Puhh..


Nu kan man andas ut igen och allt är som det ska!=)

Annars har det inte hänt så mycket spännande idag. Efter jobb var det raka vägen hem för städning samt storkok. Det lagades chili con carne, ris, köttfärssås och pasta för en hel armé minst.

I övrigt pratat med mams och Linda i telefon och slappat framför tv:n. Jo mäklaren ringde ju också och undrade hur det blir. Kanske dags att komma till ett beslut där också. Fasen vad jag börjat skjuta upp saker!

Titta vad jag fick idag förresten....bara därför att!=)


Orolig....


Jag har skjutit på det länge nog...nu är det dags att uppföra sig som en vuxen och ta tag i saken. Ibland tar rädslan överhanden så är det bara...

Men sen vet jag iallafall...


Lördagen....


Lååång sovmorgon.....

Dagen var inge vidare så den låter jag bli att skriva om.

På kvällen blev det filmkväll med Kinamat, Cola Zero och en massa lösgodis från Hemmakväll! Tanken var att det skulle bli tidig kväll men vi fastnade framför The Next Ultimate Fighter Champion, eller något liknande.

Kvällens filmer var inga mindre än;




Och;



Båda filmerna var jättebra!

Madagascar var lika skön som ettan om inte skönare. "I like to move it, move it. I like to move it, move it. I like to MOVE it!"

Benjamin Button var också suverän trots ett lite segdraget mittparti.

Fredagen....


Efter jobb blev det storshopping på ICA Maxi och 1700:- mindre på kontot....

Sen en snabbis på bolaget för lite vätska-inköp inför helgen.

Därefter blev det en lugn kväll med Let´s Dance och middag beståendes av Lövbiff, potatisgratäng, rödvinssås och en god sallad. Maten var jättegod och det bästa av allt var att jag slapp laga den!=)

Efter Let´s Dance spelade vi kort och monopol.

Det var fredagen i korta drag!

Torsdagen...


Tänkte ge er en redovisning av mina senaste dagar...

Häng med....!

Torsdagen var det som sagt Kick off med jobbet. Först möte där vi gick igenom vad som händer/inte händer i vår. Sen körde vi vidare till Fagans där vi efter mycket om och men fick in vår förbeställda middag. Vi hade fått 3 rätter att välja mellan i förväg och det var inget lätt beslut då alla verkade lika smarriga.

Men slutligen föll valet på;

Emerald Isle Chicken Fillèt 165 .-
 Grilled Chicken Fillèt with a Roasted Paprika Crème 
 in a Rich Red Port Sauce with Potato Wedges 
 Grillad Svensk Kyckling Filè med Rostad Paprika Crème, 
 Mustig Portvin Sås samt Potatis Klyftor


Såhär såg den ut:



Mina underbara kollegor:






Efter en trevlig kväll trodde jag det var dags att åka hem och koppla av en stund innan sängen. Men ack så fel jag hade! Fick ett samtal från en orolig mamma. Min moster hade ringt och berättat att hon försökt få tag på min mormor hela kvällen utan framgång, det tutade bara upptaget i luren och min mormor pratar inte precis i telefon en hel kväll!

Eftersom moster bor för långt ifrån och Mamma och min styvfar druckit vin då de firade sin 9-åriga bröllopsdag så var jag deras enda hopp då jag inte var så långt ifrån mormor.  Givetvis for jag dit i all hast, problemet var att porten var stängd därnere och mormor som bor på 5:e våningen skulle knappast höra mig om jag ropade. Däremot skulle säkert flera ogilla att jag stod på gatan och vrålade kl.22.00 på kvällen.

Efter många om och men och alldeles för lång tid ute i kylan gick det ut en kille för att röka på sin balkong på 2:a vån. Jag högg honom direkt och han var snäll nog att öppna! Idiotiskt med höghus utan porttelefoner!!

Väl uppe slog hjärtat i 190 och jag var så orolig för att ingen skulle öppna när jag ringde på dörren. Men jodå dörren öppnades och det var två chockade och smått uppskärrade personer som undrade vem sjutton som ringde på dörren oanmäld vid denna tiden. Hahaha där satt mormor och Bosse och hade precis sett klart handbollen. Givetvis var det som jag trodde, den ena telefonen var inte pålagd ordentligt och vi kunde alla skratta åt komiken i det hela.

Min mormor var trots allt glad att jag tittade förbi då vi inte setts på ett litet tag och hon tyckte jag såg såå snygg ut.

-"Jag kände först inte igen dig när Bosse öppnade dörren. Jag tänkte vad är det för en pingla där står!"

Jomen tack mormor, jag somnade ju iallafall gott sen efter en sån fin komplimang!;)

Det mina vänner var min torsdag!=)





Naglarna...

Hade bråttom så bilderna blev inge bra...

Men här ser ni lite iallafall litegrand...





Usch gillar inte att mina fingrar ser ut som en skrynklig åsna  med gula naglar men ni får nöja er med dtem bilderna sålänge!

Kick Off...

Idag har vi Kick Off på jobbet.  

Först ska vi ha möte och gå igenom vad som händer under våren. Dvs kommande projekt, vad som händer när Marie & Amanda ska gå hemma och vara mamma/bebis-lediga osv.  

Därefter ska vi gå och avnjuta en smarrig middag i sann Irish anda.  

Blir nog tidig kväll dock för jag är trött och min mage jäklas fortfarande!=(  

Kameran är med så ev. blir det lite bilder...

Ha en nice torsdag!

Pad Prik....


Fick precis ett trevligt telefonsamtal...

Tydligen är det inte enbart min kamera som strax kommer på besök utan även Thaimat...Wieeee kunde inte kommit lägligare!!

*Glad*


Update:

Det var gottgott även om jag inte orkade så mkt!


Just for you....


Bara för Felicias skull ska jag skärpa mig med bloggskrivandet.

Jag vet att ni är fler som vill läsa om mitt alldeles underbara & spännande liv eftersom ni kommer in här varje dag men är ändå för tråkiga för lämna en kommentar efter er so this is just for you sweetie!

Så from idag ska jag verkligen försöka att skriva åtminstone ett inlägg om dagen. Jag menar hur svårt kan det vara på en skala??

Today:

Idag har jag jobbat, började arbetsdagen med ett kundbesök. Ett mycket trevligt och givande möte, hon satt med mig och lyssnade en stund när jag arbetade också.

Efter jobb åkte jag till min nagelfixare Miranda och känner mig nu pånyttfödd. Nåja fin om naglarna iallafall. Bilder på naglarna kommer också så fort min kamera kommit in genom dörren.

Nu ska jag rota efter något att äta i frysen, såå omotiverad att laga mat ikväll. Haft världens konstigaste magont hela dagen!*suck*

Katt-a-strof!!


Kan jag informera er att vårt besök på restaurangen i lördags blev.

Ingenting blev rätt!!

Vi som var först på plats fick vänta tills de sista i sällskapet kom innan vi fick menyer eller beställa dricka. Trots att vi var flera som försökte få kontakt med servitriserna. Men man hör väl bara det man vill höra...  

Eftersom vi var ett stort sällskap tog det sin lilla tid innan alla beslutat sig för vad de skulle äta. Vi fick återigen ropa efter personalen vid flera tillfällen innan vi fick kontakt. När nästan alla beställt sina rätter kommer servitrisen på att; -"Visst ja, vi har slut på ris. Går det bra med Nachos istället?" BRA DÄR!! Smart att säga det EFTER att alla beställt med tanke på att nästan allas rätter innehöll just RIS samt att flera hade beställt nachos till förrätt!!  

Så det blev för de allra flesta att gå igenom menyn igen. Efter många om och men tas nya beställningar upp och när jag som siste man beställer Fajitas med strimlat oxkött blir servitrisen lite vit i ansiktet och ursäktar sig; -"Ehh vänta jag ska bara kolla en sak!" När hon kommer tillbaka får vi veta att oxköttet är slut. -"Går det bra med kyckling istället?"  

Amen seriöst, nämner man inte det direkt att ris OCH köttet är slut??   Hann inte direkt fundera över om jag ville ha kyckling eller inte då hon i kort ton meddelade att dem faktiskt stänger köket snart.

Detta var bara en liiiten del av vad som gick fel men jag orkar inte skriva resten. Tror det slutade med att inte en krona lämnades i dricks från någon.

Verkligen synd för min mat var såååå god så skulle vilja äta den igen men vågar man ge ett nytt försök??

Som vanligt var det bara Magda, jag och en massa karlar...nice!=)


Kycklingfajitas med en massa gottgott till...

Tjena tjena!


Oj vad mycket jag har att skriva men så lite tid...

Nåväl, hoppas jag kan ta mig en stund imorgon då det är tvätt/städ söndag.

Nu ska hela gänget iväg till Los Arcos och käka mexican food och dricka corona & tequila.

Bjuder på en bild från nyårsafton sålänge...



Ciao ciao!

Happy New Year!!


Jahapp då var det 2009, det nya året kom så snabbt på att jag knappt begripit att det är nytt år än!

Kom för en stund sedan hem från en trevlig kväll hos Magda & Johan. Dem bjöd på en smarrig middag beståendes av färsk tomat tortellini m. kycklingfilé och kall sås på soltorkad tomat och fetaost. *Muuuuums* Till det blev det goda röda viner som definitivt ska köpas hem i det snaraste!

Efter middagen blev det Nintendo Wii, golfturnering...dessvärre inget i min smak. Därefter åt vi kex, ostar, grönsaker, chips, vindruvor och dippa.

Är LAGOM mätt nu!

Blev en någorlunda tidig kväll dels därför att man fortfarande är lite sliten efter häromkvällen...

Först blev det restaurang, Le Colisé med en smarrig Filé Mignon Black & White och ett gott rött Rioja till det. Därefter vidare hem till André som hade "förfest" där blev det mer vin, snack, musik och Sing Star. T.om JAG sjöng och dessutom först. Tro mig jag är INTE den som sjunger om inte jag är rejält tillförfriskad så jag blev riktigt stolt över mig själv. Kanske är 2009 året då jag blir vuxen!;) Sen drog halva gänget ut till Skeppsbron och vi andra åkte hem.

Jag kommer definitivt återkomma till bloggen på allvar. Ska bara få igång internet på min nya telefon så jag kan blogga när och hur jag vill. Saknat bloggen och har ju hur mycket bilder och händelser som helst att dela med mig av. Men får väl ta en sak i taget så ni inte får föör mycket att läsa och titta på på en och samma gång.

Börjar med lite bilder på mina julklappar eftersom jag lovat det tidigare. Inte fått tagit bilder på allt men på det mesta iallafall!

Here you go...

Favoriterna....


Nya älsklingen...





Nya älsklingen nr.2...


Inte riktigt den klockan som det skulle va men den har tydligen utgått?


Nya mysisarna....


På tiden att det flyttade in en sådan här i hushållet!!



Förutom dessa blev det även smycken, filmer, morgonrock/badrock, flera presentkort på IKEA, skålar/vaser m.m

That´s all for now godingar!



RSS 2.0