Du fattas oss...


I går kom "Lufsen" hem till oss igen....i en låda.

Inte klokt att vår stora fina kille numera ryms i en liten låda. Att det av en sådan sprudlande glad och livfull kille bara återstår aska känns overkligt. Vi har så svårt att ta till oss att han är borta för alltid och vi tänker på honom hela tiden. Varje gång en hund skäller väntar man sig att höra honom också och varje gång någon går utanför grindarna förväntar man sig att han ska komma springandes i full karriär.

Häromdagen när mamma höll på i trädgården hörde hon några tjejer utanför grinden som ropade, -"hunden" upprepade gånger, efter ett litet tag förstod mamma att det var Lufsen dem kallade på. Den ena tjejen sade tillslut; -"Nej kom så går vi, han ligger säkert och sover!" Hon anade inte hur rätt hon hade. Usch jag kan inte ens skriva det utan att tårarna faller och hjärtat börjar göra ont igen...

Mams har planterat rosor i hans mat-tunna som numera står i trädgården med ett litet bi som snurrar och varje gång den snurrar för vinden känns det som det är Lufsen som visar att han fortfarande är hos oss.

Kommentarer
Postat av: Ellinor

R.I.P Lufsen!

2009-05-21 @ 20:37:12
URL: http://sharpen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0