få sin present också....hoppas han blir glad men det borde han faaan bli.;)

Puss på er!

Nails of the month


Jaha såhär blev alltså naglarna denna gången...




*Petar i ögat*


Sådetså

Sleepy-Head

Jösses vad trött jag är idag! Imorse kom jag knappt upp utan fick snooza ett par omgångar. Jag skulle ju dessutom upp tidigare för att fixa frukost på sängen för min birthday boy. Slutligen fick jag tvinga mig upp och det har nog aldrig varit så jobbigt att göra våfflor!=/  



Ikväll kommer bilder på mina naglar och lite annat. Hann inte igår för jag var runt överallt och jagade present åt F och en kollega, sen var det solning och matshopping. På kvällen var F här så då blev det inget bloggande.  

Ikväll är det tänkt att jag ska bjuda ut F på middag i stan, men har inte bokat något då det hänger på huruvida han orkar ikväll samt när han slutar jobba. De har ju fullt upp just nu inför smyg-invigningen imorgon. Men annars blir det att vi tar det i helgen så lagar jag något gott hemma ikväll istället.

Hörs sen!

PUSS

Hjäääääälp!!!


F fyller år imorgon och jag har ingen aning om vad jag ska ge honom!

Vad köper man i present åt någon man träffat i 3 månader??

Funderar på att klä in mig i en sådan här från www.coolstuff.se kunde vara lite kul!;)



Men får nog köpa något annat också även om jag borde räcka mer än väl!;)

Tar mer än GÄRNA emot tips!!

*suck*


Nail-Time

Nu ska jag bege mig till Trelleborg för att fixa naglarna....var 4 veckor sedan senast så verkligen hög tid. Ser inte särskilt snygga ut längre. Nu är bara frågan vad jag ska hitta på denna gång. Bara vanliga franska eller ngt skojigare?



Tufft beslut men det är jag som måste fatta det....;)

By the way, fick precis ett besked som gjorde mig sååååå happy!=)

Pöss

Ångest...


Ja det kan man minst sagt säga att någon hade igår och det med all rätt.

Så det var en skamsen F som ringde och frågade om han fick komma förbi och titta på Formel 1 med mig. Efter Formel 1:en bjöd F mig på middag som ursäkt för gårdagen och vi satte oss på en uteservering och njöt av maten och det underbara vädret!=)








Därefter passade jag på att somna i solen på balkongen en stund medan F var iväg en sväng. När han hämtat upp mig körde vi hem till honom och kollade på film och mös resten av kvällen.=)

Såg en riktigt bra film, Old School med Will Ferrel, Luke Wilson, Vince Vaughn mfl. Helt galet rolig, som vi låg och skrattade!

Nu är det dags att jobba igen!

Puss

Grill on the beach


Igår spenderade vi alltså kvällen på stranden. Det var jag, F, Johan, Magda, Anna-Karin & Karin. Hade riktigt trevligt och maten var god trots att köttet blev lite välgrillat!:)

När det började bli lite för kallt åkte vi hem till Magda och spelade spel och snackade skit. Kvällen var i helhet trevlig bortsett från vissa tråkigheter som slutade med att jag hakade på Karin till Koi på Lilla Torg.
















To the beach


Sådär nu är det off to the beach som gäller.

Hit ska vi!*pekar ner*



Det ska grillas i trevligt sällskap och avnjutas diverse mat/dryck läckerheter!=)

Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll och se upp för måsarna!;)

Puzzzz

Nu får det vara nog....


Jag har varken lust att städa mer eller att vänta på att solen ska nå min balkong...

Därför har jag bestämt mig för att dra på mig bikini och cykla bort till föräldrarna. Pussa på mamma, lillasyster och Lufsen och njuta av att ligga i solen medan min styvfar sliter med att få iordning poolen inför sommaren!:)

F slutar nog tidigt men kan ju göra oss sällskap om han vågar träffa sin svärmor!;)



Have a lovely day in the sun....

Fyllefesten


Här kommer de utlovade bilderna från min fjortis-fylle-fest.....

Varit av med sladden så jag har inte kunnat flytta över bilderna till datorn innan.

Detta var alltså festen där allt som kunde hända hände och allt som kunde gå fel gick fel. Jag var t.om singel igen under 5-6 timmar men det är en helt annan historia....

Här kan man läsa en del av vad som skedde under kvällen...

        
        
      

Finns många fler bilder men de vågar jag inte lägga upp här!

The Bachelor

Precis ätit frulle och tittat på det näst sista avsnittet av The Bachelor:London calling. Har sett alla säsonger(12) utom en! Bara så ni vet....I´m a sucker for romance!;)


image656

Visste ni förresten att Lorenzo Lamas dotter är med i senaste säsongen? Minns ni ens Lorenzo?;) Falcon Crest, Renegade, High Chaparall och i Glamour just nu.

image657

Dottern heter iallafall Shayne Lamas och är 22 år. Dessvärre en dålig bild på henne men söt är hon och väldigt lik sin pappa! My hopes are att det är henne Matt Grant väljer i slutändan!

image658

Nu ska jag....jag vet faktiskt inte. Börja städa eller lägga upp lite bilder här kanske....

PUSS GODINGAR

Gooodmorning


Godmorgon mina små solstrålar!

Precis släpat upp min karl ur sängen och skickat iväg honom till jobbet. Insåg efter en stund att pussar och handpåläggningar inte var en bra idé för at få upp honom ur sängen så slutligen fick jag hota med att hoppa i sängen samt skrämma honom med att det regnar ute.(han skulle cykla till jobb)

Aldrig varit med om en människa som är så svår att få upp ur sängen som F, jösses!



Nu är han iallafall iväg och jag funderar på vad jag ska hitta på fram till tvättiden 11.00. Kanske dra en snabbis till solariet? Sen blir det städning fram tills dess att solen når fram till min balkong. Ikväll ska vi ev. grilla och spela spel med Johan & Magda. Nu på förmiddagen skulle jag e.g möta upp Linda, Calle, Sandra & Jesper i parken för att ligga och sola hela dagen, men lite svårt med tanke på tvättiden samt att jag ev får gäster ikväll. Hmm...

Men nu ska jag först äta lite frulle.

Puss & Kram

Hur tänker dem...?


Ibland(läs:ofta) förstår jag inte hur karlar tänker....

Kommunikation måste vara svårt....



Idag när jag var på väg till solariet ringer F och frågar vad jag gör. När jag svarar att jag är på väg till solariet var han snabb på att joina mig då han slutat jobba.

På väg hem till mig tar vi en svängom på bolaget för att handla hem lite cider/öl till kvällen. Då bestäms det också att vi skulle laga Lasagnette hemma hos mig ikväll och spela Buzz. Med andra ord ta det ganska lugnt eftersom han jobbar från 9 imorrn. Men så ville han först ta en cykeltur i det fina vädret och eftersom jag hellre ville mysa på balkongen så bestämde vi att han skulle komma hem till mig lite senare.

För 30 min sen messar jag honom och skriver att han kan höra av sig när han är på gång hit så jag vet när jag ska börja på maten också frågade jag om Johan också ville komma hit och äta då dem skulle cykla tillsammans.

Då ringer F glatt upp och informerar mig att han, Johan och Peter är på väg ner till Bo01 för att dricka öl och plaska vatten. Jag kände direkt att jag fick bita ihopa för att inte förvandlas till den hormonella p-piller-häxan.

-Jaha, sa jag bara.

-Jamen det blir inte så sent, orkar du vänta med maten?

Jovisst den har jag hört förr, det blir inte så sent, bara typ en halvtimme. Yeah right! Hade han ens hört av sig om jag inte messat eller ringt mig 21-22 ikväll? Missförstå mig inte, givetvis får han gärna ut och dricka öl med killarna anytime. Men det är inte så spännande när vi gjort planer tillsammans och jag får reda på kl.20.00 en fredag att planerna är ändrade. Så himla kul är det inte att sitta hemma ensam en fredag. Men det kanske är jag som överdriver.....

Men nu ska jag alltså sitta här och vänta på honom och när han drattar in här framåt 21:30-22:00 TIDIGAST ställa mig och laga mat till min onyktra karl. Eller får jag ringa runt och höra vad andra hittar på ikväll och om ngn har lust att ses.

Sen är jag nästan 100 på att han kommer äta ngt när dem är där då han måste äta regelbundet och har inte ätit sedan 12.00. Så jättekul om jag väntar med maten och så dyker han upp mätt.

Jaja whatever, nu ska jag hitta på något och lugna ner mina hormoner så jag kan vara en glad och mysig flickvän senare ikväll! Hoppas ni alla har en trevlig fredag oavsett om ni spenderar den i sällskap eller ensamma.

Pussar i massor

Underbara fredag

Nu slutar jag strax jobba...vilken lång och varm dag det varit! Har fönstret öppet på vid gavel och en fläkt framför näsan ändå är jag fruktansvärt varm. Men vädret är helt underbart!=)

Nu tänker jag bege mig till solariet för 6-8 min solstund. Sedan raka vägen hem och sätta mig på balkongen och fortsätta mysa i solen. Kanske blir det att jag får handla på vägen hem om F inte hunnit sluta än. Fick ett mess av honom innan som lämnade stort frågetecken så nu är jag sjukt nyfiken!=)

Ikväll verkar det som alla är uppbokade så blir nog bara han & jag ikväll. Myspys! Imorrn blir det lite mer galej!=)

Nej nu ska jag packa ihop innan jag ger mig ut i solen.

Puss på er och njut av varandra & det underbara vädret!

*kärlek*



Catfight

Trötta mig....jag begriper mig verkligen inte på kvinnor emellanåt.

Igår får F ett samtal från en av sina tjejkompisar som undrar om jag tycker illa om henne på något sätt.

-Ehh vadå??  -Varför frågar hon det?? Blev min reaktion när F berättade för mig under vår middag.

Jo då hade en annan av F:s tjejkompisar sagt detta under festen i lördags. Att hon tyckte att M var en bitch och det tyckte minsann Alexandra också.  Vart kom jag in i bilden?? Jag har aldrig sagt ett ont ord om någon av F:s kompisar så varför blandar hon in mig i deras jäkla catfight bara för att dem inte tål varandra?

Sånt är så himla ruttet och en av anledningarna till att jag främst haft killkompisar genom åren.

Eftersom vi var på bio igår kunde jag inte ringa M och höra hur allt låg till. Jag fick messa henne istället och skriva att jag inte tycker illa om henne eller för den delen pratat illa om henne och att jag ringer henne idag. Den andra får jag ta hand om nästa gång vi ses.



Catfights i all ära, men inte när man oskyldigt blir indragen i dem!

*sucka*

Soligt värre...

Helt jäkla underbart väder vi har!=)

Sitter ute på balkongen och myser i väntan på att F ska sluta jobba. Han började på sitt nya jobb idag så ska bli jättespännande att höra hur hans dag varit. Närmsta veckorna är det iofs mest en massa tungt jobb med att få ordning allt innan invigningen nästa helg men kul att höra hur de nya kollegorna är osv.

Ikväll blir det förhoppningsvis middag hos mig och sen bio om F orkar efter sin tuffa arbetsdag.=)

Nu blir det balkongen en stund till och sen duschen!

Puss på er!

In pain....


Jag har inte glömt bloggen....

Ligger bara ner för räkning just nu i värsta smärtorna men I´ll be back!

Kanske uppdaterar jag redan lite senare annars blir det imorrn då jag förhoppningsvis är tillbaka på jobb. Nu blir det en starking pilla eller två!

Puss på er!

image666

By the way...om jag uppdaterar sen, vad vill ni helst ha då?

♦Bilder samt text från my birthday
♦Bilder samt info från min fjortis-fylle-fest
♦Bilder samt info från bowlingen/festen m. jobb
♦Bilder samt info från festen i lördags
♦Eller the story bout me & F?

Tänkte eftersom jag inte fått tummarna loss kan ni få hjälpa till att välja så blir det garanterat ngt av det!=)

Panic-attack!


Får jag nästan nu, råkade somna på soffan när jag kollade på senaste avsnitten av lost. F kommer och hämtar mig om en kvart då ska vi direkt iväg och möta upp Johan och Magda för middag på JP:s. Sen hem en snabb sväng på varsit håll för klädombyte och därefter tar vi 4 taxi hem till André som har fest ikväll. Tror det kommer bli hur kul som helst eftersom det bara är så himla trevligt folk som kommer!:)

Men nu ska jag hinna sminka mig, föna/platta hår, klä på mig, hämta tvätt och packa ihop övernattningskit åt mig och lite grejer F behöver ha hem eftersom vi sover där ikväll.

Så varför sitter jag här när jag har asbråttom?? Ja det kan man verkligen undra!

Ha en trevlig lördag peeps!

image665

Veckan....


Har rusat förbi och det har varit fullt upp mest hela tiden!

Eftersom jag "bott" hos F en vecka så har det inte hänt så mkt här på bloggen dessvärre. Har ju för tusan hur mkt bilder som helst som jag inte fått lagt upp ännu. Hittade äntligen min kamerasladd igår så nu kunde jag lägga in bilderna från min fjortis-fyllefest också i datorn!:)

Nu är frågan bara vart jag ska börja, bilderna från min birthday, fyllefesten, jobbfesten förra fredagen eller alla de andra??

Kan börja med att berätta om veckan som gått....

Måndag & Tisdag minns jag inte vad jag gjort, tror mest att det var myskvällar med film hemma hos älsklingen. sen beställde jag ett spel till ps3 också som vi testade litegrand....Heavenly Sword...vilken grafik!!

Onsdagen blev en riktigt lyckad valborg efter många om och men. Vi var 4 par som möttes upp på Paddys för en god middag och efter ett tag där begav vi oss till Koi på Lilla Torg. Satt och drack öl/drinkar och snackade skit. När hälften beslutade sig för att gå hem tog jag, F, Anna och Peter en taxi hem till deras fantastiska, enorma lägenhet mitt på triangeln. Sen satt vi och snackade, skit, drack vin och lyssnade på musik hela natten. Anna gav upp efter ett tag och slutligen ville F också hem så det var sängen nästa. Dagen efter kom vi inte ur sängen förrän klockan var typ 14:30. Men det var riktigt trevligt att ligga och dra sig i sängen en hel dag!:)

Torsdagen: Efter att vi äntligen tagit oss ur sängen, nyktrat till, sett en film som jag somnade till och blivit av med baksmällan åkte vi hem till mig och ställde bilen. Sen gick vi ut och åt och firade att vi haft ytterliggare en underbar månad tillsammans!:) Sen skulle vi som sagt spela Buzz men blev ju inget med det så blev en film och sen sängen.

Igår städade och donade jag mest hela dagen, när F slutat jobba kom han hit och jag lagade middag till oss som vi drack lite gott vin till. Därefter satt vi och snackade om allt mellan himmel och jord, sen blev det monopol. Jag vann  överlägset...såklart!;) 

Idag jobbar F igen och jag tvättar och donar hemma, vill få så rensat och städat som möjligt så vi kan påbörja operation renovering härhemma! Sen ikväll blir det fest!:) Hoppas på att hinna med lite solning också och eventuellt lite shopping.

Puss sålänge

Pain in my heart....

F sitter brevid mig på golvet och skruvar mitt hjärta i bitar.....mitt älskade Ps2!

Köpte nytt Buzz häromdagen och igår kväll tänkte vi testa det men mitt ps2 ville inte som vi ville. Jag fick inte ut skivan som satt i hur vi än försökte och jag blev ledsen och arg och kastade saker omkring mig.

Så idag har jag sorg! Mitt ps2 har varit med mig sedan 2002. Jag köpte det i samband med att min morfar som betydde allt för mig gick bort så spelet har även ett sentimentalt värde för mig då det var den enda vän jag hade när jag under 5 dagar isolerade mig helt från omvärlden för att sörja att den viktigaste människan i mitt liv lämnat mig.

Och nu säger F att konsolen är bortom all räddning!*snyft*

Nej nu fick jag två långa ben om mig och en karl som viskar i mitt öra att jag luktar gott.....I think i gotta go!;)

Ha en trevlig kväll, det ska jag!=D

Puss

P.s det var viktigt för F att jag skrev att han räddade min skiva iallafall......och det är jag jääääättetacksam för älskling!=)


RSS 2.0