Valborg....What to do?


Sitter här på jobbet och väntar på exporter så jag kan månadsredovisa+fakturera kunderna. Passar på att ringa lite under tiden men då de flesta har gått på ledighet är det inte lätt att få tag på folk på jobb idag.

Mina kära kollegor slutade 12 idag så de är väl redan hemma. Jag och chefen blir nog kvar ett par tim till men Cecilia överger oss snart.

Hur som helst så är det alltså valborg och frågan är vad man ska hitta på....

Min tanke var att vi skulle gå ut och äta och därefter kanske titta förbi pappsen en sväng på vägen hem för att se om dem sitter på gården och röjer som dem brukar.

Men killarna var visst sugna på att hitta på något ikväll, typ grilla ute någonstans. Så kanske blir det istället grill i parken och därefter hem till oss för lite spel eller bara umgänge.

Vi får väl se vad F tycker om han bara ville höra av sig någon gång. Jag är en riktig planerare och det värsta jag vet är sista minuten planeringar när det gäller sådana här kvällar. Jag vill veta i god tid hur jag ska spendera min valborg/midsommar etc även om det oftast aldrig blir så.

Whatever happens, happens...



Ni får alla ha en riktigt mysig Valborg!

Kram♥

Lördagen i bilder...


Det var en väldigt händelserik och trevlig kväll som inte slutade förrän framåt 6 på morgonen. De sista gästerna tog iallafall taxi då...

Vad som skedde under kvällen är mellan oss som var där!;)

Men bilderna säger kanske lite...


Mr.Fritz myser på soffan i solen...


Men kommer och hjälper mig med middagen...


Bordet börjar bli uppdukat....


Grööönt är skööönt....


Tequila....


Tapenade....


Salt och lime förbereds inför shotsen, Fritz vill också smaka...


Aaaaassnygg närbild på värdparet! Jämför pupillerna, ngn har diabetes...


Sällskapar i väntan på maten....(Alexandra)


Kollar in musikvideos och roliga klipp på projektorn...


Äntligen middag....Elin kollar lite skumt på Magnus...


Magnus & André hugger in på maten...


Elin tuggar nachos...


Fredrik kladdar...


Gottigottgott... P.s..Elin..ser du nu att det inte var den halvätna tacon jag fota?;)


André något överförfriskad månne...eller ville han inte va med på bild.


Peter är iallafall glad över att bli fotad....


Eller inte....ok sorry vänner...jag lägger ned fotandet för kvällen!


En sista bild....Fredrik säger aldrig nej till kameran!;)

Vilket väder!!

Herregud vilket fantastiskt väder vi har i Malmö idag!

Karolina och jag höll på att avlida på bussen hem.

Jag stannade till på vägen och köpte mig en grekisk sallad eftersom jag inte kände för att åka hem och ställa mig framför spisen i detta fina väder. Jag älskar grekisk sallad...kan omöjligt tröttna på det!

Strax blir det diskning och förbereda någon lunch för morgondagen.

Whoop whoop spännande värre!


Mobilbloggar....

Kan det vara så att jag äntligen kommit på hur man gör?? Hoppas!!!

Åååångest


Sitter på jobbet med en deadline som jag trodde skulle vara färdig strax efter lunch men ibland blir det inte som man tänkt sig.  Telefonen och mailen har avlöst varandra med diverse annat som jag varit tvungen att ta tag i så där sprack min planering. Nu fick t.om Cecilia säga till kund att jag gått för dagen!=/ Nåväl, ska förhoppningsvis alldeles strax vara klar.

Efter jobbet ska jag träffa upp min Linda!!=) Inte träffat henne på evigheter känns det som (1/4) och jag som alltid träffade henne varenda dag innan!=(

Så nu blir det en MASSA tjejsnack, en öl eller två samt ngt gott att äta!=)

Måste ringa min mäklare också och meddela honom att jag inte vill fortsätta vårt "samarbete".

Hoppas ni får en trevlig måndag kväll!

Återställnings-mode...


Just nu ligger vi alla i en hög på soffan och slappar.

Det blev en hård kväll/natt igår som slutade framåt 6. Men trevligt hade vi!

Sällskapet bestod av André, Magnus, Peter, Elin, Fritz, F och jag. Är riktigt glad att Elin kom då jag inte sett henne på nästan ett år men det blir snart igen!=)

Bilder osv. kommer men orkar inte trycka in dem i datorn just nu.

Nu ska vi hyra film, min övertalning gav äntligen resultat!=)

Grattis till Marie och Jimmie som äntligen fått träffa sin lilla dotter!=)

Prima skinka, yum yum...


Just nu sitter jag och avnjuter lite frukost. En favorit sub m skinka och gurka och kokt ägg.

Fritz ligger och sover mellan mina ben, blev väl lite trött efter vår låånga promenad tidigare.

Det är så härligt att ha hund, gudars vad jag saknat det. Ser verkligen fram emot den dagen jag kan köpa en igen. Men då får nog arbetstiderna se lite annorlunda ut för mig eller min karl. Nej nu ska jag äta färdigt sedan blir det att olja in utemöblerna på el balcony innan vi ger oss ut i det fina vädret igen!

Ha en fin dag mina vänner!

P.s Marie, håller alla tummar och tår för att hon kikar ut idag el imorrn senast!:) *kram*

Förresten....


Introducing Mr. Fritz.....



Detta är alltså min nya favorit som ska vara hos mig heeela helgen!=)

Nedvarvning...


Ja så kan man då äntligen ta och varva ner och börja koppla av.

Jobbdagen var minst sagt stressig, vi hade gäster hela förmiddagen som dessutom satt och medlyssnade på mig. Förutom det hade jag ett mål som jag var precis på håret att klara av men det ville sig bara inte. Men överlag är jag grymt nöjd med mina resultat denna veckan!

Efter jobbet åkte vi och hämtade mr.Fritz på dagis. Han blev jäääätteglad att se oss och de andra höll ett jäkla liv som vanligt! Där är en svart labbe som verkar helt galen!!

Därefter blev det bolaget, jag shoppade några öl och vårt nya favve rosé-bubbel. Sen hem och lämnade Fritz hemma en stund så vi kunde shoppa hem mat för helgen. Det blev massa gott för en smarrig thai-kycklinggryta ikväll samt Tacos ingredienser till morgondagen. Vi är ju barnvakter så då får vi hålla oss hemma om kvällarna.=)

Efter ett tag visade det sig att vi blev fler och fler inför Tacomiddagen imorgon så jag ska visst laga mat åt ett helt gäng karlar. Nåja, det var bara att fylla upp taco-förrådet ytterliggare.

Sen hem och in med all mat, hämta Fritz hemma hos honom, en promenad och därefter hem och laga mat.

Thai-kycklinggryta m. minimajs, ananas, cashew, bambuskott.




Voilá the dinner is served....*mums*

Dagis nästa....


Är bara lite nervös för att jag inte ska få rätt med mig hem, men det ska nog bli bra!;-)

Om han vill följa med mig hem dvs....

Därefter får det bli lite snabb shopping så vi kan ut i det fina vädret sen.

Hörs ikväll!

Ciao!♥

Helgen....

Helgen artade sig ganska bra till slut ändå.

Stämningen var ju inte den bästa härhemma. Jag var allt annat än glad och F låg i för att gottgöra det han gjort så när Magda och gänget ville grilla var vi inte sena att tacka ja för att få tankarna på annat för ett slag.

Mötte upp Magda, Johan, Fritz och Peter i parken på lördagen för lite spontan grillning. Orkade inte bege mig till affären men hittade kotletter i frysen som lades i marinad och sen fick jag ihop en pastasallad med fetaost, oliver, majs, gurka, paprika och en kall sås till det. Blev riktigt trevligt även om jag frös som en gris efter ett tag.


Magda & Johan


Snacks


Grillen laddas


Grabbarna meckar med köttet


Peter tog ett säkert kort...pizza


I väntan på maten


Mr.Fritz njuter av solen


Äntligen mat


Fritz vill också smaka


Grillat är godast


Peter


Magda, Johan och Fritz ville lämna alla filtar och grejer hemma så Peter följde med mig och F hem i väntan på de andra, Vi satt mest och snackade skit och kollade musikvideos. När de andra kom spelade vi Buzz ett par omgångar. André skulle e.g joinat oss men han låg hemma och sov, hade en hård natt i nöjesvimlet natten innan och skulle på det igen. Så efter ett tag lämnade Peter oss också för att möta upp André, de nyblivna singlarna skulle ut och göra stan osäker igen!

Vi andra fortsatte ett tag till sen kallade sängen.



Nu ska jag ha lite lunch i mig!

Ciao♥

My heart is full of pain...


And my brain is so confused....

Jaha...här var det minsann inte igår jag skrev sist.

Har varit så mycket de senaste månaderna att jag helt enkelt prioriterat bort bloggen även om jag flera gånger funderat på att börja blogga igen. Men nu känns det som ett bra sätt att ventilera sina tankar litegrand.....

Tyvärr blir inte detta ett trevligt inlägg men å andra sidan har inte min helg börjat trevligt.

Jag har blivit så otroligt sviken av min man och jag vet inte om jag kan förlåta honom eller om jag ens vill förlåta honom. Igår efter en tuff fredag på jobb hämtade han mig och jag såg fram emot att handla hem massa gott inför helgen men så blev det inte! När han släppte bomben visste jag först inte om jag skulle skratta eller gråta. Jag blev först riktigt irriterad och trodde han drev med mig men icke. När han sen insåg hur fel han gjort kunde han som vanligt inte erkänna det..det kan han aldrig direkt....inte förrän han fått distans till saker. Så istället reagerade han på min reaktion genom att bli asförbannad och gapa på mig som en galning och säga diverse icke trevliga saker. Varpå jag bröt ihop totalt.

Jag krävde att han skulle köra mig direkt hem till mina föräldrar vilket han såå gärna gjorde som han sa. Väl utanför meddelade han mig mycket trevligt att han tänkte då inte följa med in utan han behövde vara själv ett tag och tänka igenom saker och ting. Ja det tycker jag du ska, svarade jag. Meeeen precis då kom hela min familj ut då dem var på väg att lämna min syster på hennes simning och där satt jag och grät hysteriskt i en bil.

Det blev alltså att vi båda fick snällt följa med mamma in och sitta ner och prata om det som hänt. Jag kan tala om att jag kände mig som en fjortonåring!! Jag satt mest och lyssnade på när dem satt och resonerade om det som hänt och mamma hade lika "LÄTT" för att nå fram till honom om hur fel han gjort. Han kunde inte ens inse vilken dubbelmoralmästare han är ens när min styvfar kom hem och lade sig i saken. Jo jag har sårat henne MEN, jag har gjort fel MEN...MEN MEN MEN MEN hela tiden precis som vanligt.

Jag har aldrig i hela mitt liv träffat en människa som har så svårt för att själv inse när han gjort något fel. Hur mycket fakta osv man än lägger fram på bordet så går det inte in i hans skalle. Det tar en sådan jäkla tid men tillsist når det fram och då känner han sig såååå hemsk.

Det hela slutade iallafall med att t.om min mamma insåg att det inte skulle gå att få in i hans skalle hur han totalt KRÄNKT mig och KÖRT ÖVER mig...rent ut sagt PISSAT på mig, så vi lade ner.

Nu har jag legat vaken nästan hela natten och tänkt fram och tillbaka. Tänkt på vad som hänt, tänkt på allt mamma sa till mig igår, det han gjort och sagt, vad jag känner, vad jag vill, vad jag inte vill.

Just nu vet jag varken ut eller in.....just nu känns det som jag inte vill längre. Jag är såå trött på att ge så mkt och få så lite tillbaka. Varför dras jag till den typen av killar??? Han tycker ju som vanligt att vi bara ska dra ett streck över detta, han inser nu att han gjort väldigt fel och tänker lösa det. Men vad han inte förstår är att skadan redan är skedd. Det går inte att ta tillbaka vad han gjorde. Mitt hjärta har just nu ett så stort sår på sig med hans namn och jag vet inte hur jag ska kunna läka det........

Nej nu ska jag nog ut och gå en rejäl promenad och samla mina tankar. Passa på innan han vaknar, orkar inte med att se honom, än mindre prata med honom just nu......

There´s a limit on how many times you can piss on me....


RSS 2.0