Sista natten....


Har som sagt inte blivit så mycket skrivande här senaste veckorna. Detta beror på att jag inte bott hemma. Mina föräldrar har varit iväg på semester några veckor och jag har varit villa-hund-marsvins-passare! Har haft ett par helt underbara veckor med hunden...och inte helt tokigt att bo i villa heller igen!=) Dessvärre har det som sagt varit värre med marsvinet, vars hö gjort mig tokallergisk!!

Sen har det varit ett himla flängande fram och tillbaka mellan lägenhet-villa-jobb-hund. Taxi till jobbet varje morgon efter hunden varit ute och fått mat. Jobbat ett par timmar på jobb. Sen bussen hem och ut med hunden. Kastat i mig något ätbart då jag känt jag hunnit. Sen upp på ovanvåningen och jobbat vidare. Vissa kvällar hem en vända till lägenheten för att hämta lite prylar, kläder osv. Så det har varit på gott och ont.

Meeeen just nu saknar jag min familj och vill att dem ska komma hem NU så jag får krama sönder dem och höra om allt de varit med om! Jag får sådan hemsk abstinens när jag är borta från mams för länge och hon är värre! Men nu är det bara timmar kvar till jag kan pussa på dem igen!=)*Längtar*

Nu är det storstädning som råder härhemma...allt ska banne mig vara tipptopp tills de kommer hem igen!=)

Inte blir saknaden mindre när man får en massa goa sms från dem heller;

"Hej gumman....här är allt bra.
Imorgon ses vi....jag längtar tills jag får hålla om dig!
Hoppas allt är bra med er. Hälsa mormor och krama Lufsen.
Love you....puss från mams"

Sådana mess bör ej läsas på en buss när saknaden är stor...

image532


Men nog tjatat om saknad! Imorrn är dem alltså hemma igen och jag tänkte tillaga en god middag åt dem och mysa med dem hela kvällen. Sen är dem hem till min egen säng för första gången på evigheter...konstig känsla.

Nu ska jag kela med Lufsen!

Puss på er!!

Föööörlåt!!


Ledsen att jag varit så frånvarande här på bloggen senaste tiden....jag ska förklara varför lite senare idag.

Tack till alla er som är så undebara och tittar in här dag ut och dag in iallafall!!*kärlek*

Imorgon kommer hursomhelst allt återgå till det normala och likaså bloggandet!=)


PUSSS PÅ ER!!!!♥

Nystylad


Jaha då har man fina naglar igen...trevligt att det bara var en fix denna gången...

Nya fina naglar för 120 kr...som hittat!=)

Nu ska jag se till och få i mig ngt ätbart...på tiden....sen funderar jag på att kolla på ngn film i sängen. Är så galet seg och trötter idag.

Bilder på naglarna kommer imorgon....hittar inget bra ljus att fota dem i...ser bara blahaa ut!

Hörs imorrn sötnosar!

image526

Möndag igen


Vet inte vad jag ska skriva idag....

Har huvudvärk och snörvlar som en snorig kamel!!=/

Sitter hemma och jobbar nu under eftermiddagen, direkt sen ska jag iväg och fixa mina naglar.=)

Häromkvällen var jag som sagt hemma hos Felicia. Vi satt mest och mös samt snackade en massa skit. Blev mest en massa snack om förhållanden, skillnaden mellan pojkar och flickor osv.;)

Nej nu måste jag rusa!

Later!

Puzzz

Mysdags!


Nej nu har alla djuren fått mat och jag är klar.

Nu blir det taxi hem till min älskling för att dricka nån drink, snacka skit och gosa med hennes ljuvliga kids!:)

Hoppas ni får en trevlig lördag boys and girls!



Pyzzzzzz

Lördag hela dagen...


Idag har jag mest varit ute och vandrat en himla massa.

Två långpromenader med hunden och sen fram och tillbaka till Mobilia men en salig massa tunga kassar.

Nu har jag precis kommit ur duschen och springer runt som en förvirrad själ i undisarna.

Försökte ta en bild på mig och Pissenisse...jomenvisst...slutade så bra som det alltid gör när jag försöker ta en bild av oss två. Antingen tittar han bort precis när jag knäpper av, eller slickar han mig i hela huvudet eller välter han mig!*suck*

Nej nu måste jag sätta fart här. Marsvinet vrålar efter sitt förbannade hö och hunden har spel på två katter som har slagsmål utanför dörren! Jisses vilket liv här blev hemma!!=/

image531    

I´ve had it!!

Nej nu är det banne mig jag och Lufsen som promenerarr till lägenheten!

Klarar inte av att vara kvar i huset en sekund till, den lillhårbollen får klara sig på egen hand!!

Dryga jäkla allergi!!

Skriver mer när jag sitter med MIN dator igen ikväll!:)

Puss puss


Night out in Malmoe...


Hur kan en kväll på stan se ut när dessa två töser är i farten??

    

Jo dagen/kvällen började med att den ena(Felicia)var sjuk och mådde allmänt kasst...och den andra(jag) var fruktansvärt seg och trött. Diskuterades fram och tillbaka om vi kanske skulle ställa in vår night out. Jag låg mest och vilade på soffan. Sms:en vällde som sagt in och alla var sugna på och gå ut. Jag bestämde mig för with our without Felicia och efter många om och om mådde Felicia bättre och tyckte vi skulle ge kvällen en chans!

F & A bjöd hem oss till A för lite Singstar förfest och därefter utgång. Detta lät i mina öron mycket trevligt om man bortser från sången då!;) Men annars hade jag gärna gjort grabbarna sällskap! Men några vänner till Felicia hade en stor fest i en "lokal/hus". 3 st fyllde 25 år och 2 st skulle ha avskedsfest innan deras Australienresa. Inte så svårt att förstå varför Felicia ville dit och ta "farväl".

Festen var sådär lagom astråkig till en början. Vi kom dit sent och där var en jäkla massa people...mestadels karlar och de var ganska berusade redan vid detta lag.(Obegränsat med alkohol i alla dess sorter) Vi satt mest och snackade och tittade på allt roligt folk. De dära unga töserna som stod och skrålade på karaoken ska ej nämnas!(Attans nu nämnde jag dem ändå!)

image511

Efter jag fått i mig ett par öl kändes det aningen bättre. Träffade ändå en hel del trevligt folk.


           

Efter ett tag ballade det ur med en del bråk, drinkar som kastades kors och tvärs. Då skakade vi loss en stund på dansgolvet istället. Dessvärre var vi ej de enda som skakade loss för allt vad de var värda...vissa skakade på delar jag önskar jag sluppit se!!! Först var det roligt...sen var det mest skrämmande!

          
Baaaaad!!               Dancefloor                   Worse!!!

När vi fått nog av stället vilket blev betydligt senare än vad som var tänkt. Tog vi taxi upp i stan. Jag fick en ny beundrare i form av en taxichaufför! Han ringde och messade ner mig big time flera dagar efter!! What was I thinking??? När vi skulle gå trodde jag först min jacka som legat på en bänk blivit nedpissad men det var bara öl eller ngt!*puh* När vi kom till utestället var där en jäkla kö. Någon trevlig kille tipsade oss om att vi borde gå hem. Kön hade ej rört sig på en timme! Men klockan var 03.00 och Alexandra inte alls sugen på att åka hem. Hell no! Så jag dog med mig Felicia till VIP kön där jag lurade i vakten att jag glömt mitt kort hemma. Efter diverse övertalning blev vi slutligen insläppta med en varning om att ha med det nästa gång. Vi stod där bara 10 min!=D

När vi kom in mötte vi upp A & F. Resten av kvällen var fortsatt himla trevlig!=)

Vadfan babe....är det inte hög tid för en repris???

image517

Det var alltså vår kväll ute, better late than never. Ska försöka att inte låta det gå så lång tid innan bilderna från my birthday kommer upp!;)

Nu ska jag ut i regnet....jeeeeeehaww!!=/

Puzz puzz

I´m high


On coffee!!

Idag har jag enbart hinkat i mig en massa kaffe! Not good!  

Ingen mat eller annan vätska har gjort att jag känner mig lagom yr, stirrig och illamående!  

Nu ska jag skynda hem, ta med mig Pissenisse ut på en promenad sen får magen ha lite ätbart. Eftermiddagen kommer spenderas arbetandes hemifrån!

Hörs senare!

image501

Crazy-face!!

Jaha idag ska alla speglar hålla sig borta från mig om dem är rädda om "livet"!

Har fått gott om trevliga kommentarer idag som ex. -"Hur ser du ut idag?" , -"Usch hur är det med dig?" Och chefens var ju bara bäst....-"Oj, har du varit i slagsmål?"

Nej det är allergi!!!! Jäkla marsvin som måste ha sitt förbannade hö!! Tänkte vara så hemsk att hoppa över att ge henne igår kväll. Men den lilla rackaren tjöt ju värre än att jag gett henne en omgång så hade inget annat att välja på än att låta hö:et regna ner över henne OCH mig. Så när jag kort därefter kröp ner i säng nös jag först 27 ggr på raken...ja jag räknade. Sen var det paus en stund och därefter nös jag 13 ggr. Sen orkade jag inte räkna mer!

Har nog sovit sammanlagt 26 minuter inatt. Hösnuvan samt att det var en del tårar under kvällen resulterar i att jag ser ut som kom och hjälp mig att dö idag! Röda, svullna ögon, nyser och snörvlar och ser allmänt flammig ut i hela fejset.

Feeling soooo damn pretty today!!

image530

Bedtime!

image525


Idag har varit en mycket känslosam dag/kväll....

Därför har det inte hänt så mkt här på bloggen....

Imorgon är jag tillbaka!

Puss puss♥

Atjoooo

image528

This is me!

Eller åtminstone känner jag mig så idag....åkt på värsta hösnuvan av marsvinets hö så jag sitter här och nyser oavbrutet. Killar i nästan hela tiden, snörvlar som en snorunge och ser ut som jag har tårar i ögonen!=/

Precis slutat jobba för dagen och nu ska jag ut med hunden. Ska bara ringa till Telenor först och fråga vad dem sysslar med. Min telefon har börjat krånga igen....blir tokig på dem!!! Min telefon MÅSTE fungera så är det bara!

Ikväll tänker jag bara bädda ner mig under en filt på soffan, slänga på ngn mysig film och äta glass så det så!

Hörs sen!

Puzz puzz

It´s a dirty job....

but someone has to do it!!

Det är verkligen något speciellt med det här med och ta upp hundlortar...

Hundlortar och hundlortar...kan väl inte precis kalla vad som kommer ur en Rottweiler för lort.....snarare högar! Inte blir det bättre när rackarn måste göra det 3-4 ggr när man är ute heller....eller på de mest pinsamma ställen. Typ inför publik osv. Men det skulle aldrig falla mig in att INTE ta upp!!

Hahaha Marie kommer du ihåg Baileys i somras utanför restaurangen?? Det var inte uppskattat!;)

Jag hade en hund innan som "torkade" sig efter att ha utfört sina behov. Hon stte sig ner på rumpan....ena bakbenet högt upp i skyn och sen släpade hon sig fram med rumpan i backen. Hahaha DET var pinsamt ska jag tala om....vad folk stirrade!!=P

Jaja igår sket han bara en gång så jag ska inte vara så gnällig, får väl se vad denna dag för med sig!

image509

That´s all for know folks!

Dagens hund...


Säg hej till publiken!!


image524

Nu ska vi gosa med romantisk film!

Tjillevippen!♥

Confused....

Suttit här på bloggen en bra stund nu och bara stirrat på den blanka vita sidan. Gick upp här för jag var så himla bloggsugen men nu har jag glömt vad jag skulle skriva. Har så mycket tankar och känslor som snurrar runt i huvudet just nu så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen....

Allt är bara så förvirrande just nu, vet inte vad jag ska göra. Mest är jag nog rädd bara...

Rädd för det nya, det okända, det gamla...att inte veta.

Fick ett mail innan också som....verkligen satte igång tankarna.

image527

Nej nu ska jag lägga mig på soffan eller i sängen och slänga på en kärleks-rulle, det brukar hjälpa!;)


Puss på er sötnosar!

Tema-Blogg


Skulle man kunna börja kalla min blogg!

Först handlade den bara om fester ett tag, sen mat, sen sjukdom och nu hund!

Kan inte rå för det...just nu kretsar det mesta runt hunden så beror lite på det. Det stör mig något så fruktansvärt att jag inte kan ta hit min laptop och använda den här så jag kan blogga därnere. Jag vill ju blogga mera!!!

Iallafall så har jag fått lite vettigt gjort också....blivit medlem på You Tube så nu ska jag kunna lägga upp videos här också! Förhoppningsvis!

Här har vi ett första försök.....

Lufsen fick galna-hund-sjukan när vi skulle ut på promenad innan idag. Tyvärr hade han lugnat ner dem värsta spelen tills jag fick fram mobilen och kunde filma. Men han höll på och for fram och tillbaka ett jäkla bra tag, slirade, voltade och hade sig! By the way...stäng av ljudet så ni slipper höra min ljuva stämma!;)



Nej nu ska jag klä på mig, kallt att sitta i bara handduk på en "vind"!!

(Tack till Samira, för att du var så snäll och lärde mig hur man gör!*Kram*)

Puzz puzz

Tokig!!

Känns det som jag blir snart.

Min mobil har helt flippat ut och fungerar lite som den själv vill, det går ej att ringa till den/från den eller messa någon om jag inte startar om den först då kanske den fungerar en stund! Blir galen på den!!

Sen på datorn där nere fungerar det inte att använda bloggen, jag kan logga in på bloggen men inte göra något alls typ skriva inlägg osv! Därför har det varit dåligt med uppdaterandet här, orkar inte sitta häruppe vid datorn.

Jaha vad ska man hitta på idag då? Är riktigt jäkla seg men samtidigt sugen på att hitta på ngt.....hmm what to do???

Nu ska jag ner och städa upp röran hunden ställt till med, fick tag på soppåsen och tjolavippen så är hela köket fullt med sopor och han mätt och belåten!*suck*

image523

Nej städ sen e det dags att tänka på middag!

Puss puss

När man väntar...


Sådär, nu är bilderna från min & Felicias night out äntligen inlagda. Så så fort jag slutat jobba för idag ska jag lägga upp den och skriva ner vad som hände den kvällen....

Dvs vad jag minns!;)

Jag vet att det tagit en jäkla tid för bilderna att dyka upp, men nu är dem snart här!=)

Bjuder på två sålänge....

    
  Min snutta                    Just me

Marie: Om du läser detta innan du drar...jag är klar med det andra projektet också nu! Ha en mysig helg bejbi och hälsa!=)

Puzz puzz

A walk in the sun

Så var det lunch och jag tänkte hålla en kort jobbpaus och promenera bort till mitt andra hem och hämta lite prylar och annat smått och gott. Bl.a MÅSTE jag ha min mobilladdare för telefonen håller på att dö!!*panik*

Så får min lilla Pissenisse komma ut och sträcka på benen igen i det underbara vädret igen också! Alltså blir vi båda nöjda och glada!:)

image505

Det är inte lätt alla gånger att ha två hem!!

Puss puss

Förlååt bloggen


Vart visst inte bloggen som strulade igår utan datorn jag satt och tänkte blogga från. Oavsett vad jag tryckte så gick det inte att se någonting eller skriva nya inlägg!=(

Gårdagen spenderades som en lugn kväll framför tv:n, det var välbehövligt! Alla hjärtans dagen firades i princip dagen innan!:)

Satt uppe till kl.23:30 för jag inväntade ett sms, sen ringde jag ett samtal innan det blev sängen. Vid detta laget hade jag redan en som snarkade för fullt nedanför mina fötter!=)

image504



Nu ska jag fortsätta jobba hela dagen lång, sen är det helg igen!

Tack för alla goa sms igår sötnosar!:)

Puss puss

Vov vov

Jag har blivit med hund!=)

Så nu sitter jag hemifrån och jobbar, det var ett tag sedan så ska se hur det går!

Hörs later sötnosar!

Puzz puzz


Matproblem


Kan man lugnt säga att jag haft på senaste tiden. Jag har helt tappat allt vad hungerskänslor, aptit, matlust heter.

Detta har resulterat i att jag varit konstant illamående....åtminstone under förmiddagarna. Sen har jag dessutom tappat 5 kilo på 8 dagar!!

image503

Visst vill jag gå ner i vikt men inte på detta sättet....det är fruktansvärt jobbigt att inte kunna äta. Inte ens när någon är så snäll och kommer hem med lasagne till en för att man ska få mat i sig klarar jag äta.=(

Men jag tvingar iallafall mig själv att äta lite varje dag. Havregröt funkar bra en halv portion på morgonen. Och pyttelite sallad brukar jag få i mig under lunchen. Men that´s it. Inget alls om kvällarna.

Tror det beror på att det är så mycket som händer i mitt liv just nu och mycket stress och tankar. Hoppas det blir ändring snart. Nu är jag såpass frisk så jag kan köra igång med träningen igen och då kommer väl hungern också tillbaka förhoppningsvis!

Nu ska jag fylla på kaffe!

Püss püss

oh my my


Vilken dag/kväll!

På jobbet var det minst sagt kaos idag, men lyckades ändå på ngt konstigt sätt få en del gjort. Men inte vad jag hoppats på att hinna med. Men så går det när mötena avlöser varandra!

Efter jobber har allt gått i ett med tvätt och sen iväg på "upplärning". Hann med en dusch precis däremellan också!

Kom precis hem och nu är det sängen nästa!

Så mycket information som bara snurrar i huvudet!

image500

Ska bara hinna med att lägga upp ett par bilder så jag kan blogga lite från jubb imorrn!

Puss puss

Avis....


Är jag på min kollega!!

Häromdagen kom hon med en bild på sin lilla bebis hon inhandlat....

Såååååå grymt söt!

Nu blev jag själv jättesugen, men det har jag iofs varit ända sen min lilla Ida gick bort. Råttor is verkligen da shiet!

image482
Bilden lånad här

Så hela förra veckan har jag hjälpt henne med diverse tips osv. Sen försökte hon lura med mig till djuraffären, men det vet jag ju hur det hade slutat!!

Nej nu blire jobb!

Ha en trevlig dag kära läsare!


Tisdagmorgon


Jaha då sitter man här på jobbet igen....

Blev i vanlig ordning upplockad av Marie 6:45. Nu sitter jag och tvingar i mig havregrynsgröt, kaffe och c-vitaminer. Jag har blivit så himla kass med maten på senaste tiden. Helt tappat aptit och matlust. Det är inte bra, resulterar i att jag konstant mår illa, känner mig yr, svag och trött.

Idag efter jobb får jag en leverans med lite grejer.*hemlig*;)

Sen måste jag bestämma mig för om jag ska satsa på att sola eller tvätta. Vilket är jag i mest behov av??

Svåra beslut, but someone has to take them!;)

Nu får jag sätta fat!

Püss püss

Bling Bling


By the way.....

Visst är min Bling bling vacker!=D

image499
När den är tömd hänger man den i taket och bling bling disco-tajm!

Den vart väldigt poppis i lördags kan jag säga!:)

Natti natti♥

Skrynklig....

Här har det då inte blivit många barn gjorda idag...på bloggen alltså!

Hemma har här iofs inte heller tillverkats barn men städat och diskats som faaan!! Mina fingrar är som russin!

Nu blir det sängen nästa.....och jag som tänkte lägga in bilder från festen. Well får bli tomorrow.

Kan förresten tillägga att det där med att jag mådde så himla toppen igår och inte var ett dugg bakis höll tyvärr inte i sig sålänge!=/ Jag var antagligen fortfarande onykter när jag vaknade! Sen va jag mest illamående-Arne resten av kvällen....ingen hit kan jag säga!! Men det var det ändå värt!:)

Såhär såg det typ ut resten av dagen/kvällen...eller nja kanske inte fullt så glamouröst!

image498


Städhjälp sökes!

Några frivilliga?*Ler med värsta rådjursögonen*

        


Vart börjar man???


..........


If it´s easier to erase me then go on have your way babe...

Do whatcha gotta do to forget ´bout me and you!

Bein hurt for a while is how I´ll get over you

But still I can´t remember to forget ´bout you....

http://www.youtube.com/watch?v=qKUrIqmnmKY&feature=related

What to say....


Jag finner inga ord......gårdagen....*stum*

Jag hade faaan en av världens bästa kvällar i mitt liv igår!=)

Mina vänner, dem som kom, funkade så jäkla bra tillsammans precis som jag trott och hoppats på! Vi hade sååå jäkla kul. Jag berättar mer lite senare....nu måste jag ha lite mat i magen och städa!(Jisses så här ser ut!!)

image493

Ville mest bara säga att jag går runt med världens fetaste leende idag!=)

See yáll sooon!

Puzzzz

Äré fest på gång eller??


Lagom mycket har jag att göra idag, ändå lyckas jag hela tiden hamna här igen på något mystiskt sätt. Jag har ju verkligen gott om tid över till att blogga idag....INTE!=)

Ohh jag blir så himla rörd av alla fina gratulationer jag fått idag över telefon, blogg, facebook, sms, msn. Jag har verkligen världens finaste människor i mitt liv! Sen fick man en komplimang av en goding som gjorde en litta röd om kinderna också och blev t.om lovad massa fler ikväll!;)

Ikväll ska det bli den bästa kvällen ever.....nästan alla mina favoriter under samma tak! Tyvärr är ju inte min Marisanna i Sverige och ngra kunde ej komma och sen andra...ja nu vill jag inte tänka på det!

Men Felicia, Marie, Jimmie, Malin, Sara, Elin osv kommer. Och ni är bäst!=)
image492
Nu ska jag fortsätta städa...men dyker säkert upp snart igen!

Puss puss

Galet....

 Mina första minuter som 27 åring inatt började inge bra!

Slog mig ner framför datorn när gästerna gått och hade totalt blogg-skriveri-sug. Hann väl med 2 inlägg sen dog blogg.se!! Vad är det som händer, har ju strulat hela veckan!!?? Jag blir helt tokig!!

Tänkte att det kanske löser sig så jag började plocka ut lite disk sålänge och fotade mina naglar.

Vad gör jag då...?

Jo jag kliver rakt ner i hundvattenskålen med hela foten....blött värre och ett par väl valda ord hoppade ur munnen min, vilken tur att mamma inte var kvar!;)

Sen kommer jag in i sovrummet som ser ut som ett bombnedslag!! Mina syskon hade lattjat runt lagom därinne och vete sjutton vad dem haft för sig. Men dem hade illafall lyckats prega ner en massa prylar i min säng. Hur dem lyckats med detta begriper jag inte då sängen var bäddad och även hade ett överkast. Trodde jag hittat allt men inatt fick jag sällskap av en plastring som vandrat upp och ville ha lite sällskap. (En sådan man har utomhus med ringar man ska kasta på ett par "pinnar" för att kamma poäng)

Nej nu måste jag slita mig från msn och blogg och städa lite. Men är nog strax tillbax!

Naglarna:

image491
Blev som sagt inte helt nöjd denna gång men ska dit igen om 2 veckor!:)

"Vi gratulerar...."*Sjunger för mig själv*

Happy Birthday Too Mee!!!

Inte klokt att man redan är 27 år gammal!

Och inga barn i sikte...vafan inte ens en gubbe!

Men Marie skulle iofs se till så jag får ligga ikväll så får väl lita på hennes ord!;)

Nej nu ska jag sätta fart härhemma!

image490

Frusna män söker kärlek...

Vadfan han den ena verkar ju riktigt härlig....kanske skulle man söka in!

Han gillar ju hundar också...big plus!=)

Hmm....tåls att tänka på....

Norrland here I come!!!!!!!

=D

Ikea

Ikea var jag ju på i onsdags med min Marie....de få tillfällen därefter jag haft en stund över att blogga så har ju bloggen strejkat så här kommer bilder på vad som inhandlades....

image487
Lägg märke till mina blommor i fönstret som är stendöda efter försummelse under min sjukdom!

   
Blev alltså:

3 växter
Bajsborste
Badrumsmatta
Bringare
Ljushållare
Vinglas
Kudde
Flata tallrikar
Djupa tallrikar

Tallrikar samt bringare inhandlades mest med anledning av morgondagen. Tallrikar för 5:- /st duger att ta fram när man behöver några extratallrikar!:)

Blev inte så mkt, var mest där för att titta ut vad jag ska köpa nästa gång jag ska dit.=)

Puss puss


Etapp 1 avklarad!

Vilken dag!

Mådde som sagt inte så bra under förmiddagen så jag fick inte alls gjort det jag hoppats på på jobb. Kom i sista sekund på att jag hade ett projekt jag skulle avsluta så blev full panik och nästan missade jag bussen.

Fixade mina naglar och hade som vanligt en trevlig timme hos min nagelfixare. Dock blev jag inte lika nöjd idag som jag brukar bli men ändå skönt att fått dem uppfräschade!=) Ska ta bilder nu så jag kan visa.

Sen var det som sagt direkt hem, hann precis duscha innan familjen droppade in, först mams & co sen pappa & co. Fick bl.a nya matrumsstolar, badrumsskåp, Absolut Vodka Disco osv. Maten hämtades därefter på China Box och hälften åt Kycklingspett med nudlar och resten Kyckling i kokosmjölk/grönsaker med ris. Barnen däremot åt McDonalds förutom flisan som åt Burger Kings Glutenfria meal.

Vi hade en trevlig kväll som vanligt och hann med Let´s Dance också även om det mest blev Thailandsprat. För en kvart sedan gick de alla hem och nu sitter jag här. Borde lägga mig för imorrn är en Big day och mkt att göra! Men tycker jag hinner med ett par inlägg här också!:)

         
Vart är maten??           Här är maten!               Syskonen


Stress

Nu ska jag stressa iväg till bussen, Trelleborg nästa.

Naglarna ska äntligen fixas!=)

image481

Sen lagom till jag kommer inom dörren ikväll så kommer hela familjen för att fira mig. Detta innebär att det får bjudas på hämtmat ikväll men det får gå det också!

Jag mår inte helt 100 idag heller, men har ju varit en minst sagt speciell vecka. Blev inte bättre av att det blev sent på After Work:en igår heller!

Hörs senare sötnosar!

#&§¤#½§#%


Ungefär så glad är jag på bloggen just nu!

Lade in nya bilder osv igår och tänkte blogga en himla massa men neeeeeej då går det inte att logga in på bloggh*lvetet!!=/

Så gick jag upp lite tidigare imorse för att bara lägga upp bilderna här i arkivet så jag kunde blogga från jobb på fika/lunchen men neeeeej då ville bloggen fortfarande inte samarbeta!=(

Jaja nu är jag på jobb och Marie och jag i full gång att jobba. Blev shopping på både Ikea och Maxi igår och städ sen till 12 inatt! Strax har vi veckomöte och efter jobb är det After Work med jobb sen vet man aldrig vart man hamnar!;)

Kommer jag inte hem försent bloggar jag nog redan ikväll igen och lägger in bilderna iallafall!

Om 2 dagar är det my birthday!=D

Ha en trevlig dag!

Puss puss

Shoppingtajm

Ikea here I come!!!!

Wohoo!=)

Nannedags


Vart tog denna dagen vägen??

Jag som skulle blogga en massa men telefonen och sms:en har avlöst varandra och jag har försökt hinna med så mkt jag bara kunnat härhemma vilket inte blev så mycket som jag hoppats på.

Mamma är panikslagen....hon vet inte vad hon ska köpa till mig i födelsedagspresent och jag är så tacksam jag att jag själv inte kommer på något förslag. Det är svårt när man ska renovera hemma och inte vet vad man ens ska ha för färger på väggarna än. Kan inte komma på något annat jag vill ha/behöver heller förutom till hemmet just nu.

Jo jag hade hittat ett badrumsskåp på Ikea som hade passat som handen i handsken i mitt badrum...men det har varit tillfälligt slut i evigheter......och nu har det utgått ur sortimentet.=(

Imorgon måste jag f-n få tummarna loss och lägga in bilderna från föregående helgs eskapader med Felicia. Snart är det helg igen och en massa nya bilder kommer tas!=)

Ohhhhh nu började precis Ghost på 4:an...bäst jag stänger tv:n innan jag fastnar!


Nu ska denna tjej vandra in i mörkret....
image476
Sweet dreams

Natti natti!

Lord have mercy....


Vilken vecka detta blir....

Så galet mycket att göra och som händer denna veckan men det är bara kul!!=)

Just nu är det fullt upp med att planera inför helgen då min födelsedag ska firas hela helgen lång!=) Inte klokt att man blir 27 år om 4 dagar! På fredag ska jag fira med familjen, då kommer dem hit på middag allihopa. Sen på lördag är det middag/fest med närmaste vännerna!=)

image475

Veckans To-Do-List;

Måndag: Hann med en del trots "bajssjukan"

Tisdag: Handla, Fixa smått & gott hemma

Onsdag: Handla mat & Dryck inför helgen, sola, storstäda

Torsdag: Handla nya växter/blommor, After Work med jobbet

Fredag: Fixa naglarna, hämta mat, Middag för familjen härhemma

Lördag: My birthday, sola, fixa allt det sista, Middag för/med vännerna

Söndag: Kalas för Leiah


Såååå mycket att göra och så lite tid att hinna med allt....

Men det löser sig minsann!=)

Heeeeeej!!

Välkommen till positiva bloggen!=)  

Joho du läste helt rätt.....  

Nu får det vara slut på att denna bloggen handlar om sjukdom, sorg och annat negativt. Idag får jag bara skriva positiva och trevliga saker här. This is a promise!  

Nu ska jag iväg på lite shopping med Marie men är tillbaka efter jobb med glada inlägg!=)

image473  
Såhär glad & positiv ska jag vara!;)

Saknad.....

image468



Idag är det din födelsedag igen....och oavsett om åren går känns inte sorgen lättare att bära.....

För snart 6 år sedan förlorade jag den viktigaste personen i mitt liv....

Jag hann aldrig tacka honom för allt han gjort för mig, för att han alltid funnits där, älskat mig ovillkorligt och det gör fortfarande ont i mitt hjärta varje dag!!

Söndagen den 24:e Mars 2002 stannade hela min värld.....i två dygn satt nästan alla vi som älskade dig och väntade, hoppades, önskade, bad och grät. Jag minns hur jag ofta satt och höll din hand, pratade lite med dig. Ibland reagerade du, tryckte min hand lite, suckade, mumlade något oförståbart. Läkarna sa att du inte hörde mig, men dem hade fel. Jag vet att du hörde mig, kände att jag fanns hos dig.... du kämpade så tappert, ville komma tillbaka till oss. Men du var inte lika stark längre som du var envis och du blev bara sämre för varje minut.

Alla började så sakta tappa hoppet, men jag vägrade. Vägrade tro att du skulle lämna mig, jag behövde ju dig, min värld var inte ens halv utan dig! Det existerade inte för mig att du inte skulle finnas där en dag. Så jag fortsatte vänta och längta......

När läkarna slutligen den 26:e Mars sa att det inte fanns något att göra mer, du hade inte andats själv på två dygn och du skulle aldrig klara dig utan alla maskiner så brast allt för mig. Vad som hände minuterna efter det minns jag inte riktigt, jag vet bara att vi alla bröt ihop. Jag hörde något om att det var dags att stänga maskinerna, din syrehalt minskade ändå hela tiden trots maskinerna. Vi drog bara ut på det oundvikliga. Jag kunde fortfarande inte tro på det....

Maskinerna stängdes av....inget hände du andades fortfarande någorlunda regelbundet. Hoppet tändes pånytt inom mig....kanske ändå....men nej.....

Jag fick iallafall ta ett kort farväl av dig. Minns inte riktigt mina ord till dig, minns bara att jag sa att jag älskade dig, att jag aldrig skulle glömma dig, att jag skulle göra dig stolt över mig. Därefter lämnade vi alla rummet så att mormor kunde få en sista stund med dig. Än idag vet jag inte vad hon sade till dig, det är något hon får behålla för sig själv...det tillhör er två.

Strax därpå hör jag någon säga att din andning sjunker snabbt...alla får panik och rusar in i ditt rum. Jag sätter mig hos mormor brevid din säng....jag håller hennes ena hand i den andra håller hon din. Vi kramar varandras händer och tårarna bara väller ner. I takt med att din andning minskar kramar vi varandras händer hårdare...alla gråter hysteriskt.

Någon säger något jag vet inte vem eller vad....någon säger till mig att jag kanske borde lämna rummet att det kanske blir bättre så för mig, det kan bli otäckt och andra håller med. Jag svarar att jag vill sitta hos dig, vill att du ska veta att jag finns där. Jag skulle aldrig lämna din sida precis som jag vet att du aldrig skulle välja att lämna min. Jag stannar och håller mormors hand.

Sekunderna eller kanske minuterna därefter vill jag inte skriva om. Jag kommer aldrig glömma det, men det är inget jag vill dela med mig av här. Men jag kan säga att det var det jobbigaste och hemskaste jag någonsin varit med om. Du kämpade in i det sista, men Gud hade bestämt sig för att du skulle följa med Honom och efter en lång kamp gav du med dig och följde Honom. Det sista jag kände i det ögonblicket var att en stor del av mitt hjärta följde med dig. Smärta, saknad, tårar....en hel familj som tröstar varandra, försöker hålla ihop.

Jag kommer aldrig att glömma när jag fick ta ett sista farväl till dig. Det såg ut som att du bara sov, du såg så fridfull ut. I alla dessa år du kämpat mot sjukdomar och nu slutligen hade du funnit frid. Du befann dig på en bättre plats, du var frisk och pigg igen.....långt ifrån mig.....*tårarna rinner*

Grattis på födelsedagen moffe-loffe.....saknar dig varje dag!

            
För alltid morfars lilla flicka!




Tårarnas dag....


Ja så skulle man nog kunna kalla denna dag....

Har tappert försökt att inte tänka för mkt på att det är en av årets värsta dagar idag...men är inte så lätt när allt annat runt gör en ledsen också......

Allt började ändå bra, men sen kom "magsjukan" som jag mest skrattade bort. Kändes som sagt komiskt med tanke på att jag äntligen kände mig helt frisk samt med tanke på vilken dag det var.

När jag kom hem spelades "fel låt" och tårarna kom....och kom.....och kom....

Ryckte upp mig och tvättade all tvätt och diskade allt i vitrinskåpen.

Sen läste jag ett mail jag fått som gjorde mig ledsen igen.....

Därefter tittade jag på lite bilder.....(bad idea).....tårarna kom igen!

Nu fick jag precis veta att den 25-åring som sköts ihjäl på öppen gata i Malmö härom kvällen var en kille jag kände. Så fruktansvärt hemskt....mina tankar går till hans familj & vänner! *R.I.P N*

Denna dagen har helt enkelt varit surrealistisk!

image467

Humor...


Ibland känns det som någon däruppe sitter och har roligt åt en.....

Vad gör man då? Jo lika bra att skratta med.....

Första dagen på jobb idag....var så peppad att jag inte kunde somna inatt!=P Väl på jobb var det trevligt att se alla igen.(Utom Malin *snyft*) Kollegorna och inte minst chefen var himla glada att se mig tillbaka. Och jag mådde verkligen toppen....men vad händer? Jo lagom till efter lunch åker jag på vad som ser ut att vara ngn form av magsjuka.....jo det är faktiskt sant!!!!!

Tjolahopp tjolahej!!

Fy tusan vad dåligt jag mådde hela eftermiddagen....vill inte beskriva hur jag mådde men inget kräkande iallafall tack och lov. Inte bara jag som blev dålig heller utan det började med att M mådde kasst.

Så jag skickade hem övriga kollegor med rådet att proppa i sig vitpepparkorn direkt de kom hem. Hoppas det är snabbt övergående samt att de andra arbetskamraterna inte ryker på det dem också. Har vi tur var det kaffet eller något jag och M drack imorse och ingen kräk/bajssjuka!

Men som sagt jag tänker inte lipa över detta...tycker mest det är komiskt och skrattar åt det! Nej nu ska jag ner oh hämta upp tvätten sen återkommer jag med lite roligare bloggande!;)

Men först time for *pekar ner* again!

image466

Honey....

....I´m baaaack!=)

Då satt man äntligen här på jobbet igen och känner mig faktiskt nästan helt 100 % igen....underbart!!

Ligger sjukt mycket back med allt på jobb men vad tusan jag är ju här iallafall!

Denna veckan kommer bli galen....både på jobbet och efter jobb. Mycket som ska förberedas inför helgen bl.a.

I övrigt har det hänt en hel del senaste veckan...en del som är roligt och en del mindre roligt. Men nu måste jag ta mig en kopp kaffe till sen sätta igång och plöja igenom alla mail innan jag börjar jobba så får skriva mer sen.

Tack till alla er sötnosar som fortsatt titta in här trots min frånvaro, lovar att återgälda er med en massa nytt.

Hörs snart!

Pösss

RSS 2.0