Shit Pommes Frites!


Säger er bara EN sak....till alla jag känner därute...om ni träffar på mig ute i nattvimmlet inatt, snälla krama mig inte för då kommer jag visa både ass and mouse och lite till. Det får bli handskakning som gäller ikväll!!

Jösses jag som inte gått i klänning sen studenten för 10 år sedan har fanimej lyckats med å hitta den kortaste svarta sak på denna jord...hur ska detta sluta!?? Man ser t.om kanten på strumpebyxorna trots jag dragit upp dem så långt jag bara kan.

Denna kvällen kan bli en katastrof.....

Nu ska stövlarna på och finskorna packas ned sen är det Västra Hamnen nästa.

Jag känner inte igen mig själv i spegeln ikväll!!=)

Ha en underbar kväll alla godingar därute för det ska då jag!

Mera Champagne & Hångel åt folket!!

*SKÅÅÅÅL*


image541

Champagne-Mingel


Ikväll är det fest...ovanligt va!!=)

Närmre bestämt så är det champagne-mingel hemma hos Sarisen ikväll nere i hamnen. Vi blir över 30 pers så kan nog bli hur trevligt som helst! Det är cocktail-klänning och höga klackar som gäller.....

Har ju blivit övergiven av honom för en grabbkväll så får gå utan kavaljer...för jäkligt rent ut sagt!;) Men Jimmie jobbar ikväll så jag & Marie får väl se dumma ut tillsammans!=P

Men vi ses ju ikväll när vi alla möts upp ute. Allt är redan fixat...vart vi ska gå och Sara har ordnat VIP till alla gäster så vi ska slippa stå i kö...skönt värre!

Nej nu måste jag bestämma mig för vad jag ska ha på mig ikväll...ovanligt att man velar mellan minst 2 alternativ. Tänkte testa klänningarna med olika skor och hitta den mest oslagbara kombinationen! Har skor slängda i hela jäkla hallen just nu!=)

Puss på er sålänge!

image540

Jösses!!


Vilken jäkla fest det vart i lördags!

Kvällen började med att Mattias kom och hämtade mig och vi åkte och handlade mat, dryck och snacks tillsammans. Vi väckte en hel del uppmärksamhet vart vi än gick då vi beter oss som 2 bråkiga syskon som har riktig hatkärlek till varandra! Ha ha

Hursomhelst när vi handlat allt och kom hem slog sig Mattias ner på min soffa och bläddrade i tjejtidningar medan jag slet som ett djur med städning och förberedelser. Efter ett litet tag dök Marii upp och en stund senare gjorde även F oss sällskap. Vi drack vin, snackade skit och jag började på maten i väntan på att resten skulle dyka upp. Vid 20:30 dök Andersson-Maffian upp dvs. Marie, Peter, Micke & Mia.;) Askalas var de redan godingarna efter sitt äventyr i Danmark!=P

Vi hade riktigt trevligt största delen av kvällen. Blev en hel del drama och händelser typ en grogg över min kära laptop osv. Men vadfan gör väl det om hundra år??

Jag hade tillagat Chilifärspajer och sallad kvällen till ära och maten uppskattades av alla.=)

Kändes emellanåt som en riktig fjortisfest, killarna snackade bilar och kollade bilar osv på nätet. Tjejerna satt och fnittrade, spydde, sov osv. Var iofs inte bara tjejerna som spydde.... Kändes lite som man hamnat i nån twilight zone eller tillbaka 10 år i tiden. Och Alexandra tar såklart på sig mammarollen och tar hand om sina onyktra älsklingar!=)

Hann med Buzz en stund också, men jag ledde så överlägset att de andra(de som var vakna) gav upp och ville ut och dansa istället.=P Beställde 2 taxi varav den ena dök upp först efter 40 min. Så de stackarna som stått och frusit åkte hem direkt. Det slutade med att vi som absolut inte skulle med ut men blev övertalade var de enda som hamnade på nattklubben. Och väl där gick allt bara åt helvete så tror inte jag vill skriva om det här. Men det var minst sagt ingen angenäm natt......

Bilder från festen kommer men inte hunnit få in dem i datorn ännu.....

PUZZZ

image539

Tomorrow


Älsklingarna kommer blider samt redogörelse över lördagens katastrof-fest-kväll!

Inlägget är klart men vill ha med bilderna först också!

Puzzz

And the party is on!


Ja så var det dags igen, favorit i repris hemma hos mig.

Middag, dricka, fest & spelande i trevligt sällskap!

Mattias kommer strax och hämtar mig, då ska vi först iväg och handla mat osv. F slutar jobba 17 och därefter ska han bara hem om och göra sig iordning och hämta sitt PS3 och nya bilspelet innan han joinar oss. Sen lär väl grabbarna sitta och spela bilspel medan jag fixar och donar med maten...precis som det ska vara!;) Nej dem får fan hjälpa till lite så jag också får spela. Sen kommer Marii också hit strax efter det.
Och vid 20 kommer Marie med bröder + Mia hit och vi ska äta. Tror bara jag tillagar pajer och sallad. Gott, snabbt och enkelt. De har ändå varit och supit i grannlandet hela dagen så lär ej märka vad de stoppar i sig!;)

image537



You took a piece of my heart......and you´ll never know what you´ve done with it.....

FUCK OF EVERYONE!!


/Alexandra

And so she´s back....


Känns härligt att blogga igen...fått ordentligt med mersmak!:) Eftersom Marie tyvärr drog sig ur ikväll hinner jag med ett inlägg till medan jag kastar i mig lite pasta. Hör av dig om du ångrar dig eller vill ha sällskap gumman!

Tänkte förklara lite angående min frånvaro här senaste tiden.....

Som sagt så har det varit mycket i mitt liv senaste tiden...mycket som hänt, tankar och känslor som farit runt i huvudet. Mycket på jobb, med vänner, med nära, Hund/villapassare i 2 veckor osv. Jag tog helt enkelt ett stort steg tillbaka och funderade på livet. Fattade en del beslut som förhoppningsvis är de rätta. Just nu känns det så iallafall. Har en del kvar som jag måste ta tag i för att verkligen få allt toppen. Men jag mår riktigt bra överlag och känner mig glad och lycklig med livet. =)

Jag vet som sagt att jag sårat några som jag absolut inte menat att såra och det gör mig ont...mer än du tror! Men jag måste börja tänka på mig själv för en gångs skull. Jag kan inte sätta hela mitt liv på paus längre i väntan på att någon ska veta vad han vill....

Därför har jag gått vidare...och faktiskt träffat någon. Jag och F har träffats någon vecka och det känns riktigt bra såhär långt!=)
 
Nej nu måste jag hoppa in i första bästa taxi!!

image536


Puzzzzzzzzzz

Time to leave...


Nu ska jag sätta mig i en taxi mot Bunkeflostrand. Ska hem till Marie och äta middag och ta ett glas vin innan vi gemensamt åker hem till förfesten.=)

Liiiite småbrådska nu kan man säga!

Vi ska förfesta nere vid Krankajen hos Mariis bror ett gäng, sen ska vi vidare och sätta oss nånstans innan kvällen avslutas på någon nattklubb. Frågan är om det blir nattklubb för mig. Känner mig ganska sliten efter allt jobbande och turbolens senaste tiden. Beror också på vem som kommer ikväll...

Men skoj som tusan ska vi ha iallafall!

Felicia joinar oss kanske också...vore inte fel att ha mina favoriter under samma tak.=) So come on babydoll, party with me!;)

image506

Nej nu drar jag! Hoppas ni alla får en riktigt trevlig skärtorsdag!

PUZZIZAR!!

Partylajnen!


Ikväll blir det fest med Marii och gänget, ska bli riktigt trevligt!:)

Längesen vi verkligen festade tillsammans men så är hon ju sällan i Sverige min honey! I tisdags hade vi tjejmys hemma hos mig. Det blev en jäääääääääkla massa vin, vi trodde först inte det var sant när vinet plötsligt var slut. Vem drack upp det när vi inte tittade liksom??.....men när Marii missade soffan när hon skulle sätta sig och hamnade på golvet insåg vi efter en massa skratt att vi var dem skyldiga!=P

Hade en mysig kväll med en jäkla massa snack, som vanligt. Hade en hel del nytt som hänt i bådas liv sen vi sågs senast så mkt att prata om!:)

Salle tyckte vi var lite taskiga som inte bjudit in honom, men vi ville ju ha varandra fö oss själva en stund och ta igen all tid vi varit ifrån varandra!

Nej nu ska jag lägga vinet på kylning men är nog tillbaka väldigt snart!

Marii & Me in London:



Pussssss

Påskledig

Är man nu och ändå sitter man kvar och jobbar....

Alla har gått hem förutom Jag, Marie och chefen sen är Sara också här och gästarbetar!:)

Jag ska också bege mig om en liten stund. Tänkte susa förbi solariet och se om de nya ägarna öppnat än. Är sååå galet blek och det vore härligt med lite färg inför påskhelgen!:)

image534

Nej nu ska jag sätta fart och gå igenom mina sista kontakter och rensa mitt kontor litegrand. Ska bli så härligt att vara ledig ända till tisdag!

Kommer nog bli en hel del bloggande idag.

Tjingeling sålänge!

I´ll be back!


Don´t worry sötnosar jag kommer tillbaka!=)

Allt börjar falla på plats nu så snart är jag tillbaka!

Har just börjat på ett helt nytt kapitel i mitt liv och funderar på att börja på en helt ny bok. Så nu funderar jag på hur jag ska göra med bloggen...ska jag fortsätta blogga här och bara ändra om lite. Ska jag börja på en helt ny blogg och isåfall ska den vara anonym så jag kan skriva om vadhelst jag vill utan att bekymra mig över vem som läser? Kan ju skriva lite mer rakt uppoch ned vad man vill och känner för då ju! Som sagt jag funderar fortfarande....vi får se vad utgången blir.

Hursomhelst så mår jag riktigt jäkla bra och ser verkligen fram emot denna helgen!=)

Ska jobba ett par tim till sen bär det av till frissan för klipp och sling-ell färgning. Tydligen blir det blondino ett tag till eftersom mina brunett-tankar blivit totalt nedröstade...image520

Puss på er & på återseende!

Changes...

Hmm....vart ska jag börja.....

Har inte skrivits så mkt här på senaste som ni märkt. Anledningarna till detta är många. Framförallt är det pga att det hänt en hel del i mitt liv senaste tiden....både positivt och negativt. Detta har gjort att jag tagit ett stort steg tillbaka och sett över mitt liv, framförallt tänkt på framtiden. Vad jag vill med framtiden och hur jag ska gå tillväga för att få det jag vill.

Jag vet att mitt beslut att dra mig undan från "omvärlden" har sårat några och fler kommer bli sårade. Detta har absolut inte varit min avsikt men jag måste en gång för alla börja tänka på mig själv och vad jag behöver och vill ha ut av livet.

Jag mår bra och känner mig glad och ganska lycklig  och det är trots allt det viktigaste. Framtiden ser riktigt ljus ut!=)

image477


Deprimerad...


Naww min lilla Pissenisse har gått och blivit deprimerad!

Mamma ringde igår och sa att jag nog får komma och hälsa på Lufsen nu i dagarna för han verkar helt ledsen och deprimerad. Hon trodde det beror på att han saknar mig. Han är jätteseg och inte alls glad längre.

Stackars min lilla plutt...saknar honom också tokmycket. Vi hade två riktigt mysiga veckor tillsammans! Så fort jag mår bättre får jag hem och kela med honom och ta en promenix.

image510

Here we go again!


Jaha då har jag lyckats med att gå och bli sjuk IGEN!

Helt otroligt....jag som väldigt sällan är sjuk har varit sjuk hur mycket som helst senaste halvåret!

Nu är det halsen som spökar och mår allmänt riktigt skit. Men eftersom jag varken har tid eller råd att vara hemma igen är det bara till att bita ihop och göra så gott man kan på jobbet så får det bli nedbäddning på soffan direkt jag kommer hem ikväll!

*suck*

Noooo


Jag har glömt min sladd hemma hos mamsen!!

Kan inte föra över alla bilder jag proppat mobilen med så jag kan lägga upp här!!=/

Hoppas dem kommer förbi sen och hämtar Lufsens säng och grejer så kan jag få min sladd och riskokare!

Nu ska jag banne mig hoppa upp på Crosstrainern för en omgång svett. Kanske skulle man även köra en aerolates-halvtimme??

image533

Idag är det lördag och jag är såååå sugen på att hitta på ngt skoj ikväll!! Antingen spela typ poker eller Buzz med lite trevligt sällskap, ut och äta på ngt trevligt ställe eller något annat kul. Festa är jag nog inte så sugen på idag... eller?

Höres strax igen!

Pössss

RSS 2.0