Stackars lilla mej...


Usch jag mår inge bra kan jag tala om....

Fått världens hosta och varje gång jag hostar känns det som min hals slits sönder och blöder. Tog mig knappt igenom arbetsdagen och på väg hem fick jag en sprängande huvudvärk.

Sen jag kom hem har jag legat på soffan nedbäddad och frusit och svettats om vartannat. Precis tryckt i mig alvedon och ligger här i väntan på att maten ska bli klar. Inte varje dag man får maten lagad till sig så jag hoppas jag får ner litegrand iallafall. Sen blir det sängen så jag får sovit ut ordentligt för just nu är HELT fel tid att vara hemma från jobb så det är bara att bita ihop imorgon och dricka mkt varmt.

Varför blir man så himla kelsjuk och ynklig när man är sjuk....

Krama mej

Ikväll...


Blir det middag härhemma med massa vin och Buzz.

Sen får vi se vart kvällen slutar....

Just nu är det bara gästerna som fattas!=)

Ha en trevlig lördag allihopa!

*Skål*

Homeless...

Jag är utelåst, hur kul är det på en skala??

Som det ser ut just nu kommer jag tidigast kunna bli insläppt 21 ikväll!

Jaha vart ska jag göra av med all mat osv som behöver inhandlas inför kvällen? Min partner in crime har ju dessutom lämnat mig för Göteborg så en kall öl på möllan för att få tiden att gå är ju också att glömma....

F*CK!!

One missed call...

Missade ett samtal igår kväll från Mäklaren och när jag ringde upp 3 min senare var hans telefoner avstängda. Såå himla typiskt! Hade ju visning igår och i söndags och mäklaren skulle inga runt till spekulanterna idag och därefter ringa mig. Men eftersom han ringde redan igår var det kanske ngn som lagt bud redan...

Nåja har lämnat meddelande till honom så han hör väl förhoppningsvis av sig under dagen.

Har haft magsjuka i helgen så därför har det inte uppdaterats här.  Jättekul att spy ner hela sitt sovrumsgolv dagen innan man ska ha visning på lägenheten...ehh neeej!=0(

Kram på er!

Morgonstress...

Sms:

"Du skulle ju ta buss 3 idag!?
Ingen puss fick man heller! =( "

Usch vilken hemsk flickvän jag är!!

Sorry älskling, visste inte att du var vaken ju!

Liten blir stor...



Imorgon fyller min lillasyster 14 år....FJORTON ÅR!!

Jag kan inte begripa vad som hände...hur gick hon från min lilla "stalker-skrutta" som följde mig överallt jag gick till en temperamentsfull tonåring på ingen tid alls??

Iallafall så vet jag inte vad jag ska köpa till henne. Får ta och handla till henne imorgon eller lördag innan hennes födelsedagsmiddag.  Vet redan vad hon ska få av mamma och styvfar...bortskämda unge!:)


Stupid is what stupid does...


Kan ni förklara en sak för mig...Vad är det med vissa tjejer??

Igår inträffade en inte helt ovanlig företeelse på facebook....

För att göra en lång historia kort;

I vintras träffade F en tjej ett par ggr, 2 ggr närmre bestämt.  Detta efter att kort tid innan blivit totaldissad/nobbad av mig. De hade lite kontakt då och då men när F och jag träffades igen efter en kväll ute så slutade han svara på hennes sms/samtal då han aldrig var intresserad av henne i första taget heller.

Nu mer än 1 år senare får F en vänner-förfrågan av denna tjej på facebook. Hmm...det står klart och tydligt att han har flickvän, svårt att missa dessutom då hans profilbild är en bild på oss tillsammans. Så varför skicka en vän-förfrågan till en kille man träffat 2 ggr innan han totaldissade en och som idag dessutom har förhållande?

Nej skaffa lite självrespekt tjejer för det är tilldragande om något!



Sovrummet...Före/Efter


Nu ska ni äntligen få se före/efter bilderna på mitt sovrum.



Före...






Efter...



Väggarna är dock inte vita som de ser ut att vara på bilden...de är shi-take färgade.


Vad säger ni, man kan ana en viss skillnad va??

When it feels hopeless...

Igår blev det som sagt fisksoppa med varma bullar och lite rödvin.

Hade överraskat F med lite vardagslyx så en myskväll blev det.

  

Efter middagen letade vi bil i vad som kändes som evigheter utan att hitta en enda intressant. Vi håller på att bli knäppa härhemma utan bil, man blir såå låst.

Vi fick efter många om och men hävt köpet på vår BMW som vi köpte för ca halvår sedan. Bilen blev stoppad i besiktningen då dess chassinummer var bortskrapat och ersatt med ett nytt och inget av de nummerna stämde överens med bilens identitet. Att bilen varit stulen kände vi till men att ett försäkringsbolag säljer en bil som inte blivit kontrollerad ordentligt är skandal!!!!

Time to cook...


Nej nu blir det matlagning härhemma, har en hungrig karl på väg hem.

Ikväll blir det fisksoppa m. lax & röd kaviar/löjrom samt hattings grova bullar.

Ciao sålänge!

Tjejmys...


Hade jag, Sandra & Linda hemma hos Linda förra helgen.

Linda slutade tidigare så jag och Sandra åkte hem till henne efter lite shopping.

Vi spenderade kvällen med att dricka öl, äta tacos & snacka om ALLT mellan himmel & jord. När Calle kom hem efter en hockeykväll med grabbarna tog jag en taxi hem till min stackars karl som satt hemma helt ensamen och saknade mig.

Sandra ser lite lurig ut redan efter en halv öl...


Tjejerna kollar foton....


Gott gott....


En katt med fnatt....


Hungriga kissekatter...


Såååå gott med tacos....


Linda slevar upp mat....


Sandra lyssnar koncentrerat....


Carlsberg & Tacos...det är nice det...

Festat...


Festat har jag också hunnit med i Februari....

Först ut var det Melodifestival-galej hemma hos Johan & Magda. Vi var några som samlades och käkade pizza och halvkollade på melodifestivalen innan resten av gänget kom på plats.  Hade en riktigt trevlig kväll som dessvärre slutade mindre trevligt. Det där med svartsjuka kan gå för långt för vissa ibland! Gänget drog vidare till Hipp utan oss. Let´s leave it at that....














Time to go home...


Nu har jag precis slutat jobba och är helt färdig!

Ikväll blir jag tydligen utbjuden på middag så hinner nog inte blogga mer ikväll. Jag lär somna som en stock när jag kommer hem med tanke på förkylning och som jag slitit idag.



Men imorgon ska jag sluta som vanligt och då blir det andra bullar!

Ciao!

Sköna Tisdag!

Jag är inte gone with the wind igen. Hade inte tillgång till dator igår då den stod hemma hos F. Men ikväll ska jag nog hinna fortsätta med uppdateringen av Februari månad. Kommer nog inte orka skriva om allt så är det ngt speciellt från Mitt Februari-inlägget som ni vill läsa om eller se bilder på så hojta till!

Förresten har jag fått ngn tråkig förkylnings-basilusk som vill bryta ut, men jag kämpar emot så gott jag kan. Detta är HELT fel tid att bli sjuk!

Ciao!

Till salu....

Min lägenhet är efter många om och men utlagd för försäljning.

Det är dock med väldigt blandade känslor. Jag älskar min lägenhet och trivs så bra här men det var dags.

Haft en del svårigheter att släppa det förflutna och se framåt men insett att nu är nu och det är jag som formar mitt eget liv och styr över min egen framtid. Det är dags att gå vidare och första steget är att flytten.



Så nu är det bara att vänta och se, första visningen är om en vecka och känns lagom nervöst! Men samtidigt är det skönt att inte ha någon brådska. Visst vill jag ha den såld så fort som möjligt och inflytt från köparen fort då mitt nästa hem står och väntar men ändå har jag all tid i världen och säljer inte mitt hjärta för annat än helt rätt pris!

Fyllt tant...


Har jag nästan gjort, 28 år gammal. Bara 2 år kvar till 30....hjälp!!

Jag hade beslutat mig för en lugn kväll hemma för jag hade ingen lust att fira. Detta gick dock inte familjen med på utan mams ringde mig och berättade bestämt att de bokat bord på Elysée för oss alla 5. Hon tänkte minsann inte gå med på att inte få träffa mig på min födelsedag när hon inte missat en enda sedan jag föddes.

Ringde till F och meddelade kvällens planer och han berättade att han också bokat bord men det kunde han avboka. Inte kan man tacka nej till en kväll med familjen. Vilka typer va...ingen som respekterade min önskan om en lugn hemmakväll!;-)

Nåväl, hade en riktigt trevlig kväll! Vi började hemma hos mams där vi skålade i champagne och åt jordgubbar. Sen tog vi taxi till Elysée där vi åt salladsbuffé och Fondue med rött vin till.








Helgen därpå firade jag & F mig igen, denna gången på T-Bone

Till förrätt blev det 3x Salami & Oliver. Vilket är 3 olika sorters salami samt blandade oliver.

Middag blev deras underbara Pollo Locco Burgare; Kycklingburgare storlek gigant.Serveras med ost bacon, coleslaw,lökringar och pommes. Sen en härligt kall Heineken till det. Efterrätten tog vi hemma.

After Workat....


Jag har After Workat 1-2 ggr/vecka med tjejerna, dvs Sandra & Linda. Ibland har Calle och/eller F också gjort oss sällskap när de slutat. Ibland har vi ätit men oftast bara snackat en massa skit om allt och inget och druckit ett par öl. I ren protest över att vintern drar ut på tiden så sitter vi ute med filtar och värmelampor.

Som vanligt är det vårt stammishak på Möllan som vi hänger på.

I fredags messade Linda mig och undrade om jag ville ses en stund efter jobb och eftersom F spenderade sin lediga dag med att lämna tillbaka bilen vår i Landskrona så var jag inte sen att nappa.

Vädret var dessutom strålande och vi hade fått sluta en timme tidigare.

Vi satt och mös och snackade om allt möjligt och en timme senare gjorde F oss sällskap. Efter ett tag blev vi hungriga så vi beställde in mat. Vissa blev onyktra ganska fort och Linda försökte få med på F att dem skulle fylla mig eftersom att jag var den som var nyktrast. Men efter att ha försökt muta mig med än den ena än den andra drinken/shotsen insåg dem att jag var nöjd med min öl och gav upp. Efter att Linda och F skakat hand på att om F någonsin skulle vara dum mot mig så får Linda ge honom en lavett så kom Calle och hans kompis från Animal Five

Vi rundade av framåt tolv-slaget och jag stupade direkt i säng. Var helt färdig efter arbetsveckan.






Mitt i allt dök kocken upp och bjöd oss på några friterade bullar?


Men grabbarna uppskattade dem....



Jobbet...


På jobbet händer det mkt just nu!

Mina tjejer Sandra och Linda har båda sagt upp sig och Linda har redan slutat. Sandra jobbar bara denna veckan också. Detta innebär stor sorg för mig och jag vet inte hur jag ska klara mig utan mina solstrålar på jobbet! 

Det innebär också en jäkla massa mer jobb för mig då jag fick ta över så gott som alla deras projekt.  Jag ska dessutom numera ta hand om alla mina projekt helt på egen hand eftersom Marie och lilla magen snart går på mammaledighet. Dessa saker innebär en hel del mer jobb och slit men just nu känns det bara jättekul, en utmaning!

Jobben haglar dessutom in över oss just nu då min chef varit så flitig och legat på hårt för att få in mer jobb/kunder åt oss. Stor eloge till henne då det resulterat i minst sagt succé. Ett litet tag började konjunkturen påverka även oss men det vände snabbt och nu behöver vi anställa fler istället. Så bite us konjunkturen!!

Förresten, en liten gåta;

Vad är det som får alla mina kollegor att rusa från sina arbetsplatser i full gallopp som antiloper som fått korn på vattenhålet.....?

Kan ni se det?....där på bordet framför alla.....det börjar på G och slutar på.....



....odis! Marie har varit gullig och hämtat godis inne hos grannen.



Sandra är gladast av alla...



Marie ser ganska nöjd ut hon också....


Det är både på gott och ont att vara granne med en godistillverkare.

+ Vi har tillgång till obegränsat med godis
- Man får ont i magen av att äta för mkt gdis

Det sistnämnda fick ett par av kollegorna surt uppleva senare framåt kvällen.

I övrigt flyter allt på riktigt bra på jobbet just nu och mina kunder är mkt nöjda med mig, precis som det ska vara med andra ord!:)

That´s allt om jobb just nu...


Mitt Februari....


Tänkte jag skulle ta mig tid och köra lite uppdateringar på bloggen idag....

Om ni vill veta vad jag har haft för spännande för mig på senaste dvs...

Fört in lite bilder från iPhonen, nu ska jag bara ladda batteriet till kameran så jag kan lägga in dem bilderna också.

Så häng med...

Detta har jag haft för mig i februari:

♥Jobbat som tusan
♥Fikat
♥Umgåtts med vänner
♥Firat 1-årsdag
♥Fyllt 28 år
♥Umgåtts med familjen
♥Festat
♥After Workat på Möllan
♥Fattat stora beslut
♥Slutat m. p-piller
♥Restaurangat
♥Shoppat
♥Bråkat med KVD & IF
♥Vunnit över KVD & IF
♥Lämnat tillbaka bilen
♥Nästan förlorat en hund
♥"Förlorat" 2 nära arbetskamrater
♥Fått nya arbetsuppgifter
♥Tittat på hus
♥Letat/bestämt resor
♥Renoverat/målat
♥Lagt ut min lgh till försäljning


That´s about it!

Nu tänkte jag ta och skriva om en sak i taget så får vi se hur mkt jag hinner med idag...

RSS 2.0