Drömmar...


Igår hämtade F mig efter jobbet i vanlig ordning och vi åkte hem till honom. Direkt efter middagen hamnade vi i en hög på soffan och kollade på film. F var helt slut efter en lång arbetsdag och jag hade träningsvärk i hela kroppen. Vi kollade på Jumper först som får ok betyg och därefter Alien vs Predator Requiem(?) som tyvärr strejkade så vi missade slutet.

Inatt hade jag en hemsk och verklig dröm. Drömde att jag var gravid i 4-5 månaden. Eftersom jag inte känt ngra rörelser under ett par dagar hade jag en stark intution som sa mig att något var fel. Men när jag besökte sjukhuset tog de mig ej på allvar utan bara klämde lite på mig och sa att det säkert bara var inbillning. Dagarna gick och jag mådde sämre och sämre och oroade mig mer och mer. Slutligen fick jag tag på min egen läkare som varit bortrest och han blev vansinnig att de ej tagit mig på allvar och jag kallades genast in. Mycket riktigt, något hade gått fel och de fann inga hjärtljud.

Det var så fruktansvärt verkligt och hemskt att jag blev sååå glad när jag vaknade med tårar i ögonen runt 04.15 och insåg att det bara var en dröm. Kröp tätt intill F som genast lade armen om mig nästan som han kände att jag behövde tröst.

Drömmar kan verkligen påverka en....

Kommentarer
Postat av: JOssan

jobbigt är det med mardrömmar :/

2008-05-21 @ 14:09:14
URL: http://joceelyn.blogg.se/
Postat av: Jen

Allt bra? :)

2008-05-21 @ 15:44:48
URL: http://www.metrobloggen.se/JenniferLindberg
Postat av: Jessica Anshagen

Hallå!

Hoppas du får en bra dag :)

2008-05-21 @ 15:59:03
URL: http://www.jessi.se
Postat av: Jen

jaa jo :) jo men jag har de bra jag, s itter å slöar å tänker på mycket kul :P haha

gjort nått kul ?

2008-05-21 @ 16:38:06
URL: http://www.metrobloggen.se/JenniferLindberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0